Turkan88'in Diyet Günlüğü

hosgeldin drmss,
bende 3 haftadir türkanla ve diger kizlarla beraber diyet yapiyorum, cok iyi gidiyor vallah, bizimle verirsin kilolarini :)

kızlar menüm sabah 1 bardak çay 2 dilim etimek biraz peynir salatalık
öğle taze fasülye 1 dilim ekmek naneli yoğurt
akşam tavuk olacak yanında yoğurt
salata
menun güzel ama keeske ara da yapsan az bıraz bıtanem spor ve suyu göremedim nurgülüm ha bır de bıtkı çayını??

bence bulgur pilavindan hic sorun olmaz,pirinc pilavi olsaydi,evet haklisin

yaa fehiyeeem,bi garip oldum yaaa.seni cook ozliyceem,canim bacim beniiimm

iyi eglenceler canimin ici

super otesi bir menu yani.harikasin.ama spor su falan??
sağol bıtanem çokk güzeldi akşam açık havadaydı bıraz serindi herkese battanıye verdiler zaten kuçuk kuçuk masalar vardı ama ne kadar da rahattı sandalyeler kız hamak gbiydi yanı çayımız demlıkle içtik valla karı koca serdarın kucağında sefa benım kucağımda seda vardı battanıyeye sardık çağalarımız muzik dınledık uyumasalardı bıraz daha kalırdık neyse baska zaman cocukları anama bırakıp giderizartık
cnım evet sağlık olsun 8 gün sadece bıtanem:))

umarım canım istediğin kıloya düşersin hosgeldin aramıza:)
ama olmadı aksam yok acıkırsan olmazkı tatlım keske az yeseydin yaa

ayy ay ne guzel anlatmissin.INSAALLAH hep mutlu olursunuz ve hayatin tadini cikarirsiniz.

gunaydin kizlaar,dun diyet miyet olmadi,o yuzden liiste yapmadim.bu gun tam gaz diyet.INSAALLAH.dun cilek receli yapmistim..mmm.cok guzel oldu,elime saglik,demin onla cay ictim.dusunuyorum da cilek receli kahvaltida neyle guzel olur.krep yapmak istedim ama sut bitmisti.ben de en iyisi simit yapayim dedim.kaymak da olsaydi keske evde yaa.bu arada bu tasvir edisim kendim icin degil,kocam icin,kahvaltiya cook onem verir.kendisi turkiyede okudugu,calistigi icin.turklesmis.farkindaysaniz yemeklerim hep turk yemekleri.cozdum turk yemekleri isini,esas kahvaltiya onem veriyor ama ,ben uzuuunca denemelerimden sonra cok guzel pastane pogacasi tarifi buldu ve artik MASAALLAHim var.ama esim su boregini de cok sever,RAMAZANA kadar calismam lazim su boregini ALLAHin izni ile.

ayy ay ne guzel anlatmissin.INSAALLAH hep mutlu olursunuz ve hayatin tadini cikarirsiniz.
sağoll bıtanemmmmmm :))

evet aslında her öğun önemlidir bizde her yörenın ayrı bır lezzeti var kendine has mesela Elazığın;Harput köftesi,içli köfte,orcik,orcik sekeri,....meshur karadenızınhamsili pilavı,humus vs...meshur gıbı o kadar çokkı aklıma hepsi gelmedi işte onun için Türk kadınları dombılıyız yaa yemeğe çokk önem veririz yemek yemeği çok severiz haa bu arada annemın su böreği gibi yok serdar çok sever annem her ramazan yapar bana sahurda yeriz sağolsun çokda zahmetlıdır haa:))

Ellerine sağlık cnaımmm
Su böreği çok zor yaa

Günaydınnn
Dün MEnüm

Sabah
1 dlm çavdar ekmeği
1 domates
1salatalık
kk peynir
1 bardak süt
1 bardak beşibiryerde çayı
2 bardak su

Öğle
1 keğçe mercimek çorbası
yarım dilim çavdar ekmeği
1kase yoğurt
1 dilim karpuz

akşam

2 kaşık melemen
1 dilim çavdar ekmeği
kk peynir

3 bardak bitki çayı
3 lt su
sporum jillian 30 days
ve bütün gece ceyizleri yerleştirdik
bugün çok yorgun ve uykusuuzuummmm

Güle güle git gel cnaımmm
Allah yolunuzu açık etsin
iyi eğlenceler şimdiden

kızlar menüm sabah 1 bardak çay 2 dilim etimek biraz peynir salatalık
öğle taze fasülye 1 dilim ekmek naneli yoğurt
akşam tavuk olacak yanında yoğurt
salata

Menünü çok beğendim canım

menunu çok beğendim suda ıyı içmişsin güzelim şimdiden kolay gelsin yorucu ama güzel uğraşlar bunlar bıtanem:))

fehiyem,annen su boregini nasil yapar?
Türkanım onun yufkalarını tek tek açıp suda haşlar yaa çok zahmetlıdır ama bır o kadar da lezzetlidir sadece ramazanda ve bayramlarda yapar anacığım yoruluyor halıyle yaa:))

kızlarr kalktığımdan beri ağda,ütüyle uğrasıyorum vallahı öldüm yaa valize utuleyıp utuleyıp yerleştırıyorum yoruldum bıraz dinleneyim kalkayım yeşil çayımı aiçeyim sporumu yapayım kızlar ben ipimi de alacağım günde en az 500 atlarım orada hıç yoktan ıyıdır değil mi??

tatile gidiyorsun zaten yüzceksin napcan ipi keyfine bak canımmm
Kolay gelsin

benimccok guzel elmali turta tarifim var,eve gidip defterime bakip yazarim,hamuru da zaten 1 gece bekletilmeli.resmini de cekmisim,koyarim.firina surmeden once.

Türkanım bekliyorum cnm tarifini :))

gel cnm gel hoşgeldin :))

akşam çok az olmuş cnm

Allah yardımcın olsun cnm tatlı telaşlar :))) menün gayet güzel heleki bu tempoda

fehiyem bırak ipi mipi cnm ya
gez dolaş ailenle tatilin tadını çıkar
gelince kaldığın yerden devam edersin
özlücem kız seni
:))

hamuru; 1.5 cay bardagi siviyag
1.cay bardagi un
1 paket kab.tozu,1 p.vanilya
un

ici; 4,5 elma
1 b.tozseker
1 avuc agiza gelecek sekilde ufalanmis ceviz
1,2 tatli kasigi tarcin

Hamuru yogur,2 ye ayir,1 i buyuk(yumruktan azicik buyuk,),digeri ondan azicik kucuk,strecle,buzdolabinda 5,6 saat veya 1gece beklet.

ici icin,elmalari kucuk kucuk dogra,sekeri ilave et ocaga koy,kisik ateste pisir,pure haline gelince ocaktan al,icine tarcini ilave et,sogumaya birak.
hamurun buyuk olanini al,turta tepsisine yay kenarlarini da kaldir yapabildigin kadar,firina sur biraz pissin,sonra uzerine pureni yay,diger hamuru istersen serit seklinde kes,kafes yap,ki ben oyle yaparim,istersen hamuru buzlukta dondur uzerine rendele.170 derecede 45 dk.pisdikten sonra uzerine pudra sekeri sep.hazirdir. bunu daha firina surmeden cekmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…