hoşbuldukkk=) kilom 63 başlama zamanım 11.06.2012 hedef 55 diyelim ama eğer 57ye düşünce çok zayıf olursam 57 de olabilir çünkü boyum 173 bacak boyum uzun olduğu için uzun görünüyorum karar veremedim 55 mi olsun 57 mi :S
kızlarrr sabah kalktım duşumu da aldim ılık suya 1çk bal ve limon sıkıp içtim daha enerjiğim yani şimdi de kahvaltımı yapıp okula gitcem insallah kahvaltım:1 şekersiz cay,kkpeynir,1dilim karpuz,3 közlenmş biber
yesil çay 1 bardak
kızlarr bundan sonra 2 bardaktan fazla içmem yeil çay dünn midem çokk kotü oldu şuan iyiym canlarrr öptümmmmmm
Evet cnm haklisin, bugün dikkat etmedim ama yarin insallah hele ki aksam dikkat edicem :) yogurt yeyince hangisinden yiyorsunut? Nekadar yagli yani?
günaydıın herkese hoş kimse yok amamesai var dediler duşumu aldım hazırlandım yola çıktım yokmuş dediler geri döndüm off sabah sabah sinir ettiler insanı.
benim doktorum süt ve yoğurdu yarım yağlı tüketmemi söylemişti. light olanları değil de %50 yağsız olanlar var onlardan olmalıymış. ama tabi ben her zaman dikkat edemiyorum yoğurt bazen tam yağlı olabiliyor.
kahvati :1 kati yumurta,1dilim ekmek,1 salatalik,1 domates, 5 tane badem
ara:1 yudumluk dil peyniri ve ekmek,3 zeytin.
ogle: taze fasulye yemegi,1dilim ekmek,domates salatalik
ara,15 badem,1yudumluk tatli,ucundan cayla
aksam;3 dilim pastirma,1 kasik fasulye,1dilim ekmek.armut,portakal,cilek
aslinda asssla ara yapmama ama bugun o kadar is yaptim ki acliktan oluyordumm.3 bardak yesillim,bol su
SPOR; STEP
LUUUTFEN HER KES HER KESINN MENUSUNU YORUMLASINN,ARZU,NURGULLL,HUMEYRAAA.AAAAAAAAAA OLMAZ AMA BOYLEEENERDESINIZ?
kızlar ben bu ara biraz uzak kaldım kusura bakmayın
hem misafir hem de kızımdan bahsetmiştim ya
hala kötü
bana karşı hala çok soğuk ve inatçı
bütün vaktimi ona ayırıyorum malesef
bide göz problemi var kızımın gözünde kayma var
cumartesi doktora götürdüm gözlük kullanması gerekiyor
ama benim kızım çok küçük
nasıl alışacaka bilmiyorum
bu aralar çok üzgünüm kızlar ya
[video=youtube;IaW6zyNCvQE]http://www.youtube.com/watch?v=IaW6zyNCvQE&feature=related[/video]
VE DE BUNU YAPARIM,LESLIE DEN COK HAREKET VAR AMA BEN HEP BU VIDEONU YAPIYORUM.
canim nurgulum yaa,cok uzuldum,INSAALLAH duzelir bitanem,ALLAH buyuktur.sana kizmistim gelmedigin icin kusura bakma,bilemezdim ki:26:
kızlar ben bu ara biraz uzak kaldım kusura bakmayın
hem misafir hem de kızımdan bahsetmiştim ya
hala kötü
bana karşı hala çok soğuk ve inatçı
bütün vaktimi ona ayırıyorum malesef
bide göz problemi var kızımın gözünde kayma var
cumartesi doktora götürdüm gözlük kullanması gerekiyor
ama benim kızım çok küçük
nasıl alışacaka bilmiyorum
bu aralar çok üzgünüm kızlar ya
canım çok geçmiş olsun konu çocuklarımız olunca insan gerçekten ne yapacağını bilemiyor. ama çok takmamaya çalış kafana. geçen bir arkadaşla karşılaştık kızının gözünde göz tembelliği varmış biri onada gözlük vermiş doktoru. alışmış ama zorluk çekmedi dedi. sende rahat ol Allah beterinden korusun hepimizi.
cnm benim çok teşekkür ederim, amin çok şükür bizimkinde göz tembelliği yok
ama gözlük kullanmazsa olur dedi doktor
bilemiyorum inşallah bizimkisi de alışır cnm
Türkancım bu bende açılmıyor özelden linkini atabilir misin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?