maşallah garyet iyisin bacımsabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kkpeynır,5 zeytın,2 şekersiz cay,3 çay k bal
ara:kuçuk bır avuç fındık,1dilim karpuz
öğle:1 lahmacun,1bardak ayran
akaşm:1 kase yoğurt çorbası
faalıyetler:2 litre su,2 kupa yesil çay,400 ip atladım,150 twist,dambıllala kol çalıstım 5 dak,yarım saat step
ara:kuçuk bır avuç kabak çekırdeği(yerim sonra)
sabah biraz çiğ sebze ekleyebilirsin kahvaltına(domates,salatalık,yeşillikler)kızlar bende menümü yazayım
sabah 1 şekersiz çay bir buçuk dilim kepekli ekmek biraz peynir 3 zeytin
öğle 2 yemek kaşığı makarna 3 köfte salata
ara bir dilim karpuz
akşam ne yapsam acaba
henüz karar vermedim
maşallah canım yaa ne kadar faydalıymışayrica humeracigim bu karabugday denilen sey tahillara benzeze de tahil degildir,cok faydalidir,hatta diyet menusu bile var,babam seker hastasi,yogurla bunu geceden karistirip sabah yer,pisirmeden ve tuzsuz,sabaha kadar yumsar,cok iyi dengeler sekeri,bi r sayfadan alinti yaptim,bak ne kadar faydaliymis
Karabuğdayın faydaları
Bağırsakların çalışmasını destekler
Vücutta yağ toplanmasını engeller
Kilo kontrolü ve zayıflama kürleri için idealdir
Kolesterolün azalmasını sağlar
Kalp hastalıklarına ve kansere karşı koruyucu etkisi vardır
Safra taşı oluşumunu engeller
Kan şekerini kontrol eder
Açlık duygusunu bastırır
Glüten alerjisi ve çölyak ve benzeri hastalar için ideal bir gıdadır
Yüksek düzeyde protein içerir
Özellikle tahıllarda sınırlı miktarda bulunan ve temel aminoasitlerden biri olan lisin, diyet lif, vitamin (B1 ve E), mineral madde ve linoleik asit gibi temel çoklu doymamış yağ asitlerini içerir.
Rtin ve quercetin antioksidanlarını bünyesinde bulundurur.
canım şu an her yerim ağrıyor dün 18dakika yaptım bacaklarım çok fena vallahiafiyet olsun canımmm
akşam sebze yesen daha iyi olur canım
30 gün videosunun 10 gün boyunca günde 1 defa sace level 1 yapcan
akşam spor ve sebzeee
sabah kahvaltın bana zayıf geldi canımTürkanımmm maşalllahhh marifet akıyorr yaa senden ben çok şey öğrencem
ama salata yicek yer bulamıyorum yaa napayım
pizzacı salata yapıyor olurmu pizzacıya gir salata ye
menüm
sabah
2 bardak su
1 bardak yeşil çay
1 domates
1 salatalık
öğle ( 16:30)
1 küçük imam bayıldı
3 kaşık makarna
1 kase yoğurt
akşam
meyve olcak çünkü öğlen çok geç yedim
belki salatalık domates yoğurt yerim
2 lt su
3 kupa çay
jillian milles 30 day sporunu yapcam
canım dünkü menünde öğlen az olmuş o yüzden akşam çok yemişin öğlen yeseydin daha iyiydiIyi aksamlar canlarimmmm
dün teyzemde kaldigim icin yediklerimi paylasamadim.. nete giremedim..
simdi hem dünü hem bugünü paylasiim :)
Dün:
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, domates, salatalik, , 2 kuru kayisi
Ögle: 1 kase yogurt ve kavun, 5 badem
Aksam: yarim peynirli sandvic (kendim yaptim), 1 kuru kayisi, 1 elma ve iki kasik semizotlu yogurt
2 kupa yesil cay, bol su
spor yapamadim, sadece 15 dk ender sarac
Bugün:
Sabah: 1,5 dilim kepekli ekmek, yaninda 3 zeytin, domates, salatalik
Ara: cilekli süt (kendim yaptim, sekersiz)
Ögle: makarna, zeytinyagli sebze yemegi, 1 top dondurma
Aksam: Ögle yemegimi gec yedigim icin ac degildim, zaten aksam nekadar az yesem kardir.. 3 4 badem, 2 kuru kayisi ve kücük bardak az yagli süt ictim
bugünde pek spor yapmadim, ama 3 saat carsida dolandim, birazdan da 15 dk ender sarac yaparim ve 2 fincan yesil cay icerim..
yarin tartilcam, tekrar kusura bakmayin
benim aksam ki menüm ,
brokoli firinda , yemekten iki saat sonra bir yesil elma ve bir dilim karpuz, iki litre su , sanirim iki bardakta siyah ca yicerim kuru kaysi esliginde , bugün yürüsümü yapamadim.
oglum dalsin mekik cekecegim göbegim icin .
evet menulerin gayet güzel spora da ağırlık verirsen tam süper olcak:)benim aksam ki menüm ,
brokoli firinda , yemekten iki saat sonra bir yesil elma ve bir dilim karpuz, iki litre su , sanirim iki bardakta siyah ca yicerim kuru kaysi esliginde , bugün yürüsümü yapamadim.
