Turkan88'in Diyet Günlüğü

kahvaltim:1 d.cavdar, 1kofte, 1domates

ogle: 1d.cavdar,kk kadar peynir,1domates, 1/4 elma

aksam:5 inceCIK kizarmis patates,1 d.cavdar.kucuk kase coban salata.

50 g dondurma(100 kalori)

ya ben artik cok az besleniyorum yaa.canim cekmiyor.

sporu da birazdan yapicam INSAALLAH.

Aloooo...ben geldım her kes kacmıs

yalnız kaldım ınan kı dunyama gun dogmuyor,
gunahım neydı tanrım hasretınız cekılmıyooor
mesajınızı gormeden acılarım tukenmıyor...
KapatıP gıtmıssınız ınsafsızlar hıcmı ıcınız yanmıyooooooooooooooorrrrr

Son düzenleme:
Ya sızı ozlıycemmmm.sızı coooook sEvıyorum yaaa,yemın ederıım.canım arkadaslarım benıııımmm

Son düzenleme:

nerelerdesin hiç yoksun ben bugün sıkıntıdan 2 defa spor yaptım artık eskisi gibi canım her sey cekmiyor en son 5 te nesfitimi yedim daha da bir sey yemem canım da bir sey istemiyor canım bu arada iyi olduğuna sevindim canım

sagol bıtanemmm.benım de artık mıdem kuculdu sanırım.bır de soyle bır sey var ,gercı artık 21 gun olmadı ama 21 gunden bır beyın yenılenıyor,yanı sen bır seyı 21 gun yaparsan o hayatının bır parcası halıne gelıyor ve duzenlı yapmaya baslıyorsun.

kızceler annelerinize neler aldınız bakayım?ben yazlık manto,ayakkabı,esarp aldım ya siz?

serdar ın nette işi var benim çıkmam lazım aksam yıne uğrarım datlulaaarrrrrrrrrr

yok gıcıgım sana.senı ozlemıycem.

Saka yaptııııım.canım gumralım,bıtanecık kardesııııım,hayatım,sırdasım,herseyım.senı ozlemez olurmuyum hııııııc.
odum patlamisdi az kalsin ablacik cabuk cabuk gel ha insaALLAH. manikurunu pedikurunu de orda yaptir gel buraya is saklama

kızceler annelerinize neler aldınız bakayım?ben yazlık manto,ayakkabı,esarp aldım ya siz?

benim annem uzakta hediye göndermekte geciktik o yüzden bende bonnyfood dan kek buketi gönderdim ayy çok lezzetli oluyo canım istedi şimdi. kayınvalidemede şu yeni çıkan seramik tava seti gibi birşey aldık o da uzakta gerçi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…