[ı]turkancigimin sitemi uzerine geldim..aslinda gelecegimde utancimdan gelemiyorum.bi turlu kilo veremeyince diyette yapamiyorum.butun hevesim kaciyor...[/ı]
ıyi aksamlar herkesseeeee :)
yaaa ben okula gidince ne yicegime sasiririyorum, cök kötü oluyor, öglen yemegine eve yetisemiyorum, disarda da ne yesem diye hergün düsünüyorum
ayrica kahvaltimi da evde yapamiyorum erken cikinca, oda kötü oluyor..
sabah: 1/2 simit ve sekersiz cappuccino
ögle: 1/3 dürüm, 4 kuru kayisi
aksam: 3 yk pilav, yogurt, az salata ve karpuz
spor: 45 dk leslie 3 miles, 15 dk ender sarac
birazdanda yesil cay icicem:)
yarini sabirsizlikla bekliyorum kizlar, umarim hepimiz sevinmis yazariz buraya :)
ay türkan sen bitanesin valla :) hemen de ekleyiverdin canım ya :)
8 arttik MASAALLAH.izinliler de yavas yavas toplaniyor.guzel oldu MASAALLAH.yeni gelenlere bir sorum olucak,BU TOPIGI TERCIH SEBEBINIZ? LISTE VE KILO VERMIS OLANLARMI?
Kızlar az önce televizyonda da izledim bir de bugün çayımı almaya gittiğim aktardan da aldım geldim. Konumuz çörekotu... Çörekotuyla zayıflayan var mııı? Ben bu akşam yemeğimden önce aldım bir tatlı kaşığı iyice çiğnedim suyla yuttum. Siz de denediniz mi???
cooooooook guzel fehiyem,INSAALLAH bugun faydasini goruceksin bunun.Bugün geçç geldim çunku akşam yemeğinden sonra çocukları Harputa götürelim dedik havdar havadar parkta oynasınlar dedik yenı geldik aaaa hemn öğunlerimi yazayım kızlar
sabah:aç karnına 1 ılık su içine bal ve limon suyu,1dilim karpuz,kkpeynır,
öğle:3biber dolması,1kase cacık
ara:1kase dut,1kasekiraz,yesil çay 2 kupa,
yarım saat step
akşam 6 dan sonra bır sey yemedim
sen de muuuupersin bitanem benimmmmmenun de süpermiş azerilerin ennn güzeliii sen smuhteşemsin her zaman fıstığım benim gumrala da çokkk selam söyle çokk özlediğimi söyle tamam mı?
fehiyemmmm,vallahi o kadar cok sevindim ki,yemin ederim,gzlerim doldu inanirmisin.bitanemmm.gitmeni cook istiyordum hayatimmm...ama laptopunu da al yanina emi???hem enden habersiz yaptığına da kızdım sen hem menun süpermiş yaa artistim benim bu arada siz ne zaman ve nereye tatile gidecektiniz yaa hanı demiştim yaa bız bu sene tatıle gidemiycez diye eşim sen git benden habersiz kemer de bı otelde 10 günlük rezervasyon yaptır bangu evlerinde kalcaz denize sıfır baktım netten süper bı yer yaaa uçak biletlerini de yarın alcak bakalım bıraz heyecan yaptım ama benden habersiz yaptığı için biraz kızdım diyor,sen maddiyat için gitmek istemıyosun ama tatıl şart sene boyunca calışıyoruz 10 günlük tatil bize ilaç gibi gelecek borç herzaman var bıtmesini beklemek saçma olur diyor
dimi????????ben her gun avaz avaz bagiriyorum ama dinleyen yok demek.burdaki hatunların kilosu bana yakın canım ilk nedenim bu..sonracııma kurallarda herkes herkesin menüsünü yorumlıycak şartı.. (gerçi öyle olmuyo ama olsun.. ben yorumlamayı seviyorum.. )
hedefıme 1.7 kaldı ınsaallah
hedefıme 1.7 kaldı ınsaallah
kahvalti; 1yumurta, kk kadar peynir, yarim pogaca, 1 salatalik, 1kase meyve
ara;1 avuc badem
ogle;1dilim ekmek,1kase yogurt corbasi,3 kasik pilav
ara;1 avuc badem
aksam;1 d.ekmek,3 kasik patatesli cigerli yemek,1 kase yogurt,biraz meyve
sporum;
kosu bandi 15 dk
leslie 15dk
e.sarac 15 dk
ip 100 adet
saga sola ceviren aletle de 10 dk
2litreden fazla su.
