OYY CANIM BENIMM ÇOKK SAĞOLL HAMDOLSUN İYİYZ SENIN FISTIK NASIL GÖZLÜĞE ALIŞTI MI???
KAYNANALARDAN MI BAHSEDİYORUZ ALLAH YANLARINA ALSIN NE DİYEYIM TÖVBE TÖVBE:))
BENIMKI NUMUNELIK CANIM ASLA KOPYA DEĞİL ÇOKK BASİTBIR SEY ANLATMAK İSTİYORUM EVLENDİĞİMİN İLK HAFTASINDAYIZ 7 .GÜNÜNDEYİZ KAYNANAMLARDAYIZ 10 GÜNSONRA EVIMIZE YANI GAZİANTEPE GİDECEĞİZ DÜĞÜNDEN ÖNCE HER SY HAZIRLANMISTI 1 SENE ORADA KALDIK SONRA TAYIN İSTEYİP ELZAIĞA GELDİK NEYSE İŞTE AKŞAM ÜSTÜ OTUTRUYORUZ EVDE BEN,EŞİM VE KAYINVALIDEM VAR TV İZLİYORUZ EŞİM KANEPE DE UZANMIŞ BEN DE HEMEN AYAK ALTINA OTURUP TV İZLİYORUM BAKTIM KAYINVALİDEM İKİDE BIR BAKIYOR BANA KAFA SALLAIYOR NE BILEYIM ANLAMADIM DURDURDU NE OĞLUMUN DAŞŞAKLARININ DİBİNE(çok özürdileyerek yazıyorum )oturmussun yer mı yok geç karsı koltuğa ,dedi ben neye uğradığımı şaşırdım dah 1 haftalık geline diyilecek lafmı ayok eşim kızdı ,anne ne bıçım konusuyorsun öyle karımın yanı benım yanımdır sen karışma lütfen,dediçok bozuldu zaten iyi oldu neyse bu ve buna benzer o kadar sey yasadım kı şaşarsınız ınanın:))
inanmıyorum masallah masallah:))9
sağol bıtanem asıl fıstık sensın güzelim:))
aaa saçmalama olur mu öyle sey hormonlardan bıtanem asla tartılama bu dönemde güzelim:))
evettttt işte buuuuuuu tebrikler bıtaneme:)))
hormonlardan bıtanem :))
bıtanem ne bak o sayfalara ne de ye olmaz çok kalorılı kız bunlar ha:))
kesinlikle hakllısın bıtanem:))
Şokkk oldum yaaa
yok benimkinin öyle lafları yok olamaz da zaten
çekiniyorlkar benden çok samimi değiliz
oyle patavazsızlık yapsa bana birdaha yüznü görmem
Aman evlerden ırakk
Menünüde çok beğendimmm
sabah
bir küçük bazlama
kk peynir
6tane zeytin
domates salatalık
2bardak şekersiz çay
öğlen
sabah öyle bir kahvaltı yaptım ki acıkmadım (kardeşim geldiği için kahvaltımız çok donanımlıydı)
akşam
1dilim kepek ekmeği
marul,maydanoz,dere otu
2tane zeytin
2bardak şekersiz çay
5tane yaprak sarma
30gün videosunu yaparım
birde şimdi çarşıya çıkacağım kendime isteme günü için kıyafet almaya epey dolaşırım zaten spor niyetine geçsin o da
ayy ne heyecanlıııı
söz alışverişleride ypamış
nasılsın 30 day benim bugun bacaklarım ağrıyo
sabah
bir küçük bazlama
kk peynir
6tane zeytin
domates salatalık
2bardak şekersiz çay
öğlen
sabah öyle bir kahvaltı yaptım ki acıkmadım (kardeşim geldiği için kahvaltımız çok donanımlıydı)
akşam
1dilim kepek ekmeği
marul,maydanoz,dere otu
2tane zeytin
2bardak şekersiz çay
5tane yaprak sarma
30gün videosunu yaparım
birde şimdi çarşıya çıkacağım kendime isteme günü için kıyafet almaya epey dolaşırım zaten spor niyetine geçsin o da
sabah:1 bardak balıı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kkpeynır,2 çay k.bal,2 şekersiz cay,1 domates,1salatalık,5 zeytin
ara: küçük avuç fındık,küçük avuç kabak çekırdeği
öğle:1 küçük porsiyon makarna,1bardak ayran
ara.6 tane kayısı,1top dondurma
