Turkan88'in Diyet Günlüğü

nankorler ısteeeee.................

o adam sensiz bır hiçç merak etme sensiz çorabını bıle bulamaz aç kalır vallahı hem senın o güzel yuyzunu görmese de yapamaz saçmalamıs işte sıkma canını

dımı?/gıtsem benı ozlermı acaba???demın cok yorulup dıvandan oyle sessız ,karnımı kucaklayıp oturmusdum,geldı dedı kı neden yordun kendını bu kadar hem de bu halde,cokmu muhumdu,turkosumm,sonra yapsaydın,ama ben hıc bozmadım.kusum

işte bak çatlak demiştim sana çatlak bu adam ne dikkate alıyorsun boşver keyfine bak sen :))

Türkanım ben çıkıyorum bırazdan misafirlerim gelecek akşama görüşürüz canım bayyyy

e tabı kılolar gitmiş hanımefendi çıtır biz önemlı değiliz şişko şişko kalalım

KISKANC SENIIII.KIZ KOTU BISEYMI DEDIM.YANI SEN NE ZAMAN ISTERSEN DE YAPALIM.O MANADA.BENIMCIN NIYE FARKETSIN KI.RAMAZAN DA BITTI SONUCTA.HEM DIYET,SPOR YAPAMASA DA,ZIRA DERSIM COK YOGUN,AMA DIKKAT EDICAM MUTLAKA iINSAALLAH

güzel bayanlar hepinizin bayramı mübarek olsun
güzeller ben pazartesiye kadar yokum :))
bizim izznler uzadı da
Türkancım çok üzüldüm canım eşinin yaptığına
ama erkekler hep böyle cnm boşver üzme kendini

KISKANC SENIIII.KIZ KOTU BISEYMI DEDIM.YANI SEN NE ZAMAN ISTERSEN DE YAPALIM.O MANADA.BENIMCIN NIYE FARKETSIN KI.RAMAZAN DA BITTI SONUCTA.HEM DIYET,SPOR YAPAMASA DA,ZIRA DERSIM COK YOGUN,AMA DIKKAT EDICAM MUTLAKA iINSAALLAH
şaka kız şaka bılıyorum önemlı olan senın sınavı hayırlısı ıle kazanman canım zaten ıdeal kılodasın tatlım:)

sana da hayırlı bayramlar guzelım iyi tatıller sana güzelim görüşürüz insallah:))

eee kızlar sizcede artık başlama zamanı gelmedimi dietimize :) eminim sizde benim gibi özlemişsinizdir ben bugünden başlayayım diyorum sabah 1 tost ve şekersiz yeşil çayla yaptım kahvaltımı..

ekime kadar işi sıkı tutmam lazım düğünümüz var ve ben elbiseden fışkırmak istemiyorum :18:

hadi hadi sizde artık çıkın şu tatil modundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…