iş bulursun insallah sıkma canını kıloları da el bırlığiyle vereceğiz insallah merak etme bıtanem:)Fehiyecim bizim birlkik olammız lazım en kilolu benim yaaa
artık hem işsiz hem kilolu bir bayanım
evet ben de farediyorum ama inan doktora gıdecek 5 dak bıle yok malesef öfföfff çokk yoruluyorum oturmak haram oldu bır de çocuklar okula basladı hıçç zaanım yokkkFehıye,sen 63le baslamıstın zayıflamaya.baktım baslangıc kılona delı oldum,bır sorun var,kesınlıkle hafıfe alma canmı,doktora gıt!mutlaka.ben hem endokrın bezler ,hem de bobrekle alakalı bır durum olabılıcegını dusunuyorum,.
üzme tatlı canını ne olur vardır bır hayır canın sağolsun bıtanemBöyle basit bir insan için işten istifamı vermek koyuyor
Rabbim hakkımda böylesini hayırlı görmüş
ben çokk beğendim menunu ama keske spor olsaydı yaazamanım varken bugünkü menümüde yazayım
sabah
4zeytin
1dlm beyaz ekmek
domates salatalık
2çay kaşığı tulum peyniri
2bardak şekersiz çay
öğlen
ızgara balık
1dlm kepek ekmeği
salata
yarım bardak vişne kompostosu
ara
2bardak şekersiz çay
4tane kayısı çekirdeği içi
akşam
8tane kara lahana sarması
yoğurt
salata
ara
1 tana keçiboynuzu
yaklaşık 2ltre su spor yok
ben beğendim menunu çokdeğil sonuçta ders calışıyorsun aç bır sey anlamazsın kıMENU YORUMLARKEN KIMSE KIMSENIN GOZUNUN YASINA BAKMASIN.
KAHVALTI:
1kupa su
1d. cavdar,menemen,1 elma, incir receliye cay,yesil cay
OGLE;2kepce corba,1d.ekmek.5 kasik pilav
aksam;izmir kofte.
o kendıne baksın kendısı manken mı kı senı kılolu buluyorteşekkür ederim canım benim
kendimi toparlamam lazım çünkü nişanlımın gözüne hala kilolu görünüyorum
ben pasta dısında fazlalık görmedım bıtanem sıkma canını sonuçta doğum gunuymus olur öyle aradautanarak yazdığım menüm
2 incir aç karnına
sabah : kepekli ekmekten yağsız tost
2 zeytin - 1 çay kaşığı dut pekmezi
yeşilçay
1 dilim çikolatalı yaş pasta ( dün eşimin doğumgünüydü 2 gündür pasta yiyorum ) :18:
1 sade maden suyu
1 tabak pilav
yağsız salata
akşamada annem çağırdı lahana sarmış çok ama çok az yiyeceğimbugünüm çok kötü geçti bir an önce toparlanmam lazım biliyorum
sabah 1 yumurta. oglen 1 haslanmis patates lavasla. aksam yogurtlu makarnaara da cikolata yedim ama 1 tane
ben artık haber izlemıyorum kahroluyorumgünaydın güzellikler
yine bi çok şehit ve yaralı var kızlar bu durum beni çok üzüyor
Allah askerimizin yardımcısı olsun
çok mukemmel bır menu zaten sporada gerek yok sen bayağı zayıfsınbu arada benim menüm
sabah sadece şekersiz çay
geç kaldım bişey hazırlayamadım kendime
öğle 3 kaşık tavuk sote bir kepçe çorba yoğurt
akşam 4 kaşık börülce 1 dilim ekmek domates salatası
2 lt su
spor yok yorgunluktan uyuyakalmışım valla
saağoll bıtnemmmmm öpüldünn sekerim
neeeee boy 1.70 kılo 57,7 mı kızım sen zafiyet geciriyorsun resmen ne dieti nurgüll yeter bıtanem vallahı çokk ıyı kılon yaa keske bende 57,7 olsam asla diet yapmam aslaaaaaTürkancım benimki yanlış olmuş galiba ya
ona tıklayınca 67-58 çıkıyo kilolar
benim kilom 57,7 hedef 53
canım bide boyum 1.70 diyebiliriz
çooooooook teşekkür ederim :)
ağlama ne olur hakkında hayırlısı buymus bıtanemgecmmisi okuyamadim
dunden beri aglamaktan icim disima cikt
