asıl fıstık sensin bence baksana lavaboda da olsa spor yapmak her babayiğidin harcı değil bence bu ne azim masallh canım
selam kızlar. ya ben diyetimi bozdum malesef. hemde tartı gününden bir gün önce. zaten bu hafta kilo verememiştim. moralim bozuk. bu hafta ben kilo aldım büyük ihtimalle. bugün dışında fazla yememiştim ama geçen haftaki ayran detoksuyla giden sular geri toplandı vücudumda o yüzden biraz fazla çıkıyorum bakalım hayırlısı. tekrar kendimi motive etmeliyim yoksa ipin ucunu kaçırıcam. sizler çok iyi gidiyosunuz maşallah.
selam kızlar. ya ben diyetimi bozdum malesef. hemde tartı gününden bir gün önce. zaten bu hafta kilo verememiştim. moralim bozuk. bu hafta ben kilo aldım büyük ihtimalle. bugün dışında fazla yememiştim ama geçen haftaki ayran detoksuyla giden sular geri toplandı vücudumda o yüzden biraz fazla çıkıyorum bakalım hayırlısı. tekrar kendimi motive etmeliyim yoksa ipin ucunu kaçırıcam. sizler çok iyi gidiyosunuz maşallah.
şu reklamında dmet evgar oynuyo ya hani supangle tadında dondurma falan diyo ondan yedim. 1 kase aslında çok ama aşırı değil.üstüne birazcık da hoşbeş yedim. :26: şuan midem çok kötü mesela unutmuşum artık böyle abur cubur yemeyi vücut bile kabul etmiyoarzucum ne yedin merak ettim
ama arada olabilir öyle bozmalar yarın biraz daha sıkı tutarsın
biraz daha spora yüklenirsin
üzme canım kendini
zaten yarın listede kendimi alt sıralarda görünce daha bir azimle başlarım ben. inşallah telafi edebilirim.canım en kararlılarımızdan biri sendin neden böyle oldu üzüldüm gerçekten
spora yüklen lütfen moralini bozma bi kere oldu nasıl olsa diyede koyverme sakın canım
kızlar benim diyet yapmama falan gerek yok
saolsun erkek arkadaşım yaptıklarıyla haddinden fazla iştahımı kesiyor
akşam special k yiyecektim ama gerek kalmadı
canlarım yorumları okudum alıntı yapmadan yorum yapayım genel olarak iyi isimleri unuttum şuan özür dilerim o sebeple nicklerle hitap edicemmiss angela imdat diyeti fikri güzel ama bence senn çok da yüklenmene gerek yok bence gayet kıvamındasın dikkat et tabi ama ne kadar kasarsan kas artık beden kilo vermekte zorlaşacaktır hatırladığım kadarıyla sen artık sınırlarına ulaştın yavaştan:)
arzuayten canım hiç üzülme aynı durum zaman zaman oluyo aç kaldığım halde şişlik ya da + çıkma oluyo 2-3 güne geçer eğer vicdan yapıyosan hümeyranın dediği gibi biraz spora yüklenebilirsin
hümeyracım bence hiç takma yaa şimdi sinirden yemezsin yarın birgün de sinirden yemeğe sarılırsın alıştırma kendini zorla da olsa yemeye çalış vücudun çok aç kalmasın,
fehiyecim kola içme canım:)
nurgülüm seninle ilgili söylecek bişey bulamadığıma göre herhalde negatif bişe yok devam et:)
özgürdüüüü bunu duymamış olalım diyete sarıl hemen:)
gelelim özleme:) özlem tüm gün yediklerin 2 yumurta 1 haşlanmış kabak üzerine yoğurt ve (ayıp sana) 250 kalorilik bitter çikolata, bi daha böle bişey yapma yoksa pişman olursun bugün yediklerin 1000 kaloriyi geçmediği için görmezden geliyorum:d:d biberiye yağı sürüp yaptığın ev temizliği umarım spor yerine geçip yarına 61 olarak uyanmana katkı sağlar:d:d:d
benden bu kadar hepinize iyi akşamlar:):)
selam kızlar. Ya ben diyetimi bozdum malesef. Hemde tartı gününden bir gün önce. Zaten bu hafta kilo verememiştim. Moralim bozuk. Bu hafta ben kilo aldım büyük ihtimalle. Bugün dışında fazla yememiştim ama geçen haftaki ayran detoksuyla giden sular geri toplandı vücudumda o yüzden biraz fazla çıkıyorum bakalım hayırlısı. Tekrar kendimi motive etmeliyim yoksa ipin ucunu kaçırıcam. Sizler çok iyi gidiyosunuz maşallah.
kızlar benim diyet yapmama falan gerek yok
saolsun erkek arkadaşım yaptıklarıyla haddinden fazla iştahımı kesiyor
Akşam special k yiyecektim ama gerek kalmadı
gunaydinkizlar
fethiye aynen canım benim evde twister,ab rocket,vibro shape,kosu bandımda var.ama eveler iste burda yanımda olmadıgı için saymadım.ama kosu bandını ben çok sevdim.kilo vermem de en iyi arkadasım o oldu benim.ben sporsuz diyet yapsamda fazla veremem.videolarida her zaman yapamıyorsun düzenli sıkılıyorsun .ama kosu bandı çok iyiydi.kulagima takıyordum mp4 u 1 saat yürüyordum.cocuklarada babası bakıyordu.ben salona kilitliyorum kendimi.simdi veremiyorum
günaydın cnm bence kahvaltı gayet iyi
öğle için de napalım cnm ya en azından nefsimizi körelticez(
canım bence senin kilo işin diyetlik değil sporluk
o kadar kendini kasmana gerek yok inan
hümeyra ya katılıyorum sadece spor yapsan yeterli bencecanım fazla fazlalığın yok çünkü
et tabi devam yeşil çay felan hiç metabolizman hızlanır bide benım dediğim o ayça kayanın imdat diyetini yab bi gün hemen esi formuna dönersin zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?