canım ender saraç derken???
aklıma gelmişken ben de bir yeşil çay yapayım :)
canım benim olur böyle şeyler mesela ben de öğrenciyim, üniversitede okuyorum. Sabah 9 dan akşam 8 e kadar dersim oluyor bazen gece 11 e bile sarkabiliyor. Zaten okulda yemekten aldım ya bunca kiloyu o ayrı konuBenim de sporumu kısıtlıyordu yeni yeni başladım rahata erince... gerçi haftaya yaz okulum var ama haftada 3 gün olunca sorun olmaz diye umuyorum... sen de sporunu evinde yapabilirsin çok rahat yavruşun 1 saat uyusa sen de o arada Leslie Sansone gibi bazı programlar var onları uygulasan yeter olmadı biz sana destek çıkarız ne yapman gerektiğiyle ilgili :)
eevet hemen yap, yesil cayi aksatma, beni hem tok tutuyor hem istahimi kapatiyor :)
ender saraci türkan önerdi bana gecen :) bende bugün basladim.. youtube a "Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET" aynen böyle yaz geliyor :)
benim hosuma gitti yaparim bundan sonra :)
bende butun videolar mevcut.leslie,jillian,ebru salli,slim in 6 vsahhh kendi evimde olsam hergun kosu bandimda yururdumde burda zor oluyor.bide esimin ders calismasi lazim.cocuklari basindan almaya calisiyorum bana kaliyorlar..1 ay sonra bitecek su ders iside insallah..belki o zaman duzene sokarim
supermis,bayilirim boyle ortaya kkarisik sporlaracanım 3 gündür arttırarak spor yapıyorum zaten 3 hafta da hiç durmam ben arttırırım daha :) Mesela
1. gün: 100 kalorilik stepper çalışması- 10 dk bisiklet- 10 mekik ve diğer yer hareketlerim- 10+10 20 dk titreşim kemeri
2. gün: 125 kalorilik stepper çalışması- 15 dk bisiklet- 15 mekik ve diğer yer hareketlerim- 10+10 20 dk titreşim kemeri
3. gün: 150 kalorilik stepper çalışması- 20 dk bisiklet- 20 mekik ve diğer yer hareketlerim- 10+10 20 dk titreşim kemeri
yaptım daha da arttıracağım kısmete :)
guzelmis canim,toparlamissin.Iyi aksamlar herkesseeeee :)
Yaaa ben okula gidince ne yicegime sasiririyorum, cök kötü oluyor, öglen yemegine eve yetisemiyorum, disarda da ne yesem diye hergün düsünüyorum
Ayrica kahvaltimi da evde yapamiyorum erken cikinca, oda kötü oluyor..
Sabah: 1/2 simit ve sekersiz cappuccino
Ögle: 1/3 dürüm, 4 kuru kayisi
Aksam: 3 yk pilav, yogurt, az salata ve karpuz
Spor: 45 dk leslie 3 miles, 15 dk ender sarac
Birazdanda yesil cay icicem:)
Yarini sabirsizlikla bekliyorum kizlar, umarim hepimiz sevinmis yazariz buraya :)
yahu kizim hedefini de yaz.68.3 le basladin dimi?ay Türkan sen bitanesin valla :) hemen de ekleyiverdin canım ya :)
[ı]bende butun videolar mevcut.leslie,jillian,ebru salli,slim in 6 vsahhh kendi evimde olsam hergun kosu bandimda yururdumde burda zor oluyor.bide esimin ders calismasi lazim.cocuklari basindan almaya calisiyorum bana kaliyorlar..1 ay sonra bitecek su ders iside insallah..belki o zaman duzene sokarim
[/ı]
valla ben buradaki dayanışmayı çok sevdim kilo verilip verilmemesine pek baktığımı söyleyemem :) sonuç olarak biz burada kendimizce birşeyler yapmaya gayret ediyoruz verenin vermeyenin herkesin emeği var veremeyen birinden bile aldığımız tüyolar bize kilo verdirebilir diye düşünüyorum. Ben sırf ortamı çok samimi çok sıcak bulduğum ve sizin desteğiyle kilo vereceğime inandığım için buradayım canlarım :)
Ben de senı merak etn=mıstım fehıyem,ama gıtmem lazım cok opuyorum
valla ben buradaki dayanışmayı çok sevdim kilo verilip verilmemesine pek baktığımı söyleyemem :) Sonuç olarak biz burada kendimizce birşeyler yapmaya gayret ediyoruz verenin vermeyenin herkesin emeği var veremeyen birinden bile aldığımız tüyolar bize kilo verdirebilir diye düşünüyorum. Ben sırf ortamı çok samimi çok sıcak bulduğum ve sizin desteğiyle kilo vereceğime İNANDIĞIM için buradayım canlarım :)
kahvalti; 1yumurta, kk kadar peynir, yarim pogaca, 1 salatalik, 1kase meyve
ara;1 avuc badem
ogle;1dilim ekmek,1kase yogurt corbasi,3 kasik pilav
ara;1 avuc badem
aksam;1 d.ekmek,3 kasik patatesli cigerli yemek,1 kase yogurt,biraz meyve
sporum;
kosu bandi 15 dk
leslie 15dk
e.sarac 15 dk
ip 100 adet
saga sola ceviren aletle de 10 dk
2litreden fazla su.
hoşgeldin güzelim umarım hedefine biran önce ulaşırsın :)
sabah kalkar kalkmaz yeşil çay sonra yarım saat pilates yaptım ilk defa yapıyorum
bir kase nestle nesfit
ara 2 erik
öğlen 6yk taze fasülye yoğurt 1.5 dilim tam buğday ekmeği
birazdan spora gidicem akşamda salata yerım mısırlı.
Yeşil çayla kapatırım günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?