simdi yoldayim fabrikaya gidiyorum haklarimi almaya
dua edin kizlar bana
lanet olalar inallah cana gelen mala gelsinselamlar kızlar nasılsınız ? ben dün akşamdan beri çok üzgünüm ..dün kızımı okuldan alırken okulun bahçesinde cüzdanımı çaldırdımçocuklarımın kimlikleri benim ehliyetim kredi kartım herşeyim içindeydi.. kredi kartımı hemen iptal ettirdim karakola gidip ifade verdim kimlikleri yenileyebilmek için..birsürü iş çıktı bana moral bozukluğuda cabası... Allah ıslah etsin böyle insanları
babamın duruu ıyı değil türkan çok korkuyorum ona bır sey olursa mahvolurum o benım canım,yakısıklı baboşumbu ne yaa,ameliyatlar,esle sorunlar,isden cikmalar,hirsizlik,ooooooooooooffffff nolms bizlere kizlar,nazara geldik resmen.bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Türkan da olmazsa bırsey yapamıycaz kız nurgül değil mi:))heyoooo oldu oldu çok teşekkürler Türkancım :)
bugünkü menüm
sabah:2 kepek ekmeği,1sekersiz cay,2çay kbal,kkpeynır
öğle:barbunya 1 tabak ve 1 bardak ayran
ara:1 dılım karpuz
akşam:yesil fasulye,1bardak dıet kola
ara.1sekersiz kahve,bıraz karpuz
2litre su
1saat yuruyuş
canım benim Allah yardımcın olsun sıkma canınıgecmmisi okuyamadim
dunden beri aglamaktan icim disima cikt
simdi yoldayim fabrikaya gidiyorum haklarimi almaya
dua edin kizlar bana
ahhh canım yaa çok geçmiş olsunselamlar kızlar nasılsınız ? ben dün akşamdan beri çok üzgünüm ..dün kızımı okuldan alırken okulun bahçesinde cüzdanımı çaldırdımçocuklarımın kimlikleri benim ehliyetim kredi kartım herşeyim içindeydi.. kredi kartımı hemen iptal ettirdim karakola gidip ifade verdim kimlikleri yenileyebilmek için..birsürü iş çıktı bana moral bozukluğuda cabası... Allah ıslah etsin böyle insanları
sende biliyorsun ki sabah hiç olmamış en önemli öğünü atlamışınbu arada benim menüm
sabah sadece şekersiz çay
geç kaldım bişey hazırlayamadım kendime
öğle 3 kaşık tavuk sote bir kepçe çorba yoğurt
akşam 4 kaşık börülce 1 dilim ekmek domates salatası
2 lt su
spor yok yorgunluktan uyuyakalmışım valla
bugünkü menüm
sabah:2 kepek ekmeği,1sekersiz cay,2çay kbal,kkpeynır
öğle:barbunya 1 tabak ve 1 bardak ayran
ara:1 dılım karpuz
akşam:yesil fasulye,1bardak dıet kola
ara.1sekersiz kahve,bıraz karpuz
2litre su
1saat yuruyuş
ay evet ya saolsun Türkancım yetişti imdadımızaTürkan da olmazsa bırsey yapamıycaz kız nurgül değil mi:))
sabah
1dlm ekmek
yağda pişmiş 1 yumurtanın yarısı
domates
4tane zeytin
2 bardak şekersiz çay
öğlen
1kase yoğurtlu erişte
2bardak şekersiz çay
akşam
2kepçe çorba
2 yemek kaşığı taze fasulye
2 y.kaşığı yoğurt
bugün ziyarete çok gelen giden oldu öğünlerim biraz dengesiz oldu
canım benim gayet güzel menün babana çok üzüldüm cnm Allah şifasını versin inşallah Allah onları bizelere bağışlasın
ya benim sıkılaşmam lazım fehiyecim göbüş varbiraz da basen onları halletsem diyetlik bişeyim kalmıcak inşallah
ay evet ya saolsun Türkancım yetişti imdadımıza
canım gayet iyiyimiş annen nasıl oldu
