Tüpçü evladım bu hafta geliyor

erkek bebekler 9 ay 10 günü doldurmadan gelmezmiş:)
kızlar aceleci oluyor erken oluyo

Küçük adama bak sen galiba gerçekten inatcı. Sırf onun için girdim bu gün foruma. Canım bebeğinle birlikte sağlıklı mutlu güzelliklerle dolu bir bayram dilerim.

Herkeze iyi bayramlar

arkadaşlar haber vermek isterim!!!!!!!!

serenanes bu sabah doğum yaptı annemizin ve doruk bebeğimizin sağlığı gayet iyi 50cm 3300 gr şimdilik haberler bu kadar :)

Son düzenleme:
o kadar sevindim ki bu gün haber alamayınca tahmin etmiştim. Kurtuldular.Allah analı babalı büyütsün küçük adama maşallah Sağol haber verdiğin için. Sana da arkadaşım kolay doğum dilerim bebeklerini sağlıkla kucağına alman dileğiyle...

annesinin dediği gibi bayramda geldi doruk bey
allah analı babalı büyütsün...

allah sağlıklı analı babalı büyütmesini nasip etsin
hoşgeldin doruk bebek dünyamıza

ay ne güzel allahimm.bizlerede yasatsin rabbim.allah uzun hayirli saglikli ömürler versin doruk bebege..

rabbim analı bablı büyütsün inşallah sağlıklı ömürler nasip eğlesin amin

Allahim bagislasin canim...en güzel bayram hediyesi Rabbim nasip etmis...cok sevindim canim....insallah hayirlisiyla da eve dönersin

serananesciğim allah analı babalı,sağlıklı büyümeyi nasip etsin.bayramda dünyaya geldi tüm hayatı bayram günleri gibi güzel geçsin inşallahhhhh

kızlaarrrrr hepinize teşekkür ederim..
ooluşum ben ve babası evimize döndük.. hikayemiz anlatılacak gibi.. ama hiç vakit bulamıyorum.. en kısa zamanda sizlerle de paylaşıcam...
listemi okudum, bana isim veren , aklımda kalan herkesin adını doğum odasında sancı çekerken okudum ( ama malesef dogumhaneye almadılar :)))

doktor kızdı da birazcık bana , umarım tutmuştur dualarımız.. Hallisna isimli arkadaşım sonucun pozitif oldugunu ve tuttuğunu bildirmiş, darısı başınıza vallahi...
sevgiler,

serananesim canım geçmiş olsun diyor rabbim annesiyle babasıyla tüm sevdikleriyle beraber uzun hayırlı sağlıklı ömürler yaşamayı nasip etsin...inşallah bizim için yaptığın dualar kabul olur bizlerde peşinden güzel müjdeli haberleri veririz...canım ben doruk ismini çok seviyordum...rabbim inşallah banada koymayı nasip eder...doruğumuzu benim yerime çok çok öp hemi...hele birde onun mis kokusu vardır..ne güzel kokarlar minik bebekler....

hoşgeldiniz :) ii olmanız çok güzel dualar içinde tşkrler canım
ama en kısa zmanda resim isteriz doruk beyin :)))

serananescim allah analı babalı büyütsün canım duaların için allah razı olsun inş rabbim bizede anne olmayı nasip eyler canım çok sagol kendine bebege ii bak ayyy halisna hamile mi çokk sevindim onun adına inş bu kez melegini kollarına oda alır inş darısı bizim başımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…