yaa komik olacak ama bende de bi rehavet hali hiç bişe yazasım yok dün yuvada anneler gününü kutladık yuvanın anneleriyle duygusaldı belki onda dün mecburen küçücük bi kaçamağım oldu diyete dair ama hemen oynayarak telafi ettim bu güne 62 ile başladımenvila,ms angel,özlem,özgür,arzuayten,türkan,hümeyra,lıfe cıty,amerikada yasayan arkadaş(ismi aklıma gelmedi ya)amoretta, yalnız kaldım burada kimse yok mu huuuu
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/447854-sevginin-basari-oykusu-31-kilo-verdi.html
bence buraya bi göz atın beni çok şevklendirdi pazartesi başlıcam
fehiyecim geldim canlarım direksiyon derslerim vardı bugünde sınav oldu yok böyle bi heycan kızlar yaa sol ayağım debriyajda tir tir titriyo lakin heycan yabdım istop ettirdim hep arabayı ama kaldırdım allahdan sonra bakalım inş.geçerim çok dua ettim :) bugünkü menümü yaziyim
kahvaltı edemedim bi tane eti puf yedim
eve gelince bi lokma simitle peynir
öğle yemeği 5yk taze fasülye 2 yk pilav ayran
akşamda naparım bilmiyorum çorba nesfit felan ayarlarım heralde.
bu arada herkes bırak diyeti diyo ama bırakmam vücudum acaip şekillenmeye başladı ufak tefek kaldım
boyum 1 63 65 arası ideal kilom kaçtır sizce kızceler
yaa komik olacak ama bende de bi rehavet hali hiç bişe yazasım yok dün yuvada anneler gününü kutladık yuvanın anneleriyle duygusaldı belki onda dün mecburen küçücük bi kaçamağım oldu diyete dair ama hemen oynayarak telafi ettim bu güne 62 ile başladım
hareketli bi dönemdeyim duygusal anlamda kesinleşince durumu paylaşıcam:) o sebeple kararsızlık ve konuşmak istememe isteği hasıl oluyo bi kaç gün affedin beni ama takipteyim sizi
hepinizi seviyoruuumm:)
selam ben geldim. bende dünden beri bakıp çıkıyorum bişey yazamadım bir türlü, napıyosunuz kimler var
Turkan 14u gidecek tatile insaALLAHTürkandan da ses seda yok ne zaman tatile gidecekti ki?Az kaldı galiba
57.5 58 civarıyım tatlım kız hala bacaklarım felan duruo 55 olsam muhtemelen çok farketmıcek ama spor spor işde herkes aynı şeyi sölüo artık diyete nazaran benm spora yoğunlaşmam lazım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/447854-sevginin-basari-oykusu-31-kilo-verdi.html
bence buraya bi göz atın beni çok şevklendirdi pazartesi başlıcam
Türkandan da ses seda yok ne zaman tatile gidecekti ki?Az kaldı galiba
Türkandan da ses seda yok ne zaman tatile gidecekti ki?Az kaldı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?