Turkan88'in Diyet Günlüğü

günaydınlar canalarr ve hayırlı cumalar
kahvaltımı yaptım bugün tüm gün sokaklarda olacağım ancak akşama girerim nete
yoğun bir gün beni bekliyor ama rejime de tam gaz devam inşallah

Selam arkadaslar, ben de size katilmak istiyorum, 6 kilo fazlam var tam. okudum tum yorumlar. mayisda dimi tartilma gunu. ALLAH cc yar ve yardimcimiz olsun inshaALLAH. Sabah 1 dilim ekmek ve peynir yedim, sekerli bide cay. bu gun cok yogunum, umarim bol kalori yakarim. hepimize basarilar...

hosgeldin cnm,kilonu,hedefini,bas.arihini girersen adini listeye eklerim.

Haaaaarıka gıdıyoruz kızlaaar,41 kere masaallah.tam gaz devam.rabbımıze tevekkule edelım ve azm edelım.ınsaallah basarıcaz.hıc unutmam unıversıede hocalarım her zaman bunu soylerdı eger ınsan bır hastalıkdan korkarsa mutlaka onu kendısıne ceker,bu en cok etrafında bulasıcı hastalıklar olanlar ayıtdır.eger bana da bulasır dıye korkarsan tum hucrelerın tır tır tıtremeye baslar ve senın bagısıklıgın otomatıkman duer,cunkı hucrelere emrı veren beyın,beyıne emrı verense sensın.yanı demenk ıstedıgım su kı eger bız zayıflayacagımıza tum kalbımızle ınanırsak bızım emrımızde olan hucrelerın bıze uymama gıbı bı sansı yok.allahın ıznı ıle basarıcagız.yeter kı azm edelım,yolumuzdan donmeyelım.sabrımızın tukendıgını hıss etdıgımızde es-sabur dıye rabbımıze sıgınalım,er-resıd dıye rabbımızden netıceye ulasmayı dıleyelım,kı ınanırsak basarıcagız,dusunuyorum da ınsaallah sayımız 20 de sabıtlensın,yanı bılelım kı bu arkadaslar evet,kesınlıkle zayıflamayı kafasına takmıs,o sekılde 20 kısı olalım,bıze yeter,bu sekılde kafaız pek karısmaz,bırlıke zayıflayalım,sonrasında da bunun keyfını bırbırımızle paylasalııııııım,ınsaallah,daha sonra da bırlıkde kılolarımızı koruyalım.asagı yukarı aynı kılolardayız.bır tek efee arkadasımdan baska,ben cocukdan sonra 75 dım,o daha ıyı,tam 3 aya 63 oldum.emınım sızler de zaman zaman boyle kılolar verdınız,bu bızı daha da motıve edecektır.

diyete dun basladim ben ama yalniz olunca azimli olmuyor insan. istedim ki hep beraber yapalim. lutfen beni de eklermisiniz. az once ceviz yedim iki tane, bir de demin elma yedim.

diyete dun basladim ben ama yalniz olunca azimli olmuyor insan. istedim ki hep beraber yapalim. lutfen beni de eklermisiniz. az once ceviz yedim iki tane, bir de demin elma yedim.

tamam o zaman bugun basliyorsun,ama yilmak yok,ben biktim demek yok,her azsam yediklerini,ictikleini,sporunu yazican.tek tek yazmana gerek yok.hadi bakalim.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

bugunden baslayım paylasmaya canım
ama aksam toplu sekılde yazarım cunku degısebılıyo yedıklerım

kızlar öğle yemeğim yarım kase çorba
3 kaşık pilav biraz tavuk ve yoğurt
sizde durumlar nedir bakalım

kızlar öğle yemeğim yarım kase çorba
3 kaşık pilav biraz tavuk ve yoğurt
sizde durumlar nedir bakalım

ben kahvaltida:1 yumurta,1dilim ekmek,1/4 elma,kk kadar peynir.ve once,sonra,yesil cay
ogle:2 kepce etli kuru fasulye,1 dilim ekmek,kk kadar peynir(canim cekti),3/4 elma,1 avuc badem.

senin diyetinde cok guzel ,doyurucu ama kalorisi dusuk,en esasi bu sekilde beslenirsen,diyeti biraktiktan sonra da kilonu korumak zor olmuycak INSAALLAH

ay inşallah cnm verelim de işyerinde biraz daha zor oluyor bende çıkan yemeklerden uygun olanı az az yemeye çalışıcam
benim asıl problemim göbek çevresi onun için de biberiye yağı aldım bugün başlıycam
bide yosun yağı çok etkiliymiş ama deneyenini duymadım

hadi bakalim,verelim INSAALLAH.YILMAK YOOOOOOOOK

tamam o zaman bugun basliyorsun,ama yilmak yok,ben biktim demek yok,her azsam yediklerini,ictikleini,sporunu yazican.tek tek yazmana gerek yok.hadi bakalim.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

Zaten tek tek yazmaya zamanim bile yok. bi de siz nasil spor yapiyorsunuz? yemekten baska neler yapa bilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…