evde bulundurup kendine hakim olmayı öğrenmeliyiz hayatım.. bu senin için değil hepimiz için geçerli..
yoksa kısa peryotlarla verip sonradan tekrar alıyoruz.. kafamızın bi yerinde sağlıklı beslenme olmalı.. bu da çeşitlilikle oluyo canım..
destek ve dayanışma çok önemli benimde günlüğüm vardı ama hem destek bulamadım hemde sıkıldım kendimi buraya attım..kızlar sağolsunlar hemen benimsediler bizitopiğin sahibi türkan gelince sana cvp verecektir tatlım..
kızlar ben de aranıza katılabilir miyim???benim topiğime nerdeyse kimse gelip destek çıkmıyor burada çok güzel bir dayanışma içindesiniz
sen zaten buralarda değil miydin canım..ben senin nickini görüyorum burda kaç gündür..
istersen türkana özel mesaj at..
cok guzel cnm,moralin yerine geldimi/sabah kalkar kalkmaz yeşil çay sonra yarım saat pilates yaptım ilk defa yapıyorum
bir kase nestle nesfit
ara 2 erik
öğlen 6yk taze fasülye yoğurt 1.5 dilim tam buğday ekmeği
birazdan spora gidicem akşamda salata yerım mısırlı.
yeşil çayla kapatırım günü.
cok guzel menun cok begendim,boyle devamkızlar malum finaller falan programımı yazamadım üzgünümben amerikan kalp vakfının diyeti varmış 1 ayda 10 kilo verdiren onu yapmaya başladım hadi bakalım. şimdi dünkü menüm: şekersiz çay (2) bardak, 1 kibrit kutusu peynir, dometes salatalık , 1 ince dilim tam tahıl ekmeği öğle: 1 adet şinitzel , şekersiz kahve , birde şinitzelin yanında domates ve salatalık akşam eve gelince uyduğum için hiçbir şey yiyemedim 1 gün uyumamıştım hiç sınavlar nedeniyle bu yüzden bu sabah kalktığımda deli gibi açtım tahmin edebileceğiniz gibi tabi dünkü sporda biraz yalan oldu uykusuzluk mahvetti beni çünkü şimdi bugünkü menüme geleyim
sabah: 1 bardak şekersiz çay , 1 adet haşlanmış yumurta , 3 zeytin , domates , salatalık, 1 dilim tam tahıl ekmeği
öğle: 1 tabak mercimek çorbası yanında 1 dilim tam tahıl ekmeği. bir fincan şekersiz sütsüz kahve.
ara: 1 porsiyon kiraz =))) bu akşam spor yapıcam artık ama emin değilim napmam gerektiğine evde ne yapabilirm ??? karın bölgemde sorun olduğu için oklavayı omzuma koyup sağa sola dönücem mekik çekicem onun dışında napabilirim ??
türkancım menünde sporlarında harika ama keşke ara öğünlerinden birini meyve yapsaydın 2 avuç badem fazla olmuş sanki
diyecek soz yok muhhhtesemmmmmmmm otesi,MASAALLAHoyy bir yoruldum ki sormayın :) sıcak havada gezmek ne zormuş yahuu :) öğlen menüm kaynadı bugün karışık oldu yine..
sabah : 2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
domates-maydonoz
şekersiz çay
ara : 1 küçük şeftali
2 dilim kavun
öğlen : 2 top dondurma :18:
ara : 10 kiraz -5 yeşil erik
akşam: 1 tabak vicdan çorbası (yağsız)
salata (göbek-roka-domates-maydonoz-yeşil soğan)
2lt su + 1 saat yürüyüş yatmadan öncede mutlaka mekik ve twister yapacağım..
KESKE AKSAMLA OGLENIN YERINI DEGISTIRSEYDIN,AMA 7 DEN SONRA YEMEME KANINUNA UYUYORSAN NO PROBLEM.BIR DE 1 BARDAK LEBLEBI SENCE DE COK OLMAMAISMI,EYYYY BANA AVUC VAAAR AVUC VAR DIYEN HATUN.SABAH--1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek
ARA--1 çay bardağı kadar leblebi
ÖĞLEN--1 çiğköfte dürüm (bol salatalı çok hafif)
ARA--1 yemek kaşığı kurudut
AKŞAM--2 kepçe yoğurtlu soğuk çorba, 4 kaşık pilav, 3 köfte kadar et
ARA--10 badem
ARA--1 dilim karpuz
................................
SPOR--30 dk egzersiz (regl diye böyle)
SU--2 lt
YEŞİL ÇAY--1 bardak
8 10 TANEmenün de sporun da harika canım.. bir avuç diye bahsettiğin badem de 10-12 taneden fazla değilse süper.. yaniii avuç vaaaarrr avuç varr
KILON NE KADAR CANIM/kızlar ben de aranıza katılabilir miyim???benim topiğime nerdeyse kimse gelip destek çıkmıyor burada çok güzel bir dayanışma içindesiniz
türkancım bugün tartımda 68.3 ü gördüm
o zaman sen yarın basla cnm,kılo bıldırımımızden sonra,tamammı,merak etme,allahın ıznı ıle heep bırlıkte,fısstık gıbı olucagız,bırcogumuz hedefımıze ulastık dıye bılırım masaallah,3 haftada falan,sıkı spor yapman sart ama
ben kustum sana[ı]turkancigimin sitemi uzerine geldim..aslinda gelecegimde utancimdan gelemiyorum.bi turlu kilo veremeyince diyette yapamiyorum.butun hevesim kaciyor...[/ı]
ıyı geceler kızlaaaaaar,ıyı geceler vEfasııııızzzzzzz
turkancigimin sitemi uzerine geldim..aslinda gelecegimde utancimdan gelemiyorum.bi turlu kilo veremeyince diyette yapamiyorum.butun hevesim kaciyor...
hiii olur muuu ben sırf hevesim kaçmasın diye burada takılıyorum kızların yazdıklarını okuyorum yazıyorum her gün tempomu arttırmaya çalışıyorum :) Sen de buralarda daha bir takılırsan sanırım motivasyonun artacak:)
ben cok uzun suredir 62 de takili kaldim spor suz veremiyorum spor+diyet olmasi lazim.benim 1 yasinda bi kiz var cok cadi,ogle uykusu yok,anaci bisey cok engelliyor beni.bir gun yapsam 3 gun yapamiyorum sporu..canim SIKILIYOR sonra.burda herkes verdikce ben veremedikce utandim acikcasi ondan gittim
Iyi aksamlar herkesseeeee :)
Yaaa ben okula gidince ne yicegime sasiririyorum, cök kötü oluyor, öglen yemegine eve yetisemiyorum, disarda da ne yesem diye hergün düsünüyorum
Ayrica kahvaltimi da evde yapamiyorum erken cikinca, oda kötü oluyor..
Sabah: 1/2 simit ve sekersiz cappuccino
Ögle: 1/3 dürüm, 4 kuru kayisi
Aksam: 3 yk pilav, yogurt, az salata ve karpuz
Spor: 45 dk leslie 3 miles, 15 dk ender sarac
Birazdanda yesil cay icicem:)
Yarini sabirsizlikla bekliyorum kizlar, umarim hepimiz sevinmis yazariz buraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?