Turkan88'in Diyet Günlüğü

[SUP][/SUP]
[ı]evet canım üst mahalle de hemen ben elimde olsaydı altın bilezik alcaktım ama ev borcumuz var onun için yazlık manto,ayakkabı ve esarp aldım canım [/ı]

Güzel şeyler almışsın, güle güle kullansın.Maksat anmak yoksa alacağımız şeylerin gerçekten onlar için önemi yok.

güzel şeyler almışsın, güle güle kullansın.maksat anmak yoksa alacağımız şeylerin gerçekten onlar için önemi yok.

evet öyle tabi kızçeler ben kalkıyorum eşim geldi kızıyor bırak yeter diyor laptopu duvara çarparım diyor ki yapar da biraz delidir de yarın görüşürüz insallah türkanım sana da iyi tatiller kendine iyi bak çok öptüm aklın bizde kalmasın canım hayırlı aksamlar herkeseee

Adamda haklı git ozaman.:13:

benim guzel kardeslerim,hepinizi coook seviyorum.ALLAHa emanet olun,sakin diyetinizi,sporunuzu aksatmayin.kurallara da mutlaka uyun,sizi coook seviyorum ve cok opuyorum,kalin saglicakla.

Kızlar yarın ben bu diyete başlıyorum.Yapanlar memnun bir bu kalmıştı yapalım bakalım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayifladimmerak-edenler-hemen-buraya-7.htmle
böyle mucizeler falan sağlıksız bence yapma Allah korusun sağlığına falan bişey olur. 7 gün boyunca sabah akşam hergün aynı şey yenirmi?
benim guzel kardeslerim,hepinizi coook seviyorum.ALLAHa emanet olun,sakin diyetinizi,sporunuzu aksatmayin.kurallara da mutlaka uyun,sizi coook seviyorum ve cok opuyorum,kalin saglicakla.

iyi tatiller canım bol bol eğlen ucunu kaçırmadan azıcık da ye bence. tatil yemeksiz olmaz. yüzerken ya da yüzmeyi öğrenirken yakarsın zaten aldığın kalorileri.

kızlarrr napıyosunuz
anneler günü nedeniyle bütün gün gezmedeydim bide üstüne
akrabamızın nikahı vardı
ama merak etmeyin herşeyin ucundan tadına baktım veeee
bol bol oynadım yürüdüm :))))
bu arada herkesin anneler günü kutlu olsunnnnnnn :)))

bu arada özlemden hiç ses soluk yok bi durum var dedi ve gitti ne oldu ki ?kocamı buldu acaba?
öncelikle iyi akşamlaaaar:) nerden bildin canım hümeyraya dua ettirdim 1 hafta olmadan kabul oldu şaka bi yana dersanede bi arkadaş vardı onu ilk gördüğüm andaki his başlaydı aşk deil başka bişe görürsün ve bu o dersin öle bi his ki ben 2 yıldır böle bişey için bekliyodum 1,5 aydır aynı hissi taşıyorum bu ruhani bi duygu meğer aynı duygu o kişide de varmış 2 gün önce görüştük bugün için sözleştik ve hiç beklemediğim bi şekilde açıldı hem de benim duygularımın aynısıyla ben bi şans vermeye karar verdim bugün bi adımdı bizim için allah utandırmasın böyle işte:):)
neyse diyete gelince 2 gündür ne yedim inanın unuttum bu akşamı yazayım tavuk 1 dilim ekmek domates salatalık kilo da akşam yemekten önce 61,5tu bakalım çarşambaya ne olacak:)

ALLAH cc mutluluklar versin insaALLAH aradigin kismetdir. hep seni mutlu eder insaALLAH

ben bu sabah kahvalti yapamadim, nisanlimla gezib tozucaktik cunki gec uyandim, yemek yiyemedim, marketden " benim o "aldim ama sadece icinden 3 tanesin yedim:26:. oglen de turkce nasil adi bilmiyorum ki, bizde kete. haa buldum gozlememi kozlememi ondan yedim. cok kucuktu ama:26:1 tane yedim. aksam da 1 kase corba 1 dilim ekmekle.ara olarak yogur ve cilek yedim :18:

tebrik ederim ne güzel bir haber bu. hayırlısı olur inşallah hakkınızda. o ilk heyecan ne güzel bir duygudur... elin ayağın titrer, onu görünce dünyada başka kimse yokmuş gibi hissedersin, hiç derdin tasan yoktur sanki... yani en azından ben öyle olmuştum.

kızlar merhaba bugünkü menüm
sabah: şekersiz çay yarım dilim kepek ekmeği yumurtalı ekşimek 2 zeytin azcık acıka
ara nestle nesfit bi kase
öğle:bir adet biber dolma,2 adet sucuklu(incecik)yumurta,iki lokma peynir
ara:bir sıkım çiğ köfre marulla. 60 kaloriymiş.
akşam:bir kase nestle nesfit yarım yağlı sütle
akşamda bir saat spor yaptım. kilom kitlendimi ne artık veremiyorum spor istiyo vücut sadece galiba

Son düzenleme:

Benim kalbim temizdir gerçekten içime doğmustu canım senin adına çookkk sevindim hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım o ilk heyecan çok güzeldir tadını çıkar hep böyle mutlu ol canım

betülcüğüm ara ara vücut kilo vermesi durur sen sakın durma sonra tekrar baslar merak etme canım

ayyy canım çok sevindim senin adına. Rabbim muhabbetinizi arttırsın iki tarafıda utandırmasın inşallah. Maşallah vallahi çok çok sevindim

canım benim yolunuz açık olsun inşallah çok güzel bi tatil geçirirsin. Dün bi uğrayıp sana hayırlı yolculuklar diyemedim
tez git tez gel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…