Türkanım hatırladığım kadarıyla sen akşam eltinlere gitmıycekmıydın yoksa onlardan mı yazıyorsun kız???
Kızlarrrrr ben çokk yorgunum herzamankı gıbı çokk yorgunum biraz çocuklara ders calıstırayım (anasınıfı seti)sonra uyusunlar kı bende
uyuyayım hep iş hep iş bu ne yaaa hıç mı bıtmez kız bunlarrr vallahı bı madalya varsa hak ederim heralde ama nerdeeee
haa bu arada Türkanım eşim izin vermiyor laptopu tatıle almamam çkk ısrar ettim izin vermedi alıp yere carparım dıyor barı tatılde basından kalk dıyor yoksa sen basından kalkmazsın bılıyorum senı diyor tatılımızı zehır etme diyor ya canımm((
bizde saat 22;24 kizim,gittikde geldikde.
bende yaa özleez olur muyum aklım hep burada kalacak ınan ama esim diyo belkı ınternet kafesi de vardır otelın kı umarım vardır çokk sevınırımmm akşamları uğrarım yaaa kaçar mı hiiççç:))seni ccoooooook ozliycem amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
menün iyiymiş ama akşam olmamış tatlım21 Haziran 2012
sabah--1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal
ara--1 yemek kaşığı kurudut
öğlen--yarım kepçe domates çorbası, 1 karnıyarık, 4 kaşık pilav
ara--10 badem
ara--1 fincan az şekerli kahve
akşam--2 kepçe yoğurtlu soğuk çorba, 4 kaşık patates kavurma, çeyrek dilim ekmek
ara--1 dilim karpuz
-----------------------------
su--2 lt
spor--1 saat karın kasları, sırt, bel v.s. egzersizleri
yeşil çay--2 bardak
noluyo türkanım bizden öncemi eleştiriyon kendini :) hiç bişeycik olmaz merak etme..afiyet olsun..ama souel dusunelim bunlarin hepsini bir tabakta,yani sofradan patlayarak kalkmadim ki,lutfen kizmaaaa
Kızlarrrrr ben çokk yorgunum herzamankı gıbı çokk yorgunum biraz çocuklara ders calıstırayım (anasınıfı seti)sonra uyusunlar kı bende
uyuyayım hep iş hep iş bu ne yaaa hıç mı bıtmez kız bunlarrr vallahı bı madalya varsa hak ederim heralde ama nerdeeee
haa bu arada Türkanım eşim izin vermiyor laptopu tatıle almamam çkk ısrar ettim izin vermedi alıp yere carparım dıyor barı tatılde basından kalk dıyor yoksa sen basından kalkmazsın bılıyorum senı diyor tatılımızı zehır etme diyor ya canımm((
menün gayet güzel benım yaptıım gibi sende öğlende doyuruyosun kendini :)21 Haziran 2012
ara--10 badem
akşam--2 kepçe yoğurtlu soğuk çorba, 4 kaşık patates kavurma, çeyrek dilim ekmek
ara--1 dilim karpuz
su--2 lt
yeşil çay--2 bardak
menumu simdiden yazyim zira saat kacta gideriz ,kacta doneriz bilmiyorum
kahvalti; kk kadar peynir,1dilim ekmek, yari domates, 1 salatalik, 10 badem
ara;1.5 dilim hellim izgara(tutamadim kendimi)
ogle: 1tabak coban salata, 1kepce corba, 1/3 dilim ekmek, parmak kadar patlican dolmasi,1 elma dilimi patates
çok fena karnım ağrıyor yatıyorum evde o yüzden pek uğrayamadım bugün
menümü şimdiden yazayım
sabah
1dilim beyazz ekmek (evde kepek yada çavdar kalmamış)
2tane salatalık
1tane domates
2yeşil 2siyah zeytin
kk peynir
2bardak şekersiz çay
öğlen
çok az karpuz
2kaşık yoğurt
4kaşık kabak yemeği
akşam
2tane biber dolma
salata
bir ince dilim kavun
bir büyük bardak yeşil çay
çok ağrım var bugün spor yapamayabilirim
kızlar menümü paylaşayım bende
sabah bir buçuk dilim etimek az peynir salatalık 1 şekersiz çay
öğle yarım kepçe tarhana 1 bardak ayran 1 küçük kabak dolma
akşam da balık ve bol bol salata olacak
belki salataya bir patates eklerim kuzucum için çok seviyor teyzeleri :))
bende patatessiz yerim :))))
akşama kadar 2 lt su olur
2 bardak çay içtim
akşam da leslie 3 mil yapıcam ve temizlik var fırını temizlemem lazım :))))
sabah yeşil çay
kahvaltı bir buçuk dilim tam buğday ekmeği yumurta peynir zeytin domates 45 dakika leslie,ender saraç hareketleri.
