Turkan88'in Diyet Günlüğü

kizlar ben istabuldan nivea q10 vucut sikilastirici losyon almistim,oylesine iste,sikilastirirsa ne ala,sikilastirmazsa nemlendirici olsun,zira pek itibar etmem bu reklamlara.ama inanirmisiniz cook super sikilastirdi karnimin sakik deisini ,bacaklarimi.hic duzenli kullanmiyorum ama,yinede super sonuc aldim,tabiki her kes de farkli olabiliyor,birisi topik acmis bu markayla ilgili,kimisinde hic etki etmemis,dogru durus sonuc alan olmamis ama bende nedense cok farkli oldu.dusunuyorum da herhalde yaptigim kirazla olan kozmik vucut temizligimin de etkisi bu,hucre yenilenmesini kuvvetlendirmis olabilir.

canim,guzel menu.super diyemiycem ama guzel.aksam menunden dolayi.gereginden fazla hahif sanki ay ben sana kurban oluruuum,fehiyem beni.daha bu spor derdinde,kiz sen tatile gidiyosun,bos veer kafani dinle.spormus osuymus busuymus,bos ver ya.bana demiyormuydun kendin,sen de oyle yap,tamammi canim benim.seni cook opuyorum

Son düzenleme:

Bende öyledydim
dün akşam yardıra yardıra yaptım sporu ama bugün ağrım daha az
bu güzel birşey demekki çalışıyor yağlar gidiyor sıkılaşıyoruz
devam Allahın İzni ile

Canım ben onlara hiç itibar etmiyorum
hepsi yalan dolan piyasa işte
senin sporun beslenmende bence yabana atılır değil
onlar sıkılaştırmıştır seni

cnm çok çok teşekkür ederim yalnız bişey sorucam hamura şeker koymuyor musun yanlış mı anladım

fehiyem bırak ipi mipi cnm ya
gez dolaş ailenle tatilin tadını çıkar
gelince kaldığın yerden devam edersin
özlücem kız seni
:))
ben de herkesi özlıycem eşim de kızdı sakın ip alamayasın dedi yanına almıyorum tamam yuzerim bol bol insallah:))

tatile gidiyorsun zaten yüzceksin napcan ipi keyfine bak canımmm
Kolay gelsin
doğru söyluyorsun bıtanem almam tamam:)9

haklısın yaa takmısım kafayı spora illa hepsi olacak işte alışkanlık bıtanem:)

fehiyem bırak ipi mipi cnm ya
gez dolaş ailenle tatilin tadını çıkar
gelince kaldığın yerden devam edersin
özlücem kız seni
:))

ben de özliycem herkesi canım tamam ip almıyorum eşim de kızdı zaten yaa:))
tatile gidiyorsun zaten yüzceksin napcan ipi keyfine bak canımmm
Kolay gelsin
haklısın bol bol yuzecem zaten insallah canım.)

evet alışmışım ya neyse çok özliycem sizleri yaaa

iki defa aynı seyleri yazmısım gönderilmedi zannettım de neyse kızlar hemn menumu yazıp gidiyorum
sabah:2 kepek ekmeği,kkpeynır,5 yesil zeytin,2 sekersiz cay,2 çay k bal,1 çatal helva
öğle:2 haslanmıs tavuk budu,1bardak ayran
ara:küçük bır avuç fındık ve kabak çekırdeği
akaşm.annem yoğurt çorbası yapacak ben çok sevdiğim için 2 kase ondan içerim insallah
falıyetler:2litre su,2 kupa yesil çay,400 ip,150 twist,5 dak dambılla calıştım,yarım saat step
KIZLARRRR ALLAHA EMANET OLUN HEPİNİZİ ÇOKK SEVİYORUMMMM DUA EDİN BANA SAĞ SALİM GİDİP GELEYIM DIYE YARIN İNSALLAH KONYA DA OLURUZ MEVLANA YI ZİYARET EDECEĞİZ İNSALLAH KAPADOKYA YA GİDECEĞİZ İNSALLAH SONRA DA ANTALYA İNSALLAH HERKESİ ÇOKK SEVİYORUMMMMMMMMM ANAM BEKLER BU GECE ORADA KALACAĞIZ SABAH5 GİBİ ÇIKACAĞIZ İNSALLAH BOL BOL KILO VERMELER SİZLERE BENI UNUTMAYIN HAAA

iyi tatiller canıım =) dinlen iyice tadını çıkar çok güzel geçer umarım tatilin.

