Turkan88'in Diyet Günlüğü

yeni okuldan geldim hemen nete girdim ancak sana üzüldüm canım çok geçmiş olsun ama üzülme narkozdan dolayı hissetmezsin sağlığını ihmal etme ameliyatsa geciktırme canım sakaya gelmez

Canım çok saol teşekkür ederim. inş. fazla ağrımadan geçer gider
bişey sorucam cnm evdeki kavitasyon aleti işe yarıyor mu
çok merak ediyorum da

fehiyecim senin evde maşallah spor salonu gibiymiş bendede aksine hiç bişiy yok alsammıki bişiyler eve. bu arada sende ve hümeyrada farkettim akşam sadece nesfit yiyosunuz nasıl dayanıyosunuz kızlar ya bütün gece o çok tok tutan bişiy değil çünkü .
bu arada sıkı rejıme girmem lazım bugun kasıcam biraz saldım bayadır
sabah nestle nesfit 3 kaşık yarım yağlı sütle . bi iki saat sonra leslie yaptım yarım saat
ara 1/4 elma
öğle yemedim daha

Son düzenleme:

canım benim de demek istediğim bu işte eve bir sey fazla almayın yoksa üşenip yapmıyorsunuz ben bugünlerde step aletimi ve plates yapıyorum inan bu topk olmasa gaza gelip yapamam burası beni gaza getiriyor canım yoksa öyle duru orda esimde yürüme bandı istiyor kendine alcakmış zaten benim sırf bir odayı spor salonu olarak ayırmam lazım ama fazla oda yok işte malesef

Canım çok saol teşekkür ederim. inş. fazla ağrımadan geçer gider
bişey sorucam cnm evdeki kavitasyon aleti işe yarıyor mu
çok merak ediyorum da

ocak ayında almıstım enfazla 15 gün yaptım sonra sıkıldım orda duruyo bi dünyada para vermiştim neyse belki gaza gelir yine baslarım

canım sabah tartılmayı untma tamam mı hadi iyi günler sana arkadasında öptüm

ayça kayanın rejiminizi biraz saldığınızı düşündüğünüzde yapabiliceniz imdat diyeti var demişti onu yapıyorum 1 günlükmüş sanırım zaten bugun onu yapıcam
sabah 3 kaşık müsli bir bardak süt yazmış ben nestle nesfit yarım yağlı sütle yedim muzla ceviz demiş onu yemedim çeyrek elma yedim
leslie yaptım arada
öğlede çorba salata yoğurt yazmış ben çorba ve salata yapdım salataya yağsız peynir koydum yoğurt yoktu evde
aradada kepekli ekmek tost ayran portakal var portakal ve ayranı yemem muhtemeln
akşam gene çorba salata yoğurt

canımalıştı zaten midemiz küçüldü yani dayanıyorum ama bıktım yarın tartılma günümüz bugün son yarından itibaren yemiycem nesfit çünkü bıktım ondan normal yemeğimi devam ettircem

kızceler ben de az önce step yaptım yarım saat bu sadece kalça ve baseni çalıştıran bi alet biraz yoruldum kalkıp yemeğimi yapayım kızcelerr

güzelim ya aslında güzel bir menuymuş beğendim

Selam kızlar motivasyonunuzu bozmayayım diye yazmıyorum ama bende diyet miyet kalmadı.ben halen regl olmadım.Doktora gittikten sonra diyete devam edeyim diyorum.

Selam kızlar motivasyonunuzu bozmayayım diye yazmıyorum ama bende diyet miyet kalmadı.ben halen regl olmadım.Doktora gittikten sonra diyete devam edeyim diyorum.

et tabi devam yeşil çay felan hiç metabolizman hızlanır bide benım dediğim o ayça kayanın imdat diyetini yab bi gün hemen esi formuna dönersin zaten.

duygudan haber yok bugün gelmezse Türkana bildirmeliyiz değil mi?çünkü dün de yoktu kızlar

gelir gelir mutlaka yoğun herkes bende boş vaktim olduğu için bu kadar sık yazıyorum eminim topikteki her kız çıldırıo zaten vaktim olsada girsem diye aşırı yüksek bi motivasyon var burda çünkü

fıstıklar napıyosunuz bakayım
ara öğün yine yemedim canım istemedi
lavaboda 60+50+50 ip atladım aralıklarla tabi
şimdilik bu kadar

fıstıklar napıyosunuz bakayım
ara öğün yine yemedim canım istemedi
lavaboda 60+50+50 ip atladım aralıklarla tabi
şimdilik bu kadar

asıl fıstık sensin bence baksana lavaboda da olsa spor yapmak her babayiğidin harcı değil bence bu ne azim masallh canım

gelir gelir mutlaka yoğun herkes bende boş vaktim olduğu için bu kadar sık yazıyorum eminim topikteki her kız çıldırıo zaten vaktim olsada girsem diye aşırı yüksek bi motivasyon var burda çünkü

hepimizin masallahı var canım zaten allah nazarlardan saklasın çokk azimliyiz herkes bize imreniyor afferin bize allah nazarlardan saklasın hepimiz insallah taşş gibi hatunlar olcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…