Turkan88'in Diyet Günlüğü

türkanım kıraz detoksundan bahsetmişsin kız deli misin 3 gün boyunca kıraz yesem benim psikolojim bozulur asla yapamam bence sen de yapma ayran detoksunda çokk koyu olmustun hatırla

merhaba bıtanemmmm....sporumu bıtıreyım,yazcam,su anda sularrrrrrrrrrrrr akıyor benden.daha ender sarac kaldı.leslıe kosu bandından daha cok terletıyor.

kahvalti; 1yumurta, kk kadar peynir, yarim pogaca, 1 salatalik, 1kase meyve

ara;1 avuc badem

ogle;1dilim ekmek,1kase yogurt corbasi,3 kasik pilav

ara;1 avuc badem

aksam;1 d.ekmek,3 kasik patatesli cigerli yemek,1 kase yogurt,biraz meyve

sporum;

kosu bandi 15 dk

leslie 15dk

e.sarac 15 dk

ip 100 adet

saga sola ceviren aletle de 10 dk

2litreden fazla su.

ay canim ablam benim yaa,MASAALLAH MASAALLAH.ELHAMDULILLAH 4 4LUKSUN.

sabah kalkar kalkmaz yeşil çay sonra yarım saat pilates yaptım ilk defa yapıyorum
bir kase nestle nesfit
ara 2 erik
öğlen 6yk taze fasülye yoğurt 1.5 dilim tam buğday ekmeği
birazdan spora gidicem akşamda salata yerım mısırlı.
yeşil çayla kapatırım günü.

kızlar malum finaller falan programımı yazamadım üzgünüm ben amerikan kalp vakfının diyeti varmış 1 ayda 10 kilo verdiren onu yapmaya başladım hadi bakalım. şimdi dünkü menüm: şekersiz çay (2) bardak, 1 kibrit kutusu peynir, dometes salatalık , 1 ince dilim tam tahıl ekmeği öğle: 1 adet şinitzel , şekersiz kahve , birde şinitzelin yanında domates ve salatalık akşam eve gelince uyduğum için hiçbir şey yiyemedim 1 gün uyumamıştım hiç sınavlar nedeniyle bu yüzden bu sabah kalktığımda deli gibi açtım tahmin edebileceğiniz gibi tabi dünkü sporda biraz yalan oldu uykusuzluk mahvetti beni çünkü şimdi bugünkü menüme geleyim

sabah: 1 bardak şekersiz çay , 1 adet haşlanmış yumurta , 3 zeytin , domates , salatalık, 1 dilim tam tahıl ekmeği

öğle: 1 tabak mercimek çorbası yanında 1 dilim tam tahıl ekmeği. bir fincan şekersiz sütsüz kahve.

ara: 1 porsiyon kiraz =))) bu akşam spor yapıcam artık ama emin değilim napmam gerektiğine evde ne yapabilirm ??? karın bölgemde sorun olduğu için oklavayı omzuma koyup sağa sola dönücem mekik çekicem onun dışında napabilirim ??

türkancım menünde sporlarında harika ama keşke ara öğünlerinden birini meyve yapsaydın 2 avuç badem fazla olmuş sanki

kızlar malum finaller falan programımı yazamadım üzgünüm ben amerikan kalp vakfının diyeti varmış 1 ayda 10 kilo verdiren onu yapmaya başladım hadi bakalım. şimdi dünkü menüm: şekersiz çay (2) bardak, 1 kibrit kutusu peynir, dometes salatalık , 1 ince dilim tam tahıl ekmeği öğle: 1 adet şinitzel , şekersiz kahve , birde şinitzelin yanında domates ve salatalık akşam eve gelince uyduğum için hiçbir şey yiyemedim 1 gün uyumamıştım hiç sınavlar nedeniyle bu yüzden bu sabah kalktığımda deli gibi açtım tahmin edebileceğiniz gibi tabi dünkü sporda biraz yalan oldu uykusuzluk mahvetti beni çünkü şimdi bugünkü menüme geleyim

sabah: 1 bardak şekersiz çay , 1 adet haşlanmış yumurta , 3 zeytin , domates , salatalık, 1 dilim tam tahıl ekmeği

