Turkan88'in Diyet Günlüğü

Kızlarrrrr ben çokk yorgunum herzamankı gıbı çokk yorgunum biraz çocuklara ders calıstırayım (anasınıfı seti)sonra uyusunlar kı bende

uyuyayım hep iş hep iş bu ne yaaa hıç mı bıtmez kız bunlarrr vallahı bı madalya varsa hak ederim heralde ama nerdeeee
haa bu arada Türkanım eşim izin vermiyor laptopu tatıle almamam çkk ısrar ettim izin vermedi alıp yere carparım dıyor barı tatılde basından kalk dıyor yoksa sen basından kalkmazsın bılıyorum senı diyor tatılımızı zehır etme diyor ya canımm((

seni ccoooooook ozliycem amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlarrrrr ben yarın akşama kadar baska bı semınerde görevlıyım anca akşama gelıp menumu yazabılırım yarın daha çokk yorulcam malesef yaa öffff neyse ben kaçtım bayyyyy :)

seni ccoooooook ozliycem amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende yaa özleez olur muyum aklım hep burada kalacak ınan ama esim diyo belkı ınternet kafesi de vardır otelın kı umarım vardır çokk sevınırımmm akşamları uğrarım yaaa kaçar mı hiiççç:))

menün iyiymiş ama akşam olmamış tatlım hepsi karbonhidrat çünkü...
ama souel dusunelim bunlarin hepsini bir tabakta,yani sofradan patlayarak kalkmadim ki,lutfen kizmaaaa
noluyo türkanım bizden öncemi eleştiriyon kendini :) hiç bişeycik olmaz merak etme..afiyet olsun..

fehiyem yaa kızma ama eşin haklı ..boşver laptopu filan biraz başbaşa kafa dinleyin hem bizide özlemiş olursun :)

akşam menüm biraz fasülye ve sigara böreği olarak değişti kardeşim geldi askerden izne annem neler yabmışş neler ben gene iyi dayandım wallaha

menün gayet güzel benım yaptıım gibi sende öğlende doyuruyosun kendini :)

menün güzel türkancim, aksam yemegini cok kacirdim diyorsun ama, zaten sen istedigin kilodasin, yarin sporunu yapip telafi edersin takma kafana :)

cok güzel ve saglikli canim, aslinda en dogrusu böyledir, ac kalmayarak zayiflamak :)

süpersin nurgül cok begendim :) böyle devam et!

canim ac karnina yatma sen zaten yavas da kilomu versem yeter bana dedin, aksam 7 ye kadar doyur karnini bence, tabikide saglikli bi sekilde..

canim kahvaltin cok az böyle metabolizman calismaz, en azindan kahvaltini güzel yap .. :)

coook az canim, kilo vermekte okadar acelen mi var, pek saglikli gibi görünmüyor cünkü

canim güzel ve saglikli :)

Bugün deli gibi spor yaptim insallah tarti beni sevindirir carsamba günü

Kahvalti: pek bisey yiyemedim sabah, gecten yedim o yüzden 3 kuru kayisi, 1 sekersiz cappucino ve 3 yaprak sarma (cok az yaglilar ama)
Ögle: 1 tabak sebze yemegi ve 4 yaprak sarma
Aksam: tarcinli yogurt, 4 cilek, ince dilim karpuz.... ve bir biskuvi malesef

3 bardak yesil cay, bol su

Spor:
45 dk leslie, 45 dk pilates, 200 ip, 10 dk trampolin

akşam menüm biraz fasülye ve sigara böreği olarak değişti kardeşim geldi askerden izne annem neler yabmışş neler ben gene iyi dayandım wallaha
olsun olsun bosver bu arada gözunuz aydın canım kardesin gelmiş :)

sporun süper onun için menune bır sey demıycem canım:))

hayır ben yazmıstım canım kahvaltıda 2 kepek ekmeği yedşm diye yazmayı unutmustum canım:))

gülşenımmmm masallah kızın ne kadar güzel yerim onu ben Allah bağışlasın canım çokk şekermiş ısırasım geldi yanaklarınan yaaa:)))

olsun olsun bosver bu arada gözunuz aydın canım kardesin gelmiş :)

sporun süper onun için menune bır sey demıycem canım:))

Niye öyle diyorsun canim cok saglikli degil diye mi? onda haklisin ama baska türlü 1200 kaloriyi gecmiyor bugun yediklerim, o kalorinin altinda kalmak vucud icin iyi degil ki zaten... Cok yemedim gibi geldi bna ne bilim, aksam da agir bisey yemedim ya... Veremicem ben heralde 8 kilo verdim artik tik yok cok yavas gidiyor ...

canım bende veremiyorum 9 kilo gitti tık gerçi akşamları hep kaçıo ama nolursa olsun sporda yapıyorum snuçda anlamadım yani

canım menun gayet güzel sizin menülere bakınca ben harbiden çok yiyomuşum anladım. 1 top dondurma ve mısırla nasıl sabah ediosun ya ben ölürüm acımdan

sende çok az yemişsin cnm ya... bu arada sen nerede yaşıyorsun ki ?

simdilik gecici bir sureligine abd deyim cnm.az yedim ama daha fazla yersem veremiyorum malesef.her turlusunu denedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…