canim,guzel menu.super diyemiycem ama guzel.aksam menunden dolayi.gereginden fazla hahif sankiGünaydınnn
Dün MEnüm
Sabah
1 dlm çavdar ekmeği
1 domates
1salatalık
kk peynir
1 bardak süt
1 bardak beşibiryerde çayı
2 bardak su
Öğle
1 keğçe mercimek çorbası
yarım dilim çavdar ekmeği
1kase yoğurt
1 dilim karpuz
akşam
2 kaşık melemen
1 dilim çavdar ekmeği
kk peynir
3 bardak bitki çayı
3 lt su
sporum jillian 30 days
ve bütün gece ceyizleri yerleştirdik
bugün çok yorgun ve uykusuuzuummmm
ay ben sana kurban oluruuum,fehiyem beni.daha bu spor derdinde,kiz sen tatile gidiyosun,bos veer kafani dinle.spormus osuymus busuymus,bos ver ya.bana demiyormuydun kendin,sen de oyle yap,tamammi canim benim.seni cook opuyorumkızlarr kalktığımdan beri ağda,ütüyle uğrasıyorum vallahı öldüm yaa valize utuleyıp utuleyıp yerleştırıyorum yoruldum bıraz dinleneyim kalkayım yeşil çayımı aiçeyim sporumu yapayım kızlar ben ipimi de alacağım günde en az 500 atlarım orada hıç yoktan ıyıdır değil mi??
canım sorma yaaa bacaklarımı hissetmiyorum ben çok fena oldum
sağol canım benim
isteme ve nişan ard arda olacak salı gün istemeye gelecekelr çarşamba nişan uzakta oldukları için
nişan için aldım kıyafet şimdi istemeye gelecekleri gün için kıyafet arayışındayım :)
kizlar ben istabuldan nivea q10 vucut sikilastirici losyon almistim,oylesine iste,sikilastirirsa ne ala,sikilastirmazsa nemlendirici olsun,zira pek itibar etmem bu reklamlara.ama inanirmisiniz cook super sikilastirdi karnimin sakik deisini ,bacaklarimi.hic duzenli kullanmiyorum ama,yinede super sonuc aldim,tabiki her kes de farkli olabiliyor,birisi topik acmis bu markayla ilgili,kimisinde hic etki etmemis,dogru durus sonuc alan olmamis ama bende nedense cok farkli oldu.dusunuyorum da herhalde yaptigim kirazla olan kozmik vucut temizligimin de etkisi bu,hucre yenilenmesini kuvvetlendirmis olabilir.
hamuru; 1.5 cay bardagi siviyag
1.cay bardagi un
1 paket kab.tozu,1 p.vanilya
un
ici; 4,5 elma
1 b.tozseker
1 avuc agiza gelecek sekilde ufalanmis ceviz
1,2 tatli kasigi tarcin
Hamuru yogur,2 ye ayir,1 i buyuk(yumruktan azicik buyuk,),digeri ondan azicik kucuk,strecle,buzdolabinda 5,6 saat veya 1gece beklet.
ici icin,elmalari kucuk kucuk dogra,sekeri ilave et ocaga koy,kisik ateste pisir,pure haline gelince ocaktan al,icine tarcini ilave et,sogumaya birak.
hamurun buyuk olanini al,turta tepsisine yay kenarlarini da kaldir yapabildigin kadar,firina sur biraz pissin,sonra uzerine pureni yay,diger hamuru istersen serit seklinde kes,kafes yap,ki ben oyle yaparim,istersen hamuru buzlukta dondur uzerine rendele.170 derecede 45 dk.pisdikten sonra uzerine pudra sekeri sep.hazirdir.Eki Görüntüle 454834 bunu daha firina surmeden cekmistim.
ben de herkesi özlıycem eşim de kızdı sakın ip alamayasın dedi yanına almıyorum tamam yuzerim bol bol insallah:))fehiyem bırak ipi mipi cnm ya
gez dolaş ailenle tatilin tadını çıkar
gelince kaldığın yerden devam edersin
özlücem kız seni
:))
doğru söyluyorsun bıtanem almam tamam:)9tatile gidiyorsun zaten yüzceksin napcan ipi keyfine bak canımmm
Kolay gelsin
haklısın yaa takmısım kafayı spora illa hepsi olacak işte alışkanlık bıtanem:)canim,guzel menu.super diyemiycem ama guzel.aksam menunden dolayi.gereginden fazla hahif sanki
ay ben sana kurban oluruuum,fehiyem beni.daha bu spor derdinde,kiz sen tatile gidiyosun,bos veer kafani dinle.spormus osuymus busuymus,bos ver ya.bana demiyormuydun kendin,sen de oyle yap,tamammi canim benim.seni cook opuyorum
fehiyem bırak ipi mipi cnm ya
gez dolaş ailenle tatilin tadını çıkar
gelince kaldığın yerden devam edersin
özlücem kız seni
:))
haklısın bol bol yuzecem zaten insallah canım.)tatile gidiyorsun zaten yüzceksin napcan ipi keyfine bak canımmm
Kolay gelsin
evet alışmışım ya neyse çok özliycem sizleri yaaacanim,guzel menu.super diyemiycem ama guzel.aksam menunden dolayi.gereginden fazla hahif sanki
