Turkan88'in Diyet Günlüğü

Türkanımmm maşalllahhh marifet akıyorr yaa senden ben çok şey öğrencem
ama salata yicek yer bulamıyorum yaa napayım
pizzacı salata yapıyor olurmu pizzacıya gir salata ye

menüm
sabah
2 bardak su
1 bardak yeşil çay
1 domates
1 salatalık

öğle ( 16:30)
1 küçük imam bayıldı
3 kaşık makarna
1 kase yoğurt

akşam
meyve olcak çünkü öğlen çok geç yedim
belki salatalık domates yoğurt yerim

2 lt su
3 kupa çay
jillian milles 30 day sporunu yapcam

sagol canim ,aferini neden aldim??

kahvalti

ogle

aksammeyve az.

sporun,sivin pek guzel.MASAALLAH

Marifetinden canımm
elinden gelmeyen yok maşallahh 4 4lüksün
yemek ev iş güç diyet alişhepsini aynı anda pek ala yapıyorsun

Canım cook sıkılıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........................ooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffff..................................kendımı cok gereksız ve bos hıssedıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmne yapsam bılmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Iyi aksamlar canlarimmmm
dün teyzemde kaldigim icin yediklerimi paylasamadim.. nete giremedim..
simdi hem dünü hem bugünü paylasiim :)

Dün:
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, domates, salatalik, , 2 kuru kayisi
Ögle: 1 kase yogurt ve kavun, 5 badem
Aksam: yarim peynirli sandvic (kendim yaptim), 1 kuru kayisi, 1 elma ve iki kasik semizotlu yogurt
2 kupa yesil cay, bol su
spor yapamadim, sadece 15 dk ender sarac

Bugün:
Sabah: 1,5 dilim kepekli ekmek, yaninda 3 zeytin, domates, salatalik
Ara: cilekli süt (kendim yaptim, sekersiz)
Ögle: makarna, zeytinyagli sebze yemegi, 1 top dondurma
Aksam: Ögle yemegimi gec yedigim icin ac degildim, zaten aksam nekadar az yesem kardir.. 3 4 badem, 2 kuru kayisi ve kücük bardak az yagli süt ictim
bugünde pek spor yapmadim, ama 3 saat carsida dolandim, birazdan da 15 dk ender sarac yaparim ve 2 fincan yesil cay icerim..

yarin tartilcam, tekrar kusura bakmayin

Son düzenleme:
estagfurıllah canım,begendınmı??
süper canım beğenmek ne kelıme bayıldım:)

Marifetinden canımm
elinden gelmeyen yok maşallahh 4 4lüksün
yemek ev iş güç diyet alişhepsini aynı anda pek ala yapıyorsun
Çalışsn bsysnlsrı bır de düşün hele benım 2 canavar,okul(gerçi suan tatıl),ev işlri bayılıyorum akşama işler yetişmıyor yetiştirene kadar öluyorum bır de yemek seçen eşim ve çocuklarım var düşünün yanı

halla halla o ne sacma söz öyle duymayayım bırdaha
yemeklerin hosda spor yok kadar az ve su yok olmadı bu bence kılo veremezsın sporsuz ve susuz canım

suyu yazmiorum ben canim, en basta demistim, ben suyu cok seviyorum, günde en az 2,5 lt iciyorum, o konuda sorunum yok allaha sükür :)
ama spor konusunda cok haklisin, vakit bulamadim yarin 2 saat yaparim ve birazcik da olsa telafi ederim insallahh

_
sabah hic bisey yemiyorsun bi peynir veya yumurta ekle bence

sabah sadece dometes ve salatalik cok az ya peynir ekle ya da yumurta cevizide tavsiye ederim tok tutar.

normal bir menü, aksam karbonhidrat tüketmemeye bak , bir diyetisyenden duymustum , eger aksam dansa gitmeyeceksiniz karbonhidrat tüketmeyin demisti.

canim börek cekti simdi aksam yemegi kacta ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…