canım menun de sporunda süpermış evet benım menum yıne kotu bırturlu oturtamadım yaaMENUM:
KAHVALTI;
1 d.ekmek, kk kadar peynir, karpuz,yesillik
OGLE;
tavuklu pilav, 1d.karpuz
ARA;
1 seftali, 1salatalik
AKSAM;
2 parca tavuk.5 kasik pilav, 1 d.kavun
sivi; su+ 2 bardak dereotu cayi
SPOR;
1)30 dk jillian
2) e.sarac
3)100 ip
oooooooooo canim hosh geldin :) tebrikler. inshaALLAH cooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu olursunuz :)kızlar çok şükür nişanım oldu artık bende nişanlıyımadım adım en mutlu ana yürüyoruz
çok mutluyum heyecanlıyım kıpır kıpırım vallahi kanım kaynıyor
dün sabah tartıya çıktım ne kadar kilo almışım bi bakayım diye 57li bi rakam gördüm şok oldumhiç dikkat etmediğim halde gramcıklar gitmiş
yarın inşallah sizlre katılıyorum eski yeme düzenime geçiyorum
öncelikle hoşgeldin aramıza hemşire hanım:))ben ve kızım korkarız da doktor ,hemşirelerden bu yas olmus hala çekınıyorum ya inanır mısın:))kızlar ben şimdi nöbetteyim kendime koca bir tabak salata yaptım şimdide biraz meyve yiyorumakşam yemeğinde 2 köfte bir tabak yayla çorbası ve bir dilim karpuz vardı menümde.bu hafta kızsal mareret olcam sanırım iştahım açıldı canım datlu istiyoooooooooooo ama yemicem:)bide tv de nefise karatay çıkmıştı bi gün ben herşey yerim ama az yerim demişti mesela hergün çikolata yerim ama 1 paket değil sadece bir parca bir kare yerim dedi aslında çok mantıklı kendimizi mahruım edeceğimize tatdımlık yemek çok mantıklı azı da aynı tad çoğuda .
hepp böyle mutlu olursun humeyracığım masallah adına çokk sevındim ınan 57 olmana da ayrı sevındim ee koşturmamcadandoır guzelim aferin sana bıran önce dön çok özledik senı bıtanem :))kızlar çok şükür nişanım oldu artık bende nişanlıyımadım adım en mutlu ana yürüyoruz
dün sabah tartıya çıktım ne kadar kilo almışım bi bakayım diye 57li bi rakam gördüm şok oldumhiç dikkat etmediğim halde gramcıklar gitmiş
ayy canım yaa zor iş senınkıde eşinin işi ne tatlım??hayırlı olsun canım allah düğününü de nasip etsin çok zevkli şeyler bunlar keşke damatlara kuanun konsa her sene düğün yapacaksınız diye hemencik bitiyo insan doyamıyo bizim tam 1 sene oldu ama hala doyamadım bidaha düğün yap bana diyorum ayy ne güzel olur her senen düğün yapmak mecbur olsa öyle adet olsa her sene değişik gelinlik alırdıkben hala nöbetteyim kızlar ay bitmedi giti bu nöbet lastik gibi sündü saat 03:45 ben çavdar ekmeği ve peynir yiyorum midem kazındı daha 4 saat 15 dk var nöbetin bitmesine
yok kız ben daha oturtamadım menumu ama ıyı dileklerin için cok sağol fıstık:))hmyrali canım hayılısı olur inşallah bir ömür boyu mutluklar diliyorum
Fehiyecimmm,
Türkancımmm
Nurgülcümmm
ilk olarak güzel dilekleriniz için çooookkk teşekkür ederimmm
Menülerinizide beğendim
Fehiyecim çok iyi gidiyorsunn
Türkanım dereotu çayı tadı nasıl
ben bir kere maydonoz içtim çok kötüydü
darısı basına kız yanı düğünün de umarım sen de çokk mutlu olursun Türkana da selamlar tatlım sen de kuğu gibisin masallah ben de su aralar suaygırı gıbıyım :))oooooooooo canim hosh geldin :) tebrikler. inshaALLAH cooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu olursunuz :)resimler hani resimler. turkanda yanimda, o da coookk tebrik ediyor. cok sevindik okuyunca.
