Türkaaaan gidiyomusuuuunn ne güzel senin yerinde olmak isterdim şuan.
niye ki canim? ............
Türkanım işlerini hallettin mi??
hayirdir INSAALLAH niye sikintilisin canim?
yarim yamalak iste,utu yapmadim,fone gitmedim,agda yapmadim,daha alinin bavulunu toplamadim.
eşimle çıkıp bi tatil yapsam çok iyi olurdu
eşimle çıkıp bi tatil yapsam çok iyi olurdu
evet o yüzden biraz korkuyorum zaten bir yere gitmekten. dadılığı bırak çocuk ortalıkta perişen olacak diye korkuyorum.INSAALLAH gidersin bitanemmm,aranizda sevgi ve de her seyin basi saglik olsun.omur sizin,yillar sizin ,gidersiniz INSAALLAH.ama sana bisiy diyim,3 yasina kadar cocukla disari cikmiycaksin,zira insan dadilik mi yapiyor tatil mi belli degil.
Öğretmenim eşinin işi neydi ??Ben kacırmısım o kısmı sanırım
ınsaallah gidersin bitanemmm,aranizda sevgi ve de her seyin basi saglik olsun.omur sizin,yillar sizin ,gidersiniz ınsaallah.ama sana bisiy diyim,3 yasina kadar cocukla disari cikmiycaksin,zira insan dadilik mi yapiyor tatil mi belli degil.
doğru söyledin biz evvelki sene gaziantepe ve mersine gitmiştik çocuklarla arabamızla ben 15 gün boyunca doğru dürüst ne uyku uyudum ne dısarı çıkabildim hava değişikliği çocuklara hiç iyi gelmedi huysuzlastılar ,kabız oldular inanın bana rezillk çektim esim bu sene 7 günlüğüne gidecek ama ben gitmiycem belki buyuduler diyceksiniz ama yıne de laf anlamıyolar çok usandırıyolar biraz daha buyusunler insallah o zaman ama ben yazlık almak istiyorum esiminde aklına yattı evimizin borcu biter bitmez ilk işimiz insallah yazlık almak olcak
inşallah canım rahat edersin yazlık alınca. Ama o zamanda her yıl aynı yere insan sıkılırmı acaba
Selam kızlar çok kötü grip olmuşum.Bütün gün yattım.Bir ara anneme anneler günü için gittim ,orda da kızkardeşimin eşi günümüzün içine ettiği için bugün pek güzel geçmiyor.Kahvaltıya bütün kardeşler eşleriyle katıldığı için aksamalar oluyor abimler geç kaldı , diye damat bey anneme bir daha çağırsanda gelmem size dedi.Annemin ne suçu varsa.Çok üzüldüm annem sabah 8de kalkmış börekler çörekler , krepler yapıp bizi bekliyordu.Damadımızın genel yapısı böyle uyuz uyuz laf sokmalar durumunda yani.Bende ona kızdım anneme böyle söyleyemessin suçlu abimse gider abim evinde bu lafı edersin dedim.Kısacası kızlar çok gereksiz insanlar var bu dünyada.Diyetime gelirsek sinirden hiççç birşey yiyemedim.Eve geldim sinirden birşey pişiremedim kızım ve eşimi dışarda birşyeler yemeleri için gönderdim.Bu güzel günümüzü mahveden damat beyide Allaha havale ediyorum.
Özgürcüğüm ne haber?Dün annene ne aldın ya çok merak ettim canım bu arada anneler günün kutlu olsun canım benim
Allah razı olsun canım.Anneme ipek eşarp aldım birde kasnakta oda takımı yapmıştım onu hediye ettim.
Hiç sıkma canını damadınız terbiyesizlik etmiş işte hiç insan davet edildiği yerde böyle laflar eder mi ya ne mal tövbe tövbe
kasnakta mı yaptın mükemmelmş ya el emeği göz nuru ellerine sağlık annende güle güle kullansın canım üzme tatlı canını yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?