Turkan88'in Diyet Günlüğü

asıl fıstık sensin bence baksana lavaboda da olsa spor yapmak her babayiğidin harcı değil bence bu ne azim masallh canım

saol cnm benim napayım cnm ya kendimi iyice kötü hissediyorum
eve gidince yemek ev işi çocuk derken çok vakit kalmıyor
bende bulduğum her ara ip atlamaya başladım :))

selam kızlar. ya ben diyetimi bozdum malesef. hemde tartı gününden bir gün önce. zaten bu hafta kilo verememiştim. moralim bozuk. bu hafta ben kilo aldım büyük ihtimalle. bugün dışında fazla yememiştim ama geçen haftaki ayran detoksuyla giden sular geri toplandı vücudumda o yüzden biraz fazla çıkıyorum bakalım hayırlısı. tekrar kendimi motive etmeliyim yoksa ipin ucunu kaçırıcam. sizler çok iyi gidiyosunuz maşallah.

arzucum ne yedin merak ettim
ama arada olabilir öyle bozmalar yarın biraz daha sıkı tutarsın
biraz daha spora yüklenirsin
üzme canım kendini

canım en kararlılarımızdan biri sendin neden böyle oldu üzüldüm gerçekten
spora yüklen lütfen moralini bozma bi kere oldu nasıl olsa diyede koyverme sakın canım

kızlar benim diyet yapmama falan gerek yok
saolsun erkek arkadaşım yaptıklarıyla haddinden fazla iştahımı kesiyor
akşam special k yiyecektim ama gerek kalmadı

arzucum ne yedin merak ettim
ama arada olabilir öyle bozmalar yarın biraz daha sıkı tutarsın
biraz daha spora yüklenirsin
üzme canım kendini
şu reklamında dmet evgar oynuyo ya hani supangle tadında dondurma falan diyo ondan yedim. 1 kase aslında çok ama aşırı değil.üstüne birazcık da hoşbeş yedim. :26: şuan midem çok kötü mesela unutmuşum artık böyle abur cubur yemeyi vücut bile kabul etmiyo aslında böyel olmasının nedeni kaç gündür hiç azalmamış olmam. ben malesef her gün tartılıyorum meraktan. üstüste kaç gün hep aynı hatta bazen fazla rakamı görünce tartıda bu da benim motivasyonumun bozulmasına neden oluyor.
canım en kararlılarımızdan biri sendin neden böyle oldu üzüldüm gerçekten
spora yüklen lütfen moralini bozma bi kere oldu nasıl olsa diyede koyverme sakın canım
zaten yarın listede kendimi alt sıralarda görünce daha bir azimle başlarım ben. inşallah telafi edebilirim.
akşam special k yiyecektim ama gerek kalmadı

olumlu yönden düşün canım sende. bak erkek arkadaşın kilo vermene yardımcı oluyor boşver canım ya geçer bunlar önemsiz şeylerdir umarım.

Gunaydinkizlar
Fethiye aynen canım benim evde twister,ab rocket,vibro shape,kosu bandımda var.ama eveler iste burda yanımda olmadıgı için saymadım.ama kosu bandını ben çok sevdim.kilo vermem de en iyi arkadasım o oldu benim.ben sporsuz diyet yapsamda fazla veremem.videolarida her zaman yapamıyorsun düzenli sıkılıyorsun .ama kosu bandı çok iyiydi.kulagima takıyordum mp4 U 1 saat yürüyordum.cocuklarada babası bakıyordu.ben salona kilitliyorum kendimi.simdi veremiyorum

ben kaçtım arkadaşlar. yarın sabah kahvaltıdan önce tartılıp buraya yazarsanız iyi olur bende toplayıp yazıcam türkanın yerine bu haftalık.
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
şeklinde yazında herşeyi birbirine karıştırmayayım. size karşı sorumlu hissediyorum bakın yer yemez gelip itiraf ettim suçumu

canlarım yorumları okudum alıntı yapmadan yorum yapayım genel olarak iyi isimleri unuttum şuan özür dilerim o sebeple nicklerle hitap edicem miss angela imdat diyeti fikri güzel ama bence senn çok da yüklenmene gerek yok bence gayet kıvamındasın dikkat et tabi ama ne kadar kasarsan kas artık beden kilo vermekte zorlaşacaktır hatırladığım kadarıyla sen artık sınırlarına ulaştın yavaştan:)
arzuayten canım hiç üzülme aynı durum zaman zaman oluyo aç kaldığım halde şişlik ya da + çıkma oluyo 2-3 güne geçer eğer vicdan yapıyosan hümeyranın dediği gibi biraz spora yüklenebilirsin
hümeyracım bence hiç takma yaa şimdi sinirden yemezsin yarın birgün de sinirden yemeğe sarılırsın alıştırma kendini zorla da olsa yemeye çalış vücudun çok aç kalmasın,
fehiyecim kola içme canım:)
nurgülüm seninle ilgili söylecek bişey bulamadığıma göre herhalde negatif bişe yok devam et:)
özgürdüüüü bunu duymamış olalım diyete sarıl hemen:)

gelelim özleme:) özlem tüm gün yediklerin 2 yumurta 1 haşlanmış kabak üzerine yoğurt ve (ayıp sana) 250 kalorilik bitter çikolata, bi daha böle bişey yapma yoksa pişman olursun bugün yediklerin 1000 kaloriyi geçmediği için görmezden geliyorum biberiye yağı sürüp yaptığın ev temizliği umarım spor yerine geçip yarına 61 olarak uyanmana katkı sağlar
benden bu kadar hepinize iyi akşamlar:):)

bitter çikolatayı mutluluğuna veriyorum bir daha olmasın tatlım spor yok heralde neyse yarın telafi edersin tamam mı??

