Turkan88'in Diyet Günlüğü

ınsaallah cook mutlu olursun canım,ısteme gunumu??nısan deılmıydı?

Gelelmmenune,cok egıl guzel kahvaltı.ama asla ogun atlama,son olsun.

Masatakvımı,humeyra,sankı benden alıntı yapmıs gıbı olmus,o benım kaynanam degıl,fehıyemınkı,bacımla kaderımız cogu yerde ayynı.benımkıde onunkınden beter ama bu onunkı

Kahvaltin cok guzel canimmm boyle yola devam :)
Aksam pilav cok iyi degil canimmm o haric cok begendiimm :)

ben bı kusur bulamadım bıtanemm çokkö ptümmm:))

Masatakvımı,humeyra,sankı benden alıntı yapmıs gıbı olmus,o benım kaynanam degıl,fehıyemınkı,bacımla kaderımız cogu yerde ayynı.benımkıde onunkınden beter ama bu onunkı
tövbe tövbe kız vallahı bu anlattığım en basitiydi de neyse bence de evlerden ırak yok ben br sey olmamış gibi davranıyorum ne yapayım canım eşimin anası eşimin hatırı var ben bır daha istemem görmem senı diyemem kı boşver buyukluk ben de kalsın yaa.))

Canimmm vallah guzel tebrik ederiimm :)

kızlarr yarın akşam annemlerde kalacağız annem ısrar etti sabah kahvaltınızı yapıp buradan yola çıkın sabah erken gidersiniz göremezsem üzülürüm dedi bız de olur dedik yarın akşam da yazarım çıkarım yarından ıtıbaren 8 gün yokum nasip olursa sizleri çok özliycem ya fıstık topık arkadaşlarımm(
yarın da anca valiz ve ağda işlerimle uğrasırım utum de var öff öff gözümde şimdiden buyuduler haaa(

kızlar eşim az önce tl açtı mıslandda muziklı bır yer varmış oraya gidelim dedi bıraz sonra gideceğiz bır ara döndüğümde insallah uğrarım öpuldunuzzz:))))

kızlar menüm sabah 1 bardak çay 2 dilim etimek biraz peynir salatalık
öğle taze fasülye 1 dilim ekmek naneli yoğurt
akşam tavuk olacak yanında yoğurt
salata

canım ben 3.ayın 9unda başladım
ilk iki ayda 60a indim
sonrasında biraz bıraktım 61.8oldum sonra tekrar başladım
şimdide 58.2 kiloyum :)

Anladim canimmm masallah :)
Bende nisanda biraz kisip 2 Kilo vermistim :) Mayistada spora ve diyete basladim ve simdiki kiloma geldim.. Insallah en yakin zamanda hepimiz hedefine ulasiriz :)

Kahvaltin cok guzel canimmm boyle yola devam :)
Aksam pilav cok iyi degil canimmm o haric cok begendiimm :)
bence bulgur pilavindan hic sorun olmaz,pirinc pilavi olsaydi,evet haklisin
yaa fehiyeeem,bi garip oldum yaaa.seni cook ozliyceem,canim bacim beniiimm
kızlar eşim az önce tl açtı mıslandda muziklı bır yer varmış oraya gidelim dedi bıraz sonra gideceğiz bır ara döndüğümde insallah uğrarım öpuldunuzzz:))))
iyi eglenceler canimin ici
kızlar menüm sabah 1 bardak çay 2 dilim etimek biraz peynir salatalık
öğle taze fasülye 1 dilim ekmek naneli yoğurt
akşam tavuk olacak yanında yoğurt
salata

super otesi bir menu yani.harikasin.ama spor su falan??

herkese meraba =)
ben de geldim diğer topicte gördüm sizi =) ben de diyete başlamak istiyorum artık. ilk defa bu yıl 55 kiloya çıktım 1,58 boyundayım. hep 52 lerdeydim o zaman bile zayıflamam gerektiğini hissediyordum. çünkü vücudum sıkı değil ve kilolarım çok belli ediyor kendisini.
çok sıkı diyet yapamam sadece yediklerime dikkat edip midemi küçültmeyi düşünüyorum. tabiki sıkılaşmam için spor da şart. bakalım artık. umarım eylül e kadar 49 a inmiş olurum.

merhaba canim,hos geldim,kurallarimi okdunmu,saa uyuyorsa buyur,hosgeldim,eklerim seni

evet okudum canım =) bana uymak zorunda o kurallar o yüzden sevdim yarın başlıycam. neler yediğimi de yarından itibaren yazarım artık. spor olarak neler yapıyosunuz?

evet okudum canım =) bana uymak zorunda o kurallar o yüzden sevdim yarın başlıycam. neler yediğimi de yarından itibaren yazarım artık. spor olarak neler yapıyosunuz?

farkli sporlar,ben kosu bandi.leslie.ender sarac,ip,twister,ab king pro.arkadaslar da bu tipde spor+yuruyus.bir de yeni 30 dk.lik spora basladilar,30 gun 30 dk,super faydali bir spor.

iyi aksamlar herkesseeeeeeeeeeeee :)

bugun herkesin yine masallahi vardi, kimse bozmadi :)

benim yediklerim bugün:

Sabah: 1 dilim ekmek, salatalik, domates, peynir
Ara: 1 su bardagi süt ile cilek, 2 badem
Ögle: 1 kase yogurtlu corba, 4 catal sucuklu yumurta, az karpuz
Aksam: acikmadim pek ögle gec yedim diye.. 2 kayisi ve biraz karpuz yedim

3 fincan yesil cay, bol su, 45 dk pilates ve 20 dk leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…