neyse kizlaaaar....bugun carsamba ve kilo bildirimi gunu,ben kilo bildirimimi yarin yapacaktim ama,zira detoks yarin bitecek diye biliyordum ama cumaya INSAALLAH.
NEYSE BU SABAH TARTIDA 62.9 kiloyum,yani hedefime ulastim veeee mezunummmmmmmmmmmm..........................HEDEFIM 63 TU.TOPLMA GIDEN 6.1 KILO
MASAALLAH LA KUVVETE ILLA BILLAH
masallah sana bravooooo tebrikler çokk mutlu oldum adına ben de tartıldım tam tamına 59 um yanı benı de tebrik edin yaa süperiz elhamdulıllah zira ben hıçç detoks falan yapmadım bılıyorsunuz bu arada Türkanım umarım detoks bıttıkten sonra almazsın verdiklerini detoks sırasında dikkat etmen lazım bıtanem tamam mııımuckkkssssss çokk öptüm herkesiiiiiii
günaydın kızlar
geçen hafta 59.8
bu hafta 59.4
2gün önce tartıldığımda 59 kilo falan çıkıyordum bugün böyle
regl oldum dün tüm gün ağrıdan öldüm onunla ilgisi var mı bilmiyorum
Vallaa tatlım sana şukadarını söyleyeyim geçen hafta diyetisyene gittimm bana dediki rejim yapıyorlar regl döneminde gelip tartıya çıkıyorlar tartı 2 kg fazla gösterinde hayal kırıklığına uğruyorlar halbukii bu dönemde vücudunuz yaklaşık 1-2 kg su toplar.. sen reglin geçtikten 4 gün sonra çık tartıya bakalım ne dicek..
sürekli karpuz yiyorsun
bende deliisiyim ama korkuyoırum yaa şeker var malum
canıumm mümkün olduğunca kahvaltını erken yapmaya çalış
aynen canım cok haklısın
dondurmaaaaaa benimde zaafımm
menünü beğendim canm
Dün aradım taradım o bahsedilen beyaz kirazlardan bulamadım
hiç bir yerde yoktu
gitti kiraz detoksu
Ben 65 altı rakamları görsem göbek atarım göbekkk
simit tarzı birşeyse muhtemel hamur..
Bizi bırakmayacaksın değil mi?
Tebrişk ederim darısı başımıza
cooook sevindim fehiyemmm,tam 1kg gitmis,canim seninki yag ama benimki azicik yag,esas odem ve toksin,ben zaten bu detoksu yag yakmak amacli yapmiyordum,sadece vucut yenilemek icin,INSAALLAH dikkat edicem ve INSAALLAH geri almiycam.her gun menumu sporumu paylasicam,ama menum yag yakici yonlu degil,saglikli,doyurucu ve glikemik indeksi dusuk yiyeceklerden olusacak ki kilomu muhafaza edyim INSAALLAH,BUNU HAYAT TARZI YAPMAK BENIM MAKSATIM,SAGLIKLI BESLENME VE HER GUN 1 SAAT SPOR.bence her kes buna yasam bicimi haline getirmeli,zira farkindaysaniz hepmiz saglikli besleniyoruz artik MASAALLAH.yapay gidalarddan,tum vucudmuzu,kalbimizi,karaciyerimizi mahveden sekerden,asiri yag yemekten,kansorejen mesrubatlardan uzagiz,artik hepimiz cok saglikli bitki caylari iciyoruz.bunlari hayatimizin bir parcasi yaparsak INSAALLAH ekolojisi bu kadar bozulmus,yedigimiz her seyin gdo lu oldugu bu dunyada kendimizi ve ailemizi koruya biliriz INSAALLAHmasallah sana bravooooo tebrikler çokk mutlu oldum adına ben de tartıldım tam tamına 59 um yanı benı de tebrik edin yaa süperiz elhamdulıllah zira ben hıçç detoks falan yapmadım bılıyorsunuz bu arada Türkanım umarım detoks bıttıkten sonra almazsın verdiklerini detoks sırasında dikkat etmen lazım bıtanem tamam mııımuckkkssssss çokk öptüm herkesiiiiiii
Dün hayata küsüp yemek yemeyince 500 gr gitmiş
çoookkk mutlu oldummm
dün menümm
Kahvaltı yapmadım çok mutsuzdum
1 bardak bitki çayı
Öğlen
ızagra tavuk
domates
akşam
taze fasulye
cacık 5 -6 kaşık içtim çok tuzluydu
3 ince dilim karpuz
2,5 lt su
kuzenimin sözü vardı spor yapamadım
1 tane tatlılarından yedim
veee sabah tartıda
68.4 kiloydummmmCOOOK MUTLU OLDUM YAAA,SUPERSINNNN.DUN YAZDIKLARIMI NOT ALDIN INSAALLAH
yani giden 600 gr
bence guzel..hele kahve yokmu orda tam bi kahve delisiyimmm...
