En azından eşin değerini biliyor canım
Ben çok çektim imkanı yok yüz vermem o kadına o kadın diyorum çünkü benim hiç birşeyim olmuyor
onu asla ama asla afettmeyeceğim
Düğüne şurda kalmış 8 gün hala arayıp sormuyor ihtiyac var mı diye
11 aydır zaten sormadı 8 günde mi sorcak diyorum kendi kendime ama nefret ediyorum ondan!!!!
canim yaa.canini sikma onlar icin.onlar ogullrini gozden cikarmislar zaten.ne uzuluyorsun bu bicim kalpsiz insanlara,senin gibi insana yazik ediyorlar amaemin il RABBIM gun gelicek ayagina getiricek onlari.(4 yil oldu ben neler cektim,cektirmege de devam ettiriyor.anlatsam ellrinle basini tutarsin...)sen mutlu olmaya bak.bu arada yengen nasil.
canim yaa.canini sikma onlar icin.onlar ogullrini gozden cikarmislar zaten.ne uzuluyorsun bu bicim kalpsiz insanlara,senin gibi insana yazik ediyorlar amaemin il RABBIM gun gelicek ayagina getiricek onlari.(4 yil oldu ben neler cektim,cektirmege de devam ettiriyor.anlatsam ellrinle basini tutarsin...)sen mutlu olmaya bak.bu arada yengen nasil.
Allah kapıma düşürmesin çünkü hiç merhametim yok onlara karşı
yengemi dün akşam gördüm
iyi görünüyordu
pataloji sonuçları bekleniyor hala
bayramı hastahanede geçirecek
Bugün akşam ben kalcam yanında
RABBIM acil sifalar versin,cocuklarina bagislasin INSAALLAH.cocuklari kac yaslarina?
14 ve 18 canım
14 yaşındaki kız
18 yaşındaki erkek
canım benim üzülme kazanırsın Allah ın izniyle sen yeter ki elinden geleni yapolmek istiyorum yaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ahh ne güzel eşin kıymet biliyor canım benimDun esım bana dıyor kı,sen anneme oyle bır gelınsın kı,annem tum ulkeyı,sehrı,hatta memlrkrtını arasa kendısı ıcın senınkı kadar sevecen,ıyı davranan,saygıda kusur etmeyen,guleryuzlu 1 esını daha bulamaz.
Ama gel gor kı ne cektıgımı bır ben bılırım
14 ve 18 canım
14 yaşındaki kız
18 yaşındaki erkek
Türkanım çok şanslısın
en azından eşin değerini biliyor
boşver yap sen iyiliğini at denize balık bilmezse Yaradan bilsin yeter
masa takvimi haklısın cnm en güzel günlerini zehir ediyorlar
Allah görüyor boşver hiç üzme kendini
Ne demişler eden bulacaktır mutlaka
hümeyracım ben senin fotolarını göremiyorum cnm ya
BAYILDIM YA.MASAALLAH LA KUVVETE ILLA BILLAH.SEN NE GUZELLER GUZELI,NE TATLI,NE SEKER,NE NE NE NEEEEcanlarım bikaç tane nişan fotoğraflarımdan albüm yaptım
hele bi bakın tontik görünüyor muyum (nişandaki halimden sonra 3kilo daha verdim)
fotograflar albümden telefonla çekme olduğu için çok net değil ama idare edin artık :)
canım benim üzülme kazanırsın Allah ın izniyle sen yeter ki elinden geleni yap
ahh ne güzel eşin kıymet biliyor canım benim
eşin dışında herkes kapının ardında kalıyor yeter ki eşinle mutlu ol canım
Türkanım çok şanslısın
en azından eşin değerini biliyor
boşver yap sen iyiliğini at denize balık bilmezse Yaradan bilsin yeter
masa takvimi haklısın cnm en güzel günlerini zehir ediyorlar
Allah görüyor boşver hiç üzme kendini
Ne demişler eden bulacaktır mutlaka
hümeyracım ben senin fotolarını göremiyorum cnm ya
ayy yaa yıne mı su lanet lafı söylüyorsun kızarım haolmek istiyorum yaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
çok sevındim en azından esin kıymet bılıyor o o...bosver senın esının fıkırlerı önemlı bıtanem:))Dun esım bana dıyor kı,sen anneme oyle bır gelınsın kı,annem tum ulkeyı,sehrı,hatta memlrkrtını arasa kendısı ıcın senınkı kadar sevecen,ıyı davranan,saygıda kusur etmeyen,guleryuzlu 1 esını daha bulamaz.
Ama gel gor kı ne cektıgımı bır ben bılırım
Allah kapıma düşürmesin çünkü hiç merhametim yok onlara karşı
yengemi dün akşam gördüm
iyi görünüyordu
pataloji sonuçları bekleniyor hala
bayramı hastahanede geçirecek
Bugün akşam ben kalcam yanında
yemın edıyorum kopacaksın yeter bır de 3 kılo az olduğunu düşünürsek yeter fıstık gıbısın masallah yaacanlarım bikaç tane nişan fotoğraflarımdan albüm yaptım
hele bi bakın tontik görünüyor muyum (nişandaki halimden sonra 3kilo daha verdim)
fotograflar albümden telefonla çekme olduğu için çok net değil ama idare edin artık :)
Allah yardım eder insallah sabret bıtanem sabret3 mart.2013 yabanci dil
25 mayis 2013 denklik
8 eylul 2013 TUS sinavi
1. ve 2. yi kazanmam gerekiyor 3.e ve gercek sinava girebilmem icin
amenna dua et bol bol o hep bızımle kurban olurum ben Yaradanıma:)bilmiyorum ya.sabrediyorum.ALLAH buyuktur.
sana da hayırlı bayramlar tatlım Allah yuzunu güldürsün güzelim Rabbım yengene acıl şifalar versin onu çocuklarına bağışlasın bıtanem güle güle git ve güle güle dön:)Kızlar hepinize şimdiden hayılı bayramlar ve iyi akşamlar diliyorum
10 Eylülde döneceğim hoşçakalın
Benim ve yengem için dualarınızı eksik etmeyin
ahhh ne güzel yaaa yerinde olmayı çok isterdim ne güzel düğün balayı en özel ve güzel anlar maşallahKızlar hepinize şimdiden hayılı bayramlar ve iyi akşamlar diliyorum
10 Eylülde döneceğim hoşçakalınanım
evet artık bitiyor ramazan canım bir daha ki yıla yetişir miyiz meçhulyarın arefeeee son günnnnn yupııı
sagol bitanem benim.ALLAH razi olsunayy yaa yıne mı su lanet lafı söylüyorsun kızarım ha(
çok sevındim en azından esin kıymet bılıyor o o...bosver senın esının fıkırlerı önemlı bıtanem:))
Allahım acıl şıfalar versin bıtanem çom üzüldüm ben yaa
yemın edıyorum kopacaksın yeter bır de 3 kılo az olduğunu düşünürsek yeter fıstık gıbısın masallah yaa
Allah yardım eder insallah sabret bıtanem sabret
amenna dua et bol bol o hep bızımle kurban olurum ben Yaradanıma:)
aaa...zaman geldi catdii ve sen gidiyorsun demeekk.RABBIM yardimcin olsun canim.seni cook opuyorum,kendine cok iyi bak.yengene de RABBIM sifalar versin.AMINKızlar hepinize şimdiden hayılı bayramlar ve iyi akşamlar diliyorum
10 Eylülde döneceğim hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?