Turkan88'in Diyet Günlüğü

AFFERIN CADI.HAAARIKA GIDIYON MASAALLAH.BACAKLAR ICIN KOSU,YURUYUS,YAGLAR.LESLIE,ENDER SARAC OZELLIKLE.BENIM YAPTIKLARIM BUNlar.bunlarla,2 haftada belden 10 sm,bacaklardan 7sm inceldim.

fehiyemmm,bitanemmm,internet bagimlisi oldum resmen,o yuzden belirli zaman koydum kendime.burdayim tabikide.zaten diger topiklere bakiyordum,onlardan kisicam iste.

maşallah canım maşallah bu arada tatile nereye gideceksiniz canım??kaç gün kalacaksınız??

tamam başka topiklere değil buraya takıl o zaman valla olmaz yoksa böyle haa

ayyy,fehiyee,demek istedigim benim kistigim zaman var ya,bir derdim var ,falanlar filanlari oumaya gidiyordu,yaaani kistigim zaman onlardan,buraya ayni yaaani.gunluk 45 dk.da uzun bir zaman.hepimiz yaklasik o kadar ayiriyoz yaaani

kahvati :1 kati yumurta,1dilim ekmek,1 salatalik,1 domates, 5 tane badem
ara:1 yudumluk dil peyniri ve ekmek,3 zeytin.
ogle: taze fasulye yemegi,1dilim ekmek,domates salatalik
ara,15 badem,1yudumluk tatli,ucundan cayla
aksam;3 dilim pastirma,1 kasik fasulye,1dilim ekmek.armut,portakal,cilek

aslinda asssla ara yapmama ama bugun o kadar is yaptim ki acliktan oluyordumm.3 bardak yesillim,bol su

SPOR; STEP

LUUUTFEN HER KES HER KESINN MENUSUNU YORUMLASINN,ARZU,NURGULLL,HUMEYRAAA.AAAAAAAAAA OLMAZ AMA BOYLEEENERDESINIZ?

kızlar ben öğle yiyemedim dondurma yedim dışardaydım akşam yerım artık öğle menümü ..spora gidicem birazdan bi saat.ay türkanım bende bacaklarım incelsin istiyorum.
lcwya gittik 27 beden kot oldu hatta pot bile durdu önü birazzzzz allahım çok mutluyum ama işte bacaklarımda incelse yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

maşallah canım maşallah bu arada tatile nereye gideceksiniz canım??kaç gün kalacaksınız??

canım temmuzda 5 gün felan bodrum düşünüyoruz da tam belli değil en kötü yakın yerlere gideriz.yada arkadaşımın devremülkü var oraya gideriz.o yüzden bu bacaklar incelmeli fehiyemmm

menün güzel türkanım bu arada.ara öğün yapmanda güzel yap tabi elden ayaktan düşmeee tamammı.benım pek etle felan aram yok tavuk dşında pek bişiy yemem malesef.kolestrol değerlerim hep düşük çıkar o yüzden hatta doktorum demişti kız sen hiç et yemiyomusun dedi bende aa nası yani dedim kolestrol değerlerin çok düşük dedi anaa dedim bende

selamlar kızlar ...türkan'ın davetiyle aranıza katılmış bulunuyorum..ismim gülşen 30 yaşındayım ..ev hanımıyım 2 kızım var
diyet maceralarım bayaa uzun 2. doğumdan sonra 81 kiloya varmıştım boyumda kısa olduğundan ( 1.60) çok kötü görünüyodum..binbir uğraşla 66 kiloya kadar inmiştim ama bu kış salınca tekrar 73 e çıktım.. şu anda 70 kiloyum ..
inşallah buradan bulduğum destekle 60 kiloya inmeyi hedefliyorum :)

canım hoşgeldin aramıza bu topik istediğini alan hatunlarla dolu..geneli evli olduğu için işi gücü var ben karşılıyorum seni hoş geldin tatlım :)
hiç merak etme sen hepberaber başarırız :) ismim kübra bu arada çok memnun oldum.
sen uygulucan menüleri yaz sıvı alımlarını sporunu felan ona göre yanlş gördümüz yerde her konuda yardımcı oluruz sana

hoşbuldum kübracım... 15 gündür uyguluyorum dieti 3 kilo verdim tabiki yavaşlıcak artık ama olsun dayanıcam :) en zorlandığım konu dondurma ve sabahları erken kalkma..
sabah 2 dilim kepekli ekmekle kahvaltı yapıyorum
ara öğün olarak meyve tüketmeye dikkat ediyorum
öğlen genelde salata yerim
2 litre civarında su içiyorum
spor yapmıyodum ama bugünden itibaren başlayacağım

spor olarak yürüyüş demiştim ama bölgesel eklemem lazım sanırım bugün biraz baktım arastırdım basen bölgesine calıscam bi yarım saat felan

spor olarak yürüyüş demiştim ama bölgesel eklemem lazım sanırım bugün biraz baktım arastırdım basen bölgesine calıscam bi yarım saat felan. bide bugün bunun haricinde karpuz yedim ve hazır gıda olarak ice tea içtim

bugünkü menüm : 1 dilim ekmek
1 er çatal yumurta -kaşar 2 zeytin şekersiz çay ( acelem vardı anca bu kadar yedim )

1 tabak kavun
10 yeşil erik

3 köfte
2 dilim kepek ekmeği
domates salatalık maydonoz ve acı biber
1 bardak ayran

2 lt su

akşamda form çayımı içerim tv izlerkene :)

haarikasin bitanemmm.MASAALLAH.ISTE BUDUR AZMIN ZAFERI.HEP INANANLAR VE VAZGECMEYENLER KAZANIR ZATEN ALLAHIN IZNI ILE.

MERHABA CANIM,HOSGELDIN ARAMIZA,OGUNLERIN COOK GUZEL.SEN BENI DINLE,BAK NASIL VERICEKSIN INSAALLAH FAZLALIKLARI.BEN 2 HAFTADA 3 KLO VERDIM,BELDEN 10 SM,BACAKTAN 7 SM INCELDIM,OYLE KI HEDEFIM 6 KILO OLMASINA RAGMEN BEN ARTIK FORMUMDAYIM MASAALLAH.SANA ONCE BIR DETOKS YAPMANI TAVSIYE EDERIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…