Merhabalar
Sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 salata
Ara yarım muz
Öğle yarım dilim Çavdar 2 kePce çorba
Ara yarım dilim ekmek biraz Peynir
Ara activia
Aksam 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba ve patates yemeği (3 elma dilim patates 2 küçük köfte)
Erik yerim birazdan biraz
türkancım bu hafta çarşamba herhalde tartı günümüz sen yokken bu hafta ben listeyi yaparım herhalde. ama haftaya yapamayabilirim haftayada başkası yapar sanırım. sende gönder istersen kilonu kardeşinle.
yarin gorusuruuuuz INSAALLAH,gerci yarin toparlanmam laziim.oof.gozume duruyor.
aman zaten bir gelinlik konusu açtım açacağıma pişman oldum sinirlendi fotoğrafımı koydum diye. tekrar gerilmesin ortam şimdi boşver.
BEN COCUKLUGUMDAN BERI TURK KANALLARIYLA BUYUDUM.BIZIMKILERI TANIYAMAMA BABAM HEP KIZAR.SONRASINDA ESIMIN DE TURKYEDE OKUMUS OLMASI TURK YEMEKLERINE GECMEME SEBEO OLDU FALAN,YANI HER ZAMAN TURKLERIN HER SEYINE KIPTE EDER VE TURKLERI COK SEVERDIM.TAAAKI SIZLERI TANIYANA KADAR,SIMDI COOOOOK COK DAHA COK SEVIYORUM,SIZDEKI TAKIM RUHU,BIR OLMA DUSUNCESI,HEPSI BENI SIZLERE HAYRAN BIRAKTI.SIZLER HAARIKASINIZ.ISTE 2DAKIKADAN BIR AZAN OKUNAN ULKENIN COCUKLARI; BASKA NASIL OLA BILIRDI KI,HELAL OLSUN HEPINIZE.SIZI BENIMLE AYNI TOPIKTE BIRLESTIREN RABBIME DE SONSUZ SUKURLER OLSUN.BEN DUSUNUYORDUM KI BU SONUCTA BIR TURK FORMU.BIR AZERININ KENDILERINE KAPTANLIK ETMESINI NASIL KABUL ETDILER KI.ACABA BIZ OLSAYDIK BIZ DE AYNI SEYI YAPARMIYDIK,BILMIYORUM,SANIRIM CEVAP HAYIR KI,SIZE BU KADAR HAYRAN KALDIM.HER KES HOSGORULU,ANLAYISLI,KIMSE ELESTIRIDEN KIRILMIYOR KURALLAR CERCIVESINDE.ISTE SIZ BOYLE BIR ULKE OLDUGUNUZ ICIN HER GUN BIRAZ DAHA IRELI GIDIYORSUNUZ.ALLAH bu duzeni koyup giden ATATURKE rahmet eylesin,yeri cennet olsun INSAALLAH.
kızlar moralim çok bozuldu direksiyon sınavından 60la kalmışım zaten normalde kullandığım gibi kullansam kesin geçerdim tirtir titredim heycandan hep istop ettirdim arabayı ağlıcam ya o kadar moralm bozuldu bu sene sınavlarım felanda hep iyi geldi nazar değmesin bu kötü gelince beni çok sarstı ya . başarısız olmak beni çok üzüyo acaba banamı özel bilmiyorum yada ben çok hassasım salak salak ağlayasım var
günaydın güzellikler
dün hiç uğrayamadım yoğundu bizim ev epey
önce direksiyon sınavına girdim(inşallah geçerim)
sonrasında da benim müstakbel kayınvalidem ve kayınpederim bize geldiler
ben herhalde nişan gününü kesinleştirelim diye geldilerdi sandımdı
sanki bizi vazgeçirmeye gelmişler
bana işte kızımız daha atanmadı oğlumuz kadrolu değil askerliğini yapmadı
iyi düşünün iyi karar verin bu oyuncak değil yüzükleri taktıktan sonra vazgeçmek yok...falan fıstık
sanki biz olayın ciddiyetini bilmiyoruz zaten 3yıldır birlikteyiz kararı verdik daha neyi düşüneceksek
moralim çok bozuldu kızlar iştahım bile kaçtı vallahi
Öncelikle güzel düşüncelerin için çok sağol ama benim anlayamadığım neden kendine haksızlık ediyorsun ne demek Azeri olmama rağmen izin vermek ister azeri olsun ister çerkez olsun ister laz olsun ne olursa olsun hepimiz Allahın acizane kulları değilmiyiz canım kimin kimden üstünlüğü var?Hepimiz eşitiz canım bu düşünceler beni sinirlendiriyor biliyor musun?Ne biz senden üstünüz ne sen bizden aşşağısın bir daha duymayayım anlastık mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?