her biri birbirinden kıymetli kardeşlerim mübarek ramazan bayramınız kutlu olsun. Şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle
dualarınız da beni de unutmayın hepinizi çok çok öpüyorum
banim canim arkadaslarim,bitanelerim..hepinizin bayramini kutlarim.RABBIMden sizleri her iki dunyada mutlu etmesini dilerim,sizleri coook seviyorum.
bu gun nolldu biliyormusunuz??kaynanamin bayramini kutlamak icin aradim.daha dogrusu esim aradi,konustu,birden telefon kesildi.ben de esimin yaninda bekliyodum tabi tebrik icin.sarji bitmismis annesinin telefonunun,sonra esime mesaj atti ki,biliyorum ve eminim ki ,kesin Turkan senin yanindadir ve beni tebrik etmek icin bekiyordur,sonra aradik ,dedi ki "caniiim,en muhum olan sensin benimcin,biliyordum ki tebrik etmek icin bekliyorsundur,ama oruc tutmus olan sendin,bayramin kutlu olsun,isterim ki aramizda hep sicaklik olsun,cok opuyorum,cok mutlu olmanizi istiyorum"
afferim güzelim bravo sana ben yapamam yanı ramazanda spor kutlarım senı:))selam canlar, yarindan insaallah diyetdeyim. Dugune 46 gun kaldi da insaallahSporumun da 12ci gunundeyim. Iyi ki ramazandir deyipde sporu birakmadim. Masaallah. Kendimi seviimmm
canlarııım hepinizin bayramı kutlu ve de mutlu olsunTatlıları abartıp kilo almayın emii :) bayramdan sonra görüşmek üzere
canım yapma böyle belkı gelıp geçıcı bır sinirdir hemen keske anneme gıdeceğim bıttı demesydin neyse tabı sen bılırsın hakkında hayırlısı olsun Allah sınavında da kolaylık versin üzme canını insallah yaptığı hatyı anlar canım eşinmerhaba herkese,dun kaynanamin yazligina gitmisdik ailecek.guzel gecti ELHAMDULILLAH.kaynanam beni cocuk gibi seviyordu,aliden farksiz,ALLAHa sukur.yalniiiz,dun esimle kavga ettik ve brn dedim ki ben carsamba neyim var topluyorum ve gidiyorum.canima tak etti artik,dayanamiyorum.bu kadar anlayissizliga ve haksizliga dayanacak gucum yok malesef.ben de insanim.emeklerim hep bosa gitdi,hep bosa.sinirleri bozuk,dayanamitorum,cok asabi.neyse bugun isim bayagi cok.utu temizlik,eh kolay degil tabi.gidersem alinin okulu,benim tus isim de yatar.napayim,denedim,olmuyor,adam beni sevemedi,sevemiyor,ne istiyor,ne bekliyor,nasil bir hatun arzu ediyor,bilemiyorum.ilgilenmiyorum da artik.ama asla sinirli ve heyecanli degilim,aksine cook rahatim.hayirlisi neyse o olur zaten.cok isim var,utuden baslasam iyi olur.:113::113::113::113::113:
merhaba herkese,dun kaynanamin yazligina gitmisdik ailecek.guzel gecti ELHAMDULILLAH.kaynanam beni cocuk gibi seviyordu,aliden farksiz,ALLAHa sukur.yalniiiz,dun esimle kavga ettik ve brn dedim ki ben carsamba neyim var topluyorum ve gidiyorum.canima tak etti artik,dayanamiyorum.bu kadar anlayissizliga ve haksizliga dayanacak gucum yok malesef.ben de insanim.emeklerim hep bosa gitdi,hep bosa.sinirleri bozuk,dayanamitorum,cok asabi.neyse bugun isim bayagi cok.utu temizlik,eh kolay degil tabi.gidersem alinin okulu,benim tus isim de yatar.napayim,denedim,olmuyor,adam beni sevemedi,sevemiyor,ne istiyor,ne bekliyor,nasil bir hatun arzu ediyor,bilemiyorum.ilgilenmiyorum da artik.ama asla sinirli ve heyecanli degilim,aksine cook rahatim.hayirlisi neyse o olur zaten.cok isim var,utuden baslasam iyi olur.:113::113::113::113::113:
benim cirkin,kabiliyetsiz,beceriksiz,yalanci,duzenbaz,asla guvenilmiyecek,kadinlikla ,evi cekip cevirmekle alaakasi olmayan ve asla tahammul edilmiyecek biri oldugumu duymaktan ezberledim.bazen kalbi dili gibi degildir,adldirma diyorum,iyi insan,imanli insan diyorum ama insanin agzi bir guzel laf soylemezmi canim.ben saksidaki cicekmiyim,insanim ben,ben cicegimi bile gidip gelip severim ki daha guzel olsun.yipraniyorum ama.......dur demezse gidicem.laf agzimdan cikti bikere.utulenecekleri utuledim,banyo,tuvaleti temizledim,yarin sabah ev islerimide bitirip taporlanicam INSAALLAH.ustelik adet oldum,yoksa yarina birakmazdim.
senin gibi bir kadına bunları söyleyebiliyorsa aklından zoru var demektir :26: çok üzüldüm canım yaa Allah akıl fikir versin kocanakaybedince anlar kıymetini ama iş işten geçmiş olur..sen içini ferah tut kendini de çocuğunu da üzme..inşallah aklı başına gelir af diler senden..iyi haberler verirsin inşallah bize
benim cirkin,kabiliyetsiz,beceriksiz,yalanci,duzenbaz,asla guvenilmiyecek,kadinlikla ,evi cekip cevirmekle alaakasi olmayan ve asla tahammul edilmiyecek biri oldugumu duymaktan ezberledim.bazen kalbi dili gibi degildir,adldirma diyorum,iyi insan,imanli insan diyorum ama insanin agzi bir guzel laf soylemezmi canim.ben saksidaki cicekmiyim,insanim ben,ben cicegimi bile gidip gelip severim ki daha guzel olsun.yipraniyorum ama.......dur demezse gidicem.laf agzimdan cikti bikere.utulenecekleri utuledim,banyo,tuvaleti temizledim,yarin sabah ev islerimide bitirip taporlanicam INSAALLAH.ustelik adet oldum,yoksa yarina birakmazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?