öğle 6yk taze fasülye,yarım dilm ekmek,2 kaşık pilav cacık
ara karpuz
1 saat spor yapıcam dışarda
akşam bilmiyorum ne yerim taze fasülyede ekmeksiz yenmiyo en iyisi nestle nesfit tercih ederim yanına salatayla sonrada yeşil çay içerim
gene aç geceler başlıo ahh ah
hemen menumu yazayım kızlarrrrrr:)))))))
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,kkpeynır,2 çay k bal,1 şekersiz cay
öğle:6 yk bulgur pilavı,1 bardak ayran
ara:1 dilim karpuz,2kupa yeşil çay,2 litre su,15 dak ender saraç,15 dak lesli
akşam: bolll salata,1 bardak ayran
vee sonnnnnnnnnn the endd
bugünlük bu kadar bıttı artık yemem yanı kızlarrrr.))
bana gunayin size iyi aksamlar simdi dunku menumu yazip cikacagim.sonra bir ara sizinkileride okurum
sabah;2 dilim ekmek,1 dilim peynir,domates salatalik meyve cayi
oglen ton balikli yesil salata
aksam 1 top dondurma,yarim haslanmis misir
spor;yuruyusve karin egzersizeri toplam 1 saat
21 Haziran 2012
ara--10 badem
ara--1 dilim karpuz
su--2 lt
yeşil çay--2 bardak
olsun olsun bosver bu arada gözunuz aydın canım kardesin gelmiş :)akşam menüm biraz fasülye ve sigara böreği olarak değişti kardeşim geldi askerden izne annem neler yabmışş neler ben gene iyi dayandım wallaha
Bugün deli gibi spor yaptim insallah tarti beni sevindirir carsamba günü
Kahvalti: pek bisey yiyemedim sabah, gecten yedim o yüzden 3 kuru kayisi, 1 sekersiz cappucino ve 3 yaprak sarma (cok az yaglilar ama)
Ögle: 1 tabak sebze yemegi ve 4 yaprak sarma
Aksam: tarcinli yogurt, 4 cilek, ince dilim karpuz.... ve bir biskuvi malesef
3 bardak yesil cay, bol su
Spor:
45 dk leslie, 45 dk pilates, 200 ip, 10 dk trampolin
menün güzel türkancim, aksam yemegini cok kacirdim diyorsun ama, zaten sen istedigin kilodasin, yarin sporunu yapip telafi edersin takma kafana :)
cok güzel ve saglikli canim, aslinda en dogrusu böyledir, ac kalmayarak zayiflamak :)
süpersin nurgül cok begendim :) böyle devam et!
canim ac karnina yatma sen zaten yavas da kilomu versem yeter bana dedin, aksam 7 ye kadar doyur karnini bence, tabikide saglikli bi sekilde..
canim kahvaltin cok azböyle metabolizman calismaz, en azindan kahvaltini güzel yap .. :)
coook az canim, kilo vermekte okadar acelen mi var, pek saglikli gibi görünmüyor cünkü
canim güzel ve saglikli :)
olsun olsun bosver bu arada gözunuz aydın canım kardesin gelmiş :)
sporun süper onun için menune bır sey demıycem canım:))
canım menun gayet güzel sizin menülere bakınca ben harbiden çok yiyomuşum anladım. 1 top dondurma ve mısırla nasıl sabah ediosun ya ben ölürüm acımdan
Niye öyle diyorsun canim cok saglikli degil diye mi?onda haklisin ama baska türlü 1200 kaloriyi gecmiyor bugun yediklerim, o kalorinin altinda kalmak vucud icin iyi degil ki zaten... Cok yemedim gibi geldi bna ne bilim, aksam da agir bisey yemedim ya... Veremicem ben heralde 8 kilo verdim artik tik yok cok yavas gidiyor ...
canım menun gayet güzel sizin menülere bakınca ben harbiden çok yiyomuşum anladım. 1 top dondurma ve mısırla nasıl sabah ediosun ya ben ölürüm acımdan
sende çok az yemişsin cnm ya... bu arada sen nerede yaşıyorsun ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?