Turkan88'in Diyet Günlüğü

merhaba kızlar,bende diyete başlayalı bir hafta oluyor,66 kiloyum ve 60 olmak istiyorum

Arkadaşlar beni de alır mısınız? Benim de kilom 61. İlk defa bu kilodayım. Hayatımın çok uzun bir dönemini zayıf geçirdim. Biraz destekle zayıflayabilirim yalnız belli bir liste kullanamam.

Evet gerçekten kararlıyım. Hedefim ilk etapta 55. Boyum da 165 o sayı yeterli olacaktır herhalde. Duruma göre devam da edebilirim. İlk öğünden itibaren dikkat etmeye başlıyorum ama sayıma yarından başlayabilirim.

kızlar dıyet basarı oykulerınde hep aynı seyı okuyoru
aksam 6 dan sonra yemek yok
en az 2 lt su
bol spor
aslında yapılması gerekenler kolay beyınde bıtırmekk en kararlısı
bu aralar sevdıgım yemeklerı yapmıyorum yerım dıye valla

ben geldim güzel topiğimin güzel bayanları
sabah beri çarşı pazar gezmekten ayaklarım ağrıdı
sabah kahvaltısını yapıp çıkmıştım öğle yemeğinde dışardaydım
dışarda rejimi bozacak bir şeyler yememek için öğle yemeğini 3bisküvi ve şekersiz bir bardak çayla geçiştirdim
şimdide maden suyu içiyorum. öğle yemeğini geçiştirmiş olmama rağmen kendimi oldukça dinamik hissediyorum :118:

yeni gelen arkadaşlar HOŞGELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ
inşallah hep beraber kurtuluruz fazlalıklardan

Yeni gelen arkadaşlara bir hoşgeldiniz de benden :))
Birlik olarak yenicez bu fazlalıkları
eee ara öğünler ne durumda benim canım istemedi yemedim bugün
su olayı iyi gidiyo ama 1 lt yi geçtim çoktan :))9

ben bugün akşam yemeğimi birazcık öne çektim :)
sabah kahvaltısında kk kadar peynir, 1dilim ç.ekmeği, 1tane zeytin, domates salatalık ve şekersiz çay
öğle yemeğinde dışardaydım o yüzden 3bisküvi ve şekersiz bir bardak çay
arada bi tane maden suyu içtim
akşam yemeğinde de 2kaşık bulgur pilavı, 4kaşık sebze yemeği, yağsız salata ve yoğurt
yarım saat sonrada biberiye çayı mı içer yürüyüşüme çıkarım ve bir günün daha kapanışını yaparım

harikasin cnm benim

benim bugunum
kahvaltida:1 yumurta,1dilim ekmek,1/4 elma,kk kadar peynir.ve once,sonra,yesil cay
ogle:2 kepce etli kuru fasulye,1 dilim ekmek,kk kadar peynir(canim cekti),3/4 elma,1 avuc badem.
aksam:kk kadar peynir,el kadar ikikat katlanmis yufka,yesillik(taze sogan,kisnis,dereotu,nane falan)15 tane badem.ve de bol bol su ictim bugun.1.5 litre olmusdur.uyuyana kadar 2ye tamamliycam INSAALLAH.BIRAZDAN YESIL CAYIMI ICICEM.VE DE SPORUMU YAPARAKTAN GUNU KAPATICAM.

hmyrali----ben bugün akşam yemeğimi birazcık öne çektim :)
sabah kahvaltısında kk kadar peynir, 1dilim ç.ekmeği, 1tane zeytin, domates salatalık ve şekersiz çay
öğle yemeğinde dışardaydım o yüzden 3bisküvi ve şekersiz bir bardak çay
arada bi tane maden suyu içtim
akşam yemeğinde de 2kaşık bulgur pilavı, 4kaşık sebze yemeği, yağsız salata ve yoğurt
yarım saat sonrada biberiye çayı mı içer yürüyüşüme çıkarım ve bir günün daha kapanışını yaparım[/QUOTE]

turkan88-----benim bugunum
kahvaltida:1 yumurta,1dilim ekmek,1/4 elma,kk kadar peynir.ve once,sonra,yesil cay
ogle:2 kepce etli kuru fasulye,1 dilim ekmek,kk kadar peynir(canim cekti),3/4 elma,1 avuc badem.
aksam:kk kadar peynir,el kadar ikikat katlanmis yufka,yesillik(taze sogan,kisnis,dereotu,nane falan)15 tane badem.ve de bol bol su ictim bugun.1.5 litre olmusdur.uyuyana kadar 2ye tamamliycam INSAALLAH.BIRAZDAN YESIL CAYIMI ICICEM.VE DE SPORUMU YAPARAKTAN GUNU KAPATICAM.[/QUOTE]

ay kızlar süpersiniz hadi bakalım devam devam
ama nedense ben baya acıktım bugün ya yemekten önce yeşil çay içeyim bari yoksa durduramıcam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…