Turkan88'in Diyet Günlüğü

kızlar ben bugün menümü yazmasam iyi olur çünkü bugün erkek arkadaşımla 3.yılımız bitiyor bizim için özel bi gün o yüzden pasta falan yaptım
birazdan çıkacağım
sabahtan beri pastayla uğraşıyorum :) o yüzden ancak bakabildim

öncelikle çokk teşekkur ederim sana da mutluluklar dilerim menune gelınce süper ötesi sporların daha da güzel bence :)

dışarda olduğun için mı bu kadar çokk yedin canım???

hümeyracığım gönlunce ye iç bıtanem zira bugün sizin gününüz en kötu gününüz böyle olur umarım allah yuzuznu güldürsün manken kız(bence manken gıbısın dıye öyle dedim bıtanem)çokk eğlen emııı

Bugün de kımsecıkler yokkk yaaaa neyse ben de bıraz çarsıda gezdim para harcadım epilator,çamaşır ve rodo den tşort ve etek aldım sonra kızımla yemek yedik oğlumda babasıyla havuzlara gıttı ben karnım ağrıdığı için gidemedim her an adet olabılırım çunku

slm kızlarrrr
napıyosunuz bakalım
akşama misafirim var
görümcem ve nişanlısı eltimler ve kardeşim yemeğe gelecek işim baya çok yaniiii
:))))

cnm gayet güzel sporlara bayıldım

evet cnmcım dengesiz olmuş birazcık :)

menumun yarisini yazayim,aksama tamamlerim INSAALLAH

KAHVALTI; 1KATI yumurta, 1 dilim ekmek, 1salatalik, 10 badem

ara; ekmegin icinde haslanmis et,1 dilim kasar

ogle; 2kepce corba,3 kayisi,1avuc visne

her zamanki gibi süpersin şekerim :)

cnm maşallah Allah ömür boyu mutlu etsin sizi :)

kızlar dün akşamki sporum 30 dk leslie
15 dk ender saraç
50 tane ip
50 de işyerinde 100 ip toplamda

bugünkü menüm
sabah domates sucuk:26: 1 parça peynir 2 dilim ekmek
kahvaltıyı geç yaptık o yüzden öğle bişey yemedim
akşama misafirim var
akşam menümü de sonra yazarım güzeller

slm kızlarrrr
napıyosunuz bakalım
akşama misafirim var
ooo bayağı yorulacaksın desene yardıma geleyım canım??

menunde sporunda güzel ne diyeyım Allah çarpar vallahı:)

hemen menumu yazayım kızlarr:))
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kkpeynır,2 çay k bal,1sekersiz cay
öğle:adana kebap ve 1 bardak ayran
ara:1 dilim karpuz,kkpeynır,2 lıtre su,2 kupa yesil çay,200ip atladım
akşam:boll salata,1 bardak ayran
ara:1 şekersiz kahve
kızlarr bugün sporum çok az ama saat 12.30 da dışarıya çıktım 3 gibi geldim yanı çok gezdim ayaklarım ağrıyor :)

kızlar özür dilerimmm ne dün ne bugün olmadı giremedim siteye düğünümüz var kuzenim evleniyor o yüzden ne spor kaldı ne az yeme... Ama telafi edilecek

kızlar özür dilerimmm ne dün ne bugün olmadı giremedim siteye düğünümüz var kuzenim evleniyor o yüzden ne spor kaldı ne az yeme... Ama telafi edilecek
zaten de bu aralar hep düğünü var herkesin bızımde ailede çokk var kuzen,yeğen falan yaz sezonu düğünler tavan yapıyor olur öyle Allah mutlu etsin canım döndüğünde baslarsın dietine :)

bugün de kımse yokkk sinek avlıyoruz yanııı ben de sıkılıyorum böyle yaaa herkes nerede ??????????

ayyy ccanim yaaa,dileri ki 50 yili,60 yili kutlayasiniz INSAALLAH
slm kızlarrrr
napıyosunuz bakalım
akşama misafirim var
OOOOOOOOOOOOOOOO...KOLAY GELSIN BITANEMMM DENGESIZ AMA MENUN.

FEHIYE,HAARIKA MENULER SUNUTORSUN CANIM,SUPERSIN MASAALLAH
BEN DE BU KIZ NERDE KALDI DIYORDUM KI GELDIN,OZLEDIM KIZ SENI
bugün de kımse yokkk sinek avlıyoruz yanııı ben de sıkılıyorum böyle yaaa herkes nerede ??????????

KAHVALTI; 1KATI yumurta, 1 dilim ekmek, 1salatalik, 10 badem

ara; ekmegin icinde haslanmis et,1 dilim kasar

ogle; 2kepce corba,3 kayisi,1avuc visne

ARA; 2CATAL IRMIK HELVASI,BDEM,CEVIZ

aksam;2d.ekmek, taze fasulye, dondurma

spor;

15 dk kosu bandi

15 dk leslie

150 twister

50 ab king pro

Türkanigim cok tatlisin, özelden henuz msj atamiyorum ben malesef.. Bu aralar sinavlarim var yogunum, bos zamanlarimi da spora ayirmaya calisiyorum...
Ama hergun mutlaka giriyorumm :)

Bugunku menum:

Sabah: 2 dilim kepekli ekmek, 3 tatli kasigi recel, az peynir, 3 kuru kayisi
Öglen: 2 bardak cilekli süt (kndim yaptm sekersiz), 5 badem
Aksam: izgara tavuk ve bol salata, ince dilim kavun

Bu hafta yine vermezsem napicam bn kizlar koruma moduna gecti vucudum herhalde offf

canım çokk guzel bı menu ama sankı bıraz az gıbı değilm i??

sporlarına bayılıyorum benım aletimde insallah pazart gelecek yaa bı gelse de baslasam bılıyorsun hem step hem twister hem de kol için dambılı varr hepsini yapacağım turkanım :))) şimdilik ip atlıyorum ben de yaaa

benımde bgün herifim dondurma almıs gelmiş eve vişnelı ve sade en gzel yerden ama yemedim çunku dün yemıştım dondurma olmaz ama aaaa değil mi kızlarrr öffff yaaa yıne kımse yok siz evde kalasızzz emııı saka saka yyaaa Allah herkesin yuzuznu güldürsün yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…