Turkan88'in Diyet Günlüğü

ay sabahtan beri gidip gelip buraya birşeyler yazıyorum valla yeter kaçtım ben artık. oğluşla oyun oynayım azıcık. herkese bol iradeli günler diliyorum. akşam görüşürüz..

kızlar napıyosunuz bakalım bende yerleri süpürme ve silme sporu yaptım
öğlen sadece tost yedim peynirli 2 bardak yeşil çay ve sürekli su
hava çok güzel bugün belki kızımla parka gideriz
bende ordaki aletlerde spor yaparım
valla bu grup süper oldu herkez ne kadar azimli süperiz süperrrrr

masaallah dıyelım de nazar degmesın.masaallah.ben de bırazdan yerlerı sılme sporu yapmak ıstıyorum,ıkındıden ve dolmamı sardıktan sonra .ama o kadar acım kı saate dakmadım.sımdı altı bucuk bızde,altıyı gectım,yemek yemeyı unutdum,oncekını bır bucukta yapmısdım(1dılım ekmek,salatalık,domates,yogurt),demın fark ettım kı gozum kararıyor,basım donuyor,ama ac degılım,mıydem bulanıyor,su ıctım ben de .

sabah=1 dilim kepek ekmeği, kk peynir,1 salatalık, yarım haşlanmış yumurta, 5 zeytin yedim
ara öğün=nestle nesfit kırmızı meyveli sütle beraber bir kase
arada yeşil çay içtim
az öncede akşam yemeği diye düşünerek 1 tabak mantar yemeği az yağlı,1 dilim kepek ekmeği ,yarım kase yoğurt ve salata.
biraz erken tuttum akşam yemeğini spora gidicem 6.30da şişkinlık yapıyo o yüzden.sizce 1 kase daha nestle nesfit hakkım olurmu spordan geldkden sonra?
abartmışmıyım :26:

Son düzenleme:
bende diyetisyen eşliğinde yapıyorum diyet.
19 nisanda başladım herkeze kolay gelsn
iradeli olmak gerçekten zor.
heleki bnm gibi iştahı açık olan biri:S

aramıza katılmak ıstıyorsan eger kılonu ,hedefını ,bızımle dıyete baslayacagın tarıhı yaz lutfen

geçen sene diyetisyene gitmiştim 60 kiloydum o zamanda diyet bile yazmadı bana spor yap sadece dedi sadece sporla verebilicemi sanmıodum ben diyet yapıyorum o yuzden 54 felan olam yeter ideal kilom bu yani.yani hiç olmadıım için aslında nası durcanı da bilemıorum az yada fazla gibi.ama iradeliyim inanıyorum olucak.

tamam.basarılar

BIZE KATLMAK ISTIYORSANIZ KILONUZU,HEDEFINIZI VE BASLAMA TARIHINIZI MUTLAKA YAZIN.YAZMADIGINIZ SURECE DAHIL EDEMIYECEM LISTEYE.20 KISI OLALIM.AMA KARARLI HEDEFINI KESINLESTIRMIS 20 AZIMLI KADIN!!!!!!!!!!20 OLDUKTAN SONRA O SEKILDESAYIMIZI ARTIRMADAN DEVAM EDECEGIZ.SONRA DA INSAALLAH BIRER BIRER MEZUN OLACAGIZ.SON MEZUNUMUZA KADAR HEPIMIZ BURDAYIZ VE BIRBIRIMIZIN DESTEKCISIYIZ ALLAHIN IZNI ILE.

Haaaaarıka gıdıyoruz kızlaaar,41 kere masaallah.tam gaz devam.rabbımıze tevekkule edelım ve azm edelım.ınsaallah basarıcaz.hıc unutmam unıversıede hocalarım her zaman bunu soylerdı eger ınsan bır hastalıkdan korkarsa mutlaka onu kendısıne ceker,bu en cok etrafında bulasıcı hastalıklar olanlar ayıtdır.eger bana da bulasır dıye korkarsan tum hucrelerın tır tır tıtremeye baslar ve senın bagısıklıgın otomatıkman duer,cunkı hucrelere emrı veren beyın,beyıne emrı verense sensın.yanı demenk ıstedıgım su kı eger bız zayıflayacagımıza tum kalbımızle ınanırsak bızım emrımızde olan hucrelerın bıze uymama gıbı bı sansı yok.allahın ıznı ıle basarıcagız.yeter kı azm edelım,yolumuzdan donmeyelım.sabrımızın tukendıgını hıss etdıgımızde es-sabur dıye rabbımıze sıgınalım,er-resıd dıye rabbımızden netıceye ulasmayı dıleyelım,kı ınanırsak basarıcagız,dusunuyorum da ınsaallah sayımız 20 de sabıtlensın,yanı bılelım kı bu arkadaslar evet,kesınlıkle zayıflamayı kafasına takmıs,o sekılde 20 kısı olalım,bıze yeter,bu sekılde kafaız pek karısmaz,bırlıke zayıflayalım,sonrasında da bunun keyfını bırbırımızle paylasalııııııım,ınsaallah,daha sonra da bırlıkde kılolarımızı koruyalım.asagı yukarı aynı kılolardayız.bır tek efee arkadasımdan baska,ben cocukdan sonra 75 dım,o daha ıyı,tam 3 aya 63 oldum.emınım sızler de zaman zaman boyle kılolar verdınız,bu bızı daha da motıve edecektır.

1.tarti gunu---2mayis
turkan88
mukayese
pepuda
sisebe

2.tarti gunu---3mayis
hmyrali
arzuaylen
nurgul 8688

3.tarti gunu---4mayis
efee
toprak12
senyayla
gunes_16
ozgurdu

4.tarti gunu---5mayis
ezgi_18
miss_angela

türkancım senin 2.hafta kilo vermen durdumu tatlım? yada regl olucaan hafta kilo veremediğin oldumu?

BUGUNUM

KAHVALTIM.1 IPINCE DILIM BEYAZ EKMEK,KK KADAR PEYNIR,1 CHERRY DOMATES,2 DILIM SALATALIK,YARI ELMA.ONCE,SONRA YESIL CAY.LIMONLU SIYAH CAY,5 DILIM LIMON(bayiliriiiiiim)
OGLE:1 IPINCE DILIM CAVDAR EKMEGI,1SALATALIK.1 CHERRY DOMATES,1 KASE YOGURT.
AKSAM:2KOFTE SIS,2PARCA ET SIS,1 PISMIS DOMATES.EL KADAR YUFKA

SPORUM HAARIKA MASAALLAH.15DK HIZZLI TEMPO KOSU,15 DK LESLIE,15 DK ENDER SARAC.

GUN ICINDE BOL BOL SU VE YESIL CAY.

çok güzel anlatmışsın eline sağlık. sadece bir önerim olacak. şimdi grup grup ayırmışsın ya buna gerek varmı, ilk hafta herkes birkaç günlük farkla aynı gün tartılsın ve sonra herkes aynı gün tartılmış olur. şimdi 20 ye tamamlayalım diyosun onların günüde farklı olacak her hafta bu sıkıntı olmazmı?

canım ben zaten yaklasık 1 ay önce baslamıstım diete o zaman tartıldığımda 68 dim şimdi63 üm hedefim 59 olmak yani 4 kilo daha vermek diet listesine gelince kendim haftada bi farklı diet uyguluyorum çunku ben aynı dietten sıkılırım mesela bir hafta simit dieti yapıyorsam diğer hafta karbonhidrat dieti yapıyorum öyle işte degiştire değiştire uyguluyorum dietleri canım haftada 1 günde kendime izin veriyorum yoksa asla yapamam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…