öğle: 1 tabak mercimek çorbası yanında 1 dilim tam tahıl ekmeği. bir fincan şekersiz sütsüz kahve.

ara: 1 porsiyon kiraz =))) bu akşam spor yapıcam artık ama emin değilim napmam gerektiğine evde ne yapabilirm ??? karın bölgemde sorun olduğu için oklavayı omzuma koyup sağa sola dönücem mekik çekicem onun dışında napabilirim ??

oyy bir yoruldum ki sormayın :) sıcak havada gezmek ne zormuş yahuu :) öğlen menüm kaynadı bugün karışık oldu yine..

sabah : 2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
domates-maydonoz
şekersiz çay

ara : 1 küçük şeftali
2 dilim kavun

öğlen : 2 top dondurma :18:

ara : 10 kiraz -5 yeşil erik

akşam: 1 tabak vicdan çorbası (yağsız)
salata (göbek-roka-domates-maydonoz-yeşil soğan)

2lt su + 1 saat yürüyüş yatmadan öncede mutlaka mekik ve twister yapacağım..

Son düzenleme:
SABAH--1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek

ARA--1 çay bardağı kadar leblebi

ÖĞLEN--1 çiğköfte dürüm (bol salatalı çok hafif)

ARA--1 yemek kaşığı kurudut

AKŞAM--2 kepçe yoğurtlu soğuk çorba, 4 kaşık pilav, 3 köfte kadar et

ARA--10 badem

ARA--1 dilim karpuz

................................

SPOR--30 dk egzersiz (regl diye böyle)

SU--2 lt

YEŞİL ÇAY--1 bardak

menün de sporun da harika canım.. bir avuç diye bahsettiğin badem de 10-12 taneden fazla değilse süper.. yaniii avuç vaaaarrr avuç varr

kahvaltıda bir dilim ekmek yeterli olabilir canım.. öğlen yemeğin dondurmadan mı ibaret.. öğlen doyurucu bi şiyler yiyebilirsin..

ara öğünlerine bakıyorum hep meyveden ibaret.. ceviz, badem, fındık v.s. den ara öğün yapabilirsin..

hep sevdiğim şeyleri yemişsin :) soğuk çorbaya ve çiğköfteye bayılırımafiyet bal şeker olsun..

kızlar ben de aranıza katılabilir miyim??? benim topiğime nerdeyse kimse gelip destek çıkmıyor burada çok güzel bir dayanışma içindesiniz

doğal bi kahvaltı yapabilirsin canım.. peynirden zeytinden müteşekkil.. nesfitler doyurucu oluyo ama vücudun istediği doğal gıdadır her zaman..

akşam da salatanın yanında çorba olabilir..

eve ceviz fındık vs sokmaya korkuyorum :18: çünkü çok seviyorum ve bir başlarsam duramam diye sadece hafada 1- 2 gün kullanırım diye düşündüm..ekmeğe gelince diyetisyenin tavsiyesi inanki:44:

Merhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim??? benim topiğime nerdeyse kimse gelip destek çıkmıyor burada çok güzel bir dayanışma içindesiniz valla imreniyorum

kızlar ben de aranıza katılabilir miyim??? benim topiğime nerdeyse kimse gelip destek çıkmıyor burada çok güzel bir dayanışma içindesiniz

destek ve dayanışma çok önemli benimde günlüğüm vardı ama hem destek bulamadım hemde sıkıldım kendimi buraya attım..kızlar sağolsunlar hemen benimsediler bizi topiğin sahibi türkan gelince sana cvp verecektir tatlım..

eve ceviz fındık vs sokmaya korkuyorum :18: çünkü çok seviyorum ve bir başlarsam duramam diye sadece hafada 1- 2 gün kullanırım diye düşündüm..ekmeğe gelince diyetisyenin tavsiyesi inanki:44:

evde bulundurup kendine hakim olmayı öğrenmeliyiz hayatım.. bu senin için değil hepimiz için geçerli..

yoksa kısa peryotlarla verip sonradan tekrar alıyoruz.. kafamızın bi yerinde sağlıklı beslenme olmalı.. bu da çeşitlilikle oluyo canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…