Turkan88'in Diyet Günlüğü

ya kızlar çok moralm bozuk benım bacaklarımda çatlaklar oluşmuş resmen kilo verince napıcam ben ya böyle denize mi gidilir çok kötüyüm şu anda

nurgülcüm geçmiş olsun tatlım hiç üzülme çocuk bunlar zamanla herşeye alışırlar sonra gözlüksüz bile yapamaz bak görürsün annesi :)

kız Kübraa profilime bugün çektirdiğim bı foto yukledim bi ara bak fikrini söyle tamam mı kılolu mu duruyorum diye ama sunu da söylıyeyım benim foto mak gercekten çokk ırı gösteriyor arkadaslarımda fark ettiler bu makineyi değiştir diyolar yamuk yumuk çekiyor yaa

kızlarr ben kaçtım utu beni bekler,çamasırlar beni bekler,vs....vs...bir suru iş yanı öff yaa keske kopyam olsaydı işleri ona yaptırıdım gezmeye de ben çıkardım

sabah kahvaltim , iki tane haslanmis yumurta 2 dilim pastirma bir dilim kasar iki dililm siyah ekmek biraz bal .

arada kuru kaysi , oglum uyansin yürüyüse cikcagiz , bügünde spora gidemedim, oglum rahatsiz biraz simdi durmaz orda mizmizlanir diye sabah gitmedim.

bu arada en ideali hafif egzersiz günde en fazla bir saat imis , fazlasi kalbi yoruyormus. ben bi keresinde kosu bandinda baya kostum yandaki hatuna heveslenerek , kadin sirma gibi kostu kostu ,oysa kosmak benim neyime , kosu bandindan bi indim , aynaya bi baktim sanki firca ile yüzüme kirmizi boya sürmüsler

bende menümü yazayım ayy ne zamandır şöyle tam olarak diyetime uymadığımdan menü paylaşamıyordum
sabah 8:00

1 domates, 1 kk peynir, 5 zeytin, maydonoz, 1 kepek ekm.

ara 10:30
7-8 kiraz, 1 su ba süt

öğle 12:30
1 kase çorba, 4 yemek kaşığı patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dlm kpk ekm

ara 15:00 (olacak)
1 elma, 2 ceviz, 1 su ba süt

akşam 18:30 (olacak)
1 kase çorba, az tavuk sote(yağsız), yağsız salata

ara 21:00 (türkancım ben senin kuralına uymasam çünkü ben hep böyle yiyorum gece şekerimi düzenlemek için)
2 kayısı, 1 çay ba süt

2 litreyi aşkın su, 3 kupa yeşil çay, şimdilik sporu bilmiyorum leslie mutlaka yaparım ama.

canım diyetinden biraz bahsedermisin ne zamandır yapıyorsun ve kaç kilo verdin. bir de zorlanıyormusun. son olarak diyetin adı neydi. ben değiştirmek istiyorum diyetimi o yüzden soruyorum.

canım diyetinden biraz bahsedermisin ne zamandır yapıyorsun ve kaç kilo verdin. bir de zorlanıyormusun. son olarak diyetin adı neydi. ben değiştirmek istiyorum diyetimi o yüzden soruyorum.

ben dogumda 30 kilo aldim, 63 ile hamile kaldim doguma 83 kilo gittim , dogumdan ciktim 73 kilo

ilk 6 ay hic diyet yapmadim baklava börek tabak tabak yedim 6 aydan sonra karatay diyeti yaptim, 10 kilo verdim ama 4 ayda verdim bu kiloyu spor yapmadan , sporla olsa daha cok veriridim belki.

örnek vermem gerekirse,

sabah kahvalti iki haslanmis yumurta istedigin kadar zeytin dometes salatalik varsa pastirma, biraz ceviz ve bal o zamanlar kahvaltida bile ekmek yemedim , birde kahvaltidan önce icebildigim kadar su. ben icine bisey katmam sirke felan...

arada cok acikirsam ceviz yedim ceviz tok tutuyor , aksam ögünlerimi erken yaptim , kurufasülye nohut , köfte et sebze yemeklerini tükettim , ama yaninda pilav makarna ekmek patates olmadan .

bu sirada tek kacamagim cikilota oldu , bir paket cikilotayi ücgüne bölüstürdüm. sonra cikilotaya tatliya olan direncim kuvvetlendi.

esas olan seker ve seker iceren ürünlerden uzak durmak, cünkü seker direk yaga dönüsüyormus, ayrica acligi tetikliyormus.
yani sabah isterse kepekli olsun ekmekle yapilan kahvalti öglene aciktiriyor. keza princi ve makarna yine öyle.

tabi ivir zivir sifir kolay yok meyve suyu yok meyve de yok.

ben yemek yapmayi yiyen ve seven biri olarak bu diyeti yaptiysam herkes yapabilir.

suyu ben iki litreden hatta bazen bir litreden fazla tüketmedim yani mevsimine göre, sonucta fazla su da böbreklere zarar veriyor.

suan ki diyetim sabahlari ekmek tüketiyorum , ama diyetimin bi hafta tamamladiktan sonra ekmegi birakicagim, cünkü birden bire ekmeksiz zorluyor hakikaten .

