Turkan88'in Diyet Günlüğü

kusurA BAKMA CANIM,ISMINI YAZIP KACANLAR,3 GUN GELIP YOKUM DIYENLER BIKTIRDI BENI(BEN HEDEFIME ULASTIM ELHAMDULILLAH,KALAN 3.5 ARKADASIM DA HEDEFINE ULASSIN,TOPIKI KAPATIP GIDICEM.

canım nereye gideceksin ama yaaa
giden gitsin biz burdayız inşallah
ben nişandan hemen sonra düzenli bi şekilde döneceğim fehiyede gelir masatakvimi nurgul cadı... bu kadar insan birbirimize yeteriz

günaydın güzellerim
napıyosunuz bakalım
hemen dünkü menümü paylaşayım
sabah yarım gevrek bir şekersiz çay (dışardaydım en iyi tercih buydu :))))
öğle 3 köfte 1 yk pilav domates soğan 1 dilim ekmek ayran
akşam semizotlu yoğurt ciğer 1 dilim ekmek
akşam yarım dilim sütlü tatlı (misafirim vardı mecburen yedim kızlar ya )
özledim sizleri yaaaaa

ya suyu sporu gene unuttum onları da yazayım
2 bardak yeşil bir bardak form 1 bardak ıhlamur
suyu hiç bilmiyorum haddi hesabı yok yani çok sıcak burası
spor olarak dışarda 2,5 saat falan yürüdük

iyi akşamlarrr

yarın sabhtan sınavım var
sınavdan sonra çeyiz için eksikllerimi almaya gitcez
sonra evime temizliğe gidicem
geç gelebilirm

masa takvimi sınavın nasıl geçti cnm benim

gayet güzel cnm

cnm güle güle kullan çeyizlerini Allahım ömür boyu sürecek mutluluk versin

cnm hayırlısı olur inş. bende sınava girdim evet türkçe gereksiz yere çok uzundu

gayet iyi cnm süpersin tatlım benim

canım nereye gideceksin ama yaaa
giden gitsin biz burdayız inşallah
ben nişandan hemen sonra düzenli bi şekilde döneceğim fehiyede gelir masatakvimi nurgul cadı... bu kadar insan birbirimize yeteriz
kizdigimdan oyle soyledim.burdayiiiimmmmINSAALLAH.
ben kaçmam söz veriyorum
IYI TAMAM O ZAMAN ARAMIZA HOSGELDIN.
SUPERSIN YAA NURGULUM.SEN HEM COK SABIRLI VE AZIMLISIN DE.MASAALLAH
ya suyu sporu gene unuttum onları da yazayım
2 bardak yeşil bir bardak form 1 bardak ıhlamur
suyu hiç bilmiyorum haddi hesabı yok yani çok sıcak burası
spor olarak dışarda 2,5 saat falan yürüdük
GUZEL BITANEM,GUZEL

napıyosunuz güzeller
bir yeşillim yaptım kendime
size bir bakayım dedim
nasıl gidiyo hafta sonu :)

merhaba canim.elhamdulillah iyiyiz,sen nasilsin?napiyosun.ben nihayet perdelerimi bitirdim,bugun esim Istanbula gidiyor INSAALLAH,biz de annemlere ,10 gunluyune.bugun fehiyem gelicek INSAALLAH/SENI COOK OZLEDIM FEHIYEEEEEEEEEEE

kahvalti: azicik yadga yumurta, 1d.ekmek ,zeytin.

ogle; spagetti bolonez,1 portakal

aksam; ekmek arasi sucuk(annemlere gidicem vakit bulamadim,ayakustu), visne

spor; jillian

merhaba canim.elhamdulillah iyiyiz,sen nasilsin?napiyosun.ben nihayet perdelerimi bitirdim,bugun esim ıstanbula gidiyor ınsaallah,biz de annemlere ,10 gunluyune.bugun fehiyem gelicek ınsaallah/senı cook ozledım fehıyeeeeeeeeeee

ben geldimmmmmmmmm hepinizi çok özledimmmmmmmmmm canlarım benımmmmm

kızlarrrrr ben çokkabarttım tatilde gece bıle yemek vardı düşünün yanı o kadar ben sabah başlıyordum gece yatana kadar yıyorduk neler vardı nekler anlatamam yanı bugün tartıldım zaten çabuk kılo alıyorum geç veriyorum ben malesef 63 olmusum tekrar uzun etek giyinidim yoldayken baktım yururken molalarda bacaklarım bırbırıne değiyor yaa vallahi pişti hemen eve geldim pişik kremi sürdüm yaa göbek ,basen almış basını gidiyor ne yapacağım ben yaaaa(

Kızlarrr yaından itibaren diete ve spora başlıyorum bana kızmayın ne olurr ben zaten moralmen çöküğüm yaa öfffff bır de tatılde dönmeden önce fotoğraf mak çalındı her yerde çekmiştik olimpos da,manavgatta,mevlana da,peribacalarında,ailecek fotolarımız vardı bır rus kadından şüphelenıyorum ama ne yapabılırım çok üzüldüm yaaa havuzda çocukların çok güzel fotoları vardı yaa gıttı yanı en çok fotolara üzülüyorum ne diyeyım hayrını görmesin alan utanmıyolarda 5 yıldızlı otele geliyolar bır makıneye tenezzül ediyolar yazık yaa

kızlarr çok yorgunum şimdi çıkıyorum insallah yarından itibaren buradayım güzellerrrrrr türkannnnnnn çok özledim kız senı şişko oldum yaa a38 beden olmuyor artıkk çizelgemı değiştirmem lazım öfff öffff

Merhaba fehiye hosgeldin :)))
Uzulme canim 63 gosteriyo tarti ama bunlarin hepsi kilo olmasi mümkün degil 2 kilo ancak almissindir :) hemencik verirsin yine yani :)
Makinan icin de cok üzüldüm, otelde bulma imkaniniz yokmuydu, belki siz düsürdünüz

Bugunki menumu de paylasim:
Sabah: azcik sucuklu yumurta (cidden az ), biraz domates, 1 dilim ekmek ve yarim elma
Ara: 1 kucuk parca cikolata (hani kare kare oluyor ya, bi kare yedim)
Ögle: 1 kase yogurtlu corba, yarim porsyon spagetti, 3 catal karpuz
Ara: 1 sekersiz turk kahvesi ve 2 kayisi
Aksam: Dogranmis kavun, uzerinde biraz yogurt ve 2 dovulmus ceviz

Bugun sabah kahvaltidan once ve aksam 1er saat hizli yuruyuse ciktim
2 bardak yesil cay ve bol su ictim

merhabaa. ben de araniza katilmak istiyorumm. 5 gun once ve adet siskinlgi ile tartlmstm 72.7 ydim.
ama gtmistr bencd cnku cok ski bir seklde diyet demeyeym de yedklerime dikkat edyrm. 70 olmusumdur cnku adet siskinlgidir...
gunde 2bucuk 4 saat arasnda yuruyus ypyrm.

aranizda bana da yer var mi ? :)

Günaydın

nasılsınız?

geçmnişi okumadan yazıyorum
çok yoğunum iş arkadaşımın yıllık izinde onunda işlerini ben yapacağım
dün bütün gün evimi temizledik
eşyalarımın bir ksımaı geldi
bugünde biraz çeyiz götürcez eve
ölüyorum ayaklarım heryerim çok ağrıyor
dün menüm çok dengesiz ve rezaletti
sporda yapadım
sadece1 bardak yeşilçay içtim
bugünde spor yapamayacağım
Evlenmek zor işmiş

hepiniiz öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…