gubaydı n ve hayırlı cumlar hanımlar
cokyorgun hıssedıyorum ve uyumak ıstıyorum ama oglum saolsun ızın yok
bugun yıne delı gıbı spora vercem kendımı
Hayırlı cumalar cnm
bugün bendede bi yorgunluk hali
en güzeli valla çocukla da zor ama
Selam arkadaslar, ben de size katilmak istiyorum, 6 kilo fazlam var tam. okudum tum yorumlar. mayisda dimi tartilma gunu. ALLAH cc yar ve yardimcimiz olsun inshaALLAH. Sabah 1 dilim ekmek ve peynir yedim, sekerli bide cay. bu gun cok yogunum, umarim bol kalori yakarim. hepimize basarilar...
zaten cocuklarla dısarı cıkamıyorum ya ondan evde onlarla oynım yıne
baska are yok bu guzel havada ıcerı tıkılıyorum valla..
hosgeldin cnm,kilonu,hedefini,bas.arihini girersen adini listeye eklerim.
Ben 55 kiloyum, 50' 49 0lmak hedefimdir. bas.arihi ne demek anlamadim kusura bakma
diyete dun basladim ben ama yalniz olunca azimli olmuyor insan. istedim ki hep beraber yapalim. lutfen beni de eklermisiniz. az once ceviz yedim iki tane, bir de demin elma yedim.
bugunden baslayım paylasmaya canım
ama aksam toplu sekılde yazarım cunku degısebılıyo yedıklerım
kızlar öğle yemeğim yarım kase çorba
3 kaşık pilav biraz tavuk ve yoğurt
sizde durumlar nedir bakalım
kızlar öğle yemeğim yarım kase çorba
3 kaşık pilav biraz tavuk ve yoğurt
sizde durumlar nedir bakalım
senin diyetinde cok guzel ,doyurucu ama kalorisi dusuk,en esasi bu sekilde beslenirsen,diyeti biraktiktan sonra da kilonu korumak zor olmuycak INSAALLAH
ay inşallah cnm verelim de işyerinde biraz daha zor oluyor bende çıkan yemeklerden uygun olanı az az yemeye çalışıcam
benim asıl problemim göbek çevresi onun için de biberiye yağı aldım bugün başlıycam
bide yosun yağı çok etkiliymiş ama deneyenini duymadım
tamam o zaman bugun basliyorsun,ama yilmak yok,ben biktim demek yok,her azsam yediklerini,ictikleini,sporunu yazican.tek tek yazmana gerek yok.hadi bakalim.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?