canim benim kaynanam da yillar once ayyynisini yapiyordu,oglu aldigini bile ben aldim zannetse benim ne kadar zefksiz falan oldugumu soylerdi.iste o gun bugundur,telefonda tebrik.o kadar.anlamazlar kendimi yormaaa
canım aslında koyarım bana farketmez ama eşim sorun çıkarabilir hoşlanacağını sanmam. face de kullanmıyorum. başka bir yolu yok herhalde.canim seni cok merak ediyorum.hadi bir resmini koysana mihneeen
Evet annem de kaynana da yanımda esim de hediye almasını pek beceremez hep benim seçmemi ister kime ne alınacaksa zevkim süperdir de bi karacalı beğenmedi gitti
canım aslında koyarım bana farketmez ama eşim sorun çıkarabilir hoşlanacağını sanmam. face de kullanmıyorum. başka bir yolu yok herhalde.
karacalıay öldüm gülmekten çok alemsin
Su an 60, HEDEF: 55 kg
Ben öyle klasik,kaynanayı sevmeyen,istemeyen gelinlerden dğilim Arzucuğum elimden geleni yaptım ,her istediğine eyvallah dedim ama olmadı bir türlü ısınamadı bana ben de soğudum haliyle Allah sorsun benden birgüne birgün ne lafım olmustur ne saygısızlığım ama soğudum ne yapayım
canım aslında koyarım bana farketmez ama eşim sorun çıkarabilir hoşlanacağını sanmam. face de kullanmıyorum. başka bir yolu yok herhalde.
karacalıay öldüm gülmekten çok alemsin
haklısın canım oğlunu paylaşamamıştır belki oluyo öyle.
Ama ben asla helal etmiyorum asla neyse aklıma geliyor yaptıkları geriliyorum ellerim tıtriyo bahsetmek bile geriyor beni
Ben öyle klasik,kaynanayı sevmeyen,istemeyen gelinlerden dğilim Arzucuğum elimden geleni yaptım ,her istediğine eyvallah dedim ama olmadı bir türlü ısınamadı bana ben de soğudum haliyle Allah sorsun benden birgüne birgün ne lafım olmustur ne saygısızlığım ama soğudum ne yapayım
neyse boşverelim şimdi kayınvalide mevzusunu canın sıkıldı iyice. hadi benim eşim görevde sizinkilerdemi yok o evdeyken internette vakit geçirmenizden rahatsız olmuyormu
neyse boşverelim şimdi kayınvalide mevzusunu canın sıkıldı iyice. hadi benim eşim görevde sizinkilerdemi yok o evdeyken internette vakit geçirmenizden rahatsız olmuyormu
kızlar moralim çok bozuldu direksiyon sınavından 60la kalmışım zaten normalde kullandığım gibi kullansam kesin geçerdim tirtir titredim heycandan hep istop ettirdim arabayı ağlıcam ya o kadar moralm bozuldu bu sene sınavlarım felanda hep iyi geldi nazar değmesin bu kötü gelince beni çok sarstı ya . başarısız olmak beni çok üzüyo acaba banamı özel bilmiyorum yada ben çok hassasım salak salak ağlayasım var
kızlar moralim çok bozuldu direksiyon sınavından 60la kalmışım zaten normalde kullandığım gibi kullansam kesin geçerdim tirtir titredim heycandan hep istop ettirdim arabayı ağlıcam ya o kadar moralm bozuldu bu sene sınavlarım felanda hep iyi geldi nazar değmesin bu kötü gelince beni çok sarstı ya . başarısız olmak beni çok üzüyo acaba banamı özel bilmiyorum yada ben çok hassasım salak salak ağlayasım var
ben bu hafta fazla kilo veremedim ya aynı bile olabilirim çok düzenli olmadı öğünlerim
ya bendede durdu gibi.her sey de aynen devam.ilk hafta cok sevindim sanirim,ama supeeer inceldimmm.MASAALLAH.ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?