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,2 şekersiz cay,5 yesil zeytin,3 çay k bal,1 salatalık 2 yk yoğurt,kk peynır
ara:1 şeftalı,5 kıraz
öğle:1 kek,3 şekersiz cay,1 dilim karpuz
ara:1 top dondurma
akşam:1 kase yoğurt çorbası
ara:1 sekersiz kahve
aktiviteler:2 litre su,400ip,150 twist,yarım saat step,5 dak dambıl çalısması,2 kupa yesil çay
MENUM:
KAHVALTI;
OGLE;
tavuklu pilav, 1d.karpuz
ARA;
1 seftali, 1salatalik
AKSAM;
SPOR;
1)30 dk jillian
2) e.sarac
3)100 ip
kızlar ben şimdi nöbetteyim kendime koca bir tabak salata yaptım şimdide biraz meyve yiyorumakşam yemeğinde 2 köfte bir tabak yayla çorbası ve bir dilim karpuz vardı menümde.bu hafta kızsal mareret olcam sanırım iştahım açıldı canım datlu istiyoooooooooooo ama yemicem:)bide tv de nefise karatay çıkmıştı bi gün ben herşey yerim ama az yerim demişti mesela hergün çikolata yerim ama 1 paket değil sadece bir parca bir kare yerim dedi aslında çok mantıklı kendimizi mahruım edeceğimize tatdımlık yemek çok mantıklı azı da aynı tad çoğuda .
kızlar çok şükür nişanım oldu artık bende nişanlıyımadım adım en mutlu ana yürüyoruz
kızlar çok şükür nişanım oldu artık bende nişanlıyımadım adım en mutlu ana yürüyoruz
kızlar çok şükür nişanım oldu artık bende nişanlıyımAdım adım en mutlu ana yürüyoruz
Dün sabah tartıya çıktım ne kadar kilo almışım bi bakayım diye 57li bi rakam gördüm şok oldumHiç dikkat etmediğim halde gramcıklar gitmiş
Yarın inşallah sizlre katılıyorum eski yeme düzenime geçiyorum
hmyrali canım hayılısı olur inşallah bir ömür boyu mutluklar diliyorum
fehiyecimmm,
türkancımmm
nurgülcümmm
menülerinizide beğendim
fehiyecim çok iyi gidiyorsunn
türkanım dereotu çayı tadı nasıl
kız ne azı baksana menume acaip çokk her sey varcanım bak sen yine az yiyorsun akşama salata bir dilim ekmek falan ekleyebilirsin
canım gayet iyisin süper
evet canım bencede çok doğru :))
canım çok tebrik ediyorum Allah ömür boyu mutlu etsin inş. hani fotoğraf)
hayırlı olsun canım allah düğününü de nasip etsin çok zevkli şeyler bunlar keşke damatlara kuanun konsa her sene düğün yapacaksınız diye hemencik bitiyo insan doyamıyo bizim tam 1 sene oldu ama hala doyamadım bidaha düğün yap bana diyorum ayy ne güzel olur her senen düğün yapmak mecbur olsa öyle adet olsa her sene değişik gelinlik alırdıkben hala nöbetteyim kızlar ay bitmedi giti bu nöbet lastik gibi sündü saat 03:45 ben çavdar ekmeği ve peynir yiyorum midem kazındı daha 4 saat 15 dk var nöbetin bitmesine
hmyrali canım hayılısı olur inşallah bir ömür boyu mutluklar diliyorum
Fehiyecimmm,
Türkancımmm
Nurgülcümmm
Menülerinizide beğendim
Fehiyecim çok iyi gidiyorsunn
Türkanım dereotu çayı tadı nasıl
oooooooooo canim hosh geldin :) tebrikler. inshaALLAH cooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu olursunuz :)resimler hani resimler. turkanda yanimda, o da coookk tebrik ediyor. cok sevindik okuyunca.
öncelikle hoşgeldin aramıza hemşire hanım:))ben ve kızım korkarız da doktor ,hemşirelerden bu yas olmus hala çekınıyorum ya inanır mısın:))
hepp böyle mutlu olursun humeyracığım masallah adına çokk sevındim ınan 57 olmana da ayrı sevındim ee koşturmamcadandoır guzelim aferin sana bıran önce dön çok özledik senı bıtanem :))
ayy canım yaa zor iş senınkıde eşinin işi ne tatlım??
