Turkan88'in Diyet Günlüğü

tartıyı kaldırıyorum canım zaten şuanda karar verdim yok snırlerımı bozmaya gerek yok yani.saolun kızlar moraliniz kendime getirdi beni hemen

fehiyemmm napıyosun cnm
senin ufaklıklar napıyo iyiler mi
OYY CANIM BENIMM ÇOKK SAĞOLL HAMDOLSUN İYİYZ SENIN FISTIK NASIL GÖZLÜĞE ALIŞTI MI???

sabah:1 bardak balıı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kkpeynır,2 çay k.bal,2 şekersiz cay,1 domates,1salatalık,5 zeytin
ara: küçük avuç fındık,küçük avuç kabak çekırdeği
öğle:1 küçük porsiyon makarna,1bardak ayran
ara.6 tane kayısı,1top dondurma
akşam:6yk bulgur pilavı,6yk et yemeği(olacak)
falıyetler:2litre su,2kupa yeşil çay,400ipatladım,yarım saat step,5 dak dambıl çalıştım,150twist

sağol canım sizlerin sayesinde motive oluyorum iyi ki varsınız
bu arada bohça için etek almıştık 40beden bugün bi giyeyim dedim bol geliyor galiba 38 oldum artık
sagl bitanemmmm,senin adinacook sevindim.
türkanıım inş.reglden dolayıdır ama yinede çok geldi bana 2 kiloya yakn fazlalık gösteriyo
tabikidecanim,aynaya ve giysilerine inan bundan sona.ok?tarti nisbidir zaten.
canım vallahi bende bayılıyorum o sayfalara ama bakmasam daha iyi
Eki Görüntüle 453982
bu pastayı da kk nın tariflerinden yapmıştım
dayanamayıp yapıyorum sonra da yine dayanamıyor ve yiyorum
ayyy sen ne hamaratsiiin,haarika,supersin yaa.ben tatlilara degilde yemeklere bakiyorum,ramazan oncesi menumu zenginlestirmek istiyorumINSAALLAH

üzülme canım inan reglinden dolayıdır
geçen haftada ben aynı senin gibiydim ama boşuna bozdum moralimi
en iyisi bu zamanlarda tartılmamak
BEN DE BUNU DIYECEKTIMISTE.GECEN HAFTA TOZU DUMANA KATMISTIM,NBAK BOSUNAYMIS.BEN DE 300 G FAZLA GELDIMHIIICBOZMADIM,ZIRA GOZ DIYE BIRORGANA SAHIPIM VER ONU DOGRU KULLANIYORUM,AYNADA BAKIYORUMKI MASAALLAH zayifim,hemdeartikgereginen fazla zayifladigimi dusunuyorum.ic bacak haaaariiiccc
tartıyı kaldırıyorum canım zaten şuanda karar verdim yok snırlerımı bozmaya gerek yok yani.saolun kızlar moraliniz kendime getirdi beni hemen
ay kiyamam ben sana findik burunluuum.

Son düzenleme:

teeee seneya agustosta donuyorum cnm.bu sene agustosta donuyorduk ama 1 sene daha uzadi aslinda yedgim zaman mutlaka spor yaparak ve yemekten kisarak telafi ediyorum mutlaka ama mutlaka...2 sene oncede 64 te aynisini yasadim.gr asagisini goremiyordum..2 ay sadece diyet spor yaptim inmedi,dr a gittim troitlerimde sorunmu var diye tahlil yaptirdim,turp gibi ciktim masallah hersey normaldi.diyetisyen boyuna gore cok normal kilon daha ne vereceksin vucudun tabi zorlanir dedi..sonra hamilelik dogum,dogum sonrasi verdim 62 de takildim simdide... 3. cocugu yapsam bu sefer 2 kilo daha inadi kirar 60 da takilirmiyim acaba bu arada nasipse tatil amacli gelecegiz tr ye ama ne kadar kalacagiz belli degil.esim mastera baslayacak.donus biletimizle okulun baslama tarihi arasinda tam 2 hafta var.2 haftada cok az.hicbisey anlasilmayacak zaten cogu yolda gececek.izin kopartirsa okuldan biraz daha kalacagiz.

sabah
bir küçük bazlama
kk peynir
6tane zeytin
domates salatalık
2bardak şekersiz çay

öğlen
sabah öyle bir kahvaltı yaptım ki acıkmadım (kardeşim geldiği için kahvaltımız çok donanımlıydı)

akşam
1dilim kepek ekmeği
marul,maydanoz,dere otu
2tane zeytin
2bardak şekersiz çay
5tane yaprak sarma

30gün videosunu yaparım
birde şimdi çarşıya çıkacağım kendime isteme günü için kıyafet almaya epey dolaşırım zaten spor niyetine geçsin o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…