Turkan88'in Diyet Günlüğü

odum patlamisdi az kalsin ablacik Cabuk cabuk gel ha insaallah. Manikurunu pedikurunu de orda yaptir gel Buraya is saklama

ben de oyle dusundum zaten.orda halledıcem nısanın ıcın ınsaallah.cunkı arada zaman kalmıyor.neyse bu konuları telefonda konusalım.zıra burda dıyete konsantre olmamız lazıııııııııııııım.kızllllllaaaaaaar her gun dıyet lıstesı ,cay ve spor duzenlı yazılsın ben gıtdıkten sonra.lıste tutun 3 gunden fazla devamlılık yazmak olmaz.

ben geldim yine kimsecikler yok ne zaman gelsem kimse olmuyor zaten ama bir kaç saat girmiyorum bi geliyorum kaç sayfa konuşulmuş oluyo anlamadım. neyse bugünümü yazayım ben biraz saçma oldu ama.

sabah
1 salatalık
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
maydonoz
5 zeytin

ara 1 elma

öğle
2 kepçe çorba
biraz kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

akşam 1 kase nesfit

1 saat sonra 1 elma

bol su içtim 3 kupa da yeşil çay

sabah 300 ip atlamıştım şimdi 100 daha atladım. yatana kadar ara ara gidip atlamayı düşünüyorum. başka spor yok bugün oğluşu bırakıp çıkamadım yürüyüşe

bugün Nurgül bir seyler alcaktı acaba ne aldıkı??

ya geçen seneden beri şu tulumlar çok moda ya bir türlü alıp giyemedim. geçen yıl zaten yeni doğum yapmıştım kilom izin vermezdi tuluma. bu yıl da yeni yeni zayıfladım ama hala emin değilim olur mu? kullanan var mı nasıl o tulumlar?

supersin canim,oglusun yurumeye basladimi

ben kullaniyorum canim,cok ta severim.2 tane var bende.

supersin canim,oglusun yurumeye basladimi
birkaç adım atıyor ancak daha tam değil canım. zaten bu aralar korktu sanırım yere bırakıyorum yürüsün diye o benim ellerimi bırakmıyor korkudan. bende zorlamıyorum zamanı gelince yürür.
ben kullaniyorum canim,cok ta severim.2 tane var bende.

ay bende almak istiyorum da işte orta bölgem(belim göbeğim falan) biraz kalın ya cesaret edemiyorum. birde burası küçük bir yer burdan bulamam internetten almak istedim ama denemeden alamadım o yüzden sordum. bir tane şansımı denesemmi acaba

bence denemeden asla kıyafet alma ben de tulum severim ama türbanlıyım diye sadece ev gezmelerinde bayanlar arasında giyorum dısarda değil yani

nurgül ne yaptı acaba ses seda yok?hediye alacaktı annesine ?aranızda kaynanasına hediye alan var mı?

Benim kaynanam çok cinstirde her aldığım hediyeye bir kulp takar o yuzden bu sene hiçbirsealmıycam zaten bu sene ev aldılar 10 bin eksikleri vardı biz tamamladık daha ne hediye alayım değil mi?Hoş alsam da beğenmıycek dudak bukecek sırf beni sinir edecek ya dunyayı versen aynısını yapar bilirim onu

eşin beğensin canım o zaman ona birşey diyemez

Son düzenleme:
ben yazmıştım canım aldık biz. annen yanında mı yani aynı şehirdemisiniz?

Evet annem de kaynana da yanımda esim de hediye almasını pek beceremez hep benim seçmemi ister kime ne alınacaksa zevkim süperdir de bi karacalı beğenmedi gitti

canim benim kaynanam da yillar once ayyynisini yapiyordu,oglu aldigini bile ben aldim zannetse benim ne kadar zefksiz falan oldugumu soylerdi.iste o gun bugundur,telefonda tebrik.o kadar.anlamazlar kendimi yormaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…