eee kızlar sizcede artık başlama zamanı gelmedimi dietimize :) eminim sizde benim gibi özlemişsinizdirben bugünden başlayayım diyorum sabah 1 tost ve şekersiz yeşil çayla yaptım kahvaltımı..
ekime kadar işi sıkı tutmam lazım düğünümüz var ve ben elbiseden fışkırmak istemiyorum :18:
hadi hadi sizde artık çıkın şu tatil modundan
merhaba bitanelerimmm,nasilsiniz bakiim??sukurler olsun daha iyiyim.sinirim gecti.neyse gitmiyorum:)sizii de uzdum ama napiyim nankorluye dayanamiyorum.güzel bayanlar hepinizin bayramı mübarek olsun
güzeller ben pazartesiye kadar yokum :))
bizim izznler uzadı da
Türkancım çok üzüldüm canım eşinin yaptığına
ama erkekler hep böyle cnm boşver üzme kendini
merhaba bitanelerimmm,nasilsiniz bakiim??sukurler olsun daha iyiyim.sinirim gecti.neyse gitmiyorum:)sizii de uzdum ama napiyim nankorluye dayanamiyorum.
ama aksam oylasina gidicem annemlere INSAALLAH.1 hafta ordayim
çok sevindim canım ...eşinle barıştın mı peki ? hemen affetme sürünsün accık
beni once bi guzel azrladi ,sonra pisman oldu,kucakladi,basimi omuzuna koydu ve dedi ki,senincin dunyanin en rahat yeri burasi.(yani kendi omuzu):127:gitmenizi istemiyorum
beni once bi guzel azrladi ,sonra pisman oldu,kucakladi,basimi omuzuna koydu ve dedi ki,senincin dunyanin en rahat yeri burasi.(yani kendi omuzu):127:gitmenizi istemiyorum
benı asla inandıramazsın sen cok zayıfsın bence sadece oru kılonu zayıflamana gerek yok tatlım:))evet canım bence de başlayalım artık yaa ben bayramda dana gibi yedim resmen göbüşüm fırladı 3günde
sabah bir tane sade ev yapımı pogaça biraz peynir ve 6tane zeytin yedim 2 bardakta açık şekersiz çay içtim
ya haklısın da işte ben çok dıkkat ederim ama uzun bır sure spor yapamam haftaya amelıyat için malatya ya gıdeceğim rahımden ufak bı yara var alınacak bana dua edın yarında amelıyat tarıhını almak için doktorla konusmaya gıdeceğiz esimle malatya yaeee kızlar sizcede artık başlama zamanı gelmedimi dietimize :) eminim sizde benim gibi özlemişsinizdirben bugünden başlayayım diyorum sabah 1 tost ve şekersiz yeşil çayla yaptım kahvaltımı..
ekime kadar işi sıkı tutmam lazım düğünümüz var ve ben elbiseden fışkırmak istemiyorum :18:
hadi hadi sizde artık çıkın şu tatil modundan
ya haklısın da işte ben çok dıkkat ederim ama uzun bır sure spor yapamam haftaya amelıyat için malatya ya gıdeceğim rahımden ufak bı yara var alınacak bana dua edın yarında amelıyat tarıhını almak için doktorla konusmaya gıdeceğiz esimle malatya ya
ya haklısın da işte ben çok dıkkat ederim ama uzun bır sure spor yapamam haftaya amelıyat için malatya ya gıdeceğim rahımden ufak bı yara var alınacak bana dua edın yarında amelıyat tarıhını almak için doktorla konusmaya gıdeceğiz esimle malatya ya
yok buradayım daha yarın bır gıdıp tarih için konusulacak amelıyat için ama buyuk ıhtımalle hafta içi olurum hayırlısıoyy fıstığım boşver sporu filan .. inşallah önemsiz bişeydir canım benim..üniversite hastanesine mi gidiceksiniz ? :26: kesin ameliyat mı diyorlar ? bizi habersiz bırakma emi fehiyem ..
fehiyemmkurban olurum sana??ne ameliyati?okudum basimdan kaynar sular dokuldu sanki.RABBIM sifa versin INSAALLAH.bizi habersiz koyma[/QUOTE
]
rahım canım ufak bır yara var onu alacaklar korkulacak bır sey yok ama tabı genıtal bölge çok hassa olduğu için dıkışler bılebazen tutmayabılıyormus ıyılesme surecı uzunmus yaranın yanı amelıyatın
amın fıstığım amın Allah razı olsun canlarım bacılarım benım:))ahh canım benim Allah şifa versin tez vakitte iyi olur inşallah
önce sağlık kuzum kendine dikkat et lütfen
habersiz bırakma bizleri inşallah ağrısız sızısız atlatırsın canım
bıtanem yapamıyorsan eğer evden yemekgötürmen daha ıyı olur tabı:)ben bu gün çok düzensiz beslendim canlar
öğle yemeğini dışarda yemek bana iyi gelmiyor evden bi şeyler götüreceğim yoksa yakın zamanda verdiğim tüm kiloları geri alacağım
yok buradayım daha yarın bır gıdıp tarih için konusulacak amelıyat için ama buyuk ıhtımalle hafta içi olurum hayırlısı
fehiyemmkurban olurum sana??ne ameliyati?okudum basimdan kaynar sular dokuldu sanki.RABBIM sifa versin INSAALLAH.bizi habersiz koyma[/QUOTE
]
rahım canım ufak bır yara var onu alacaklar korkulacak bır sey yok ama tabı genıtal bölge çok hassa olduğu için dıkışler bılebazen tutmayabılıyormus ıyılesme surecı uzunmus yaranın yanı amelıyatın
bitanem,aklim sendekaldiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?