Turkan88'in Diyet Günlüğü

hoşbuldukkk=) kilom 63 başlama zamanım 11.06.2012 hedef 55 diyelim ama eğer 57ye düşünce çok zayıf olursam 57 de olabilir çünkü boyum 173 bacak boyum uzun olduğu için uzun görünüyorum karar veremedim 55 mi olsun 57 mi :S

canım zaten sen ideal kiloda değil misin??boy ve kilo arasında 10 kilo eksiklik olmalı ya hanı 55 veya 57 çokk zayıf ve kuru olmaz mıki??

tatlım ben de bir göbiş ve simit var ki sorma gömlek giyemiyorum resmen çıkıyor her şey ortaya eskiden 55 kiloydum çok zayıftım ama 57 kilo civarındayken hem vücudum düzgündü hem de göbeğim simidim falan yoktu o yüzdn istiyorum kilo vermeyi bi de verdiğim kiloda kalmayı tabii =)

coook gecmis olsun bitanem,limon suyu balla iyi.menun de her zamanki gibi guzel.okullar ne zaman kapaniyor?

günaydıın herkese hoş kimse yok ama mesai var dediler duşumu aldım hazırlandım yola çıktım yokmuş dediler geri döndüm off sabah sabah sinir ettiler insanı.

Evet cnm haklisin, bugün dikkat etmedim ama yarin insallah hele ki aksam dikkat edicem :) yogurt yeyince hangisinden yiyorsunut? Nekadar yagli yani?

benim doktorum süt ve yoğurdu yarım yağlı tüketmemi söylemişti. light olanları değil de %50 yağsız olanlar var onlardan olmalıymış. ama tabi ben her zaman dikkat edemiyorum yoğurt bazen tam yağlı olabiliyor.

günaydın kızlar
napıyosunuz bakalım
hafta sonu ev acayip kalabalıktı
o yüzden diyete çok dikkat edemedim
artık ev boş kalsın istiyorummmmm :))))

öyle mi ne güzel ben şuan okuldayım öfff bıktım yaa hep formalite

kızlar ben bu ara biraz uzak kaldım kusura bakmayın
hem misafir hem de kızımdan bahsetmiştim ya
hala kötü
bana karşı hala çok soğuk ve inatçı
bütün vaktimi ona ayırıyorum malesef
bide göz problemi var kızımın gözünde kayma var
cumartesi doktora götürdüm gözlük kullanması gerekiyor
ama benim kızım çok küçük
nasıl alışacaka bilmiyorum
bu aralar çok üzgünüm kızlar ya

canim nurgulum yaa,cok uzuldum,INSAALLAH duzelir bitanem,ALLAH buyuktur.sana kizmistim gelmedigin icin kusura bakma,bilemezdim ki:26:

ooo ne güzel bi sürü yeni arkadaşımız gelmiş
hepiniz hoş geldiniz kızlar
inşallah hep birlikte en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız

canim nurgulum yaa,cok uzuldum,INSAALLAH duzelir bitanem,ALLAH buyuktur.sana kizmistim gelmedigin icin kusura bakma,bilemezdim ki:26:

saol cnm Türkanım
vallaihi ne yapacağımı şaşırdım
kaşık kadar yüzü var benim kızım zor bulduk gözlük
zaten bu aralar çok huysuzdu bilmiyorum nasıl olacak
kuzum daha 2 yaşında bile değil ya

canım çok geçmiş olsun konu çocuklarımız olunca insan gerçekten ne yapacağını bilemiyor. ama çok takmamaya çalış kafana. geçen bir arkadaşla karşılaştık kızının gözünde göz tembelliği varmış biri onada gözlük vermiş doktoru. alışmış ama zorluk çekmedi dedi. sende rahat ol Allah beterinden korusun hepimizi.

cnm benim çok teşekkür ederim, amin çok şükür bizimkinde göz tembelliği yok
ama gözlük kullanmazsa olur dedi doktor
bilemiyorum inşallah bizimkisi de alışır cnm

nurgülcüm geçmiş olsun tatlım hiç üzülme çocuk bunlar zamanla herşeye alışırlar sonra gözlüksüz bile yapamaz bak görürsün annesi :)

cnm benim çok teşekkür ederim, amin çok şükür bizimkinde göz tembelliği yok
ama gözlük kullanmazsa olur dedi doktor
bilemiyorum inşallah bizimkisi de alışır cnm

ayy canım benimm çokk geçmiş olsun Allah kötü seylerden saklasın hiçç üzülme bunların hepsi gececek benimkilerde bana yapışmıs sakız gibi bazen bunalıyorm yaa

kızlaarr okuldan geldim hemen öğunumu yazayım öğle:1 porsiyon tavuk döner,1bardak ayran
yesil çay
biraz sonra step yapcam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…