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1. tartı[/td]
[td]2. tartı[/td]
[td]3. tartı[/td]
[td]4. tartı[/td]
[td]5. tartı[/td]
[td]6. tartı[/td]
[td]hedef[/td]
[td]toplam verilen[/td]
[/tr]
[tr]
[td]türkan[/td]
[td]69[/td]
[td]67.1[/td]
[td]66,2[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]65,7[/td]
[td]65,8[/td]
[td]63[/td]
[td]3,2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuayten[/td]
[td]66,6[/td]
[td]65,8[/td]
[td]64,5[/td]
[td]65,3[/td]
[td]65,3[/td]
[td][/td]
[td]66[/td]
[td]60[/td]
[td]0,6[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mukayese[/td]
[td]65[/td]
[td]62[/td]
[td]63[/td]
[td]61,5[/td]
[td]62[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]55[/td]
[td]3[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hymrali[/td]
[td]61,8[/td]
[td]60,8[/td]
[td]60[/td]
[td]58,8[/td]
[td]59,2[/td]
[td]58,8[/td]
[td][/td]
[td]55[/td]
[td]3[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sisebe[/td]
[td]64[/td]
[td]63,5[/td]
[td]63,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]57[/td]
[td]0,3[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurgül[/td]
[td]61,5[/td]
[td]60,7[/td]
[td]60[/td]
[td]59,5[/td]
[td]59,3[/td]
[td]59[/td]
[td]59[/td]
[td]55[/td]
[td]2,5[/td]
[/tr]
[tr]
[td]miss angela[/td]
[td]60[/td]
[td]58,5[/td]
[td]58,5[/td]
[td]57[/td]
[td]56[/td]
[td][/td]
[td]55[/td]
[td]54[/td]
[td]5[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fehiye[/td]
[td]63[/td]
[td]62,5[/td]
[td]61,8[/td]
[td]61,5[/td]
[td]61,5[/td]
[td]61[/td]
[td]60[/td]
[td]59[/td]
[td]3[/td]
[/tr]
[tr]
[td]envila[/td]
[td]57[/td]
[td]56,1[/td]
[td]55,6[/td]
[td]55,1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]52[/td]
[td]1,9[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cadii[/td]
[td]62,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]55[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysebeyazıd[/td]
[td]66[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]65[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]blume[/td]
[td]62[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]55[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatya[/td]
[td]58,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]53[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

ayyyy,san anasil tesekkur etsemmmmmm.coook sagol yaaa.

...............................

Son düzenleme:
ayy canım benimm çokk geçmiş olsun Allah kötü seylerden saklasın hiçç üzülme bunların hepsi gececek benimkilerde bana yapışmıs sakız gibi bazen bunalıyorm yaa

fehiyem cnm benim insan çocuk olunca çok kafasına takıyormuş ya
sabahtan beri habire araştırıyorum ne yapabilirim diye
ya bu kadar küçük çocuğu gözlük kullanan var mı

fehiyem cnm benim insan çocuk olunca çok kafasına takıyormuş ya
sabahtan beri habire araştırıyorum ne yapabilirim diye
ya bu kadar küçük çocuğu gözlük kullanan var mı

bianem,cocuga bisey oldugu zaman insanin eli ayagi tutmuyor,bir anne olarak eeen icten duygulerimla RABBIMDEN boool sifa diliyorum canim.

cnm sen dukan diyetimi yapıyorsun
2 yumurta ve peynir çok gibi geldi de bana
özelliği olan bi diyet mi diye merak ettim

ya kızlar çok moralm bozuk benım bacaklarımda çatlaklar oluşmuş resmen kilo verince napıcam ben ya böyle denize mi gidilir çok kötüyüm şu anda

kelin ilaci olsa kendi basina surer,su anda vucudum senin bikiniyle gosterdigin kiz vardiya,ayyynen oyle olmasi gerektigi gibi,MASAALLAH,amaaa,uzakten,yakindan her tarafim yirtilmis durumda,hamileligimin yadigari iste,

arzucum süper cnm tam gaz devam

profilindeki resmi ben bihter sanmistim,ama face,de gordum ki senmissin.fissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssstik otesi yek lokmalik biseysin yaaani

kelin ilaci olsa kendi basina surer,su anda vucudum senin bikiniyle gosterdigin kiz vardiya,ayyynen oyle olmasi gerektigi gibi,MASAALLAH,amaaa,uzakten,yakindan her tarafim yirtilmis durumda,hamileligimin yadigari iste,

aynııı benim durumumda öle
baya bi çatlak nasıl geeçcek merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…