Turkan88'in Diyet Günlüğü

klasik kayınvalide sendromu işte peki bu konsmadan erekek arkadasının haberi var mıydı?yoksa onun haberi olmadan mı gelmişler size?

canım normalde farklı şehirlerde yaşıyoruz bi akrabaları vefat etmiş onun için geldiler o arada bize de uğradılar
erkek arkadaşım adap gereği öyle dediler yoksa biliyorlar temmuzda olacağını dedi
zaten babası siz nasıl istiyorsanız öyle olacak ama iyi düşünün geri dönüşü yok dedi
geri dönüşü olmadığını biz zaten biliyoruz öyle geri dönmek gibi bi niyetimizde yok
ama ben gelmişlerken siz şu tarihte olsun diyormuşunuz öyle olsun demelerini isterdim

Bugün mü yola çıkıyosunuz yoksa yarın mı Türkanım? anneler günün kutlu olsun canım her ne kadar sizin orda kutlanmasa da

yarin sabah 7:30 da INSAALLAH.daha banyo yapmam,utu,bavullar,yerleri silmek.sacima fon cektirmek,o kadar isim var ki.bide pogacanin hamurun yaptim firina surmek.

türkancım bu hafta çarşamba herhalde tartı günümüz sen yokken bu hafta ben listeyi yaparım herhalde. ama haftaya yapamayabilirim haftayada başkası yapar sanırım. sende gönder istersen kilonu kardeşinle.

sagol cnm,cok tesekkur ederim,artik beni 2 hafta idare ediceksiniz bi sekilde,napalim.

konu benim illede azeri olmamada falan degil ki.ben AZERBAYCANIMla ve insanlarimla gurur duyuyorum.demem o ki yabanciyim.

selamm güzeller :) önceliklee hepinizin anneler gününü kutlarım...

şimdi de menümü yazayım...sabah kalktım hava kapalı olmasına rağmen dedim bu böyle olmaz spor yapma yapma nereye kadar çıktım yürüyüşe..30 dk yürüyüş + 10 dk bel hareketleri + 100 ip atlama

kahvaltım :
1 salatalık
1 karışık tost ( yağsız)

öğle : 3 yk yulaf ezmesi ve 2 yk nesfit karıştırdım. yarım su bardağı az yağlı süt ile yedim.

şimdilik bu kadar...ilerleyen saatlerde de menümde bunlar var..

ara : 10 - 15 erik
1 bardak şekersiz neskafe

akşam: 1 kase çorba
salata
akşam doymayıp birşeyler eklersem yazarım yine :))

çok güzellll... bu menüyle kilolar gitmelii artık :))

Son düzenleme:
konu benim illede azeri olmamada falan degil ki.ben AZERBAYCANIMla ve insanlarimla gurur duyuyorum.demem o ki yabanciyim.

tamam anladım ama sonuçta hepimiz insanız farketmez Azeri,Türkmen,Çeçen vs. ben bugünkü menümü yazayım sabah: 1 kepek ekmeği,1 yumurta,kkpeynir,5 zeytin,sekersiz çay 1 saat sonra yesil çay 2 tane yarım saat plates yaptım öğle:1 kase sehriye çorbası 1 saat sonra 1 elma ve 2 havuç yedim aksam menüm aynı yazmaya gerek var mı nesfit ve yağsız süt aksam 6 dan sonra bir sey yemem bu kadar kızçeleerrrr

sen rahat ol bunları biliyoruz zaten fıstık aklın burda kalmasın herkes sorumluluğun farkında bence

yok evde oturmadık zaten canım sabah eski arkadaşlarla kahvaltıya gittik uzun zamandır görüşemediğim insanlar vardı iyi oldu. hem çok iltifatlar aldım inceldiğime dair mutlu oldum. sonra ordan bi arkaaşın evine geçtim ancak evime gelebildim. eşim eve gelmemi bekliyor sabahtan beri bana çiçek gönderecek herhalde sorup durdu şişman sayılmam aslında işte büyük çoğunlupu gitti zaten kilomun. son 3-4 kilo. inşallah onlarda gittiğinde hiçbir fazalığım kalmayacak. hep beraber inşallah.
canım kayınvalidenin evliliğinizi istememe gibi bir durumu var mı?

yarin sabah 7:30 da ınsaallah.daha banyo yapmam,utu,bavullar,yerleri silmek.sacima fon cektirmek,o kadar isim var ki.bide pogacanin hamurun yaptim firina surmek.

canımhayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip gelirsiniz insallah çok eğlen ve çookkk yemek yeeee

Türkanım ben yemeklerimi bitirdim günüm bitti şuan elimde yesil çay var bugün 4 yesil çay içtim sıkıntıdan yahu

kahvalti: kk kadar peynir, 1domates, 1 dilim cavdar

ogle: 2kasik pilav,3 kasik sebzeli kofteli yemek,1 avuc badem

aksam: peynirli coban salata, yari dilim cavdar

sporum:200 ip,zira zamanim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…