Turkan88'in Diyet Günlüğü

günaydın kızlar

geçen hafta 59.8
bu hafta 59.4

2gün önce tartıldığımda 59 kilo falan çıkıyordum bugün böyle
regl oldum dün tüm gün ağrıdan öldüm onunla ilgisi var mı bilmiyorum

canlarım sizleri tebrik ediyorum hedefinize ulaştınız
kendi adıma da çok üzülüyorum ümidimi kaybediyorum

Vallaa tatlım sana şukadarını söyleyeyim geçen hafta diyetisyene gittimm bana dediki rejim yapıyorlar regl döneminde gelip tartıya çıkıyorlar tartı 2 kg fazla gösterinde hayal kırıklığına uğruyorlar halbukii bu dönemde vücudunuz yaklaşık 1-2 kg su toplar.. sen reglin geçtikten 4 gün sonra çık tartıya bakalım ne dicek..

inşallah haftaya yüzüm güler diyelim o zaman canım yaa
valla çok moralim bozuldu bu sabah

ben geldimmmmm.iki saatdir elektrikler gitmisdi.

hayirlisi olsun bitanem,ama tam beyaz demedi ki sarili kirmizi yanakli olanlari. sizi birakmakmi????sakami bu.

cooook sevindim fehiyemmm,tam 1kg gitmis,canim seninki yag ama benimki azicik yag,esas odem ve toksin,ben zaten bu detoksu yag yakmak amacli yapmiyordum,sadece vucut yenilemek icin,INSAALLAH dikkat edicem ve INSAALLAH geri almiycam.her gun menumu sporumu paylasicam,ama menum yag yakici yonlu degil,saglikli,doyurucu ve glikemik indeksi dusuk yiyeceklerden olusacak ki kilomu muhafaza edyim INSAALLAH,BUNU HAYAT TARZI YAPMAK BENIM MAKSATIM,SAGLIKLI BESLENME VE HER GUN 1 SAAT SPOR.bence her kes buna yasam bicimi haline getirmeli,zira farkindaysaniz hepmiz saglikli besleniyoruz artik MASAALLAH.yapay gidalarddan,tum vucudmuzu,kalbimizi,karaciyerimizi mahveden sekerden,asiri yag yemekten,kansorejen mesrubatlardan uzagiz,artik hepimiz cok saglikli bitki caylari iciyoruz.bunlari hayatimizin bir parcasi yaparsak INSAALLAH ekolojisi bu kadar bozulmus,yedigimiz her seyin gdo lu oldugu bu dunyada kendimizi ve ailemizi koruya biliriz INSAALLAH

bence guzel..hele kahve yokmu orda tam bi kahve delisiyimmm...

oyle bir gecer zaman ki mii..eger oysa ben de cok agladim..sistim resmen..

harikasinnn masallah

menun guzel cnm bu arada tebriklerr..

Bende artik türkanin dün verdigi önerilere göre devam edicem ki bir cok seyi zaten simdiye kadar yapiyordum..
Tatli birsey agizima sürmicem ( bakalm haftaya nolcak
TABIKI O.B.G.Z E AGLADIM,YA O NEYDI BEEEE.....

canlarım sizleri tebrik ediyorum hedefinize ulaştınız
kendi adıma da çok üzülüyorum ümidimi kaybediyorum
AAA,YAPMA LUTFEN BITANEM,AZIMLI OL.INSAALLAH basaricaksin.

Asıl hedefimize ulaşsak bile
bitki çaylarını hayatımızdan çıkarmamlıyız
aslında böyle yemeyi alışkanlık haline getirmeliyiz diye düşünüyorum

bu lıstede super,sagolsun arzum

1.ilk olarak Bismillah de ,yarini ilk gunun say basla,ALLAHin izni ile basaracagina inan,bu kural her seyin basi,inan ki basaricaksin INSAALLAH.Bu kisim VALLAHIcoook onemli bence.sen ki 10 kilovermis birisin dimi??sabrin bitdiyinde es-Sabur de.er-Resid diyerek ALLAHdan seni neticeye ulastirmasini iste,ben hatta bazen bakiyorum ki cok aciktim suya okuyup iciyorum.

2.ara ogun yeme.“Yemek yedikten 4-5 saat sonrasına kadar, ağzımıza bir lokma koymadan normal hayatımızın devam etmesi amacı ile leptin hormonu adında bir hormon salgılanmaya başlanır. Leptin hormonunun görevi, vücudumuzun çeşitli bölgelerinde önceden depolanmış olan yağları yıkarak, vücudumuza gerekli olan yakıtı sağlamaktır. İnsülin hormonu ise, kan şekerinin yakıt olarak kullanılmasını ve kullanılmayan fazla kısmının da trigliserid olarak ileride kullanılmak üzere depo edilmesini sağlar. Leptin, 4-5 saat içinde bir şey yenmediği takdirde trigliseridleri kan şekerine dönüştürerek vücudun ihtiyacı olan enerjiyi sağlar. Sık sık yemek yediğimiz zaman enerjimiz artmış olsa bile, bu eneri yağların yanması için değil de, yağların depolanması için kullanılmaktadır. Sık sık yemek yiyerek, sürekli hazır sunulan enerjiyi kullanıp yakıyoruz. Hatta kullanamadığımızda birikim olarak depo ediyoruz.”

