var var ben burdayım
hayırlı cumalar şekerler
napıyosunuz bakalım
Bakıyorsunuz ordan yazmıyorsunuz
Hayırlı cumalar canım
Çalışmaya çalışıyoruz
sen napıyorsun
masa takvimi cnm geçmiş olsun
bencede bırak cnm
normal diyetle daha kalıcı kilo verebiliriz bence
ben şok diyetlere güvenmiyorum malesef
Teşekkürler canım
dün fırçayı yedim
nişanlım+annem+babam
böyle olmaz dediler kzıdılar
bugün babam balık alcak balık yicem akşama ızgarada tabi
babam zaten üzgünüm birde son bizle geçirdiğin zamanları böyle görmeyim dedi
kıyamam ya
tabi şimdi çok duygusallar
benim babam da çok üzülmüştü
baban haklı cnm bu günleri onlarla çok mutlu geçirmeye çalış
Öyle yapıcam..
Şimdi yine herşeyden az az ama dikkatli olucam
çkolata yemiyorum ne zamandır ve aklıma gelmiyor
Merhabalar nasilsiniz bakiiimmm :)
Ben bomba gibiyim hafta sonu geliyoorrrr :)))
Masatakvimi cok uzuldum iyiki birakmissin sagligin kilondan bin kat onemli... Biliyorsun bende baslicaktim, annem kizdi baslamadim ve senin yazdigini okuyunca da iyiki baslamamisim... Benim evde artik zor kilo vermek yaaa herkes yeter artik diyor, yedirmeye calisiyor pooffff :) ama 55 e kadar dewam edicemmm... Bugun tartildim 59,9 ciktim ustelik reglim hala, bakalim reglim bitince nekadar cikicam... 60 lari hayatimda tekrar gormem insalllaahhhh ( hamilelik haric tabi)
Dun yediklerimi paylasiim:
Sabah: 1 dilim cavdar ekmegi, az peynir, salatalik, bir dilim peksimet pastasive 1 erik...
Biliyorum pastaya kizicaksiniz ama kizmayiiinnn regliyim ben
Ogle: 1 dilim ekmek ( disardaydm ) 1 elma 1 erik
Aksam: bol yesil salata, yogurt, cok az makarna
2 bardak yesil cay, bol su
200 ip , 20 dk trampolin, birde bi saat yuruyus
Masatakvimi cok uzuldum iyiki birakmissin sagligin kilondan bin kat onemli... Biliyorsun bende baslicaktim, annem kizdi baslamadim ve senin yazdigini okuyunca da iyiki baslamamisim... Benim evde artik zor kilo vermek yaaa herkes yeter artik diyor, yedirmeye calisiyor pooffff :) ama 55 e kadar dewam edicemmm... Bugun tartildim 59,9 ciktim ustelik reglim hala, bakalim reglim bitince nekadar cikicam... 60 lari hayatimda tekrar gormem insalllaahhhh ( hamilelik haric tabi)
Sabah: 1 dilim cavdar ekmegi, az peynir, salatalik, bir dilim peksimet pastasive 1 erik...
masatakvimicanim,sen her zamanki diyetinle hem tok oluyordun hem de yavas yavas kilo veriyordun,bence ogle yap.nurgul sayfani ozel mesaj olarak attim yasak falan olur.ceza alirim
canım gayet iyi ya bende regl olduğumda tatlı için ölüyorum resmen ya
canım Türkanım çok teşekkür ederim
napıyosun bakalım Alişimiz nasıl
Ben birsey farkettim kizlarr... Fazla sert olmayin kendinizle.... Eger acilen kilo vermeniz gerekmiyorsa ( dugun falan icin), kendinizi okadar kismayin.. Ben 10 kilo verdim peki nasil verdim?
Sporumu ve suyumu aksatmadim bu en önemlisi ...
Yemeklerimi de yedim fakat az yedim... Canim cikolata veya diyete uygun olmayan herhangi birsey istiyorsa sabah veya ogle yedim..tabikide her gun degil ama.. Ve Tabi miktarini abartmadan... Kendinizi herseyden kismayin sadece aksam diyet yapar gibi yeyin.. Ve ara ögün fazla yapmayin... Böylece diyet yapmiyoruz, tüm hayatimiz boyunca uygulayabilcegimiz yemek tarzina alisiyoruz.. Ve boylece kilo verdikten sonra geri almiyoruz...
Yani herseyden kismayin kendinizi, yoksa bir gun cok kotu bir patlak verme ihtimalimiz olur....
Hayat guzel, yemek de guzel, asiriya kacmayin sadece :)
evet canım artık yavaş yavaş vercemmasatakvimicanim,sen her zamanki diyetinle hem tok oluyordun hem de yavas yavas kilo veriyordun,bence ogle yap.nurgul sayfani ozel mesaj olarak attim yasak falan olur.ceza alirim
benim çikplatalı dondurma aklımdan çıkmıyorrrrr
ama ben ne yapıyorum bir bardak soğuk su :))
Ben birsey farkettim kizlarr... Fazla sert olmayin kendinizle.... Eger acilen kilo vermeniz gerekmiyorsa ( dugun falan icin), kendinizi okadar kismayin.. Ben 10 kilo verdim peki nasil verdim?
Sporumu ve suyumu aksatmadim bu en önemlisi ...
Yemeklerimi de yedim fakat az yedim... Canim cikolata veya diyete uygun olmayan herhangi birsey istiyorsa sabah veya ogle yedim..tabikide her gun degil ama.. Ve Tabi miktarini abartmadan... Kendinizi herseyden kismayin sadece aksam diyet yapar gibi yeyin.. Ve ara ögün fazla yapmayin... Böylece diyet yapmiyoruz, tüm hayatimiz boyunca uygulayabilcegimiz yemek tarzina alisiyoruz.. Ve boylece kilo verdikten sonra geri almiyoruz...
Yani herseyden kismayin kendinizi, yoksa bir gun cok kotu bir patlak verme ihtimalimiz olur....
Hayat guzel, yemek de guzel, asiriya kacmayin sadece :)
bünye meselesi canım ben dayanamadım birdaha da böyle birşeye kalkışmam
Menüne gelince beğendim cnaımmm
evet canım artık yavaş yavaş vercem
hem gelinlikde şuanki vucut ölçüme göre dikiliyor
artık birazda evlendikten sonra inş devam
ben hafta bir yiyorum dondurma
ama 1 top kadar
çikolata en küçüklerden veya 1 kare
ama benim düğünüm varrr
Ay canimmm kiyamaam..
1,5 ay vaktin var, sen sporunu sakin aksatma ozaman, bence Kilo vermektense sikilas, kilona fazla önem verme yani. Ama ben eminimki 3 kilo yinede verirsin.. Ama sikilasman daha önemli oda ancak sporla olur :) bence basarirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?