kızlaar hepinize sıcak karşılamanız için teşekkür ederim şimdiye kadar yediklerimi sayayım.
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği
1 kk kaşar peyniri
domates salatalık
şekersiz çay
öğle: yarım lahmacun
1 bardak ayran
şimdi müsli yicem yarım kase kadar. acıktım çünkü.
akşam görüşürüz =)

cnm benim sende Allaha emanet ol unuturmuyuz kız çabucak git çabucak gel
şimdiden iyi eğlenceler canım benim

cnm akşam, spor ve suyunu da bekliyoruz

kızlar bende menümü yazayım
sabah 1.5 dilim kepekli ekmek peynir salatalık 2 zeytin şekersiz çay
arada 2 tane bisküvi yedim
öğle yarım kase çorba 2 k pilav 1 kase yoğurt ve salata
akşama doğru 3 tane kiraz yedim
akşam bamya ve salata olacak
bu arada 2 yeşil çay 2 lt su oldu ya bugün çok sıcak
işyerinde 20 dk yürüdüm öğleden sonra
15 dk leslie 15 dk ender saraç yaparım yağlarımla
ip atlarım
bide süpürge tutucam spor olarak :)))))

selamlarrr

menüm

sabah
1 poğaça ev yapımı
kk peynir
domates salatalık
yeşilçay
3 bardak su

öğle
1 ızgara balık çipura
yarım kepçe çorba
1 şekerpare

akşam
4 sıkma çiğ köfte
yarım marul

1 tabak kiraz

2,5 lt su
3 yeşilçay

spor
15 dk 1 mil leslie
30 days jillian

cnm çok çok teşekkür ederim yalnız bişey sorucam hamura şeker koymuyor musun yanlış mı anladım
yok canim hamurunda seker yok

bitanemm,menun guzel ama seni coook ozliycem valla.INSAALLAH guzelce tadini cikar tatilin bitanem benim

guzel ilk gunlerde genelde karisik bir sekilde baslarlar ama sen guzel baslamissin MASAALLAH.yalniz,sporun,sivin,mutlaka yaz
bitanemsin sen benimmm,tatli nurgulum,harika,cok guzel gidiyorsun,kalbimde yerin bambaska ,biliyormusun.

canim bitanem,bu kadar muhhtesem bir menunu tam bir sekerpareyle bozmussun ama,yarim yeseydin keske,biliyorsun ki o serbetli +yagli bir tatlidir.

kizlar yarindan itibaren spora basliycam,menumu de yarin yazicam,bugun o kadar da saglikli beslenmedim,yesillik,yogurt falan yokdu.inanin hatirlamiyorum dogru durust,kuafor,agda derken gun bitti iste.bu arada ayaklarimda varis olusmus yaa.ne yaicaaammmsanirim sebebini biliyorum,strec filmle o kadar siki sariyordum ki dolasimi bozmus olmaliyim,ah salak kafaaam

Son düzenleme:
Fehiyeee sna iyi tatiller dilerim, umarim dinlenmis bir sekilde bize geri donersin :)
Menun cok guzel canim :)
Nurgul senin menunde harika cok begendim yine :)
Masatakvimi seninkide guzel seker pare de hergun olan bisey degil o yuzden ben bursey demem boyle kacamaklara :)

Benim yediklerim ise sunlarrr:
Kahvalti: bir tabaga cilek ile kavun dogradim ustune biraz yogurt ve ceviz koydum :)
Ogle: 5 yaprak sarma ile karpuz yedim
Ara: 1 kayisi ve 1 tatli kasigi dondurma
Aksam: 1 dilim ekmek ve balik

45 dk leslie, bol su ve 2 bardak yesil cay ictim canlarimm
Birazdan da trampolin atlicam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…