Turkan88'in Diyet Günlüğü

tam menü yazalım ki şekerim iki parça yorumlamayı unutabiliriz..

menünde kuru kayısı, kuruüzüm, incir v.s. ara öğün yapabilirsin canım.. bağırsakları çok iyi çalıştırıyo..

sporumu yaptım
ısınma hareketleri ile başladım
20 dk bisiklet
200 tane twister
20 mekik
20 bisiklet çevirme
20 sağ-sol bacak
20 çök kalk

iyi akşamlarr

aksam yemegim , tarhana corbasi yagsiz sirf suya caldim , yaninada etsiz cigköfte, iki dilim kepek ekmegi.

diet listelerinde makarnayi görüyorum, aciktirmiyor mu ?

bide kavun karpuz ne kadar yiyorsunuz , ben hamilegimde en cok kavun yedigim icin kilo almistim ona göre :)

bugün iki litre su ve birkac fincan bitki cayi ictim.

iyi hoş diyosunda benim en sevdiğim meyve karpuz ölürüm onsuz haaa

bende bi zamanlar ip atlıyodum ama benimde dizimde problem oluştu bırakmak zorunda kaldım..

biber dolmasına bayılırım hele yanında cacık varsa afiyet olsun şekerim fazla kaçırma emi :)

ben de çokkk severim çokk da güzel olmustu zaten yedim yani 5.5 tan beri ağzıma bir sey sürmedim yanı kızzz

gülşenciğim burası bir sıcak cehennemin ikinci adresi gibi yanı o kadar öldük terden yanıı

iyi hoş diyosunda benim en sevdiğim meyve karpuz ölürüm onsuz haaa

bende hic meyve yemem tek yedigim kavun karpuz cesidi , ama meyvedeki seker kilo yapiyormus, tabi ölcüyü kacirmadikca nefsi öldürmek icin tüketmek lazim ince bilim kadar, yemekten iki saat sonra mesala veya önce.

benimde ölüp bittigim neler var bi bilsen su yaz günü dondurma almiyorum almanya da yasiyorum buranin dondurmacilari cok meshur ne cikilota ne dondurma inan agzima koymuyorum

ben ramazanda ne yapacaim onu düsünüyorum , cünkü ramazanda canim cok kola cekiyor

canım öncelikle hosgeldin de peksimet ne ola ki???

menunn süpermiş yaaa devam et böyle

hoşmerim tatlı değil miki???menun güzel devam canım

sanki biraz fazla menun bana öyle geldi yanı canım badem,kuru üzüm falan fazla gıbı onların yerine mesela karpuz yemek daha ıyı olur diye düşünüyorum ben

türkanımmm özledim senıı seminerlerimiz var 3 hafta sabahtan öğleye kadar yaa öff çokk yoruşuyorum mıllette tatıle girdik sanıyor öğretmenleri neyse herkese iyi akşamlarr bayyyyyy

canım ara öğünlerini artırabilirsin.. bana bir ara öğün az gibi geldi.. bi de diyette bisküvi gibi doğal olmayan şeylerden kaçınabilirsin..

Normalde ara ögün yiyorumda bugün sinavin vardi cok heyecan yaptim herhalde migdem bulandi yemedim birsey... Halbuki yanimda ceviz fln vardi...
Ahhh ahhh cok haklisin canim bir türlü birakamiyorum iste sunlari ya bi biskuvi ya bi kucuk parca cikolata atiyorum agizima... Neyse ki yine de sükür önceden kücük parcada kalmiyordu... Ama yakinda onu da silicem hayatimdan insallah :)

slım kızlar nasılsınız bakalım ben bugun 1.5 saat yuruyus yaptım geceyım 64.8 le kapatıyorum ınsallah carsambaya 64 olurum vala sınırlerım bozuldu cunku verdıgım kıloların gerı alnmaya baslamasına...

benım zaten fazla bi çatlağım ben hassas olduğum için bana fazla geliyo.zayıflayınca allahın emri oluyo zaten.bugun yediklerimi yazmıcam yedim çünkü ne istiyosam.
bepanthen kullanırım iyi gelirse paylaşırım

gulsen neyı ogle yemıssın,neyı sabah gırmıs bırbırıne anlayamıyorum,ama guzel.

ara ıcın badem,ayran veya meyve tavsıye ederım,sımıt degıl.
ogunlerın guzel,sıvılar harıka,yalnız oo ara ara ara 'yı ben soyle anlıyorum,ne zaman canım cektıyse agzıma bıseyler atdım,duzenlı olsun ara mıhnen(oglumun lutfenı)
cok guzel cnm,1kasık tatlıya bısey demıycem,bellı kı cok canın cekmıs.ama uzak durmaya calıs.
cok lezzetlıydı mmmmmmmm......oglen onu yedım sadece hem de 1/3 tabak,ustelık fırında pısmıs.her sey kontrol altında yanı.su 2lıtre kadar canım
sporumu yaptım
ısınma hareketleri ile başladım
20 dk bisiklet
200 tane twister
20 mekik
20 bisiklet çevirme
20 sağ-sol bacak
20 çök kalk

iyi akşamlarr

haarıka,ortaya karısık yapmıssın sende,guzel

guzel canm,ama tum menunu bırden yaz .

evet ya ben de ramazanda ne yaparım dıye dusunuyorum.spor yapamıycam aclıktan+ıftarda yemegı kacırırım been,
merhaba canım,hanı menuuuuunnnnnnnnnnn
ne guzeeel ne ıstıyorsan yedın demek,senın adına sevındım,kubra,bugun dıkkatlı olsan ıyı olur,bılıyorsun 2gun dıyetını bozanın akıbetını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…