canım leslie işe yarıyor muu???
günaydın bacılar
sizi çok özledimm inşallah bu akşam eve dönüyorum yarından itibaren diyetime sıkı sıkı tutunup aranıza dönüyorum. Fırsat ve net bulunca hemen geldim
yeni arkadaşlar gelmiş aramıza iyi olmuş vallahi sayımız epey azalmıştı heyecanımızıda yitirmiştikyeni arkadaşların bize uğur getirmesi dileğiyle :)
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
bilmiyorum canım bende yeni basladım daha ama işe yarıcagını düsünüyorum cünkü hareketler kolay olsada gercekten yoruyor 15 dk da bile:)
Türkancım bu arada bu yağları nasıl kullandın merak ettim cnm
merhaba humeyraaaa,gos geldin bitanemmm,ozlettin kendini,naptin?nerelerdeydin?
canım vallahi başıma neler geldi bir bilsen burda anlatamıyorum ama bu yüzden memlekete gitmemiz gerekiyordubirazda olsa sıkıntıları hallettik inşallah bu akşam dönüyoruz
TEYZELERI,yarin ALISIMIN 3YASI OLUCAK INSAALLAH.
aksam yemegim , tarhana corbasi yagsiz sirf suya caldim , yaninada etsiz cigköfte, iki dilim kepek ekmegi.
diet listelerinde makarnayi görüyorum, aciktirmiyor mu ?
bide kavun karpuz ne kadar yiyorsunuz , ben hamilegimde en cok kavun yedigim icin kilo almistim ona göre :)
bugün iki litre su ve birkac fincan bitki cayi ictim.
makarna 4-5 kaşığı geçmicek şekilde yiyorum oda haftada bir..beni fazla acıktırmıyo sanki ..
kavuna gelince benim diyetisyenim kavun ve karpuzu ara öğünlerde sadece 1 ince dilim olara belirttibende çok ama çok severim kavun ve karpuzu ...korkumdan karpuz almadım daha bu sene
tam menü yazalım ki şekerim iki parça yorumlamayı unutabiliriz..
menünde kuru kayısı, kuruüzüm, incir v.s. ara öğün yapabilirsin canım.. bağırsakları çok iyi çalıştırıyo..
iyi hoş diyosunda benim en sevdiğim meyve karpuz ölürüm onsuz haaa
TEYZELERI,yarin ALISIMIN 3YASI OLUCAK INSAALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?