oyle bir gecer zaman ki mii..eger oysa ben de cok agladim..sistim resmen..
harikasinnn masallah
menun guzel cnm bu arada tebriklerr..
TABIKI O.B.G.Z E AGLADIM,YA O NEYDI BEEEE.....Bende artik türkanin dün verdigi önerilere göre devam edicem ki bir cok seyi zaten simdiye kadar yapiyordum..
Tatli birsey agizima sürmicem( bakalm haftaya nolcak
AAA,YAPMA LUTFEN BITANEM,AZIMLI OL.INSAALLAH basaricaksin.canlarım sizleri tebrik ediyorum hedefinize ulaştınız
kendi adıma da çok üzülüyorumümidimi kaybediyorum
ben geldimmmmm.iki saatdir elektrikler gitmisdi.
hayirlisi olsun bitanem,ama tam beyaz demedi ki sarili kirmizi yanakli olanlari.Eki Görüntüle 448092 sizi birakmakmi????sakami bu.
cooook sevindim fehiyemmm,tam 1kg gitmis,canim seninki yag ama benimki azicik yag,esas odem ve toksin,ben zaten bu detoksu yag yakmak amacli yapmiyordum,sadece vucut yenilemek icin,INSAALLAH dikkat edicem ve INSAALLAH geri almiycam.her gun menumu sporumu paylasicam,ama menum yag yakici yonlu degil,saglikli,doyurucu ve glikemik indeksi dusuk yiyeceklerden olusacak ki kilomu muhafaza edyim INSAALLAH,BUNU HAYAT TARZI YAPMAK BENIM MAKSATIM,SAGLIKLI BESLENME VE HER GUN 1 SAAT SPOR.bence her kes buna yasam bicimi haline getirmeli,zira farkindaysaniz hepmiz saglikli besleniyoruz artik MASAALLAH.yapay gidalarddan,tum vucudmuzu,kalbimizi,karaciyerimizi mahveden sekerden,asiri yag yemekten,kansorejen mesrubatlardan uzagiz,artik hepimiz cok saglikli bitki caylari iciyoruz.bunlari hayatimizin bir parcasi yaparsak INSAALLAH ekolojisi bu kadar bozulmus,yedigimiz her seyin gdo lu oldugu bu dunyada kendimizi ve ailemizi koruya biliriz INSAALLAH
TABIKI O.B.G.Z E AGLADIM,YA O NEYDI BEEEE.....
AAA,YAPMA LUTFEN BITANEM,AZIMLI OL.INSAALLAH basaricaksin.
alıntıdır.
Sindirim süreci çok kısa ve böylece emilim ve kana karışma süreci çok hızlı olan gıdalar kan şekerini çok hızla yükseltirler. Böyle gıdalara glisemik indeksi yüksek gıdalar denir.
