Turkan88'in Diyet Günlüğü

avukatla konusmus gelmis,ogleden sonra da notere gidicez,davayi ben aciyorum,yetkiyi avukata verdigime dair notersen belge alip avukata vericez 3 aylik surenin icine girmis olucaz INSAALLAH HAYIRLISIYLA.

davayı neden kendisi değilde sen açıyosun canım ? sende avukata yetki vermeden önce başka bir avukatla görüş kendi haklarını öğren ve sakın gurur yapıpta haklarından feragat etme tamammı tatlım..hakkınızda hayırlısı olsun hiç sıkma canını ..

merhba milleet,dun sabahdan oglene kadar o kadaar is yaptim,sonra fmf atagi gecirdim,hic halim yoktu.sukurler olsun simdi iyiyim.menumu de paylasamadim,ama cook kotuydum.

Canım benim çok çok geçmiş olsun

Canım gayet iyi

Canım çok üzülüyorum durumunuza
Rabbim en iyisini bilir hakkınızda hayırlı olanı versin
İnşallah bundan sonra herşey çok çok güzel olsun canım Türkanım benim

Fehiyem bu arda nasıl oldun kuzum
Ağrın falan yok inşallah
Kuzucuklar nasıl alışabildiler mi okula

Gülşencim senin fıstık alışabildi mi nasıl durumlar

Fehiyecim bu arada masa takvimine sormuşsun karpuz reçelini o aslında karpuz kabuğu reçeli dimi hemşerim:)
karpuz kabuğunun beyaz yerlerinden yapılıyor pekte güzel olur :))

esimin keyfi dort kose ,sarkilar soyluyor,gulucukler saciyor etrafa,benimle dalga geciyor,o ne bicim imza atisti oyle diye,bir elinle kagidi da tutmuyordun hic,ne o uzuldunmu guvendigin daglari elinden aldim diye"gibi sozler soyluyor ve beni coook uzuyor.

meni candan usandirdi,
cefadan yar usanmazmi?
melekler yandi ahimdan
muradim semi yanmazmi?

[video=youtube;Ij0vZM54qDc]http://www.youtube.com/watch?v=Ij0vZM54qDc[/video]

yazik be .....!!seni cok sevdim.yemin ederim.,cok sevdim.yaziklar olsun...yaziklar olsun,yaziklar olsun

ne zalim ne kötü yürekli bir eşin varmış yaa bence üzülme hatta sevin kurtuluyorum diye.. oğlun içinde güçlü ve sakin olmalısın unutma.. çocuklar çok etkileniyor böyle şeylerden

ne zalim ne kötü yürekli bir eşin varmış yaa bence üzülme hatta sevin kurtuluyorum diye.. oğlun içinde güçlü ve sakin olmalısın unutma.. çocuklar çok etkileniyor böyle şeylerden

oglumu belli etmeme calisiyorum,agladigimi gordugunde,anne noldu sana,babammi uzdu seni diyor,opuyor beni,cok uzuluyor

alıştı ablası maşallah daha çok küçük kuzum ama çok sevdi okulunu ..öğretmenimiz de başak çok güzel resim yapıyor dedi :) sevinçten dört köşe oldum

[video=youtube;aQcIfrPIOsg]http://www.youtube.com/watch?v=aQcIfrPIOsg&feature=related[/video]

canim arkadaslarim,sizi cok uzdum hakkinizi helala edin.lutfen menulerinizi paylasin.esimin hincini sizden cikarim aaaaaaaaaa

[video=youtube;aQcIfrPIOsg]http://www.youtube.com/watch?v=aQcIfrPIOsg&feature=related[/video]

canim arkadaslarim,sizi cok uzdum hakkinizi helala edin.lutfen menulerinizi paylasin.esimin hincini sizden cikarim aaaaaaaaaa

canım benim aşkolsun ne hakkı
lütfen kendini ağlayıpta harap edip durma gülşen haklı
sonradan kocan çok ağlayacak
daraldıkça gel buraya yaz
kendi kendini yeme boşuna
git oğluna sarıl ve lütfen hem onu hem kendini
değmeyen bu adam için boşuna üzme

annemı ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmm

sanirim biraz uyusam iyi olur.bu arada ben uzuntuden okuz gibi yiyorum,engel olamiyorum kendime.

aksama menuler lutfennnnn

masatakvimi
gulsen
nurgul
fehiye
humeyra
ozlem

menuleeeerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…