Turkan88'in Diyet Günlüğü

Merhabalar
Sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 salata
Ara yarım muz
Öğle yarım dilim Çavdar 2 kePce çorba
Ara yarım dilim ekmek biraz Peynir
Ara activia
Aksam 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba ve patates yemeği (3 elma dilim patates 2 küçük köfte)
Erik yerim birazdan biraz

COK GUZEL.INSAALLAH bu hafta bisiyler gider

turkan88-------türkan
mukayese------özlem
sisebe---------sinem
hmyrali---------hümeyra
arzuayten------arzu
nurgul8688------nurgül
ozgurdu---------özgür
miss_angela----kübra
fehiye---------fatos
life_city-------duygu
envila---------betül
ohcanimadeysin---hilal
AmoreTTa-----gumral

Son düzenleme:
kizlar,dusunuyorum da internete giremesem bile,her gunun sonunda INSAALLAH,menumu,sporumu gumrala mesaj aticam ki o da buraya yazsin.yoksa MAZAALLAH ipin ucunu kacirirm diye cook korkuyyorum.bir de LUTFEN HER KES HER KESIN MENUSUNU YORUMLASIN.mutlaka.ben yetisebildigim kadariyla her menunu yorumlamaya calisiyorum,lutfen,bu hepimizi daha da disiplinli yapar.sadece begeniyorsunuz veya bazilarimiz aksamdan aksama menumuzu yazip kaciyoruz,YALNIIIIISSS!!!!!!!!!!!

kurallar:

1) 2 gun ardarda diyeti bozan aramizdan ayrilacak.
2) izin durumu haric,3 gunden fazla menusunu paylasmayan gerekli bir aciklamasi olmadigi taktirde aramizdan ayrilacak
3) asla 13muz disinda kimse menulerimizi elestiremez.konuklar falan.
4) tarti gununde her kes kilosunu bildiricek.
5) spora 2 gunden fazla ara verilmiyecek.regl donemi haric.
6) her kes her kesin menusunu yorumluyacak.
7) kola,cips,asiri miktarda tatli,fastfood yiyen arkadaslar icin 2.gun diyetini bozmasi beklenmeyecek.(serbest 1top dondurma maximum,eeen fazla 1c.kasigi recel.)

Son düzenleme:
BEN COCUKLUGUMDAN BERI TURK KANALLARIYLA BUYUDUM.BIZIMKILERI TANIYAMAMA BABAM HEP KIZAR.SONRASINDA ESIMIN DE TURKYEDE OKUMUS OLMASI TURK YEMEKLERINE GECMEME SEBEO OLDU FALAN,YANI HER ZAMAN TURKLERIN HER SEYINE KIPTE EDER VE TURKLERI COK SEVERDIM.TAAAKI SIZLERI TANIYANA KADAR,SIMDI COOOOOK COK DAHA COK SEVIYORUM,SIZDEKI TAKIM RUHU,BIR OLMA DUSUNCESI,HEPSI BENI SIZLERE HAYRAN BIRAKTI.SIZLER HAARIKASINIZ.ISTE 2DAKIKADAN BIR AZAN OKUNAN ULKENIN COCUKLARI; BASKA NASIL OLA BILIRDI KI,HELAL OLSUN HEPINIZE.SIZI BENIMLE AYNI TOPIKTE BIRLESTIREN RABBIME DE SONSUZ SUKURLER OLSUN.BEN DUSUNUYORDUM KI BU SONUCTA BIR TURK FORMU.BIR AZERININ KENDILERINE KAPTANLIK ETMESINI NASIL KABUL ETDILER KI.ACABA BIZ OLSAYDIK BIZ DE AYNI SEYI YAPARMIYDIK,BILMIYORUM,SANIRIM CEVAP HAYIR KI,SIZE BU KADAR HAYRAN KALDIM.HER KES HOSGORULU,ANLAYISLI,KIMSE ELESTIRIDEN KIRILMIYOR KURALLAR CERCIVESINDE.ISTE SIZ BOYLE BIR ULKE OLDUGUNUZ ICIN HER GUN BIRAZ DAHA IRELI GIDIYORSUNUZ.ALLAH bu duzeni koyup giden ATATURKE rahmet eylesin,yeri cennet olsun INSAALLAH.

