Turkan88'in Diyet Günlüğü

canim benim kaynanam da yillar once ayyynisini yapiyordu,oglu aldigini bile ben aldim zannetse benim ne kadar zefksiz falan oldugumu soylerdi.iste o gun bugundur,telefonda tebrik.o kadar.anlamazlar kendimi yormaaa

kalbimi okudun tam öyle düşünmüştüm yarın açarım kutlarım o kadar gerçi sesi de harap geliyor ama neyse katlanacağız artık

canim seni cok merak ediyorum.hadi bir resmini koysana mihneeen
canım aslında koyarım bana farketmez ama eşim sorun çıkarabilir hoşlanacağını sanmam. face de kullanmıyorum. başka bir yolu yok herhalde.
Evet annem de kaynana da yanımda esim de hediye almasını pek beceremez hep benim seçmemi ister kime ne alınacaksa zevkim süperdir de bi karacalı beğenmedi gitti

karacalı ay öldüm gülmekten çok alemsin

canım aslında koyarım bana farketmez ama eşim sorun çıkarabilir hoşlanacağını sanmam. face de kullanmıyorum. başka bir yolu yok herhalde.

Ben öyle klasik,kaynanayı sevmeyen,istemeyen gelinlerden dğilim Arzucuğum elimden geleni yaptım ,her istediğine eyvallah dedim ama olmadı bir türlü ısınamadı bana ben de soğudum haliyle Allah sorsun benden birgüne birgün ne lafım olmustur ne saygısızlığım ama soğudum ne yapayım

haklısın canım oğlunu paylaşamamıştır belki oluyo öyle.

Ama ben asla helal etmiyorum asla neyse aklıma geliyor yaptıkları geriliyorum ellerim tıtriyo bahsetmek bile geriyor beni

haklısın canım oğlunu paylaşamamıştır belki oluyo öyle.

onun bir tek bana gücü yetti baktıki her seye eyvallah diyorum üstlendi bana diğereltimden de it gibi korkarlar ama ben yıne de saygımdan bir sey eksiltmem asla o seviyeye düşemem sevmesmde saygısızlık yapamam buyuklerime yakıştıramam kendime

Ama ben asla helal etmiyorum asla neyse aklıma geliyor yaptıkları geriliyorum ellerim tıtriyo bahsetmek bile geriyor beni

neyse boşverelim şimdi kayınvalide mevzusunu canın sıkıldı iyice. hadi benim eşim görevde sizinkilerdemi yok o evdeyken internette vakit geçirmenizden rahatsız olmuyormu

BOSVER CANIM .SENI COOK IYI ANLARIM.BOSVER.MUHUM OLAN ESIN.O CATLASIN PATLASIMN.INSAN BEN DE ANAYIM DIYOR AMA BUNLAR DA INSANDA INSAF FALAN BIRAKMIYORLAR.SEN BOSVER.MASAALLAH cok guzel ailen var.RABBIM mutlulugunuzu daim etsin.gerisi hikayeeee....

kızlar moralim çok bozuldu direksiyon sınavından 60la kalmışım zaten normalde kullandığım gibi kullansam kesin geçerdim tirtir titredim heycandan hep istop ettirdim arabayı ağlıcam ya o kadar moralm bozuldu bu sene sınavlarım felanda hep iyi geldi nazar değmesin bu kötü gelince beni çok sarstı ya . başarısız olmak beni çok üzüyo acaba banamı özel bilmiyorum yada ben çok hassasım salak salak ağlayasım var

neyse boşverelim şimdi kayınvalide mevzusunu canın sıkıldı iyice. hadi benim eşim görevde sizinkilerdemi yok o evdeyken internette vakit geçirmenizden rahatsız olmuyormu

Nefret eder ama bugün maç var ya diğer odada maç izliyor yırttım o yuzden yoksa çok kızar

Güzel kızım canın sağolsun diğer sınavda halledersin bosver sıkma canını

"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216 - Kuranı Kerim)

Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır. (hadisi şerif)

Son düzenleme:
ben bu hafta fazla kilo veremedim ya aynı bile olabilirim çok düzenli olmadı öğünlerim

Ya arkadşlar benim çıkmam lazım çocukların sütünü içireyim odalarını dağıtmıslar gidip toplayayım düzensizliği hiç sevmem hepinize hayırlı aksamlar yarın görüşürüz insallah

kızlar iyiki varsınız sporda bile yürüyorum ama surat 5 karış dokunsalar ağlardım yani insan destek arıyo böyle zamanlarda.herşeyde bi hayır vardır bunu her zaman söylerim türkanım bu sefer nedense böle gardım düştü tuhaflaştım daha çok çalışmam lazım geçmem için bidahakıne inş.rabbim nasip eder geçmeyi...bol bol dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…