Turkan88'in Diyet Günlüğü

envila,ms angel,özlem,özgür,arzuayten,türkan,hümeyra,lıfe cıty,amerikada yasayan arkadaş(ismi aklıma gelmedi ya)amoretta, yalnız kaldım burada kimse yok mu huuuu
yaa komik olacak ama bende de bi rehavet hali hiç bişe yazasım yok dün yuvada anneler gününü kutladık yuvanın anneleriyle duygusaldı belki onda dün mecburen küçücük bi kaçamağım oldu diyete dair ama hemen oynayarak telafi ettim bu güne 62 ile başladım
hareketli bi dönemdeyim duygusal anlamda kesinleşince durumu paylaşıcam:) o sebeple kararsızlık ve konuşmak istememe isteği hasıl oluyo bi kaç gün affedin beni ama takipteyim sizi
hepinizi seviyoruuumm:)

Son düzenleme:
Yok cnm buralardayim bakiniyorum öyle
Benim cocuğu uyutucam birazdan
Artık günde bı kere uyuyor halbuki 14 aylik

sabah kahvaltım 11.00 :
1 dilim light ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 domates, 1 salatalık
2 çatal lor peyniri

ara 13.45:
1 havuç
1 bardak çay

şu an acıktım öğle yemeğimi yesem iyi olur ama çok üşeniyorum yaa..ne yesem ona da karar veremedim yakındaki markettede nesfit kalmamış alamadım olsa onu yerdim hemen pratik. ayy hiç bilemedim valla :))

selam ben geldim. bende dünden beri bakıp çıkıyorum bişey yazamadım bir türlü, napıyosunuz kimler var

fehiyecim geldim canlarım direksiyon derslerim vardı bugünde sınav oldu yok böyle bi heycan kızlar yaa sol ayağım debriyajda tir tir titriyo lakin heycan yabdım istop ettirdim hep arabayı ama kaldırdım allahdan sonra bakalım inş.geçerim çok dua ettim :) bugünkü menümü yaziyim
kahvaltı edemedim bi tane eti puf yedim
eve gelince bi lokma simitle peynir
öğle yemeği 5yk taze fasülye 2 yk pilav ayran
akşamda naparım bilmiyorum çorba nesfit felan ayarlarım heralde.
bu arada herkes bırak diyeti diyo ama bırakmam vücudum acaip şekillenmeye başladı ufak tefek kaldım
boyum 1 63 65 arası ideal kilom kaçtır sizce kızceler

canım bunun için hesaplayıcılar var ama 165 se boyun kilon herhalde 55-57 falan olmalı. sadece tahmin ettim tabii.

55 en ideali kilo olarak daha assağısı çok zayıf olur bence sen suan kaç kilosun ki tatlım?

sen mutlu ol yeter canım affetmek ne demek sıkma kendini ne zaman konusmak istersn biz burdayız tatlım biz de seni seviyoruz

selam ben geldim. bende dünden beri bakıp çıkıyorum bişey yazamadım bir türlü, napıyosunuz kimler var

arzucuğum bugün de ben evdeyim oğlum anneme gitmek istedi esim arkadaslarıyla ben ise kızımla evdeyim canım sıkılıyor bugün de kimse yok hava da kapalı ve yağıslı bu ne ya yaz gelmiycek galiba

ikindi okunsa da kalkıp ikndimi kılsam insallah kızıma da yemek yapayım ben yıne nesfit öff insan aynı seyleri yıyınce ne kadar nefret ediyor ya bu arada kızceler su az yağlı süt aynen kirecli suya benziyo bildiğin beyaz su ööğğğğ bıtse asla almam az yağlısından alırım

57.5 58 civarıyım tatlım kız hala bacaklarım felan duruo 55 olsam muhtemelen çok farketmıcek ama spor spor işde herkes aynı şeyi sölüo artık diyete nazaran benm spora yoğunlaşmam lazım

57.5 58 civarıyım tatlım kız hala bacaklarım felan duruo 55 olsam muhtemelen çok farketmıcek ama spor spor işde herkes aynı şeyi sölüo artık diyete nazaran benm spora yoğunlaşmam lazım

ooo süpersin sen afferin sana doğru bence de spor çok önemli sıkılasırsın en güzeli canım bravo vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…