odum patlamisdi az kalsin ablacikCabuk cabuk gel ha insaallah. Manikurunu pedikurunu de orda yaptir gel Buraya is saklama
he yaa, bizde anneler gunu yok . magduruzda magduruz :26:nasıl yani yok anlamadım??Azerbaycan da kutlanmıyor mu???
benim annem uzaktahediye göndermekte geciktik o yüzden bende bonnyfood dan kek buketi gönderdim ayy çok lezzetli oluyo canım istedi şimdi. kayınvalidemede şu yeni çıkan seramik tava seti gibi birşey aldık o da uzakta gerçi...
ben geldim yine kimsecikler yok ne zaman gelsem kimse olmuyor zaten ama bir kaç saat girmiyorum bi geliyorum kaç sayfa konuşulmuş oluyo anlamadım. neyse bugünümü yazayım ben biraz saçma oldu ama.
sabah
1 salatalık
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
maydonoz
5 zeytin
ara 1 elma
öğle
2 kepçe çorba
biraz kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
akşam 1 kase nesfit
1 saat sonra 1 elma
bol su içtim 3 kupa da yeşil çay
sabah 300 ip atlamıştım şimdi 100 daha atladım. yatana kadar ara ara gidip atlamayı düşünüyorum. başka spor yok bugün oğluşu bırakıp çıkamadım yürüyüşe
ya geçen seneden beri şu tulumlar çok moda ya bir türlü alıp giyemedim. geçen yıl zaten yeni doğum yapmıştım kilom izin vermezdi tuluma. bu yıl da yeni yeni zayıfladım ama hala emin değilim olur mu? kullanan var mı nasıl o tulumlar?
birkaç adım atıyor ancak daha tam değil canım. zaten bu aralar korktu sanırım yere bırakıyorum yürüsün diye o benim ellerimi bırakmıyor korkudan. bende zorlamıyorum zamanı gelince yürür.supersin canim,oglusun yurumeye basladimi
ben kullaniyorum canim,cok ta severim.2 tane var bende.
birkaç adım atıyor ancak daha tam değil canım. zaten bu aralar korktu sanırım yere bırakıyorum yürüsün diye o benim ellerimi bırakmıyor korkudan. bende zorlamıyorum zamanı gelince yürür.
ay bende almak istiyorum da işte orta bölgem(belim göbeğim falan) biraz kalın ya cesaret edemiyorum. birde burası küçük bir yer burdan bulamam internetten almak istedim ama denemeden alamadım o yüzden sordum. bir tane şansımı denesemmi acaba
nurgül ne yaptı acaba ses seda yok?hediye alacaktı annesine ?aranızda kaynanasına hediye alan var mı?
Benim kaynanam çok cinstirde her aldığım hediyeye bir kulp takar o yuzden bu sene hiçbirsealmıycam zaten bu sene ev aldılar 10 bin eksikleri vardı biz tamamladık daha ne hediye alayım değil mi?Hoş alsam da beğenmıycek dudak bukecek sırf beni sinir edecek ya dunyayı versen aynısını yapar bilirim onu
birkaç adım atıyor ancak daha tam değil canım. zaten bu aralar korktu sanırım yere bırakıyorum yürüsün diye o benim ellerimi bırakmıyor korkudan. bende zorlamıyorum zamanı gelince yürür.canim benim oglum 8 aylikken tuta tuta yurumek istedi.biz bu bir aya falan yurur dedik,o da galiba korktu 1 yas 3aylikken yurudu.ustune guitme ve sakkiiiiiin yurutec kullanma.
ay bende almak istiyorum da işte orta bölgem(belim göbeğim falan) biraz kalın ya cesaret edemiyorum. birde burası küçük bir yer burdan bulamam internetten almak istedim ama denemeden alamadım o yüzden sordum. bir tane şansımı denesemmi acaba
canim seni cok merak ediyorum.hadi bir resmini koysana mihneeen
ben yazmıştım canım aldık biz. annen yanında mı yani aynı şehirdemisiniz?
Benim kaynanam çok cinstirde her aldığım hediyeye bir kulp takar o yuzden bu sene hiçbirsealmıycam zaten bu sene ev aldılar 10 bin eksikleri vardı biz tamamladık daha ne hediye alayım değil mi?Hoş alsam da beğenmıycek dudak bukecek sırf beni sinir edecek ya dunyayı versen aynısını yapar bilirim onu
canim seni cok merak ediyorum.hadi bir resmini koysana mihneeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?