Turkan88'in Diyet Günlüğü

gunaydın hanımlar...
bende tekrardan paylaımlarımı yapmaya basladıgım ıcın..
gecen hafta 65
bu hafta 64.8 oldu
fark 200 gr...

eğer sıkı diyette değilsen ve yavaaaşşş yavaşşş veririm kiloları diyosan lokmayı anlarım..:13: ama işi ciddiye alıyosan eğer istediğin kiloya gelene kadar mümkünse tatlılarla küs canım..

öğlene kadar hiç bi şey yemedin mi.. sabah kahvaltısı çoookk önemli.. hatta mümkünse kalktıktan 10-15 dk sonra kahvaltını yap..

bi de canım aralarını unutma.. sık sık beslenerek kilo vermek aç kalıp vermeye çalışmaktan daha kolay.. nurgül bi de sporunu ve suyunu yazarsan iyi olur canım..

Evet cnm bencede fazla olmuş ama olsun sporla telafi etmişsin

Evet lokmalarla ekmeğe gitti sporum

Karnı yarık ağır olur ve patlıcan çok yağ çöeker kalorisi fazladır
3 dolma da fazla olmuş canım içi sırf prinç nede olsa
bende 1 dolma yeterli diye düşünüyorum

Ağustosa kadar hedef 65 canım yaa
4 kilo vermem lazım ilk hedef
Tatlıya küsersem hayata küserim yaa benn

ama bitti birdaha ağustosa kadar şerbetli tatlılar yok
haftada bir çikolata yiyim bari yaa

merhaba kızlar :) dün menümü yazamamıstım bugün yazıyım
kahvaltı : yumurta, peynir, domates
öğle : bir kase yogurt ve 1 adet havuç
akşam : rus salatası
1 bucuk lt su ve 1 fncan sekersz kahve ve 1 kupa çay
spor: 15 dk leslie , 30 dk dans, 45 dk yürüyüs
yalnız bide kaçamak olarak külah dondurma yedim :/ yemicektim ama dısarı cıkınca insan dayanamıyo

selam herkese.
başlangıç:66,6
geçen hafta ve önceki hafta tartılmamıştım ara verdiğimden.
bu hafta: 65,1
toplam giden: 1,5
hedef:60

senin kilo bildirimin nerde???????

daha 7 kisi kilo bildirimi yapmamis,sizler ne kadar rahatsiziz yaaa.o kadar sinirliyim ki.

bu arada ne yazmistim ilk sayfadaki kurallarda,her kes her kesin menusuni yorumlayacak,cogunuz sadece menusunu yazdi kacti,tabiki sizin zamaniniz degerli aama biz bolll zamanimizi nereye sarf edecegimizi sasirdik...

BU GUNDEN YENI IR KURAL.HER KES BIR LISTE YAPICAK ,ARKADASLARININ ISIMLERINI YAZICAK,SANA YORUM YAZANI ISARETLE,SEN DE SADECE ONA YORUM YAZ,SENIN BORCUNMU VAR 5DK.LIGINA GELIP KACANA.YOOK BENIM ZAMANIM YOK DIYORSAN BURDA ISIN NE,AMA MESALA FALANCA GUN MISAFIRIM VARDI,O VARDI,BU VARDI,BEN ONU ANLARIM,INSANIZ SONUCTA,BEN ALLAHTAN KORKARIM.HEM BILIYORSUNUZ KI NE KADAR ALTTAN ALIRIM HEP,TAMAM DERIM,AMA BOYLE OLMAZ KI AAAA....

Son düzenleme:
8 arttik MASAALLAH.izinliler de yavas yavas toplaniyor.guzel oldu MASAALLAH.yeni gelenlere bir sorum olucak,BU TOPIGI TERCIH SEBEBINIZ? LISTE VE KILO VERMIS OLANLARMI?
inan hiç bakmadım kilo verenlere sadece sıcak bir ortam arıyordum bende :)
eşin iyi yapmış cnm koca sene çalışmışsın ..keyfine bak rahatla ohhh sefan olsun :)
ben denemedim ama sağlıklı bir besin olduğunu biliyorum cnm..
turkan88 -64.7 kilo (fark 1.1 kg) (t.fark 4.3kg)darisi basiniza.MASAALLAH
tebrikler türkanım darısı başımıza
selamlar..

başlangıç kilo 70.0

bu hafta :69.600

fark :400 gr

ben geldiiiiiiiiiiiimm hepinize slmlar özledim sizi anacım:):) gelmeye yüzüm yok ama geldim işte:) en son kaç kiloda bıraktım sizi hatırlamıyorum ama şuanki kilom 63 yarından itibaren kasmaya başlıyorum

bir sürü yeni arkadaş gelmiş tanımam zor olacak galiba:) geçmiş sayfaları pek okuyamıcam üzgünüm o sebeple soruyorum türkaaaaaaaaaaaann artık ben yok muyum yoksa

bir sürü yeni arkadaş gelmiş tanımam zor olacak galiba:) geçmiş sayfaları pek okuyamıcam üzgünüm o sebeple soruyorum türkaaaaaaaaaaaann artık ben yok muyum yoksa

hoşgeldin yeşil gözlum mezunıyetin nasıl geçtı fıstık Allah hayırlı etsin insallah canım olur mu sen olmaz mısın hiççççç çokk özledik senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…