Turkan88'in Diyet Günlüğü

günaydın bacılar
sizi çok özledimm inşallah bu akşam eve dönüyorum yarından itibaren diyetime sıkı sıkı tutunup aranıza dönüyorum. Fırsat ve net bulunca hemen geldim
yeni arkadaşlar gelmiş aramıza iyi olmuş vallahi sayımız epey azalmıştı heyecanımızıda yitirmiştikyeni arkadaşların bize uğur getirmesi dileğiyle :)
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

merhaba humeyraaaa,gos geldin bitanemmm,ozlettin kendini,naptin?nerelerdeydin?

papatyacigim,ben sadece vucut temizligi olmasi acisindan yapiyorum,yoksa kilo sorunum falan yok ALLAHa sukur,hedelediyim kiloda degilim ama tam istedigim gibiyim MASAALLAH.ASLINDA INDSANinsanlar iclerindeki toksinlerden bir haberdar olsalar detoksu her yil yaparlar yani.bazek vucuttaki toksin 10 kq a kadar artabiliyor.

ya bu ev isleri bitmezmiiii...........evleri supurdum,banyonu temizledim,tozu aldim,sildim evleri,alini yedirdim,yikadim ,uyuttum,pogaca pisirdim,bittim yani,daha aksm yemeyi haziramam,spor yapmam,utu yapmam ve kuafore gitmem laziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.tabiki alinin bakimini,yemeyini,masalini,oyununu dahil,gece resmen bitiyorum yani.

Son düzenleme:
fehiyem sabah sabah sinirlendirdiler beni ya tavana çıktı sinirim.bikini aldım dedimya 38 beden aldım 36 beden yollamışlar altı olduda üstü biraz sıktı gene çok diilde sinir oldum insanlar işlerını doğru yapsınlar sanki bedava veriyoda kafasına göre yolluyo hey allam ya.

makarna 4-5 kaşığı geçmicek şekilde yiyorum oda haftada bir..beni fazla acıktırmıyo sanki ..
kavuna gelince benim diyetisyenim kavun ve karpuzu ara öğünlerde sadece 1 ince dilim olara belirtti bende çok ama çok severim kavun ve karpuzu ...korkumdan karpuz almadım daha bu sene

kavun karpuz manyaıyım bendeee ince dilime bu sene onlara hasretmi geçicek şimdi ühühühü

tam menü yazalım ki şekerim iki parça yorumlamayı unutabiliriz..

menünde kuru kayısı, kuruüzüm, incir v.s. ara öğün yapabilirsin canım.. bağırsakları çok iyi çalıştırıyo..

canım yorumun için teşekkür ederimben dün geç kalktığım için bütün menüm bu kadardı..kuru kayısım var ama hiç sevmiyorum ama ara sıra yesem iyi olacak iyiki hatırlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…