Turkan88'in Diyet Günlüğü

canım ender saraç derken???
aklıma gelmişken ben de bir yeşil çay yapayım :)

eevet hemen yap, yesil cayi aksatma, beni hem tok tutuyor hem istahimi kapatiyor :)

ender saraci türkan önerdi bana gecen :) bende bugün basladim.. youtube a "Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET" aynen böyle yaz geliyor :)
benim hosuma gitti yaparim bundan sonra :)

bende butun videolar mevcut.leslie,jillian,ebru salli,slim in 6 vs ahhh kendi evimde olsam hergun kosu bandimda yururdumde burda zor oluyor.bide esimin ders calismasi lazim.cocuklari basindan almaya calisiyorum bana kaliyorlar..1 ay sonra bitecek su ders iside insallah..belki o zaman duzene sokarim

ben kilo vermek istemeden önce yeşil çayı sırf zevk için içiyordum Çok mutluyum yeşil çayla. Şimdi de Nurs Biberiyeli çay içiyorum kilo vermeme yardım etsin diye aktar önerdi bana da ödemimi atmama bire bir geliyor tavsiye ederim :)
Hemen o hareketlere bakim de sporuma ekleme bile yapabilirim :)

oh oh maşallah:) Biter bitmez sen de düzene girmeye bak canım :)

supermis,bayilirim boyle ortaya kkarisik sporlara

guzelmis canim,toparlamissin.

8 arttik MASAALLAH.izinliler de yavas yavas toplaniyor.guzel oldu MASAALLAH.yeni gelenlere bir sorum olucak,BU TOPIGI TERCIH SEBEBINIZ? LISTE VE KILO VERMIS OLANLARMI?

ne zaman gelmek ıstersen kapmız her zaman acık canım

valla ben buradaki dayanışmayı çok sevdim kilo verilip verilmemesine pek baktığımı söyleyemem :) Sonuç olarak biz burada kendimizce birşeyler yapmaya gayret ediyoruz verenin vermeyenin herkesin emeği var veremeyen birinden bile aldığımız tüyolar bize kilo verdirebilir diye düşünüyorum. Ben sırf ortamı çok samimi çok sıcak bulduğum ve sizin desteğiyle kilo vereceğime İNANDIĞIM için buradayım canlarım :)

hosgeldın sefalar getırdın o zaman

Ben de senı merak etn=mıstım fehıyem,ama gıtmem lazım cok opuyorum

Bugün geçç geldim çunku akşam yemeğinden sonra çocukları Harputa götürelim dedik havdar havadar parkta oynasınlar dedik yenı geldik aaaa hemn öğunlerimi yazayım kızlar
sabah:aç karnına 1 ılık su içine bal ve limon suyu,1dilim karpuz,kkpeynır,
öğle:3biber dolması,1kase cacık
ara:1kase dut,1kasekiraz,yesil çay 2 kupa,
yarım saat step
akşam 6 dan sonra bır sey yemedim

hoşgeldin güzelim umarım hedefine biran önce ulaşırsın :)

menun de süpermiş azerilerin ennn güzeliii sen smuhteşemsin her zaman fıstığım benim gumrala da çokkk selam söyle çokk özlediğimi söyle tamam mı?

hem enden habersiz yaptığına da kızdım sen hem menun süpermiş yaa artistim benim bu arada siz ne zaman ve nereye tatile gidecektiniz yaa hanı demiştim yaa bız bu sene tatıle gidemiycez diye eşim sen git benden habersiz kemer de bı otelde 10 günlük rezervasyon yaptır bangu evlerinde kalcaz denize sıfır baktım netten süper bı yer yaaa uçak biletlerini de yarın alcak bakalım bıraz heyecan yaptım ama benden habersiz yaptığı için biraz kızdım diyor,sen maddiyat için gitmek istemıyosun ama tatıl şart sene boyunca calışıyoruz 10 günlük tatil bize ilaç gibi gelecek borç herzaman var bıtmesini beklemek saçma olur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…