selamlar fıstıklar
canim seninle ayni kiloda basladik hedefimiz de ayni
sen nezaman baslamistin diyetine? :)
ağlıycam regl oldum 55.5 gösteriyo tartım nerelere kaçıyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18:
ağlıycam regl oldum 55.5 gösteriyo tartım nerelere kaçıyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18:
canım ben 3.ayın 9unda başladım
ilk iki ayda 60a indim
sonrasında biraz bıraktım 61.8oldum sonra tekrar başladım
şimdide 58.2 kiloyum :)
masaallah HUMEYRAMDA cok azimlidiiir.tu tu tuuuuu
canım üzülme reglinden dolayı işte
türkanıım inş.reglden dolayıdır ama yinede çok geldi bana 2 kiloya yakn fazlalık gösteriyo
tartıyı kaldırıyorum canım zaten şuanda karar verdim yok snırlerımı bozmaya gerek yok yani.saolun kızlar moraliniz kendime getirdi beni hemen
OYY CANIM BENIMM ÇOKK SAĞOLL HAMDOLSUN İYİYZ SENIN FISTIK NASIL GÖZLÜĞE ALIŞTI MI???fehiyemmm napıyosun cnm
senin ufaklıklar napıyo iyiler mi
KAYNANALARDAN MI BAHSEDİYORUZ ALLAH YANLARINA ALSIN NE DİYEYIM TÖVBE TÖVBE:))yaaa vallahı ne delisin sen sankı fazlalığı var da kızım senın boyunun masla
FEHIYEM BENIMKI DE AYYYNEN OYLE,NEDIR BUNLARDAN CEKTIGIMIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZ.
BENIMKI NUMUNELIK CANIM ASLA KOPYA DEĞİL ÇOKK BASİTBIR SEY ANLATMAK İSTİYORUM EVLENDİĞİMİN İLK HAFTASINDAYIZ 7 .GÜNÜNDEYİZ KAYNANAMLARDAYIZ 10 GÜNSONRA EVIMIZE YANI GAZİANTEPE GİDECEĞİZ DÜĞÜNDEN ÖNCE HER SY HAZIRLANMISTI 1 SENE ORADA KALDIK SONRA TAYIN İSTEYİP ELZAIĞA GELDİK NEYSE İŞTE AKŞAM ÜSTÜ OTUTRUYORUZ EVDE BEN,EŞİM VE KAYINVALIDEM VAR TV İZLİYORUZ EŞİM KANEPE DE UZANMIŞ BEN DE HEMEN AYAK ALTINA OTURUP TV İZLİYORUM BAKTIM KAYINVALİDEM İKİDE BIR BAKIYOR BANA KAFA SALLAIYOR NE BILEYIM ANLAMADIM DURDURDU NE OĞLUMUN DAŞŞAKLARININ DİBİNE(çok özürdileyerek yazıyorum )oturmussun yer mı yok geç karsı koltuğa ,dedi ben neye uğradığımı şaşırdım dah 1 haftalık geline diyilecek lafmı ayok eşim kızdı ,anne ne bıçım konusuyorsun öyle karımın yanı benım yanımdır sen karışma lütfen,dediçok bozuldu zaten iyi oldu neyse bu ve buna benzer o kadar sey yasadım kı şaşarsınız ınanın:))bütün kayınvalideler birbirinin kopyası gibi
inanmıyorum masallah masallah:))9Tartildim
Gecen hafta: 61,8 kg
Bu hafta:60,4 kg
1,4 kg vermisim kizllarrrr
sağol bıtanem asıl fıstık sensın güzelim:))selamlar fıstıklar
aaa saçmalama olur mu öyle sey hormonlardan bıtanem asla tartılama bu dönemde güzelim:))ağlıycam regl oldum 55.5 gösteriyo tartım nerelere kaçıyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18:
evettttt işte buuuuuuu tebrikler bıtaneme:)))sağol canım sizlerin sayesinde motive oluyorum iyi ki varsınız
bu arada bohça için etek almıştık 40beden bugün bi giyeyim dedim bol geliyor galiba 38 oldum artık
türkanıım inş.reglden dolayıdır ama yinede çok geldi bana 2 kiloya yakn fazlalık gösteriyo
hormonlardan bıtanem :))
