tamam teşekkür ederim
başlangıcı bgünü kabul edeyim
ocak ayında başladım
nisana kadar 10 kilo verdim
bugün tekrar başlıyorum
ilk hedef 65 olmak
şuan 69 kiloyum
sabah menümçalıştığım için iş yerinde yapıyorum)
1 fincan beşibiryerde çayı
light peynir
2 peksimet
ara
form bizküvi
form çay
öğlen
şehriye çorbası-salata-yoğurt
ara:
1 fincan yeşil çay
1,5 lt su
günde 2-2,5 lt su içiyorum
Yarın sabah tartılıcagız,ackarnına,unutmayın,sakınnnnn,olcun ve hemen paylasın,
slım kızlar nasılsınız bakalım ben bugun 1.5 saat yuruyus yaptım geceyım 64.8 le kapatıyorum ınsallah carsambaya 64 olurum vala sınırlerım bozuldu cunku verdıgım kıloların gerı alnmaya baslamasına...
benım zaten fazla bi çatlağım ben hassas olduğum için bana fazla geliyo.zayıflayınca allahın emri oluyo zaten.bugun yediklerimi yazmıcam yedim çünkü ne istiyosam.
bepanthen kullanırım iyi gelirse paylaşırım
günaydın canım nasılsın??ben kalkar kalkmaz hemen 1 bardak ılık suyun içine 1 çk bal,yarım limonun suyu sıkıp içtim sonra kalkıp bı duş alayım kahvaltımı da yapayım okula gideyim insallah ben bundan sonra öğunlerimi parca parca değil aksam toptan yazacağım hepsini boluk porcuk olmasın istiyorum suyumu,çayımı,sporumu değil mi???
canım öncelikle hosgeldin de peksimet ne ola ki???
evet canım tatlı cok canım cekti bi kaşık yedimmhoşmerim tatlı değil miki???menun güzel devam canım
tum ogunlerın super,peksımet 2sı fazla olmus amaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne guzel ya,bakın kızlar,yenı gelenler hemen degıstırdı buraların havasını,canlılık getırdıler,hepsı de hemen uyum sagladı sankı en bastan bızımlelmısler gıbı,dımı.cok guzel yaa,masaallah.o kadar azalmstık kı hıc kımsede dıyetfalan hevesı kalmamıstı.kendımıze geldık resmen.rekabet falan basladı,guzel,umarım yarın tartılarımıza da yansır ınsaallah.
Yarın sabah tartılıcagız,ackarnına,unutmayın,sakınnnnn,olcun ve hemen paylasın,
ogunlerın guzel,sıvılar harıka,yalnız oo ara ara ara 'yı ben soyle anlıyorum,ne zaman canım cektıyse agzıma bıseyler atdım,duzenlı olsun ara mıhnen(oglumun lutfenı)
peksimet kurutulmuş ekmek gibi canım
evet canım tatlı cok canım cekti bi kaşık yedimm
evet biliyorum ama doymadımmmmm
Ben birşey sormka istiyorum
herkesin menüsünü sade siz mi yorumluyorsunuz
bizde yorumlayabilirmiyiz o kısmı anlayamadım
sabah tartıldım hala 69
2 aydır çakıldım kaldım 68-70 arası
Günaydın herkese kalorisiz günlerrrr diliyorum
bende akşam tüm menümü paylaşırım
Yapan her kes cok memnun kalmıs,toksın atıyor.
kızlar ya bana sıkılaştırma egzersizleri lazım..pilates vücudu çok güzel sıkılaştırırmış istediğim kilodayım artık çünkü nerdeyse.bildiğiniz bişiyler varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?