sabah kalkar kalkmaz yeşil çay sonra yarım saat pilates yaptım ilk defa yapıyorum
bir kase nestle nesfit
ara 2 erik
öğlen 6yk taze fasülye yoğurt 1.5 dilim tam buğday ekmeği
birazdan spora gidicem akşamda salata yerım mısırlı.
yeşil çayla kapatırım günü.
kızlar malum finaller falan programımı yazamadım üzgünümben amerikan kalp vakfının diyeti varmış 1 ayda 10 kilo verdiren onu yapmaya başladım hadi bakalım. şimdi dünkü menüm: şekersiz çay (2) bardak, 1 kibrit kutusu peynir, dometes salatalık , 1 ince dilim tam tahıl ekmeği öğle: 1 adet şinitzel , şekersiz kahve , birde şinitzelin yanında domates ve salatalık akşam eve gelince uyduğum için hiçbir şey yiyemedim 1 gün uyumamıştım hiç sınavlar nedeniyle bu yüzden bu sabah kalktığımda deli gibi açtım tahmin edebileceğiniz gibi tabi dünkü sporda biraz yalan oldu uykusuzluk mahvetti beni çünkü şimdi bugünkü menüme geleyim
sabah: 1 bardak şekersiz çay , 1 adet haşlanmış yumurta , 3 zeytin , domates , salatalık, 1 dilim tam tahıl ekmeği
öğle: 1 tabak mercimek çorbası yanında 1 dilim tam tahıl ekmeği. bir fincan şekersiz sütsüz kahve.
ara: 1 porsiyon kiraz =))) bu akşam spor yapıcam artık ama emin değilim napmam gerektiğine evde ne yapabilirm ??? karın bölgemde sorun olduğu için oklavayı omzuma koyup sağa sola dönücem mekik çekicem onun dışında napabilirim ??
oyy bir yoruldum ki sormayın :) sıcak havada gezmek ne zormuş yahuu :) öğlen menüm kaynadı bugün karışık oldu yine..
sabah : 2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
domates-maydonoz
şekersiz çay
ara : 1 küçük şeftali
2 dilim kavun
öğlen : 2 top dondurma :18:
ara : 10 kiraz -5 yeşil erik
akşam: 1 tabak vicdan çorbası (yağsız)
salata (göbek-roka-domates-maydonoz-yeşil soğan)
2lt su + 1 saat yürüyüş yatmadan öncede mutlaka mekik ve twister yapacağım..
SABAH--1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek
ARA--1 çay bardağı kadar leblebi
ÖĞLEN--1 çiğköfte dürüm (bol salatalı çok hafif)
ARA--1 yemek kaşığı kurudut
AKŞAM--2 kepçe yoğurtlu soğuk çorba, 4 kaşık pilav, 3 köfte kadar et
ARA--10 badem
ARA--1 dilim karpuz
................................
SPOR--30 dk egzersiz (regl diye böyle)
SU--2 lt
YEŞİL ÇAY--1 bardak
turkan88 -64.7 kilo (fark 1.1 kg) (t.fark 4.3kg)darisi basiniza.MASAALLAH
türkanımmm maşşalah sana yaaa vallahı süpersin de ben aynı şeyi söyliyemıycem gecen hafta 1 kilo verdim diye mi bilmiyorum bu hafta kilom aynı yıne 60 canım ama hıççç üzülmedim çunku hedefime 1 kilo var fazla değil yanı ben bunu yavas yavas veririm önemlı olan sıkılasmak bence hem ben bu sekilde versemde vermesem de süreklı yapcam benım hayat tarzım olcak
Günaydınnn
dün gece girdim ama yazmaya fırsat olmadqna geri çıktımm
Dün sabah menüm
2 bardak su
1 barak beşibiryerde çayı
300 gr yoğurt+müsli
ara
elma çayı
öğlen
sebze çorbası 1 kade
300 gram yoğurt
ara
1bardak yeşilçay
2 adet lokma(i,ş yerinde döktüler)
akşam
saç kavurma 2 kaşık
1dilm ekmek
yoğurt
lokma ve ekmek fazla oldu biliyorummmm
1 fincan elma çayı
3Lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?