Turkan88'in Diyet Günlüğü

günaydın cannlarr :) masatakvimi resimlerini gördüm ba-yıl-dıııımmmm.... çok çok güzel bir gelin olmuşsun eşinlede çok yakışmışsınız.. bir ömür mutlu olun inşallah

merhaba herkese.madem toplandik yarin heeep beraber basliyoruz INSAALLAH.BISMILLAHIR RAHMANIR RAHIM.YENI GELENLER,HOOSGELDINIZ.
ANNEMLERDEYDIM BUGUN.BIR TEK GULSENIM MERAAK ETMIS
ayy aşkolsun ben ders çalıştığın için gelmiyorsun sanıyordum

tebrık ederııııım,bızde daha 17sı baslıyor da ondan tebrık etmıyordum,ne bıleyım,umarım coook calıskan olurlar ınsaallah
amınnnn amınnnnnn

ben öküz gibiyim serumlar ve ilaçlar şişrdi benı insallah 70 olmamısımdır korkuyorum kı tartılayım

ohh ohh mıss afiyetola

merhba milleet,dun sabahdan oglene kadar o kadaar is yaptim,sonra fmf atagi gecirdim,hic halim yoktu.sukurler olsun simdi iyiyim.menumu de paylasamadim,ama cook kotuydum.

bizim esimle durumumuz cok kotu ya.ne ben onunla konusmak istiyorum ne obenle.zaten bugun bosanma avukatina gidecegini soyledi.o kadar dua ediyorum,arastirip arastirip dua okuyorum am degil onu kendimi bile duzeltemiyorum,hatta dun istegini de geri cevirdim,daha bi kizdi sanirim.aslinda hasta oldugum icin.,cok kotuydum ama o onu istemedigimi dusundu,sonra aksama kadar benimle hic konusmadi,divanda uyudu.cok uzgunumm

bizim esimle durumumuz cok kotu ya.ne ben onunla konusmak istiyorum ne obenle.zaten bugun bosanma avukatina gidecegini soyledi.o kadar dua ediyorum,arastirip arastirip dua okuyorum am degil onu kendimi bile duzeltemiyorum,hatta dun istegini de geri cevirdim,daha bi kizdi sanirim.aslinda hasta oldugum icin.,cok kotuydum ama o onu istemedigimi dusundu,sonra aksama kadar benimle hic konusmadi,divanda uyudu.cok uzgunumm

Canım inşallah eşinle aranız düzelir
Hayırdır inşallah problem nedir özel olmazsa yardımcı oluruz belki kuzum

Dün kü menüm

Sabah
1 bardak yeşil çay
1 dilim ekmek üstüne krem peynir
domates salatalık
1 çimdik karpuz reçeli

Öğle
Fırında tavuk
yoğurt
küçük bir dilim kepekli ekmek

Akşam
5 kaşık makarna
2 küçük köfte

Biraz çerez fındık fıstık vs

biz treni kacirdik bile.ben yillardir bisey yapamadim,bir gundemi duzelicek,esimi tanidigim gunden goz yasim hic durmadi ama asla pes etmedim,yorulmadim,sevgimcin calisdim,kulagim nice hakaretler duydu,1kere bile olsun seni seviyorum duymasam bile sabrettim ama artik bittim,bu sure icinde ailemizi korumak icin asla kilini kipirdatmadi.ben de pes ettim ve bunu goruyor iste o sebepten artik bosanoyoruz,alisverise gitti,donuste avukatla gorusucekmis.bu kadar basitmis...ben bu dunyada esden yana mutlu olamadim.ama ELHAMDULILLAH.RABBIME sonsuz sukurler olsun.sonsuz mutluluk ve nimet cennet icindir.bu dunya sinav,sabir dunyasi.tek savasim artik oglumu okutup buyutmek ve uzman doktor olup biyerlere varabilmek.olmadi ,zorladim,yine olmadi,psikoloklardan iyi bir es olmak icin destek aldim,olmadi,cesit cesit yemekler dizdim onune,piril piril evle karsiladim,ailesine 1gun olsun saygisizleik etmedim,guzel gorunmek icin elimden geleni yaptim,her kes bayildi,ama o bana cirkinsin,igrencsin,senden igreniyorum,dokunamiyorum dedi,daha gecen cumartesi,her sey dedi,susdum ama o bikmadi,sen hayatimin en buyuk hatasisinbu evde olusunun tek sebebi alidir,bos hayeller kurma dedi bana,bosuna cabalama,iste sonuc ben pes ettim.bu kadar ,tek istegim bir an once annemin evinde yaninda huzura kavusmaktir INSAALLAH.