buna bayıldım yahuuu çok komıkkk:))))
benim aksam ki menüm ,
Neden kiiiCanım cook sıkılıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........................ooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffff..................................kendımı cok gereksız ve bos hıssedıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmne yapsam bılmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
süper canım beğenmek ne kelıme bayıldım:)
Çalışsn bsysnlsrı bır de düşün hele benım 2 canavar,okul(gerçi suan tatıl),ev işlri bayılıyorum akşama işler yetişmıyor yetiştirene kadar öluyorum bır de yemek seçen eşim ve çocuklarım var düşünün yanı
halla halla o ne sacma söz öyle duymayayım bırdaha
yemeklerin hosda spor yok kadar az ve su yok olmadı bu bence kılo veremezsın sporsuz ve susuz canım
kizlaaaaar nasilsiniz bakiiiim,ben annemlerdeyim,annemler memlekette ya,pazar donuyorlar INSAALLAH.babam burda yalniz.geldim temizlik,yemek,utu falan yapmaya.hem donuste annem de evi temiz gorup mutlu olsun istiyoeum INSAALLAH.neyse bu gun isim coook.kak vseqda.ben kacdim.
ozunuze yaxsi baxin menim gozel,sirin,agilli bacilarimmmmmmmmmmmm
Neden kiii
evet yaa çalışan bayanlardan biri olarak kesin zorlancam
Görürşüz canım
sende özüne iyi bak
ne guluyon beeee
Türkanımmm maşalllahhh marifet akıyorr yaa senden ben çok şey öğrencem
ama salata yicek yer bulamıyorum yaa napayım
pizzacı salata yapıyor olurmu pizzacıya gir salata ye
menüm
sabah
2 bardak su
1 bardak yeşil çay
1 domates
1 salatalık
öğle ( 16:30)
1 küçük imam bayıldı
3 kaşık makarna
1 kase yoğurt
akşam
meyve olcak çünkü öğlen çok geç yedim
belki salatalık domates yoğurt yerim
2 lt su
3 kupa çay
jillian milles 30 day sporunu yapcam
yaaa neden öle dedin şimdiCanım cook sıkılıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........................ooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffff..................................kendımı cok gereksız ve bos hıssedıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmne yapsam bılmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Iyi aksamlar canlarimmmm
dün teyzemde kaldigim icin yediklerimi paylasamadim.. nete giremedim..
simdi hem dünü hem bugünü paylasiim :)
Dün:
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, domates, salatalik, , 2 kuru kayisi
Ögle: 1 kase yogurt ve kavun, 5 badem
Aksam: yarim peynirli sandvic (kendim yaptim), 1 kuru kayisi, 1 elma ve iki kasik semizotlu yogurt
2 kupa yesil cay, bol su
spor yapamadim, sadece 15 dk ender sarac
Bugün:
Sabah: 1,5 dilim kepekli ekmek, yaninda 3 zeytin, domates, salatalik
Ara: cilekli süt (kendim yaptim, sekersiz)
Ögle: makarna, zeytinyagli sebze yemegi, 1 top dondurma
Aksam: Ögle yemegimi gec yedigim icin ac degildim, zaten aksam nekadar az yesem kardir.. 3 4 badem, 2 kuru kayisi ve kücük bardak az yagli süt ictim
bugünde pek spor yapmadim, ama 3 saat carsida dolandim, birazdan da 15 dk ender sarac yaparim ve 2 fincan yesil cay icerim..
yarin tartilcam, tekrar kusura bakmayin
benim aksam ki menüm ,
kizlaaaaar nasilsiniz bakiiiim,ben annemlerdeyim,annemler memlekette ya,pazar donuyorlar INSAALLAH.babam burda yalniz.geldim temizlik,yemek,utu falan yapmaya.hem donuste annem de evi temiz gorup mutlu olsun istiyoeum INSAALLAH.neyse bu gun isim coook.kak vseqda.ben kacdim.
ozunuze yaxsi baxin menim gozel,sirin,agilli bacilarimmmmmmmmmmmm
turkan bende reglim ama ne hikmet 62 ciktim.acaba bogazimi tutmaya devam edersem bitince 61 gorurmuyum kiiii
evet cnm bencede sabah çok az olmuş
yaaa neden öle dedin şimdi(
cnm gayet iyi misafirlikte spor yapamıyor aten insan
yemek iyi ama akşam bana da çok geldi
kolay gelsin gozel bacimmm :)
ayyy inşallah cnm regl olduğunda daha fazla çıkıyo insan
biraz daha gayret et bakalım
kizllaaaar,napiyonuz,temizligimi bitirmek uzreyim,mola verdimbiraz,okadaaar cokutu isimvar ki.
kiiiz,masatakvimi gittinmi doktora??
turkan bende reglim ama ne hikmet 62 ciktim.acaba bogazimi tutmaya devam edersem bitince 61 gorurmuyum kiiii
gittim canım doğum kontrol hapı aldım
en fazla 2 ay kullancam ama
kilo aldırmıyor dedi doktor ama alcam diye çok korkuyorum
ondan uzun süre kullanmak istemiyorum
hemen bebişde istemiyorum bakcaz artık bir hal çağresine
kolay gelsin canımm
bende işteyim
Hafta sonu benide temzilik bekliyor
nişanlımla aşk yuvamızı temizlemeye başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?