Turkan88'in Diyet Günlüğü

benim aksam ki menüm ,

brokoli firinda , yemekten iki saat sonra bir yesil elma ve bir dilim karpuz, iki litre su , sanirim iki bardakta siyah ca yicerim kuru kaysi esliginde , bugün yürüsümü yapamadim.
oglum dalsin mekik cekecegim göbegim icin .

maşallah garyet iyisin bacım
daha önce de söylemiştim bu şekilde kilonu rahat korursun
sabah biraz çiğ sebze ekleyebilirsin kahvaltına(domates,salatalık,yeşillikler)
akşamı ağır yapmazsan sporla da bu menünü tamamlarsan gayet iyi
maşallah canım yaa ne kadar faydalıymış
afiyet olsun canımmm

akşam sebze yesen daha iyi olur canım
30 gün videosunun 10 gün boyunca günde 1 defa sace level 1 yapcan

akşam spor ve sebzeee
canım şu an her yerim ağrıyor dün 18dakika yaptım bacaklarım çok fena vallahi
sabah kahvaltın bana zayıf geldi canım
sabahı daha kuvvetli tut bence
canım dünkü menünde öğlen az olmuş o yüzden akşam çok yemişin öğlen yeseydin daha iyiydi
bugünkü menüne gelince akşam yememişin ilerleyen saatlerde acıkıp daha çok yeme sakın
öğlen ki makarnanda 2 yada 4 kaşıktan fazla değildir inşallah

brokoli gayet iyi
akşam yemekten sonrası da kalabalık geldi bana
elma var karpuz var kayısı var... birini seçseydin keşke

evet menulerin gayet güzel spora da ağırlık verirsen tam süper olcak:)

cok guzel canim,sen bu hasta halinle bile haaarikasin MASAALLAH.senin yasin kacti?

kizlaaaaar nasilsiniz bakiiiim,ben annemlerdeyim,annemler memlekette ya,pazar donuyorlar INSAALLAH.babam burda yalniz.geldim temizlik,yemek,utu falan yapmaya.hem donuste annem de evi temiz gorup mutlu olsun istiyoeum INSAALLAH.neyse bu gun isim coook.kak vseqda.ben kacdim.

ozunuze yaxsi baxin menim gozel,sirin,agilli bacilarimmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Neden kiii

evet yaa çalışan bayanlardan biri olarak kesin zorlancam

Görürşüz canım
sende özüne iyi bak

evet cnm bencede sabah çok az olmuş

yaaa neden öle dedin şimdi (

cnm gayet iyi misafirlikte spor yapamıyor aten insan

yemek iyi ama akşam bana da çok geldi

kolay gelsin gozel bacimmm :)

turkan bende reglim ama ne hikmet 62 ciktim.acaba bogazimi tutmaya devam edersem bitince 61 gorurmuyum kiiii

ayyy inşallah cnm regl olduğunda daha fazla çıkıyo insan
biraz daha gayret et bakalım

sabah menüme
1 çavrdar ekmeği
ve peyniri eklemeyi unutmuşum
:26::26::26::26:

herkes zayıf olmuş diyor ama öyle değil

dun canimcook sikiliyordu.esim geldi bizi parka goturdu duzeldim biraz.galiba annemi ozledim..

turkan bende reglim ama ne hikmet 62 ciktim.acaba bogazimi tutmaya devam edersem bitince 61 gorurmuyum kiiii

ya hilalcigimsanirim sen cok fazla konsantre olamiyorsun o yuzden.biliyorsun konsantrasyon cokonemli arti devamlilik,bi diyet,bi ara,bozuyor,1 ay duzenli yapa bilsen..ya bence sen simdi amerikanin tadinicikar,zaten cok da fazlan yok,fistik gibisin MASAALLAH.turkiyeye don,basla,ne zaman donuyorsun INSAALLAH?

dugundenıtıtbaenmı kullanmaya baslıyorsun,yoksa oncedenmı ıcmelısın?ben asla almazdım cok korkuyorum kılo aldırmasından falan.spıral daha ıyı.

kolay gelsin canımm
bende işteyim
Hafta sonu benide temzilik bekliyor
nişanlımla aşk yuvamızı temizlemeye başlıyoruz

gıt be,atesle barut nasıl temızler kapıları kapalı bır evı.ben de duggunden once temızlemeye gıtmıstımevı.bombos evı 3 gune temızlıye bıldım.1 rahat vermıyordu kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…