aşkınız daim olsun canım da şu patlıcanlı yemeği anlamadım benbugün bize
Köfteli Rulo palıcan var
Yanına prinç pilavımız var
yanınada cacığımız
birde aşkımız
Eki Görüntüle 508136 Eki Görüntüle 508137 Eki Görüntüle 508138
aynen yaa üst bölgemle hiç bir sorunum yok sadece basenlerim psikolojimi çok bozuyor
onuda bu zamana kadar bu kadar çok takmazdım ama artık eşim bile müdahale ediyor duruma
diyete ihtiyacım olduğunu söylüyor
ama genetik bence yaa anneme çok benzerim her konuda basenlerimde benziyor:)
zamanında kavitasyon bile yaptırdım evet biraz incelme oldu ama istediğim sonucu alamadım malesef
aşkınız daim olsun canım da şu patlıcanlı yemeği anlamadım ben
ama harika görünüyor menü çok güzel
bunların hepsini eve gidince sen mi yapacaksın
helal olsun valla
kızlar yaa bir türlü giremiyorum diet modunasizler ne yapıyorsunuz?
masatakvimi , fıstığım resimlerini göremedim çok merak ediyorumayrıca yemekler şahane görünüyor ellerine sağlık ..
fehiye sen nasılsın canım ?? ağrın sızın var mı , iyileştin mi ? çocuklar başladı mı okula ?
türkanım uğramamış bugün ..umarım iyidir
daha ıyıym canımçok sağll evet çocuklar basladı şimdilik ıyı bakalım ne olacak darısı senıkılerin basına bıtanem ben dun basladım dıete tam moda gıremedım ama zamanla oda olur insallah canım:)
listeye bende katılmak istiyorummm nişanlım gelene kadar kilo vereyim hemde düğüne ön hazırlık olsun...nasıl bir yöntem uyguluyoruz şimdik
kızlar bende kilo verme aşkıyla yanıp tutuşuyorum
fehiyem benim kızlar okula gidiyolar zaten :) büyüğüm 4 de gidecek bu sene..küçüğümde dün başladı anaokuluna gidiyor .. yarın üçüncü günümüzdaha ıyıym canımçok sağll evet çocuklar basladı şimdilik ıyı bakalım ne olacak darısı senıkılerin basına bıtanem ben dun basladım dıete tam moda gıremedım ama zamanla oda olur insallah canım:)
merhaba herkese.madem toplandik yarin heeep beraber basliyoruz INSAALLAH.BISMILLAHIR RAHMANIR RAHIM.YENI GELENLER,HOOSGELDINIZ.
ANNEMLERDEYDIM BUGUN.BIR TEK GULSENIM MERAAK ETMIS
kızlar yaa bir türlü giremiyorum diet modunasizler ne yapıyorsunuz?
masatakvimi , fıstığım resimlerini göremedim çok merak ediyorumayrıca yemekler şahane görünüyor ellerine sağlık ..
fehiye sen nasılsın canım ?? ağrın sızın var mı , iyileştin mi ? çocuklar başladı mı okula ?
türkanım uğramamış bugün ..umarım iyidir
günaydın güzeller napıyosunuz bakalım
başlıyor muyuz bugünnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?