akşam:6yk bulgur pilavı,6yk et yemeği(olacak)
falıyetler:2litre su,2kupa yeşil çay,400ipatladım,yarım saat step,5 dak dambıl çalıştım,150twist
ben bı kusur bulamadım bıtanemm çokkö ptümmm:))sabah
bir küçük bazlama
kk peynir
6tane zeytin
domates salatalık
2bardak şekersiz çay
öğlen
akşam
1dilim kepek ekmeği
marul,maydanoz,dere otu
2tane zeytin
2bardak şekersiz çay
5tane yaprak sarma
30gün videosunu yaparım
tövbe tövbe kız vallahı bu anlattığım en basitiydi de neyse bence de evlerden ırak yok ben br sey olmamış gibi davranıyorum ne yapayım canım eşimin anası eşimin hatırı var ben bır daha istemem görmem senı diyemem kı boşver buyukluk ben de kalsın yaa.))Masatakvımı,humeyra,sankı benden alıntı yapmıs gıbı olmus,o benım kaynanam degıl,fehıyemınkı,bacımla kaderımız cogu yerde ayynı.benımkıde onunkınden beter ama bu onunkı
sabah
bir küçük bazlama
kk peynir
6tane zeytin
domates salatalık
2bardak şekersiz çay
öğlen
akşam
1dilim kepek ekmeği
marul,maydanoz,dere otu
2tane zeytin
2bardak şekersiz çay
5tane yaprak sarma
30gün videosunu yaparım
OYY CANIM BENIMM ÇOKK SAĞOLL HAMDOLSUN İYİYZ SENIN FISTIK NASIL GÖZLÜĞE ALIŞTI MI???
KAYNANALARDAN MI BAHSEDİYORUZ ALLAH YANLARINA ALSIN NE DİYEYIM TÖVBE TÖVBE:))
BENIMKI NUMUNELIK CANIM ASLA KOPYA DEĞİL ÇOKK BASİTBIR SEY ANLATMAK İSTİYORUM EVLENDİĞİMİN İLK HAFTASINDAYIZ 7 .GÜNÜNDEYİZ KAYNANAMLARDAYIZ 10 GÜNSONRA EVIMIZE YANI GAZİANTEPE GİDECEĞİZ DÜĞÜNDEN ÖNCE HER SY HAZIRLANMISTI 1 SENE ORADA KALDIK SONRA TAYIN İSTEYİP ELZAIĞA GELDİK NEYSE İŞTE AKŞAM ÜSTÜ OTUTRUYORUZ EVDE BEN,EŞİM VE KAYINVALIDEM VAR TV İZLİYORUZ EŞİM KANEPE DE UZANMIŞ BEN DE HEMEN AYAK ALTINA OTURUP TV İZLİYORUM BAKTIM KAYINVALİDEM İKİDE BIR BAKIYOR BANA KAFA SALLAIYOR NE BILEYIM ANLAMADIM DURDURDU NE OĞLUMUN DAŞŞAKLARININ DİBİNE(çok özürdileyerek yazıyorum )oturmussun yer mı yok geç karsı koltuğa ,dedi ben neye uğradığımı şaşırdım dah 1 haftalık geline diyilecek lafmı ayok eşim kızdı ,anne ne bıçım konusuyorsun öyle karımın yanı benım yanımdır sen karışma lütfen,dediçok bozuldu zaten iyi oldu neyse bu ve buna benzer o kadar sey yasadım kı şaşarsınız ınanın:))
inanmıyorum masallah masallah:))9
sağol bıtanem asıl fıstık sensın güzelim:))
aaa saçmalama olur mu öyle sey hormonlardan bıtanem asla tartılama bu dönemde güzelim:))
evettttt işte buuuuuuu tebrikler bıtaneme:)))
hormonlardan bıtanem :))
bıtanem ne bak o sayfalara ne de ye olmaz çok kalorılı kız bunlar ha:))
kesinlikle hakllısın bıtanem:))
fehiyem şok geçirdim koskoca kadın ay o nasıl söz öyle
ay bundan kötüsü yoktur herhalde cnm
sabah:1 bardak balıı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kkpeynır,2 çay k.bal,2 şekersiz cay,1 domates,1salatalık,5 zeytin
ara: küçük avuç fındık,küçük avuç kabak çekırdeği
öğle:1 küçük porsiyon makarna,1bardak ayran
ara.6 tane kayısı,1top dondurma
akşam:6yk bulgur pilavı,6yk et yemeği(olacak)