Glisemik indeksi yüksek gıdaların alımı ile vücudumuzda neler oluyor:
1. Hızla sindirilebildikleri için hızla kana karışıyorlar ve hızla kan şekerini yükseltiyorlar
2. Pankreas bezimiz hızla yükselen kan şekerini görünce hızla ve büyük bir miktarda insülin salgılıyor
3. Bu kadar yüksek kan şekerini depo ederek azaltma yoluna gidiliyor
4. Sonuçta ani yükselen kan şekeri eşittir aniden depolama ya da yağ dokusunda artış oluyor
kötü ya da yüksek glisemik indeks değerine sahip gıdalar
· çaya atılan şeker, glikoz, reçel, bal, pancar
· beyaz ekmek, beyaz undan yapılan gıdalar, kek, pogaca, beyaz undan makarna, bisküviler
· patates, patates püresi, patates kızartması,
· mısır, cipsler, kraker, mısır gevreği
· pirinç
· alkollü içecekler
iyi ya da düşük glisemik indeks değerine sahip gıdalar
· yoğurt, meyveli yoğurt
· yeşil sebzeler
· sebze ve meyveler (domates, kiraz, vişne, kayısı, kuru kayısı,marul, lahana, mor lahana, brokoli, karnabahar, semiz otu, ısırgan otu,ıspanak....)
· süt ve süt ürünleri
· meyveleri mümkün olduğunca kabukları ile alalım, meyve suyu içeceksek şeker katılmamış/doğal olanlarını tercih edelim
· kepek ekmeği, çavdar ekmeği, tam buğday ekmeği
· şekersiz tam tahıl ürünleri
· nohut, kuru baklagiller, barbunya
· mercimek, bezelye
· şekersiz marmelat
· kivi, üzüm, armut, şeftali, erik, elma, portakal, greyfurt
· fruktoz (meyve şekeri)
· taze fasulye, bezelye
· fındık, yer fıstığı, ceviz
· bulgur, integral makarna
3. Günümdeyim 82 kg yim 55 biraz ütopik ama 60 kg olma hedefim
belli bir saate kadar söyleme sınırı koy
mesela saat 1den sonra yapanları dikkate alma gibi
tabıkı gele bılırsın canım,yalnız ılk sayfada yazdıgım kurallar var ya,ısıne gelırse uy,gelmezse uyma,uyanlar su an mutlu,az veya cok,uyup az kılo veren canım arkadaslarım da var ama ıste,yapacak bır sey yok,her vucudum metobolızması farklı calısıyor,ben kendımı yıpratıp kımsenın arkasından kosup yalvarırım dıyet yap,spor yap dıye bogazımı yırmaktan yoruldum,sonucta her kes kendı bılır,neyse bu kısa bır hosgeldın konusmasıydı.nıyemı,zıra bugun tartı gunu,saat 11 oldu,daha 5 kısı bıldırım yaptı,her kesın keyyyyfı bılır.
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kk peynır,1 çay kaş.bal,1sekersiz cay
ara: 1 avuç kıraz
öğle:menemen,1bardak ayran
ara:yarım saat step,3 kupa yesil çay,2 litre su
akşam:çokaz karpuz ve peynır
bugunun menusu bu kızlar daha da bır sey yemem zaten dunde hemen hemen aynıydı sporumu da yaptım suyumu da içtim,bıtkı çayımı da içtim yanı :)
menüm..
kahvaltı : 2 dilim kepekli ekmek
5 zeytin + 1 kk peynir +bol domates-maydonoz
şekersiz çay
çay kaşığının ucuyla nutella
öğlen : kahvaltımı geç yaptığım için 1 porsiyon kirazla yetindim..
akşam : 1 tabak yoğurtlu soğuk çorba (yağsız )
2 kupa yeşil çay
1.5 lt su
akşam eşimle yürüyüş yapıcaz.. şimdilik böyle
türkanım fehiyem nurgülüm diğer kızlar hepinizi çok özledim..türkanım ben sporumu asla bırakmadan ve aşırıya kaçmadan ölçülü yiyorum yemeklerimi pazarteside allahın izniyle yeniden başlıcamda nasıl bi diyet uygulamam gerek hiç bilmiyorum
bugun aqua parka gittik bitanelerim 38 beden bikinimle gerçekten baya güzeldim :) bacaklarımda azcık incele tam olucak karın bel basen inceciik gözler üstümdeydi heep :)
bende menümü yazayım
sabah: 1 küçük yağsız tost(kepek ekmekli), yeşil çay
ara: 1 elma
öğle: 1 kase çorba, 4 yemek kaşığı taze fasulya, 1 kase yoğurt, 1 dlm kpk ekm.