nurgülüm annem hiç iyi değil çok ağrısı vargeceleri ağrıdan hiç uyuyamıyor haliyle bende pek uyuyamıyorum. Çok ağrısı oluyor tuvalet ihtiyacı için bile kendi kalkamıyor her şeyine ben yetişmeye çalışıyorum. Bir an evvel iyileşir inşallah çok üzülüyorum. Gümbür gümbür hareketli bir hatundur annem o yüzden bu durum kendisini de çok zorluyor. Allah şifa versin inşallah yaş daha 41 ama çok yıpranmış zamanında
aaaaaaaaa kalktim ali oturmus yazmis
):-_:0
)
20:
hayırdır güzelim ne oldu umarım rahatsız edici bır seyler yoktur tatlımgunaydin bitanelerimm
nasilsinizzz turkanim senden oazartesiye kadar ixin istiyorum
pazartesi t gaz sporumls birlikte badlicam bitsnem
amınn canım senındegünaydın güzel hatunlar
gününüz hayırlı ve bereketli olsun
acil şifalar diliyorum Rabbımden canım çok üzüldüm hem çok da gençmiş anacığınnurgülüm annem hiç iyi değil çok ağrısı vargeceleri ağrıdan hiç uyuyamıyor haliyle bende pek uyuyamıyorum. Çok ağrısı oluyor tuvalet ihtiyacı için bile kendi kalkamıyor her şeyine ben yetişmeye çalışıyorum. Bir an evvel iyileşir inşallah çok üzülüyorum. Gümbür gümbür hareketli bir hatundur annem o yüzden bu durum kendisini de çok zorluyor. Allah şifa versin inşallah yaş daha 41 ama çok yıpranmış zamanında
babam çok yaslı amelıyatı vücüt kaldıramadı galıba ıyı değil altına kaçırmaya basladı yaşı 85RABBIM ustunuzden eksik etmesin,cok gecmis olsun.fehiyem,baban neden kotu?cok uzuluyorum.benim annemin de sag korpucukalti kisimda 1ben vardi,5 yilda o buyudu,buyudu,kaniyor,kasiniyor,rahatsizlik verici,doktora gidicek bugun.INSAALLAH basit bir seydir.
kız dikkat dağınıklığı çoğu çocukta var endişelenme bıtanem annenı asla ihmal etme bır an önce doktora gıtsın acil şifalar dılıyorum Allahımdan canımbi yandan annem icin uzuluyorum,bi yandan esime nefret ediyorum,bi yandan dersimi yetisdiremiyorum,ev isleri bitmiyor,bi yandan acaba alide dikkat eksikligimi var diye endiseleniyorum,dikkati dagiliyor derste,bi garipbi yandan kendimde de oyleb ir rahatsizlik oldugunu dusunuyorumm,psikiatrise gitmek istiyorum mutlaka INSAALLAH.\
OOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
fehiye de sikintili babasi icin,humeyra da annesi icin,masatakviminin is sikintisi,gulsenin cuzdani,gumral da dugun telasinda,dagildik ya resmen,arzu gelemiyor sikintilari var,kimseni icinden diyet yapmak gelmiyor gibi,noluyoooooooor.ben adetliyim,lutfen hepimiz icin yasin,ayetel kursi,nas ,felek okuyuuun
gunaydin bitanelerimm
nasilsinizzz turkanim senden oazartesiye kadar ixin istiyorum
pazartesi t gaz sporumls birlikte badlicam bitsnem
bi yandan annem icin uzuluyorum,bi yandan esime nefret ediyorum,bi yandan dersimi yetisdiremiyorum,ev isleri bitmiyor,bi yandan acaba alide dikkat eksikligimi var diye endiseleniyorum,dikkati dagiliyor derste,bi garipbi yandan kendimde de oyleb ir rahatsizlik oldugunu dusunuyorumm,psikiatrise gitmek istiyorum mutlaka INSAALLAH.\
OOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
fehiye de sikintili babasi icin,humeyra da annesi icin,masatakviminin is sikintisi,gulsenin cuzdani,gumral da dugun telasinda,dagildik ya resmen,arzu gelemiyor sikintilari var,kimseni icinden diyet yapmak gelmiyor gibi,noluyoooooooor.ben adetliyim,lutfen hepimiz icin yasin,ayetel kursi,nas ,felek okuyuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?