sen ne aldın.annen yakınmı sana..
[ı]evet canım üst mahalle de hemen ben elimde olsaydı altın bilezik alcaktım ama ev borcumuz var onun için yazlık manto,ayakkabı ve esarp aldım canım[/ı]
güzel şeyler almışsın, güle güle kullansın.maksat anmak yoksa alacağımız şeylerin gerçekten onlar için önemi yok.
evet öyle tabi kızçeler ben kalkıyorum eşim geldi kızıyor bırak yeter diyor laptopu duvara çarparım diyor ki yapar da biraz delidir de yarın görüşürüz insallah türkanım sana da iyi tatiller kendine iyi bak çok öptüm aklın bizde kalmasın canım hayırlı aksamlar herkeseee
böyle mucizeler falan sağlıksız bence yapma Allah korusun sağlığına falan bişey olur. 7 gün boyunca sabah akşam hergün aynı şey yenirmi?Kızlar yarın ben bu diyete başlıyorum.Yapanlar memnun bir bu kalmıştı yapalım bakalım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayifladimmerak-edenler-hemen-buraya-7.htmle
benim guzel kardeslerim,hepinizi coook seviyorum.ALLAHa emanet olun,sakin diyetinizi,sporunuzu aksatmayin.kurallara da mutlaka uyun,sizi coook seviyorum ve cok opuyorum,kalin saglicakla.
TuLummuuu hic sevmemben kullaniyorum canim,cok ta severim.2 tane var bende.
Bi gece ansizin bicakla :104:kalbimi okudun tam öyle düşünmüştüm yarın açarım kutlarım o kadar gerçi sesi de harap geliyor ama neyse katlanacağız artık
Aglama yahu gez gul eglen ,oh oh oh. seni seviimmmbenim guzel kardeslerim,hepinizi coook seviyorum.ALLAHa emanet olun,sakin diyetinizi,sporunuzu aksatmayin.kurallara da mutlaka uyun,sizi coook seviyorum ve cok opuyorum,kalin saglicakla.
öncelikle iyi akşamlaaaar:) nerden bildin canımbu arada özlemden hiç ses soluk yok bi durum var dedi ve gitti ne oldu ki ?kocamı buldu acaba?
ALLAH cc mutluluklar versin insaALLAH aradigin kismetdir. hep seni mutlu eder insaALLAHöncelikle iyi akşamlaaaar:) nerden bildin canımhümeyraya dua ettirdim 1 hafta olmadan kabul oldu şaka bi yana dersanede bi arkadaş vardı onu ilk gördüğüm andaki his başlaydı aşk deil başka bişe görürsün ve bu o dersin öle bi his ki ben 2 yıldır böle bişey için bekliyodum 1,5 aydır aynı hissi taşıyorum bu ruhani bi duygu meğer aynı duygu o kişide de varmış 2 gün önce görüştük bugün için sözleştik ve hiç beklemediğim bi şekilde açıldı hem de benim duygularımın aynısıyla ben bi şans vermeye karar verdim bugün bi adımdı bizim için allah utandırmasın böyle işte:):)
neyse diyete gelince 2 gündür ne yedim inanın unuttum bu akşamı yazayım tavuk 1 dilim ekmek domates salatalık kilo da akşam yemekten önce 61,5tu bakalım çarşambaya ne olacak:)
öncelikle iyi akşamlaaaar:) nerden bildin canımhümeyraya dua ettirdim 1 hafta olmadan kabul oldu şaka bi yana dersanede bi arkadaş vardı onu ilk gördüğüm andaki his başlaydı aşk deil başka bişe görürsün ve bu o dersin öle bi his ki ben 2 yıldır böle bişey için bekliyodum 1,5 aydır aynı hissi taşıyorum bu ruhani bi duygu meğer aynı duygu o kişide de varmış 2 gün önce görüştük bugün için sözleştik ve hiç beklemediğim bi şekilde açıldı hem de benim duygularımın aynısıyla ben bi şans vermeye karar verdim bugün bi adımdı bizim için allah utandırmasın böyle işte:):)
neyse diyete gelince 2 gündür ne yedim inanın unuttum bu akşamı yazayım tavuk 1 dilim ekmek domates salatalık kilo da akşam yemekten önce 61,5tu bakalım çarşambaya ne olacak:)
öncelikle iyi akşamlaaaar:) nerden bildin canımhümeyraya dua ettirdim 1 hafta olmadan kabul oldu şaka bi yana dersanede bi arkadaş vardı onu ilk gördüğüm andaki his başlaydı aşk deil başka bişe görürsün ve bu o dersin öle bi his ki ben 2 yıldır böle bişey için bekliyodum 1,5 aydır aynı hissi taşıyorum bu ruhani bi duygu meğer aynı duygu o kişide de varmış 2 gün önce görüştük bugün için sözleştik ve hiç beklemediğim bi şekilde açıldı hem de benim duygularımın aynısıyla ben bi şans vermeye karar verdim bugün bi adımdı bizim için allah utandırmasın böyle işte:):)
kızlar merhaba bugünkü menüm
sabah: şekersiz çay yarım dilim kepek ekmeği yumurtalı ekşimek 2 zeytin azcık acıka
ara nestle nesfit bi kase
öğle:bir adet biber dolma,2 adet sucuklu(incecik)yumurta,iki lokma peynir
ara:bir sıkım çiğ köfre marulla. 60 kaloriymiş.
Akşam:bir kase nestle nesfit yarım yağlı sütle
akşamda bir saat spor yaptım. Kilom kitlendimi ne artık veremiyorum spor istiyo vücut sadece galiba
benim guzel kardeslerim,hepinizi coook seviyorum.ALLAHa emanet olun,sakin diyetinizi,sporunuzu aksatmayin.kurallara da mutlaka uyun,sizi coook seviyorum ve cok opuyorum,kalin saglicakla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?