InsaAllah canim benim. Evet banada 8 ci gunden sonra demislerdi ben de oyle yapmistim. Allah tan umit kesilmez. Rabbim kucagini bos birakmasin. Umutlarini kirdirmasin.Bi anda olsa içim rahatladı inşallah öyledir inanın sabahtan beri ağlamaktan mahfoldum başka embriyom yok tedaviye en başından başlayacak maddi gücümde yok testte negatifi görünce dağıldım o zaman cumartesi günü tekrar yapayım inşallah pozitif çıkar
Amin canım benim inşallah sağol allah razı olsun en azından cumartesiye bi test için bi umudum varInsaAllah canim benim. Evet banada 8 ci gunden sonra demislerdi ben de oyle yapmistim. Allah tan umit kesilmez. Rabbim kucagini bos birakmasin. Umutlarini kirdirmasin.
Asıl test gününü bekle o gün kan ver benveBu sabah hem erken hemde normal test yaptım negatif çıktı 7.günüm bugün demekki negatif
Umutsuz olur mu hic. Hep bi yerden umudu olur insanin. Bizde suan transfer gunu bekliyoruz. Zor birsey ama olumsuzada alistirmak lazim kendimizi. Rabbim boyle emretmis. O ne derse o olur.Amin canım benim inşallah sağol allah razı olsun en azından cumartesiye bi test için bi umudum var
Beklemek çok zorAsıl test gününü bekle o gün kan ver benve
HaklısınızUmutsuz olur mu hic. Hep bi yerden umudu olur insanin. Bizde suan transfer gunu bekliyoruz. Zor birsey ama olumsuzada alistirmak lazim kendimizi. Rabbim boyle emretmis. O ne derse o olur.
Asiri zor hemdeBeklemek çok zor
İşlemden korkmuyorum da eşimin sperm sayısı bayağı az yani sperm cikacakmi çıkmayacak mı mikrotese ye gerek kalmadan hallolur insallah tek korkum buHiç korkma yarım saat uyuyup uyanacaksin herşey bitmiş
Allah razı olsun hepimize inşallahRabbim yardim etsin en kolay is o sen hic sıkma canini :)) uyandiginda hersey bitmis olcak
İşlemden korkmuyorum da eşimin sperm sayısı bayağı az yani sperm cikacakmi çıkmayacak mı mikrotese ye gerek kalmadan hallolur insallah tek korkum bu
Allah inşallah yardımcınız olur ve korktuğun olmaz. Ben iyi hissettim sizin içinİşlemden korkmuyorum da eşimin sperm sayısı bayağı az yani sperm cikacakmi çıkmayacak mı mikrotese ye gerek kalmadan hallolur insallah tek korkum bu☹
İlaç gibi geldi bu Allah razı olsunAllah inşallah yardımcınız olur ve korktuğun olmaz. Ben iyi hissettim sizin için
Haberlerini bekliyorum o zaman mutlaka yaz bana merak ettim şimdiİlaç gibi geldi bu Allah razı olsuninşallah güzel haberleri veririz
Hemde nasıl zor bu sabah yine test yaptım 8.günüm ama negatif çıktıAsiri zor hemde
Sperm sayısı kaçAllah razı olsun hepimize inşallah
test yaptım negatifCanım tutunma kanaması olabilir bebek tutunurlen hafif kanama olabiliyormuş doktorum beni olursa korkma diye uyarmıştı kaçıncı günündesin
Transferin kaçıncı günündesintest yaptım negatif
Sadece bir kaç tane çıkmıştı önceki verdiği testte. Bugün de benden 23 tane yumurta toplanmış eşimin sperm sayısını net söylemediler ama yeterli miktarda olduğunu iyi olduğunu söylediler Rabbime çok şükür korktugumuza ugratmadiSperm sayısı kaç
1 ekimde oldum 9.gün bugünTransferin kaçıncı günündesin
Canım daha erken sanki aslında en iyisi kan testi benimde hep negatif çıkıyor biz tutma ihtimalinin çok düşük olduğunu bile bile kabul ettik ve başka bi doktora girmeye karar verdik serdar koç’ta denemeyi düşünüyoruz1 ekimde oldum 9.gün bugün
Allah korktuğumuzdan korusun benim eşimin 500.000 yani çok düşük tüp bebektede şansımız % 50 dendiSadece bir kaç tane çıkmıştı önceki verdiği testte. Bugün de benden 23 tane yumurta toplanmış eşimin sperm sayısını net söylemediler ama yeterli miktarda olduğunu iyi olduğunu söylediler Rabbime çok şükür korktugumuza ugratmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?