bıtanem ne bak o sayfalara ne de ye olmaz çok kalorılı kız bunlar ha:))canım vallahi bende bayılıyorum o sayfalara ama bakmasam daha iyi
Eki Görüntüle 453982
bu pastayı da kk nın tariflerinden yapmıştım
dayanamayıp yapıyorum sonra da yine dayanamıyor ve yiyorum
kesinlikle hakllısın bıtanem:))üzülme canım inan reglinden dolayıdır
geçen haftada ben aynı senin gibiydim ama boşuna bozdum moralimi
en iyisi bu zamanlarda tartılmamak
sagl bitanemmmm,senin adinacook sevindim.sağol canım sizlerin sayesinde motive oluyorum iyi ki varsınız
bu arada bohça için etek almıştık 40beden bugün bi giyeyim dedim bol geliyor galiba 38 oldum artık
tabikidecanim,aynaya ve giysilerine inan bundan sona.ok?tarti nisbidir zaten.türkanıım inş.reglden dolayıdır ama yinede çok geldi bana 2 kiloya yakn fazlalık gösteriyo
ayyy sen ne hamaratsiiin,haarika,supersin yaa.ben tatlilara degilde yemeklere bakiyorum,ramazan oncesi menumu zenginlestirmek istiyorumINSAALLAHcanım vallahi bende bayılıyorum o sayfalara ama bakmasam daha iyi
Eki Görüntüle 453982
bu pastayı da kk nın tariflerinden yapmıştım
dayanamayıp yapıyorum sonra da yine dayanamıyor ve yiyorum
BEN DE BUNU DIYECEKTIMISTE.GECEN HAFTA TOZU DUMANA KATMISTIM,NBAK BOSUNAYMIS.BEN DE 300 G FAZLA GELDIMHIIICBOZMADIM,ZIRA GOZ DIYE BIRORGANA SAHIPIM VER ONU DOGRU KULLANIYORUM,AYNADA BAKIYORUMKI MASAALLAH zayifim,hemdeartikgereginen fazla zayifladigimi dusunuyorum.ic bacak haaaariiicccüzülme canım inan reglinden dolayıdır
geçen haftada ben aynı senin gibiydim ama boşuna bozdum moralimi
en iyisi bu zamanlarda tartılmamak
ay kiyamam ben sana findik burunluuum.tartıyı kaldırıyorum canım zaten şuanda karar verdim yok snırlerımı bozmaya gerek yok yani.saolun kızlar moraliniz kendime getirdi beni hemen
OYY CANIM BENIMM ÇOKK SAĞOLL HAMDOLSUN İYİYZ SENIN FISTIK NASIL GÖZLÜĞE ALIŞTI MI???
fehiyemm,inan soklardayim,ama bacimvallahi billahi benimki de coook cekilmez birisi.yazsamdestan olur.neler neler yasatdi okadin bana,ama ben hep iyi oldum.simdi beni opup kucaklayip tesekkur ediyor.amaa kirilan tamir edilmiyor.senin bu yazdigin ... soz var ya.daha ben nisanliyken kaynanam bana o degilde baska icerikli mesa yazmisti,ben de aynen seningibi olup gitmisdim.ALLAHbize sabir versin.AAMINKAYNANALARDAN MI BAHSEDİYORUZ ALLAH YANLARINA ALSIN NE DİYEYIM TÖVBE TÖVBE:))
BENIMKI NUMUNELIK CANIM ASLA KOPYA DEĞİL ÇOKK BASİTBIR SEY ANLATMAK İSTİYORUM EVLENDİĞİMİN İLK HAFTASINDAYIZ 7 .GÜNÜNDEYİZ KAYNANAMLARDAYIZ 10 GÜNSONRA EVIMIZE YANI GAZİANTEPE GİDECEĞİZ DÜĞÜNDEN ÖNCE HER SY HAZIRLANMISTI 1 SENE ORADA KALDIK SONRA TAYIN İSTEYİP ELZAIĞA GELDİK NEYSE İŞTE AKŞAM ÜSTÜ OTUTRUYORUZ EVDE BEN,EŞİM VE KAYINVALIDEM VAR TV İZLİYORUZ EŞİM KANEPE DE UZANMIŞ BEN DE HEMEN AYAK ALTINA OTURUP TV İZLİYORUM BAKTIM KAYINVALİDEM İKİDE BIR BAKIYOR BANA KAFA SALLAIYOR NE BILEYIM ANLAMADIM DURDURDU NE OĞLUMUN DAŞŞAKLARININ DİBİNE(çok özürdileyerek yazıyorum )oturmussun yer mı yok geç karsı koltuğa ,dedi ben neye uğradığımı şaşırdım dah 1 haftalık geline diyilecek lafmı ayok eşim kızdı ,anne ne bıçım konusuyorsun öyle karımın yanı benım yanımdır sen karışma lütfen,dediçok bozuldu zaten iyi oldu neyse bu ve buna benzer o kadar sey yasadım kı şaşarsınız ınanın:))
