ben anlamadım neye üye olursun ?Turkıyedeb polsam 35tl oder,pro uye olurdum yaa.aslında kredı kartıyla burdan dfa yapabılırdım ama aramız lımonı.2.guzel bıle olsa gereksız oldugundan yapmazdı
nankorler ısteeeee.................türkanım vallahı bu adam çatlak sana nasıl da kıyar bu lafları söyler kendısı brad pıt mıkı sana böyle laflar eder hem güzellik geçıcıdır bılmıyor mu bunları senın gıbısını arasa da bulamaz geri dönuş sanadır tatlım merak etme sen
ben anlamadım neye üye olursun ?
Merhaba bıtanem,canım fehıyem.ta turkıyeden ardın benı,ne kadar yazmıstır sana kımbılır,sagol ya bıtanem
ee onların farkı ne kı??kk da ısmı kırmızıyla yazılmıs bazı uyeler var ya.onlar 35 tl odemıs,pro uye olmus.
o adam sensiz bır hiçç merak etme sensiz çorabını bıle bulamaz aç kalır vallahı hem senın o güzel yuyzunu görmese de yapamaz saçmalamıs işte sıkma canınınankorler ısteeeee.................
ee onların farkı ne kı??
varsın bızım ismımız de kırmızıyla yazılmasın kız ne olcak boşver :))
bılmıyom kı ısımlerı kırmızıyla yazılıyor,falan.
o adam sensiz bır hiçç merak etme sensiz çorabını bıle bulamaz aç kalır vallahı hem senın o güzel yuyzunu görmese de yapamaz saçmalamıs işte sıkma canını
nıye??farklı olurdu ıstevarsın bızım ismımız de kırmızıyla yazılmasın kız ne olcak boşver :))
artık dusunuruz,sen ne zaman ıstersen.bana gore farketmezkız türkanım haftadan ıtıbaren mı kılo bıldırımı yapacağız??
dımı?/gıtsem benı ozlermı acaba???demın cok yorulup dıvandan oyle sessız ,karnımı kucaklayıp oturmusdum,geldı dedı kı neden yordun kendını bu kadar hem de bu halde,cokmu muhumdu,turkosumm,sonra yapsaydın,ama ben hıc bozmadım.kusum
işte bak çatlak demiştim sana çatlak bu adam ne dikkate alıyorsun boşver keyfine bak sen :))
e tabı kılolar gitmiş hanımefendi çıtır biz önemlı değiliz şişko şişko kalalımnıye??farklı olurdu ıste
artık dusunuruz,sen ne zaman ıstersen.bana gore farketmez
e tabı kılolar gitmiş hanımefendi çıtır biz önemlı değiliz şişko şişko kalalım
şaka kız şaka bılıyorum önemlı olan senın sınavı hayırlısı ıle kazanman canım zaten ıdeal kılodasın tatlım:)KISKANC SENIIII.KIZ KOTU BISEYMI DEDIM.YANI SEN NE ZAMAN ISTERSEN DE YAPALIM.O MANADA.BENIMCIN NIYE FARKETSIN KI.RAMAZAN DA BITTI SONUCTA.HEM DIYET,SPOR YAPAMASA DA,ZIRA DERSIM COK YOGUN,AMA DIKKAT EDICAM MUTLAKA iINSAALLAH
sana da hayırlı bayramlar guzelım iyi tatıller sana güzelim görüşürüz insallah:))güzel bayanlar hepinizin bayramı mübarek olsun
güzeller ben pazartesiye kadar yokum :))
bizim izznler uzadı da
Türkancım çok üzüldüm canım eşinin yaptığına
ama erkekler hep böyle cnm boşver üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?