falıyetler:2litre su,2kupa yeşil çay,400ipatladım,yarım saat step,5 dak dambıl çalıştım,150twist
fehiyem gayet iyi cnm
sabah
bir küçük bazlama
kk peynir
6tane zeytin
domates salatalık
2bardak şekersiz çay
öğlen
akşam
1dilim kepek ekmeği
marul,maydanoz,dere otu
2tane zeytin
2bardak şekersiz çay
5tane yaprak sarma
30gün videosunu yaparım
hayırlısı olsun inşallah güzelim Allah yüzünü güldürsün
ben bı kusur bulamadım bıtanemm çokkö ptümmm:))
tövbe tövbe kız vallahı bu anlattığım en basitiydi de neyse bence de evlerden ırak yok ben br sey olmamış gibi davranıyorum ne yapayım canım eşimin anası eşimin hatırı var ben bır daha istemem görmem senı diyemem kı boşver buyukluk ben de kalsın yaa.))
haklısın cnm eşinin hatrı var ne yapacaksın
bencede boşver büyüklük sende kalsın
canım ben 3.ayın 9unda başladım
ilk iki ayda 60a indim
sonrasında biraz bıraktım 61.8oldum sonra tekrar başladım
şimdide 58.2 kiloyum :)
kızlar menüm sabah 1 bardak çay 2 dilim etimek biraz peynir salatalık
öğle taze fasülye 1 dilim ekmek naneli yoğurt
akşam tavuk olacak yanında yoğurt
salata
bence bulgur pilavindan hic sorun olmaz,pirinc pilavi olsaydi,evet haklisinKahvaltin cok guzel canimmm boyle yola devam :)
Aksam pilav cok iyi degil canimmm o haric cok begendiimm :)
yaa fehiyeeem,bi garip oldum yaaa.seni cook ozliyceem,canim bacim beniiimmkızlarr yarın akşam annemlerde kalacağız annem ısrar etti sabah kahvaltınızı yapıp buradan yola çıkın sabah erken gidersiniz göremezsem üzülürüm dedi bız de olur dedik yarın akşam da yazarım çıkarım yarından ıtıbaren 8 gün yokum nasip olursa sizleri çok özliycem ya fıstık topık arkadaşlarımm(
yarın da anca valiz ve ağda işlerimle uğrasırım utum de var öff öff gözümde şimdiden buyuduler haaa(
iyi eglenceler canimin icikızlar eşim az önce tl açtı mıslandda muziklı bır yer varmış oraya gidelim dedi bıraz sonra gideceğiz bır ara döndüğümde insallah uğrarım öpuldunuzzz:))))
kızlar menüm sabah 1 bardak çay 2 dilim etimek biraz peynir salatalık
öğle taze fasülye 1 dilim ekmek naneli yoğurt
akşam tavuk olacak yanında yoğurt
salata
kızlar yarın akşam misafirim gelecek
güzel turta tarifiniz var mı
evde tart jölesi var jöleli tarif varsa o da olur
herkese meraba =)
ben de geldim diğer topicte gördüm sizi =) ben de diyete başlamak istiyorum artık. ilk defa bu yıl 55 kiloya çıktım 1,58 boyundayım. hep 52 lerdeydim o zaman bile zayıflamam gerektiğini hissediyordum. çünkü vücudum sıkı değil ve kilolarım çok belli ediyor kendisini.
çok sıkı diyet yapamam sadece yediklerime dikkat edip midemi küçültmeyi düşünüyorum. tabiki sıkılaşmam için spor da şart. bakalım artık. umarım eylül e kadar 49 a inmiş olurum.
evet okudum canım =) bana uymak zorunda o kurallar o yüzden sevdimyarın başlıycam. neler yediğimi de yarından itibaren yazarım artık. spor olarak neler yapıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?