ara: 1 elma, 2 ceviz. 1 su ba süt.
ara: az dondurma (bu fazla biliyorum ama uykudan uyanınca tutamadım kendimi canım tatlı istedi)
akşam: 1 kase çorba, 6-7 yemek kaşığı yağsız tavuk sote
ara: 1 elma, 1 çay ba süt
4 kupa yeşil çay, 2,5 lt su
masa tenisi oynadım çok ter attım bugün. akşam ilker uyuyunca leslie yaparım 3 mile.
benim menium:
kahvalti ;yarim kilo kiraz ;3 bardak bitki cayi,6 bardak su'
ogle;yarim kilo kiraz,3 bardak bitki cati,3 bardak su,
aksam;yarim kilo kiraz,aksam da 3 bardak bitki cayi icicem INSAALLAH,YESILLIM BITMISDI,GEC OLDU BIRAZ.
dun aksam o kadar agladim o kadar agladim ki.bu dizi oldurecek beni yaaaaa.....
neyse kizlaaaar....bugun carsamba ve kilo bildirimi gunu,ben kilo bildirimimi yarin yapacaktim ama,zira detoks yarin bitecek diye biliyordum ama cumaya INSAALLAH.
NEYSE BU SABAH TARTIDA 62.9 kiloyum,yani hedefime ulastim veeee mezunummmmmmmmmmmm..........................HEDEFIM 63 TU.TOPLMA GIDEN 6.1 KILO
MASAALLAH LA KUVVETE ILLA BILLAH
cizelgemi de degistirdim
masallah sana bravooooo tebrikler çokk mutlu oldum adına ben de tartıldım tam tamına 59 um yanı benı de tebrik edin yaa süperiz elhamdulıllah zira ben hıçç detoks falan yapmadım bılıyorsunuz bu arada Türkanım umarım detoks bıttıkten sonra almazsın verdiklerini detoks sırasında dikkat etmen lazım bıtanem tamam mııımuckkkssssss çokk öptüm herkesiiiiiii
Ben veremedim ayni duruyorum((
Off off bu hafta napsam :44:
Dün hayata küsüp yemek yemeyince 500 gr gitmiş
çoookkk mutlu oldummm
dün menümm
Kahvaltı yapmadım çok mutsuzdum
1 bardak bitki çayı
Öğlen
ızagra tavuk
domates
akşam
taze fasulye
cacık 5 -6 kaşık içtim çok tuzluydu
3 ince dilim karpuz
2,5 lt su
kuzenimin sözü vardı spor yapamadım
1 tane tatlılarından yedim
veee sabah tartıda
68.4 kiloydummmm
yani giden 600 gr
günaydın kızlar
geçen hafta 59.8
bu hafta 59.4
2gün önce tartıldığımda 59 kilo falan çıkıyordum bugün böyle
regl oldum dün tüm gün ağrıdan öldüm onunla ilgisi var mı bilmiyorum
günaydın kızlarrr
işler çok yoğun istediğim gibi giremiyorum bende
kilo bildirimimi yapayım hala aynıyım Türkanım 58,7
ama regl oldum belki ondandır(((
Cnm az bile yemişsin süpersin :)
gülşencim bence diyetine protein eklemen lazım cnm,
maşşallahhhhhhhhh
cnm bence menün gayet güzel sporda gayet iyi
Türkanım Allah yardımcın olsun cnm
hangi dizi kızzzz
maşşallaaaaah Türkanıma darısı bizim başımıza Fıstık hatunum benim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?