Turkan88'in Diyet Günlüğü

haa bu arada yağımı sürdüm 1 saat kaldı sonra çıkardım acaipp ter aktı anlatamam aksam sporumu yapardım ama az önce haber geldi görümcemler gelecek kalkıp bır seyler hazırlamam lazım neyse spor yarına kalsın

kalkama m lazım ne yapsam kı esim diyo profiterol,mayalı poaca ve sütlac yap diyor ben de kalkıp yapayı gerçi görümcem sakın yapma bır sey dedi az kalacağız dedi ama benım içime sinmez neyse ben kaçarrrrrrrr

yok kızz ne aynısı görümce eşimin kızkardeşi elti eşimin erkek kardesinin karısıdır güzelim :)

vay anasını yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.YINE ...lamısım dun desene,zıra benım eltım bıle yok yanı,dun gorumcemlere gıtmısdık,bız kadının da erkegın de kızkardesıne,ablasına baldız derık.abıye,erkekkardese de kayın.AMA SIMDI HATIRLADIM BIZIM MEMLEKETTE DEGIL DE BAKUDE ELTI sizdekiyle aynianlamda

Son düzenleme:

Canım sen azerbeycanlımıısn
yoksa Tr den oraya mı gittin??

iyi akşamlarrr
iyi hafta sonlarııı

akşam kendi evime gideceğim
bakalım tadilatımız ne durumda
Menümü geç paylaşırımm
öptüm sizii

iyi akşamlarrr
iyi hafta sonlarııı

akşam kendi evime gideceğim
bakalım tadilatımız ne durumda
Menümü geç paylaşırımm
öptüm sizii

ayyy canımm masallah ya fotolarına baktım da ne kadar yakısıyorsunuz nısanlınla Allah bır yastıkla kocatsın inşallah çokk da güzelsin masallah sana bayağı da zayıflamıssın eski fotolarından anladım çok ıyı olmus yanı afferin sana kız:)

kızlarrrrr yenı gelenler için esarplılar benım ,eşim ve çocuklarımın resimleri şirin ailem :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…