bütüün güzel annelerimizin ve anne olmaya aday tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum. benim oğluş henüz çok küçük hiçbişeyin farkında değil. eşimde yok zaten. inşallah sizler eşiniz ve çocuklarınızın güzel süprizleri ve kutlamalarıyla güzel bir anneler günü geçirirsiniz. tabi diyeti ihmal etmeyelim.

türkancım bu hafta çarşamba herhalde tartı günümüz sen yokken bu hafta ben listeyi yaparım herhalde. ama haftaya yapamayabilirim haftayada başkası yapar sanırım. sende gönder istersen kilonu kardeşinle.

türkancım bu hafta çarşamba herhalde tartı günümüz sen yokken bu hafta ben listeyi yaparım herhalde. ama haftaya yapamayabilirim haftayada başkası yapar sanırım. sende gönder istersen kilonu kardeşinle.

canım benim hiç farketmez sen veya bi baskası ama biri yapsın mutlaka bu arada bütün annelerinn snneler günü kutlu olsun Allahım evlatlarımızla,esimizle hep mutlu olmamızı nasip eder insallah

aman zaten bir gelinlik konusu açtım açacağıma pişman oldum sinirlendi fotoğrafımı koydum diye. tekrar gerilmesin ortam şimdi boşver.

Arzucuğum pek seçemedim ama yıne de hos görünüyosun öyle şişman gelmedin bana canım senin de anneler günün kutlu olsun canım oğlunla güzel şeyler yap bugun mesela parka götür falan eğlenin evde oturma bence

Öncelikle güzel düşüncelerin için çok sağol ama benim anlayamadığım neden kendine haksızlık ediyorsun ne demek Azeri olmama rağmen izin vermek ister azeri olsun ister çerkez olsun ister laz olsun ne olursa olsun hepimiz Allahın acizane kulları değilmiyiz canım kimin kimden üstünlüğü var?Hepimiz eşitiz canım bu düşünceler beni sinirlendiriyor biliyor musun?Ne biz senden üstünüz ne sen bizden aşşağısın bir daha duymayayım anlastık mı?

günaydın güzellikler
dün hiç uğrayamadım yoğundu bizim ev epey
önce direksiyon sınavına girdim(inşallah geçerim)
sonrasında da benim müstakbel kayınvalidem ve kayınpederim bize geldiler
ben herhalde nişan gününü kesinleştirelim diye geldilerdi sandımdı
sanki bizi vazgeçirmeye gelmişler
bana işte kızımız daha atanmadı oğlumuz kadrolu değil askerliğini yapmadı
iyi düşünün iyi karar verin bu oyuncak değil yüzükleri taktıktan sonra vazgeçmek yok...falan fıstık
sanki biz olayın ciddiyetini bilmiyoruz zaten 3yıldır birlikteyiz kararı verdik daha neyi düşüneceksek
moralim çok bozuldu kızlar iştahım bile kaçtı vallahi

dünkü menümü yazayım
sanah k fleks
öğlen 2tane haşlanmış içli köfte,bi kepçe mercimek çorbası
akşam bi şey yemedim

ne çabuk öğrendin canım sonucu benim kurs ancak çarşamba öğrenebilirsin dedi
üzülme lütfen canın sağolsun tek derdin sıkıntın bu olsun
şimdiden böyle ufak tefek mevzulara üzüp yıpratma kendini ilerde ellere karıştığın vakit(evlilik gibi) yeteri kadar üzüleceksin (inşallah üzülmezsin)

klasik kayınvalide sendromu işte peki bu konsmadan erekek arkadasının haberi var mıydı?yoksa onun haberi olmadan mı gelmişler size?

yoook canim yani yurttas olmadigimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…