Turkan88'in Diyet Günlüğü

menunu çokk beğendim endişelenecek hiçbir sey yok tatlım sen derslerine odaklan sporlarında güzelmiş

Kızlarrrr ben kaçtımm çocukların sütünü de içireyim ve yatırayım çokk yoruldular bugün iyi oldu ben de eşimle biraz oturup film izliyeyim korku filmi almıs neyse yarın görüşürüz herkese iyi geceler yarın buyuk gün allah rahatlık versin herkese

Kızlar az önce televizyonda da izledim bir de bugün çayımı almaya gittiğim aktardan da aldım geldim. Konumuz çörekotu... Çörekotuyla zayıflayan var mııı? Ben bu akşam yemeğimden önce aldım bir tatlı kaşığı iyice çiğnedim suyla yuttum. Siz de denediniz mi???

8 arttik MASAALLAH.izinliler de yavas yavas toplaniyor.guzel oldu MASAALLAH.yeni gelenlere bir sorum olucak,BU TOPIGI TERCIH SEBEBINIZ? LISTE VE KILO VERMIS OLANLARMI?

burdaki hatunların kilosu bana yakın canım ilk nedenim bu.. sonracııma kurallarda herkes herkesin menüsünü yorumlıycak şartı.. (gerçi öyle olmuyo ama olsun.. ben yorumlamayı seviyorum..)

çörekotu metabolizmayı hızlandırıyo canımm.. ben çörekotunu yoğurda katıyorum.. yarım saat bekletiyorum yumuşamış oluyo.. rahatlıkla çiğnenip yeniyo.. yoksa tek başına asssslllaa yiyemem ağır bir tadı oluyo..

cooooooook guzel fehiyem,INSAALLAH bugun faydasini goruceksin bunun.
menun de süpermiş azerilerin ennn güzeliii sen smuhteşemsin her zaman fıstığım benim gumrala da çokkk selam söyle çokk özlediğimi söyle tamam mı?
sen de muuuupersin bitanem benimmmm
fehiyemmmm,vallahi o kadar cok sevindim ki,yemin ederim,gzlerim doldu inanirmisin.bitanemmm.gitmeni cook istiyordum hayatimmm...ama laptopunu da al yanina emi???
burdaki hatunların kilosu bana yakın canım ilk nedenim bu.. sonracııma kurallarda herkes herkesin menüsünü yorumlıycak şartı.. (gerçi öyle olmuyo ama olsun.. ben yorumlamayı seviyorum..)
dimi????????ben her gun avaz avaz bagiriyorum ama dinleyen yok demek.lutfen her kes her kesin menusunu yorumlasin.bircok kisi yorumluyor,simdi kimsenin hakkina girmeyelim,ama mesela ben hepinizin,sen hepinizin,eher kes herkesin.

Son düzenleme:
hedefıme 1.7 kaldı ınsaallah

türkanımmm maşşalah sana yaaa vallahı süpersin de ben aynı şeyi söyliyemıycem gecen hafta 1 kilo verdim diye mi bilmiyorum bu hafta kilom aynı yıne 60 canım ama hıççç üzülmedim çunku hedefime 1 kilo var fazla değil yanı ben bunu yavas yavas veririm önemlı olan sıkılasmak bence hem ben bu sekilde versemde vermesem de süreklı yapcam benım hayat tarzım olcak

Günaydınnn
dün gece girdim ama yazmaya fırsat olmadqna geri çıktımm

Dün sabah menüm

2 bardak su
1 barak beşibiryerde çayı
300 gr yoğurt+müsli

ara
elma çayı

öğlen
sebze çorbası 1 kade
300 gram yoğurt

ara
1bardak yeşilçay
2 adet lokma(i,ş yerinde döktüler)

akşam

saç kavurma 2 kaşık
1dilm ekmek
yoğurt

lokma ve ekmek fazla oldu biliyorummmm
1 fincan elma çayı

3Lt su

Türkanım her zamanki gibi süpersin hamarat hatunum benim :)))

canım menüde spor da süper bepanteni sürmeye başladın mı

cnm leslie yapabilirsin bende yeni başladım ona bir de ip atla hem eğlenceli hem de kolay

cnm aralar çok olmuş ama akşamla telafi etmişsin öğlen başka bişey yemedinmi cnm

Cnm gayet iyi ben regl olduğumda çok zorlanıyorum özelikle tatlı ile ilgili :))

turkan88 -64.7 kilo (fark 1.1 kg) (t.fark 4.3kg)darisi basiniza.MASAALLAH

Türkanım maşşallah bitanem azmine hayranım valla

Fehiyem biz seninle şanssız hatunlarız bi hafta yüzümüz gülse 2 hafta gülmüyor cnm yaaaaa

Evet cnm bencede fazla olmuş ama olsun sporla telafi etmişsin

kızlar ben dünkü menümü yazayım
öğle
bir küçük karnıyarık yarım kase cacık 1 dilim kepek ekmeği

akşam annecim dolma yapmış
dayanamadım 3 dolma ve ayran :26:

bu sabahta 1 dilim kepek ekmeği yarım salatalık biraz peynir
yarım bardak şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…