olur canım
az önce hemen başladım 13. dakika da pilim bitti
ama pes etmek yok devam akşam tamamını yağlarımı sürüp yapacağım inşallah
görüşmek üzere canımbende akşam yemeklerden 2 sa sonra yapıyorum
şimdi çıkmam lazım öpüldün
tamam buraya atayım
ilk 10 gün level 1
2. 10 gün level 2
3. 10 gün leve 3
aksatmadan yapmaya çalış ama canım
canım sıkılaşmak için bu ama yine de sen bilirsin
Allah sınavında başarılar nasip etsin
Level 1
30 Day Shred (level 1) on Vimeo
level 2
Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo
level 3
30 Day Shred (level 3) on Vimeo
bende sabah tartildim kilom 63.6 en son kactim valla unuttumama 64 lü biseydi sanirim.
benim sabah menüm
iki dilim tam tahilli ekmek kibrit kutusu kadar beyaz peynir
bir dilim balli tereyagli ekmek yani dilimle peynir bir diger dilimle tereyagi ve bal yedim
ben diyet yaparken yagi kismam seker ve nisastadan uzak durmaya bakarim .
arkadaslarin menüsü aksama hatta gece ancak yorumlarim , oglum uyuyor firsat bu firsat evi topla banyoyu sil yemek pisir
gayet iyi canım sadece akşamdaki pilavı azaltmalı ya da ekmeği çıkarmalıydın ama normal düzene geçtiğin için çok da sorun değil:)Dunku menumu yazayım;
kahvaltı; 1dılım cavdar, kk kadar peynır, 1yumurta, 1salatalık, zeytın
ogle; 1borek
ara;mısket kadar cıkolatayla cay
aksam; 2kofte, 1d.ekmek,5 kasık sehrıye pılavı, yogurt,
gece; kıraz
(bu arada ben artık dıyet yapmıyorum,soylemıstım,sadece dıkkat edıyorum ve fulll spor,sımdılık adetlıyım,o baska)
sanırım öyleydi ama önemi yok şimdi ve sonrasına bakıyoruzya ozlemin gecen haftaki kilosu kacti acaba???yazmamisim.62.5 di sanki
canın sağolsun bıtanem ama arkadaşların da dedği gibi fön mak kurut :)Ya demın pedıkur yapmak ıcın ayaklarımı suya koymustum telefonum ıcıne dustu ya,sesı kısıldııı
sağol hayatım benım doğru az yıyorum ya ondan veremıyorum heralde öfff öffffehiyecim ama bünyeni bu kadar az yemeye alıştırırsan azıcık arttırdığında bile kiloalırsın cnm
hem zayıflarken sağlığından olursun Allah korusun
hem sen zaten istediğin kilodasın
bence gayette fıstık gibisin canım benim
haklısın bugun çok yıycem görursunuz:)az yıyorsun da ondan zayıflamıyorsun akıllımmmmmm..............az yıyerek zayıflamak dıye bısey yoook
bır de bana diyosun sankı kendısı cok yıyorda diet yapmamıs halın mı ya yapsan ne olurdu acaba:)Dunku menumu yazayım;
kahvaltı; 1dılım cavdar, kk kadar peynır, 1yumurta, 1salatalık, zeytın
ogle; 1borek
ara;mısket kadar cıkolatayla cay
aksam; 2kofte, 1d.ekmek,5 kasık sehrıye pılavı, yogurt,
gece; kıraz
(bu arada ben artık dıyet yapmıyorum,soylemıstım,sadece dıkkat edıyorum ve fulll spor,sımdılık adetlıyım,o baska)
afiyet olsun sekerim ben de acıktım kalkıp yıyeyım bır seyler:)Ben kactımmm,cok acımm,ogle yemegımı yıyeyım,kahvaltım bugun sabece 1tane fırında sıgara boregı.sımdı koy corbası ıcıcemm....mmmmmmben kactımmmm
bence menun güzel şimdilik diğerlerinideakşam bakarım ev hanımlığı zor zannaat bence:)bende sabah tartildim kilom 63.6 en son kactim valla unuttumama 64 lü biseydi sanirim.
benim sabah menüm
iki dilim tam tahilli ekmek kibrit kutusu kadar beyaz peynir
bir dilim balli tereyagli ekmek yani dilimle peynir bir diger dilimle tereyagi ve bal yedim
ben diyet yaparken yagi kismam seker ve nisastadan uzak durmaya bakarim .
arkadaslarin menüsü aksama hatta gece ancak yorumlarim , oglum uyuyor firsat bu firsat evi topla banyoyu sil yemek pisir
canın sağolsun bıtanem ama arkadaşların da dedği gibi fön mak kurut :)
sağol hayatım benım doğru az yıyorum ya ondan veremıyorum heralde öfff öfff
haklısın bugun çok yıycem görursunuz:)
bır de bana diyosun sankı kendısı cok yıyorda diet yapmamıs halın mı ya yapsan ne olurdu acaba:)
afiyet olsun sekerim ben de acıktım kalkıp yıyeyım bır seyler:)
bence menun güzel şimdilik diğerlerinideakşam bakarım ev hanımlığı zor zannaat bence:)
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kkpeynır,5 zeytın,2 şekersiz cay,3 çay k bal
ara:kuçuk bır avuç fındık,1dilim karpuz
öğle:1 lahmacun,1bardak ayran
akaşm:1 kase yoğurt çorbası
faalıyetler:2 litre su,2 kupa yesil çay,400 ip atladım,150 twist,dambıllala kol çalıstım 5 dak,yarım saat step
ara:kuçuk bır avuç kabak çekırdeği(yerim sonra)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?