Turkan88'in Diyet Günlüğü

yaa,bu ev isleri neden bir turlu bitmiyor yaaa.kaktigimdan beri ev temizliyorum,da bitiremedim,alini yedirdim,yikadim,uyutdum,birazdan kakip devam edicem INSAALLAH.

DAHA.1)EVLERI SILMELIYIM,BALKONLARI SILMELIYIM,TOZ ALMALIYIM.
2)AZICIK UTUM VAR.
3)AGDA
4)YEMEK
5)SPOR

valla doğru sölüyosun Türkanım
yap yap hep aynı
hele birde çocukla çok zor oluyo
yeri silsen cam kirleniyo camı silsen toz oluyo
toz alıyosun hadi tekarar yerler kirlenmiş ev iş nankör cnm benim

gülşenımmmm masallah kızın ne kadar güzel yerim onu ben Allah bağışlasın canım çokk şekermiş ısırasım geldi yanaklarınan yaaa:)))
sağol ablası :) cümlemizin çocuklarını bağışlasın rabbim..
herkesin dediğini bende dicem bencede az olmuş ..sabahı birazcık daha kuvvetlendir cnm..
günaydın birbirinden güzel ve özel bacılarım
gününüz hayr olsun bereketli olsun inşallah

kızlar bugün alyanslarımızı almaya gideceğiz çok heyecanlı ve mutluyum yaa
sabahta tartıda güzel bi sayı gördüm iyice mutlu oldum
gözün aydın cnm :) alyanslarınızda şimdiden hayırlı olsun bir ömür çıkmasın parmaklarınızdan

kızlar napıyosunuz bakalım
türkanım senin yağ karışımı sürüyorum bakalım inşallah etki eder canım benim
bu bacak içlerini nasıl sıkılaştırcaz ama ya

ayy ınsaallah canım,emın ol ınsaallah farkı goruceksın,mucıze gıbı,benım yaglarım bırmısdı,yenıden aldırdım esıme,bugun tekrar baslıycam ınsaallah,bacaklarımın ıc kısımları ıcın ben de

saol bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın alişim napıyo
civciv iyi gözlüğe alışıyo sanki yavaş yavaş
ben 25 yaşındayım cnm

ay ben onu yerımmm.alı de ıyı elhamdulıllah.hmm demek sen 87 lısın,ben de 88.

Nurgul 8688 den ya 86 ya da 88 lısın dıye anlam cıkartıyordum ama

Son düzenleme:
valla doğru sölüyosun türkanım
yap yap hep aynı
hele birde çocukla çok zor oluyo
yeri silsen cam kirleniyo camı silsen toz oluyo
toz alıyosun hadi tekarar yerler kirlenmiş ev iş nankör cnm benim

oooooooooooooooooooffffffffffffffffffffff.dımı,koca bır oooooof,annem babam da bır tarafdan haklı olarak ne zaman okumaya baslıycaksın dıyorlar ama yetısdıremıyorum,vallahı bıllahı.gece oldumu da yorgunlukdan hemen olu gıbı dusuyorum saat 11 de.esım kırılıyor erken uyuyorum dıt=ye kac gundur,napıyım detoks d a bır tarafdan cok halsız oluyordum

sana şimdiden kolay gelsin fıstık...benimde çok işim var sabah uyurken kaynanam aradı çağırdı ..parkta kahvaltı yaptık açık hava iyi geldi banada kızlarımada :) şimdi eve döndüm yataklarım bile duruyo öyle bide regl oldum bugün inşallah sporumu yapabilirim...

ayyy,sana benden 10 kat fazla kılay gelsın bıtanemmmm...

GIDIYORUM KIZLAR,SIZI EEEN COOOK SEVDIYIM SARKILARDAN BIRIYLE BAS BASA BIRAKARAK...CANIM TURKAN SORAYIMMMM.....[video=youtube;b0uS4fU0fzs]http://www.youtube.com/watch?v=b0uS4fU0fzs[/video]

Güzel dileklerin için saol cnaım
Allaha şükür iyiyim
Yarın yine alışveriş düğün evimiz için
Şimödiden söyleyim bilgin olsun

aynen yaa dünyalar benim oldu resmen

Kolay gelsin canım
2 ay sonra bende böyle olcamm

çok çok saolun canlarım Allah razı olsun
Allah her birimizin yuvasını cennetin dünya şubesi eylesin

Türkancım bu iç kısımlar için bi hareket falan yapıyo musun cnm

canım yere uzanıp önce sol sonra sağ bacağını yukarı doğru aç bacağın içleri için çok iyi o hareket

bu ara 25yaşındaymışın :) ben seni daha büyük sanıyordum ne güzel çocukta yapmışınız kariyerde

türkan albüm yaptımmm
ilk siyah askılı elbise son halim boydan yok ama

yemın ederım bayıldımmmmmmmmmmmmm,haaarıka,coook tatlısınız,cook yakısıyorsunuz,ben boyle bır yuzle karsılasacagımdan 100% emındım,zıra ınsanın ıcının guzellıgı cogu zaman dısına yansır,en cok da gozlerıne...

tamam cnm deneyeyim bende inşallah işe yarar
evet cnm eylülde 26 olucam inş.
23 yaşında evlendim ben
:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…