evet cnm simit izmirliyim ben :)))
ay sabahtan beri gidip gelip buraya birşeyler yazıyorum valla yeter kaçtım ben artık. oğluşla oyun oynayım azıcık. herkese bol iradeli günler diliyorum. akşam görüşürüz..
gercektenmi yaa???? selulitlerde mi gitti?? insALLAH istediyin goruntuye tez bir zamana kavusursun :)
selulitlerin basi batsin.onlar daha var ama50%azaldi
kızlar napıyosunuz bakalım bende yerleri süpürme ve silme sporu yaptım
öğlen sadece tost yedim peynirli 2 bardak yeşil çay ve sürekli su
hava çok güzel bugün belki kızımla parka gideriz
bende ordaki aletlerde spor yaparım
valla bu grup süper oldu herkez ne kadar azimli süperiz süperrrrr
kızlar benide alın aranıza bende başlayalı 13 gun oluyor 63ten 60a inebildim anca sporda yapıyorum ..yeşil çayda içiyorum bu hafta durdu sankım ama kilo vermem.regl donemının yaklaşmasından kanımca yani umarım öyledir:44:
ben de yaklasık 1 aydır diet yapıyorum toplamda 8 kilo fazlam var biraz geç kilo veriyorum ben de tatlıya dayanamıyorum ama ben soyle bir sey yaptım 7 günde bir kendime ödül veriyorum o gün istediğimi yıyorum sonraki gün tekrar baslıyorum diete böylece sıkılmıyorum dietten bi ara cok güzel ip atlıyordum mesela 300 atlıyorsam diğer gün 320 atlıyordum ancak bileğimi burktum daha yeni iyilestim tekrar istiyorum atlamayı ama korkuyorum doğrusu dijital ip almıstım oysa
geçen sene diyetisyene gitmiştim 60 kiloydum o zamanda diyet bile yazmadı bana spor yap sadece dedi sadece sporla verebilicemi sanmıodum ben diyet yapıyorum o yuzden 54 felan olam yeter ideal kilom bu yani.yani hiç olmadıım için aslında nası durcanı da bilemıorum az yada fazla gibi.ama iradeliyim inanıyorum olucak.
türkancım senin 2.hafta kilo vermen durdumu tatlım? Yada regl olucaan hafta kilo veremediğin oldumu?
BUGUNUM
KAHVALTIM.1 IPINCE DILIM BEYAZ EKMEK,KK KADAR PEYNIR,1 CHERRY DOMATES,2 DILIM SALATALIK,YARI ELMA.ONCE,SONRA YESIL CAY.LIMONLU SIYAH CAY,5 DILIM LIMON(bayiliriiiiiim)
OGLE:1 IPINCE DILIM CAVDAR EKMEGI,1SALATALIK.1 CHERRY DOMATES,1 KASE YOGURT.
AKSAM:2KOFTE SIS,2PARCA ET SIS,1 PISMIS DOMATES.EL KADAR YUFKA
SPORUM HAARIKA MASAALLAH.15DK HIZZLI TEMPO KOSU,15 DK LESLIE,15 DK ENDER SARAC.
GUN ICINDE BOL BOL SU VE YESIL CAY.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?