Turkan88'in Diyet Günlüğü

tamam buraya atayım
ilk 10 gün level 1
2. 10 gün level 2
3. 10 gün leve 3

aksatmadan yapmaya çalış ama canım

Çok teşekkür ederim kızlar :))

kızlar kilo bildirimi 54.1 aslında dahada inmiştimde yiyorum ben baya yani bide adet olucam onunda etkisi vardır muhtemelen :)

[video=youtube;x_skGeCrQSo]http://www.youtube.com/watch?v=x_skGeCrQSo&feature=related[/video]/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Son düzenleme:
bende sabah tartildim kilom 63.6 en son kactim valla unuttum ama 64 lü biseydi sanirim.

benim sabah menüm
iki dilim tam tahilli ekmek kibrit kutusu kadar beyaz peynir
bir dilim balli tereyagli ekmek yani dilimle peynir bir diger dilimle tereyagi ve bal yedim
ben diyet yaparken yagi kismam seker ve nisastadan uzak durmaya bakarim .

arkadaslarin menüsü aksama hatta gece ancak yorumlarim , oglum uyuyor firsat bu firsat evi topla banyoyu sil yemek pisir

guzel menu canim,sporunu falan aksama yazarsin herhalde,bir de aksam menunu tam yaz,iki kere zahmet edicen boyle,gecen haftaki kilon cetvelde canim.

gayet iyi canım sadece akşamdaki pilavı azaltmalı ya da ekmeği çıkarmalıydın ama normal düzene geçtiğin için çok da sorun değil:)

dürüm yiyen arkadaşa sesleniyorum:) alıntı yapmayı unutmuşum aklımda kalana göre aslında akşamda dürüm fazla ama öğlen az yediğin için dengeli olmuş

kilom 63
62ye gidip geliyorum bi kaç güne vermeye başlıcam reglim bi bitsin

Ya demın pedıkur yapmak ıcın ayaklarımı suya koymustum telefonum ıcıne dustu ya,sesı kısıldııı
canın sağolsun bıtanem ama arkadaşların da dedği gibi fön mak kurut :)

sağol hayatım benım doğru az yıyorum ya ondan veremıyorum heralde öfff öfff

az yıyorsun da ondan zayıflamıyorsun akıllımmmmmm..............az yıyerek zayıflamak dıye bısey yoook
haklısın bugun çok yıycem görursunuz:)

bır de bana diyosun sankı kendısı cok yıyorda diet yapmamıs halın mı ya yapsan ne olurdu acaba:)

Ben kactımmm,cok acımm,ogle yemegımı yıyeyım,kahvaltım bugun sabece 1tane fırında sıgara boregı.sımdı koy corbası ıcıcemm....mmmmmmben kactımmmm
afiyet olsun sekerim ben de acıktım kalkıp yıyeyım bır seyler:)

bence menun güzel şimdilik diğerlerinideakşam bakarım ev hanımlığı zor zannaat bence:)

sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kkpeynır,5 zeytın,2 şekersiz cay,3 çay k bal
ara:kuçuk bır avuç fındık,1dilim karpuz
öğle:1 lahmacun,1bardak ayran
akaşm:1 kase yoğurt çorbası
faalıyetler:2 litre su,2 kupa yesil çay,400 ip atladım,150 twist,dambıllala kol çalıstım 5 dak,yarım saat step
ara:kuçuk bır avuç kabak çekırdeği(yerim sonra)

wooooooooooowwwwwwwwwwww kizim haaarikasin yaa,masaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…