ay ben sana kurban oluruuum,fehiyem beni.daha bu spor derdinde,kiz sen tatile gidiyosun,bos veer kafani dinle.spormus osuymus busuymus,bos ver ya.bana demiyormuydun kendin,sen de oyle yap,tamammi canim benim.seni cook opuyorum
iyi tatiller canıım =) dinlen iyice tadını çıkariki defa aynı seyleri yazmısım gönderilmedi zannettım de neyse kızlar hemn menumu yazıp gidiyorum
sabah:2 kepek ekmeği,kkpeynır,5 yesil zeytin,2 sekersiz cay,2 çay k bal,1 çatal helva
öğle:2 haslanmıs tavuk budu,1bardak ayran
ara:küçük bır avuç fındık ve kabak çekırdeği
akaşm.annem yoğurt çorbası yapacak ben çok sevdiğim için 2 kase ondan içerim insallah
falıyetler:2litre su,2 kupa yesil çay,400 ip,150 twist,5 dak dambılla calıştım,yarım saat step
KIZLARRRR ALLAHA EMANET OLUN HEPİNİZİ ÇOKK SEVİYORUMMMM DUA EDİN BANA SAĞ SALİM GİDİP GELEYIM DIYE YARIN İNSALLAH KONYA DA OLURUZ MEVLANA YI ZİYARET EDECEĞİZ İNSALLAH KAPADOKYA YA GİDECEĞİZ İNSALLAH SONRA DA ANTALYA İNSALLAH HERKESİ ÇOKK SEVİYORUMMMMMMMMM ANAM BEKLER BU GECE ORADA KALACAĞIZ SABAH5 GİBİ ÇIKACAĞIZ İNSALLAH BOL BOL KILO VERMELER SİZLERE BENI UNUTMAYIN HAAA
iki defa aynı seyleri yazmısım gönderilmedi zannettım de neyse kızlar hemn menumu yazıp gidiyorum
sabah:2 kepek ekmeği,kkpeynır,5 yesil zeytin,2 sekersiz cay,2 çay k bal,1 çatal helva
akaşm.annem yoğurt çorbası yapacak ben çok sevdiğim için 2 kase ondan içerim insallah
falıyetler:2litre su,2 kupa yesil çay,400 ip,150 twist,5 dak dambılla calıştım,yarım saat step
KIZLARRRR ALLAHA EMANET OLUN HEPİNİZİ ÇOKK SEVİYORUMMMM DUA EDİN BANA SAĞ SALİM GİDİP GELEYIM DIYE YARIN İNSALLAH KONYA DA OLURUZ MEVLANA YI ZİYARET EDECEĞİZ İNSALLAH KAPADOKYA YA GİDECEĞİZ İNSALLAH SONRA DA ANTALYA İNSALLAH HERKESİ ÇOKK SEVİYORUMMMMMMMMM ANAM BEKLER BU GECE ORADA KALACAĞIZ SABAH5 GİBİ ÇIKACAĞIZ İNSALLAH BOL BOL KILO VERMELER SİZLERE BENI UNUTMAYIN HAAA
kızlaar hepinize sıcak karşılamanız için teşekkür ederimşimdiye kadar yediklerimi sayayım.
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği
1 kk kaşar peyniri
domates salatalık
şekersiz çay
öğle: yarım lahmacun
1 bardak ayran
şimdi müsli yicem yarım kase kadar. acıktım çünkü.
akşam görüşürüz =)
yok canim hamurunda seker yokcnm çok çok teşekkür ederim yalnız bişey sorucam hamura şeker koymuyor musun yanlış mı anladım
bitanemm,menun guzel ama seni coook ozliycem valla.iki defa aynı seyleri yazmısım gönderilmedi zannettım de neyse kızlar hemn menumu yazıp gidiyorum
guzel ilk gunlerde genelde karisik bir sekilde baslarlar ama sen guzel baslamissin MASAALLAH.yalniz,sporun,sivin,mutlaka yazkızlaar hepinize sıcak karşılamanız için teşekkür ederimşimdiye kadar yediklerimi sayayım.
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği
1 kk kaşar peyniri
domates salatalık
şekersiz çay
öğle: yarım lahmacun
1 bardak ayran
şimdi müsli yicem yarım kase kadar. acıktım çünkü.
akşam görüşürüz =)
bitanemsin sen benimmm,tatli nurgulum,harika,cok guzel gidiyorsun,kalbimde yerin bambaska ,biliyormusun.kızlar bende menümü yazayım
sabah 1.5 dilim kepekli ekmek peynir salatalık 2 zeytin şekersiz çay
arada 2 tane bisküvi yedim
öğle yarım kase çorba 2 k pilav 1 kase yoğurt ve salata
akşama doğru 3 tane kiraz yedim
akşam bamya ve salata olacak
bu arada 2 yeşil çay 2 lt su oldu ya bugün çok sıcak
işyerinde 20 dk yürüdüm öğleden sonra
15 dk leslie 15 dk ender saraç yaparım yağlarımla
ip atlarım
bide süpürge tutucam spor olarak :)))))
selamlarrr
menüm
sabah
1 poğaça ev yapımı
kk peynir
domates salatalık
yeşilçay
3 bardak su
öğle
1 ızgara balık çipura
yarım kepçe çorba
1 şekerpare
akşam
4 sıkma çiğ köfte
yarım marul
1 tabak kiraz
2,5 lt su
3 yeşilçay
spor
15 dk 1 mil leslie
30 days jillian
canım sıkılaşmak için bu ama yine de sen bilirsin
Allah sınavında başarılar nasip etsin
Level 1
30 Day Shred (level 1) on Vimeo
level 2
Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo
level 3
30 Day Shred (level 3) on Vimeo
level 1i indirdim,yarin baslarim INSAALLAH.yalniz ellerinde tuttuklari agirlik gibi seylerden varmi sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?