Çok kötü sözler bunlar canım..İçim acıdı okurken sıkma canını diyeceğim ama çok zor anlayabiliyorum
Keşke elimizden birşey gelse
Değerini bilmiyor senin
halbuki ne kadar güzel ve bakımlısın
bir mesleğin de var
arayıpda bulunamayacak bir eşken nasıl olurda değerini bilemez

simdi aradi kimlikdeki adresimi sordu,yaninda birisine yazdiriyordun,sanirim avukatda olucak.ben bir j]kez olsun esim tarafindan ..... disinda kucaklanmadimki,ama beni bazen cok uzup aglatdiginda,senin sucun yok sadeces seni sevmedigimcin,katlanamadigimcin sana aci cektiriyorum diyerek beni kucaklamistir,her sey nisanlilik zamaninda kaldi,neyse bitiyor ALLAHin izni ile.cok cok cok dua attim RABBIMe nolur artik mmutlu olayim eger olmadiysa vardir bir hikmet diyorum,zira YERLERI GOKLERI YARADAN RABBIM BU ACIZ KULUNU isterse cok mutlu ederdi,ama hayir var demekki bu iste,demek ki bu bitis baska bir mutlulugun baslangici olucak INSAALLAH.

Bıktım artık ınsanlara esımı anlatmaktan,esımcın uzulmekten,bana acımalardan ,herseyden,ınsanları uzmakten bıktım,sızı de uzdum,uzuyorum,hakkınızı helal edın,ama rtık son,bıtıyor ınsaallah,ertık esımın benı bu son uzusudur,esımcın vıdaha goz yası dokmıycem.

Canım kıyamam sana üzülme lütfen vardır herşeyde bir hayır
düzelir inşallah

hakkınızda hayırlısı buymuş demekki bence hiç üzme kendini o seni haketmemiş ,yıpratmış , üzmüş...böyle mutsuz bir hayat süreceğine ayrılır huzura erersin.. tabiki kolay değil üzüleceksin sonuçta yılların emeği , alışkanlıkları ... ama bu kadar hakaretten sonra o sana yalvarıp özür dilesede affetme

avukatla konusmus gelmis,ogleden sonra da notere gidicez,davayi ben aciyorum,yetkiyi avukata verdigime dair notersen belge alip avukata vericez 3 aylik surenin icine girmis olucaz INSAALLAH HAYIRLISIYLA.

merhba milleet,dun sabahdan oglene kadar o kadaar is yaptim,sonra fmf atagi gecirdim,hic halim yoktu.sukurler olsun simdi iyiyim.menumu de paylasamadim,ama cook kotuydum.
bıtanemm kıyamam kı sana ben çokk geçmişolsun yorma kendini o kadar

menu paylasan olmamis
bu ne demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hani menuler
ben bugünakşam yazacağım insallah

öküz işte ne anlar yorgunluktan

çokk cahıl bır adam ne yardım olur ona bılmıyorum

karpuz recelı ne yahu ılk defa duydum yahu
Spor yok daha yeni evleyim nasıl yetişeym ben bu kadar işe
jilliana başlayacağım
pzt başlarım benle birlikte başlayan olsa keşke

su 1lt

ben bu aksam yapacağım insallah sporumu
nankör için üzme kendini insallah ılerde pişman olmaz

armudun ıyısını ayılar yer ama kıymetde bılmezler malesef

herseyde vardır bıt hayır sıkma canını bıtanem

amın canım amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…