sakın kendini kötü hissetme hem hergün tartılmak da nerden çıktı canım sakın yapma böyle haftada bir tartılman en doğrusu unutma canım lütfen üzülme sporla telafi etmeye çalış yarın da diete kaldığı yerden devam tamam mı?ay yoksa nazar mı değdirdim şimdi kendimi suçlu hissettim yahuu

Akşam special k yiyecektim ama gerek kalmadı

senin de bu erkek arkadşını ben bi elime geçirirsem yolacam ha ne istiyor yine senden??ezdirme kız kendini niye üzülüyosun bırak o üzülsün boşgeç sana da yazık

hilalciğim valla bana kalırsa yurume bandı gereksiz ama eşim illaki alalım diyor bakalım galiba alcaz kafayı takmış zaten internetten sürekli araştırıyor çünkü neyse ben de yaparım alsın madem bi o eksikti zaten canım

kızçeleerr ben kaçtım yarın herkes kilosunu yazsın tamam mı??tuvaletten sonra tartılın tamam mı daha az çıkarsınız güvenin bana canlaarrrrr hayırlı aksamlaaarrrrr çok öpüldünüüzzzzzz

günaydın cnm bence kahvaltı gayet iyi
öğle için de napalım cnm ya en azından nefsimizi körelticez (

canım bence senin kilo işin diyetlik değil sporluk
o kadar kendini kasmana gerek yok inan

hümeyra ya katılıyorum sadece spor yapsan yeterli bencecanım fazla fazlalığın yok çünkü

Nefsine dizgin vur ve bin, aksi halde o sana yüklenir.
Abdulkadir Geylani
Ebu Saîd el-Mukbirî'den rivayete göre Ebu Hüreyre (r.a) bir kavme rastladı, önlerinde kızartılmış bir koyun vardı. Onu yemeğe davet ettiler. Ebu Hüreyre de "Rasûlullah doyasıya arpa ekmeği bile yiyemeden dünyadan ayrıldı" diyerek yemeğe gitmedi. (Buhârî
Enes (ra) der ki: "Rasûlullah, ölünceye kadar sofrada yemek yememiştir ve has undan yapılmış ekmek de yememiştir". (Buhârî rivayet etmistir).
Buhârî'nİn naklettiği diğer bir rivayette "gözleri, kesinlikle kızartılmış koyun görmüş değildir." ziyadesi vardır.

Bunlari okuyunca gozlerim doldu, biz Peygamberimizin ummeti... nasil olur da bu hale geliriz. bu sozleri okuduktan sonra daha da azimli oldum, kopyalayip yapisdirdim ki siz de okuyun. insaALLAH hepimize yardimci olur.

Bu gun Turkan msj atdi bana, nete giremiyo Turkiyede.Benim insaALLAH nisanim var ya gelecek ay, kendisine pamuk prensesin elbisesine benzer elbise almis, pirpirli. zayif olmanin verdiyi mutlulukla yaziyordu. diyete devam ediyormus ama spor yapamiyormus orda. size selam, pardon eeeeeennnnn buyuk kucak dolusu selam soylememi istedi. sizsiz kalamayacagini hep soylerdi ya, msjinda gercekten sizsiz kalamadigini ve o cumlelerinde ne kadar hakli oldugunu yazdi. sizler onun bir ailesiymissizin :) onlar da beni ozluyormu diye sordu, bende evet, hemen hemen her gun senin ismin geciyor dedim. size opucuklerini yolladi :)

oglen makarna yedim, aksam da yari porsiyon corba. ara olarak dondurma yedim sozlum ismarladi, kiramadim bende.
spor yapmadim ama spor yapma en zor gelen sey ya benim icin . iyi geceler arkadaslar, araniza tam giremiyorum cunki ben pastaci olmak istedigim icin tum gun internetde pastaya dair , kurabiyelere keklere dair bilgiler ediniyorum ve buraya pek zaman ayiramiyorum. ama sizler benim icin cok degerlisiniz. bye

et tabi devam yeşil çay felan hiç metabolizman hızlanır bide benım dediğim o ayça kayanın imdat diyetini yab bi gün hemen esi formuna dönersin zaten.

Edeceğimde canım , önce doktora gidip hamile olma ihtimalime bakmam lazım.:26: Aslında 2.çocuk istemiyoruz oyüzden kafam karışık.Bide üstüne kilo alıcam:2:

Merhabalar canlarim benim sizi coook ozledim yazdiklarinizi okuyamadim ama menumu yazip gidicem kahvalti yaari bardak sut nestle nesfitle .ogle bol salata izgara kofte .aksam coban salata,2 kasik fasulye 1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…