inanmıyorum masallah masallah:))9
sağol bıtanem asıl fıstık sensın güzelim:))
aaa saçmalama olur mu öyle sey hormonlardan bıtanem asla tartılama bu dönemde güzelim:))
evettttt işte buuuuuuu tebrikler bıtaneme:)))
bıtanem ne bak o sayfalara ne de ye olmaz çok kalorılı kız bunlar ha:))
kesinlikle hakllısın bıtanem:))
sabah:1 bardak balıı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kkpeynır,2 çay k.bal,2 şekersiz cay,1 domates,1salatalık,5 zeytin
ara: küçük avuç fındık,küçük avuç kabak çekırdeği
öğle:1 küçük porsiyon makarna,1bardak ayran
ara.6 tane kayısı,1top dondurma
akşam:6yk bulgur pilavı,6yk et yemeği(olacak)
falıyetler:2litre su,2kupa yeşil çay,400ipatladım,yarım saat step,5 dak dambıl çalıştım,150twist
YA FEHIYE ARTIKIN BU ISI COZMUS BULUNUYORSUN.MASAALLAH
ya hilalcigimsanirim sen cok fazla konsantre olamiyorsun o yuzden.biliyorsun konsantrasyon cokonemli arti devamlilik,bi diyet,bi ara,bozuyor,1 ay duzenli yapa bilsen..ya bence sen simdi amerikanin tadinicikar,zaten cok da fazlan yok,fistik gibisin MASAALLAH.turkiyeye don,basla,ne zaman donuyorsun INSAALLAH?
OYY CANIM BENIMM ÇOKK SAĞOLL HAMDOLSUN İYİYZ SENIN FISTIK NASIL GÖZLÜĞE ALIŞTI MI???
ayyy canım şok oldum sonrada gülmekten öldümKAYNANALARDAN MI BAHSEDİYORUZ ALLAH YANLARINA ALSIN NE DİYEYIM TÖVBE TÖVBE:))
BENIMKI NUMUNELIK CANIM ASLA KOPYA DEĞİL ÇOKK BASİTBIR SEY ANLATMAK İSTİYORUM EVLENDİĞİMİN İLK HAFTASINDAYIZ 7 .GÜNÜNDEYİZ KAYNANAMLARDAYIZ 10 GÜNSONRA EVIMIZE YANI GAZİANTEPE GİDECEĞİZ DÜĞÜNDEN ÖNCE HER SY HAZIRLANMISTI 1 SENE ORADA KALDIK SONRA TAYIN İSTEYİP ELZAIĞA GELDİK NEYSE İŞTE AKŞAM ÜSTÜ OTUTRUYORUZ EVDE BEN,EŞİM VE KAYINVALIDEM VAR TV İZLİYORUZ EŞİM KANEPE DE UZANMIŞ BEN DE HEMEN AYAK ALTINA OTURUP TV İZLİYORUM BAKTIM KAYINVALİDEM İKİDE BIR BAKIYOR BANA KAFA SALLAIYOR NE BILEYIM ANLAMADIM DURDURDU NE OĞLUMUN DAŞŞAKLARININ DİBİNE(çok özürdileyerek yazıyorum )oturmussun yer mı yok geç karsı koltuğa ,dedi ben neye uğradığımı şaşırdım dah 1 haftalık geline diyilecek lafmı ayok eşim kızdı ,anne ne bıçım konusuyorsun öyle karımın yanı benım yanımdır sen karışma lütfen,dediçok bozuldu zaten iyi oldu neyse bu ve buna benzer o kadar sey yasadım kı şaşarsınız ınanın:))
inanmıyorum masallah masallah:))9
sağol bıtanem asıl fıstık sensın güzelim:))
aaa saçmalama olur mu öyle sey hormonlardan bıtanem asla tartılama bu dönemde güzelim:))
evettttt işte buuuuuuu tebrikler bıtaneme:)))
bıtanem ne bak o sayfalara ne de ye olmaz çok kalorılı kız bunlar ha:))
kesinlikle hakllısın bıtanem:))
kız o ne biçim büyük öyle şey denir mi geline hele hele de 1haftalık geline
tövbe bir yaşıma daha girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?