yok kız ben daha oturtamadım menumu ama ıyı dileklerin için cok sağol fıstık:))
darısı basına kız yanı düğünün de umarım sen de çokk mutlu olursun Türkana da selamlar tatlım sen de kuğu gibisin masallah ben de su aralar suaygırı gıbıyım :))
canım bak sen yine az yiyorsun akşama salata bir dilim ekmek falan ekleyebilirsin
canım gayet iyisin süper
evet canım bencede çok doğru :))
canım çok tebrik ediyorum Allah ömür boyu mutlu etsin inş. hani fotoğraf)
tebrik ederim humeyracigim,coook sevindiiiim.INSAALLAH cok mutlu olursunuz?nasil gecti nisan?her sey istediginiz gibi gitmisdir INSAALLAH
kızlarr ben kaç aydır doğru dürüst adet olmuyorum yanı ilacımı az attığım için söylemesi ayıp böyle acık sulu kan seklınde oluyordum ama benım bıran önce tam kullanıp tam bır adet görmem gerekıyor ama zaten kılom hala varken bır de ilaç kullanırsam en az 2 kılo alırım bılıyorum öfff önumuz de ramazan en az 2 kılo da ordan gelecek yandımkı ne yandım ben((
akşam çok az bence birazcık eklemelisinMenüm
Sabah 1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık peynir
1 dilim ekmek
1 bardak yeşil çay
ara 1 peksimet çok acıktım nedense
öğle
salata
3 kaşık bulgur pilavı
1 fincan sütlü nescafe
Akşam
1 dilim karpuz
biraz peynir
1 dilim ekmek
sıvı
şimdilik 1,5 lt su
2 bardak çay
spor yok akşam mutfak dolaplarım için kapak bakmaya gitcez
sonrada evimee yuvaamaaaa
bence iyi ekleme ya da çıkarmaya gerek yok sporunuzu da ihmal etmiyosunuz maşallahkızlar bende menümü yazayım
sabah yarım simit ve peynir
1 şekersiz çay
öğle 2 tane küçücük biber dolması 1 bardak ayran
ara 2 tane bisküvi yedim
akşam bezelye ve salata bir dilim ekmek olacak
2 bardak yeşil 1 bardak form çay
suyu bugün çok abarttım ama burası çok sıcak insan dayanamıyo
spor olarak yürüyüş olacak
işyerinde de 200 ip atladım 25 tane sağa sola bel hareketi
özlemişim sizi yaaaa
genel olarak çok az eğer miktarı yükseltmezsen metabolizman iyice yavaşlayacaksabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,2 şekersiz cay,5 yesil zeytin,3 çay k bal,1 salatalık 2 yk yoğurt,kk peynır
ara:1 şeftalı,5 kıraz
öğle:1 kek,3 şekersiz cay,1 dilim karpuz
ara:1 top dondurma
akşam:1 kase yoğurt çorbası
ara:1 sekersiz kahve
aktiviteler:2 litre su,400ip,150 twist,yarım saat step,5 dak dambıl çalısması,2 kupa yesil çay
MENUM:
KAHVALTI;
OGLE;
tavuklu pilav, 1d.karpuz
ARA;
1 seftali, 1salatalik
AKSAM;
SPOR;
1)30 dk jillian
2) e.sarac
3)100 ip
evet aslında doğru olan o biz eziyet ediyoruz kendimize sonra da ipin ucu ufacık da kaçsa kocaman kilo oluyokızlar ben şimdi nöbetteyim kendime koca bir tabak salata yaptım şimdide biraz meyve yiyorumakşam yemeğinde 2 köfte bir tabak yayla çorbası ve bir dilim karpuz vardı menümde.bu hafta kızsal mareret olcam sanırım iştahım açıldı canım datlu istiyoooooooooooo ama yemicem:)bide tv de nefise karatay çıkmıştı bi gün ben herşey yerim ama az yerim demişti mesela hergün çikolata yerim ama 1 paket değil sadece bir parca bir kare yerim dedi aslında çok mantıklı kendimizi mahruım edeceğimize tatdımlık yemek çok mantıklı azı da aynı tad çoğuda .
tebrik edeerim allah bi yastıkta kocatsın:)kızlar çok şükür nişanım oldu artık bende nişanlıyımadım adım en mutlu ana yürüyoruz
akşam çok az bence birazcık eklemelisin
bence iyi ekleme ya da çıkarmaya gerek yok sporunuzu da ihmal etmiyosunuz maşallah
Genel olarak çok az eğer miktarı yükseltmezsen metabolizman iyice yavaşlayacak
Hem doyurucu hem zararsız ne eksik ne fazla tam kıvamındasın ama dikkatimi çeken ara öğünler eklemişsin:)
evet aslında doğru olan o biz eziyet ediyoruz kendimize sonra da ipin ucu ufacık da kaçsa kocaman kilo oluyogöze batan bişe yok
Tebrik edeerim allah bi yastıkta kocatsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?