3.yesil cayi gunde en az 3 kupa,suyu,1.5-2 litre ic.yesil caya kiraz sapi at demlerken ki idrar sokucdur,haliyle odem atar,arada da biberiye at 1 kasik demlerken.

4.bademi,yogurtu,yesil elmani evinden eksik etme,zira menunde mutlaka olucak.her yemekten sonra ben ya 10 tane badem,yada yari veya 1/4 elma yerdim.az yagli yogurt cok ciddi yag yakar.

5.2 ogununden birinde mutlaka corba olucak,ikisinde de olursa ne ala.

6>ve de boll salata,mesela bir tabak coban salatasi veya mevsim.maksat mideyi doldurmak.cig sebze veya sebze yemeyi sart.

7.kahvaltida ya peynir ya da yumurta yiyeceksin,ikisini birarada olmaz.arzucugumun listesinde oyleydi,biz hepimiz uyuyorduk bu kurala.benim kahvaltim genelde ya peynir ya yumurta,1 dilim cavdar,1 domates,1salatalik,10 tane badem,1/4 elma veya 5 badem yari elma olurdu.

8.tatli ,kola,mesrubat,acma,pogaca,borek yasak.dondurma sadece 1 top,recel 1 kasik,cikolata haftada 1 kez,1 kare.

9.sporu gunde ne 1 saatden az,ne fazla yapicaksin,tam 1saat ,benim gibi ortaya karisik,kekik,biberye,badem,bugday yaglarini surup strec filmle sarip yapcaksin sporunu,araliksin,1 saati tam olarak spora ayiracaksin.sporun da guzel.onu da oyle ayiririz ki 1 saat olsun gunluk,

10.vee en esasi yemekten 2 saat gecmeden ,ve ackarnina spor yasak..yemekten 2 saat gecmeden yaparsan kas yaparsin,zira sumo gurescilerinin taktig o,ac yaparsan verimi olmaz.

11.ve de 7 den sonra agzina hic birsey surmiyceksin.

12,her ogunde ekmek olucak,cavdar veya kepek,1 dilim,gunluk 3 dilim.

13.ARADA SIRADA DETOKS YAP.

Son düzenleme:
3. Günümdeyim 82 kg yim 55 biraz ütopik ama 60 kg olma hedefim

tabıkı gele bılırsın canım,yalnız ılk sayfada yazdıgım kurallar var ya,ısıne gelırse uy,gelmezse uyma,uyanlar su an mutlu,az veya cok,uyup az kılo veren canım arkadaslarım da var ama ıste,yapacak bır sey yok,her vucudum metobolızması farklı calısıyor,ben kendımı yıpratıp kımsenın arkasından kosup yalvarırım dıyet yap,spor yap dıye bogazımı yırmaktan yoruldum,sonucta her kes kendı bılır,neyse bu kısa bır hosgeldın konusmasıydı.nıyemı,zıra bugun tartı gunu,saat 11 oldu,daha 5 kısı bıldırım yaptı,her kesın keyyyyfı bılır.

Belli bir saate kadar söyleme sınırı koy
mesela saat 1den sonra yapanları dikkate alma gibi

kızlar artık benim için ara öğün bitti
yürüyüşlerimi de sabah akşam yarım saat olmak üzere 2ye bölüyorum
ben pek bitki çayı içemiyorum ama artık en az 2kupa içeceğim
suyumu 2.5litrenin altına indirmeyeceğim
belki bunlar benim yüzümü güldürür artık

Cnm az bile yemişsin süpersin :)

gülşencim bence diyetine protein eklemen lazım cnm,

maşşallahhhhhhhhh

cnm bence menün gayet güzel sporda gayet iyi

benim menium:

kahvalti ;yarim kilo kiraz ;3 bardak bitki cayi,6 bardak su'

ogle;yarim kilo kiraz,3 bardak bitki cati,3 bardak su,

aksam;yarim kilo kiraz,aksam da 3 bardak bitki cayi icicem INSAALLAH,YESILLIM BITMISDI,GEC OLDU BIRAZ.

Türkanım Allah yardımcın olsun cnm

dun aksam o kadar agladim o kadar agladim ki.bu dizi oldurecek beni yaaaaa.....

hangi dizi kızzzz

maşşallaaaaah Türkanıma darısı bizim başımıza Fıstık hatunum benim :)))

cizelgemi de degistirdim

maşşallah Türkanım

Cnmmmm o kadar çok sevindim ki harikasın maşşallah maşşallah

Ben veremedim ayni duruyorum ((
Off off bu hafta napsam :44:

bence en iyisi Türkanın taktikleri

cnm çok az yemişsin ama sonuç güzel )

cnm var bencede bende regl oldum ve hiç vermemişim ((

günaydın kızlarrr
işler çok yoğun istediğim gibi giremiyorum bende
kilo bildirimimi yapayım hala aynıyım Türkanım 58,7
ama regl oldum belki ondandır (((

sagol bitanem,dizi oyle bir g.z.ki oldu resmen dun.acaba tekratrr izliyip bidahami aglasam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…