avukatla konusmus gelmis,ogleden sonra da notere gidicez,davayi ben aciyorum,yetkiyi avukata verdigime dair notersen belge alip avukata vericez 3 aylik surenin icine girmis olucaz INSAALLAH HAYIRLISIYLA.
gercek malesef ve simdi geldik noterden.bu kadar....[video=youtube;AXb1_BjwWg0]http://www.youtube.com/watch?v=AXb1_BjwWg0[/video]Canım gerçek mi bu
Çok üzüldüm inan ki
merhba milleet,dun sabahdan oglene kadar o kadaar is yaptim,sonra fmf atagi gecirdim,hic halim yoktu.sukurler olsun simdi iyiyim.menumu de paylasamadim,ama cook kotuydum.
Dün kü menüm
Sabah
1 bardak yeşil çay
1 dilim ekmek üstüne krem peynir
domates salatalık
1 çimdik karpuz reçeli
Öğle
Fırında tavuk
yoğurt
küçük bir dilim kepekli ekmek
Akşam
5 kaşık makarna
2 küçük köfte
Biraz çerez fındık fıstık vs
Bıktım artık ınsanlara esımı anlatmaktan,esımcın uzulmekten,bana acımalardan ,herseyden,ınsanları uzmakten bıktım,sızı de uzdum,uzuyorum,hakkınızı helal edın,ama rtık son,bıtıyor ınsaallah,ertık esımın benı bu son uzusudur,esımcın vıdaha goz yası dokmıycem.
NE OLUCAK BENIM HALIM ALLAHIM,cok kotuyum,cok caresizimmm.....
ne zalim ne kötü yürekli bir eşin varmış yaabence üzülme hatta sevin kurtuluyorum diye.. oğlun içinde güçlü ve sakin olmalısın unutma.. çocuklar çok etkileniyor böyle şeylerden
Fehiyem bu arda nasıl oldun kuzum
Ağrın falan yok inşallah
Kuzucuklar nasıl alışabildiler mi okula
Gülşencim senin fıstık alışabildi mi nasıl durumlar
Fehiyecim bu arada masa takvimine sormuşsun karpuz reçelini o aslında karpuz kabuğu reçeli dimi hemşerim:)
karpuz kabuğunun beyaz yerlerinden yapılıyor pekte güzel olur :))
oglumu belli etmeme calisiyorum,agladigimi gordugunde,anne noldu sana,babammi uzdu seni diyor,opuyor beni,cok uzuluyor
oglumu belli etmeme calisiyorum,agladigimi gordugunde,anne noldu sana,babammi uzdu seni diyor,opuyor beni,cok uzuluyor
alıştı ablası maşallahdaha çok küçük kuzum ama çok sevdi okulunu ..öğretmenimiz de başak çok güzel resim yapıyor dedi :) sevinçten dört köşe oldum
ALLAH korusun ben alisiz 1 saat bile nefes alamam olurumolurmu hic oyle sey.RABBIM alisimi korusun,AMINkıyamam ben kuzucuna
bencede eşin ne zalimmiş
boşver iyi kurtuldun ondan
sakın Aliyi ona verme canım bence sakın verme
[video=youtube;aQcIfrPIOsg]http://www.youtube.com/watch?v=aQcIfrPIOsg&feature=related[/video]
canim arkadaslarim,sizi cok uzdum hakkinizi helala edin.lutfen menulerinizi paylasin.esimin hincini sizden cikarim aaaaaaaaaa
canım benim aşkolsun ne hakkı
lütfen kendini ağlayıpta harap edip durma gülşen haklı
sonradan kocan çok ağlayacak
daraldıkça gel buraya yaz
kendi kendini yeme boşuna
git oğluna sarıl ve lütfen hem onu hem kendini
değmeyen bu adam için boşuna üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?