Turkan88'in Diyet Günlüğü

eee kızlar sizcede artık başlama zamanı gelmedimi dietimize :) eminim sizde benim gibi özlemişsinizdir ben bugünden başlayayım diyorum sabah 1 tost ve şekersiz yeşil çayla yaptım kahvaltımı..

ekime kadar işi sıkı tutmam lazım düğünümüz var ve ben elbiseden fışkırmak istemiyorum :18:

hadi hadi sizde artık çıkın şu tatil modundan

evet canım bence de başlayalım artık yaa ben bayramda dana gibi yedim resmen göbüşüm fırladı 3günde
sabah bir tane sade ev yapımı pogaça biraz peynir ve 6tane zeytin yedim 2 bardakta açık şekersiz çay içtim

merhaba bitanelerimmm,nasilsiniz bakiim??sukurler olsun daha iyiyim.sinirim gecti.neyse gitmiyorum:)sizii de uzdum ama napiyim nankorluye dayanamiyorum.
ama aksam oylasina gidicem annemlere INSAALLAH.1 hafta ordayim

Son düzenleme:
Günaydın herkese
Türkan eşinle sorun yaşamışssın ama düzelmiş sevindim canım
Hepinizi öpüyorum
Giremiyorum k.bakmayın

beni once bi guzel azrladi ,sonra pisman oldu,kucakladi,basimi omuzuna koydu ve dedi ki,senincin dunyanin en rahat yeri burasi.(yani kendi omuzu):127:gitmenizi istemiyorum

kızlar akşama abımler yemeğe gelecek ama ben dikkat ediyorum bugün spor yapamam ama yarından tıbaren baslıyorum ınsallah:))

sabah:2 kepek ekmeği,2 çay ka bal,2 dilim sucuk,2 sekersiz cay
öğle:1 dilim kepek ekmeği,acıbıber tursusu
ara:1 bardak sekersiz kahve
akşam:buyuk ıhtımalle corba ve az etlı yemek yerim
bugün sporum yok yarından baslarım ınsallah bu arada kızlar yarın malatya ya doktora gıdeceğim bana amelıyat için gün verecek buyuk ıhtımalle haftaya amelıyat olacağım benden parça alacak dua edin (

benı asla inandıramazsın sen cok zayıfsın bence sadece oru kılonu zayıflamana gerek yok tatlım:))

ya haklısın da işte ben çok dıkkat ederim ama uzun bır sure spor yapamam haftaya amelıyat için malatya ya gıdeceğim rahımden ufak bı yara var alınacak bana dua edın yarında amelıyat tarıhını almak için doktorla konusmaya gıdeceğiz esimle malatya ya

oyy fıstığım boşver sporu filan .. inşallah önemsiz bişeydir canım benim..üniversite hastanesine mi gidiceksiniz ? :26: kesin ameliyat mı diyorlar ? bizi habersiz bırakma emi fehiyem ..

fehiyemmkurban olurum sana??ne ameliyati?okudum basimdan kaynar sular dokuldu sanki.RABBIM sifa versin INSAALLAH.bizi habersiz koyma

oyy fıstığım boşver sporu filan .. inşallah önemsiz bişeydir canım benim..üniversite hastanesine mi gidiceksiniz ? :26: kesin ameliyat mı diyorlar ? bizi habersiz bırakma emi fehiyem ..
yok buradayım daha yarın bır gıdıp tarih için konusulacak amelıyat için ama buyuk ıhtımalle hafta içi olurum hayırlısı

ahh canım benim Allah şifa versin tez vakitte iyi olur inşallah
önce sağlık kuzum kendine dikkat et lütfen
habersiz bırakma bizleri inşallah ağrısız sızısız atlatırsın canım

ben bu gün çok düzensiz beslendim canlar
öğle yemeğini dışarda yemek bana iyi gelmiyor evden bi şeyler götüreceğim yoksa yakın zamanda verdiğim tüm kiloları geri alacağım

ahh canım benim Allah şifa versin tez vakitte iyi olur inşallah
önce sağlık kuzum kendine dikkat et lütfen
habersiz bırakma bizleri inşallah ağrısız sızısız atlatırsın canım
amın fıstığım amın Allah razı olsun canlarım bacılarım benım:))

ben bu gün çok düzensiz beslendim canlar
öğle yemeğini dışarda yemek bana iyi gelmiyor evden bi şeyler götüreceğim yoksa yakın zamanda verdiğim tüm kiloları geri alacağım
bıtanem yapamıyorsan eğer evden yemekgötürmen daha ıyı olur tabı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…