Turkan88'in Diyet Günlüğü

Fehiyecim bizim birlkik olammız lazım en kilolu benim yaaa

artık hem işsiz hem kilolu bir bayanım
iş bulursun insallah sıkma canını kıloları da el bırlığiyle vereceğiz insallah merak etme bıtanem:)

evet ben de farediyorum ama inan doktora gıdecek 5 dak bıle yok malesef öfföfff çokk yoruluyorum oturmak haram oldu bır de çocuklar okula basladı hıçç zaanım yokkk

Böyle basit bir insan için işten istifamı vermek koyuyor
Rabbim hakkımda böylesini hayırlı görmüş
üzme tatlı canını ne olur vardır bır hayır canın sağolsun bıtanem

ben çokk beğendim menunu ama keske spor olsaydı yaa

MENU YORUMLARKEN KIMSE KIMSENIN GOZUNUN YASINA BAKMASIN.

KAHVALTI:
1kupa su
1d. cavdar,menemen,1 elma, incir receliye cay,yesil cay

OGLE;2kepce corba,1d.ekmek.5 kasik pilav

aksam;izmir kofte.
ben beğendim menunu çokdeğil sonuçta ders calışıyorsun aç bır sey anlamazsın kı

teşekkür ederim canım benim
kendimi toparlamam lazım çünkü nişanlımın gözüne hala kilolu görünüyorum
o kendıne baksın kendısı manken mı kı senı kılolu buluyor

ben pasta dısında fazlalık görmedım bıtanem sıkma canını sonuçta doğum gunuymus olur öyle arada

sabah 1 yumurta. oglen 1 haslanmis patates lavasla. aksam yogurtlu makarna ara da cikolata yedim ama 1 tane

ya sen ye zaten zayıfsın kı ne takıyorsun kafana
günaydın güzellikler
yine bi çok şehit ve yaralı var kızlar bu durum beni çok üzüyor
Allah askerimizin yardımcısı olsun
ben artık haber izlemıyorum kahroluyorum

çok mukemmel bır menu zaten sporada gerek yok sen bayağı zayıfsın

saağoll bıtnemmmmm öpüldünn sekerim

Türkancım benimki yanlış olmuş galiba ya
ona tıklayınca 67-58 çıkıyo kilolar
benim kilom 57,7 hedef 53
canım bide boyum 1.70 diyebiliriz
çooooooook teşekkür ederim :)
neeeee boy 1.70 kılo 57,7 mı kızım sen zafiyet geciriyorsun resmen ne dieti nurgüll yeter bıtanem vallahı çokk ıyı kılon yaa keske bende 57,7 olsam asla diet yapmam aslaaaaa

gecmmisi okuyamadim
dunden beri aglamaktan icim disima cikt
simdi yoldayim fabrikaya gidiyorum haklarimi almaya
dua edin kizlar bana
ağlama ne olur hakkında hayırlısı buymus bıtanem

lanet olalar inallah cana gelen mala gelsin

bu ne yaa,ameliyatlar,esle sorunlar,isden cikmalar,hirsizlik,ooooooooooooffffff nolms bizlere kizlar,nazara geldik resmen.bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
babamın duruu ıyı değil türkan çok korkuyorum ona bır sey olursa mahvolurum o benım canım,yakısıklı baboşum 14:

bugünkü menüm
sabah:2 kepek ekmeği,1sekersiz cay,2çay kbal,kkpeynır
öğle:barbunya 1 tabak ve 1 bardak ayran
ara:1 dılım karpuz
akşam:yesil fasulye,1bardak dıet kola
ara.1sekersiz kahve,bıraz karpuz
2litre su
1saat yuruyuş

bıtanecık arkadasımm çok sağoll çizelge için ellerine sağlık öpüldün kocamannn

sabah
1dlm ekmek
yağda pişmiş 1 yumurtanın yarısı
domates
4tane zeytin
2 bardak şekersiz çay

öğlen
1kase yoğurtlu erişte
2bardak şekersiz çay

akşam
2kepçe çorba
2 yemek kaşığı taze fasulye
2 y.kaşığı yoğurt

bugün ziyarete çok gelen giden oldu öğünlerim biraz dengesiz oldu

canım baklagillerden 4 yemek kaşığı yemek lazım bir tabağa sen ne kadar koyuyorsun?
sabah kahvaltınada çiğ sebze eklemelisin bence biraz

gecmmisi okuyamadim
dunden beri aglamaktan icim disima cikt
simdi yoldayim fabrikaya gidiyorum haklarimi almaya
dua edin kizlar bana
canım benim Allah yardımcın olsun sıkma canını
inşallah hakettiğini alırsın özel sektör bu insanın kanını emer ama 5kuruşu verirken eli titrer

ahhh canım yaa çok geçmiş olsun
Allah daha büyük sıkıntı vermesin
Allahta bu tarz insnları ıslah etsin doğruyu göstersin

sende biliyorsun ki sabah hiç olmamış en önemli öğünü atlamışın
onun dışında gayet iyi

Son düzenleme:

canım benim gayet güzel menün babana çok üzüldüm cnm Allah şifasını versin inşallah Allah onları bizelere bağışlasın
ya benim sıkılaşmam lazım fehiyecim göbüş var biraz da basen onları halletsem diyetlik bişeyim kalmıcak inşallah

Türkan da olmazsa bırsey yapamıycaz kız nurgül değil mi:))
ay evet ya saolsun Türkancım yetişti imdadımıza

canım gayet iyiyimiş annen nasıl oldu

gunaydin bitanelerimm
nasilsinizzz turkanim senden oazartesiye kadar ixin istiyorum
pazartesi t gaz sporumls birlikte badlicam bitsnem

nurgülüm annem hiç iyi değil çok ağrısı var geceleri ağrıdan hiç uyuyamıyor haliyle bende pek uyuyamıyorum. Çok ağrısı oluyor tuvalet ihtiyacı için bile kendi kalkamıyor her şeyine ben yetişmeye çalışıyorum. Bir an evvel iyileşir inşallah çok üzülüyorum. Gümbür gümbür hareketli bir hatundur annem o yüzden bu durum kendisini de çok zorluyor. Allah şifa versin inşallah yaş daha 41 ama çok yıpranmış zamanında

RABBIM ustunuzden eksik etmesin,cok gecmis olsun.fehiyem,baban neden kotu?cok uzuluyorum.benim annemin de sag korpucukalti kisimda 1ben vardi,5 yilda o buyudu,buyudu,kaniyor,kasiniyor,rahatsizlik verici,doktora gidicek bugun.INSAALLAH basit bir seydir.

bi yandan annem icin uzuluyorum,bi yandan esime nefret ediyorum,bi yandan dersimi yetisdiremiyorum,ev isleri bitmiyor,bi yandan acaba alide dikkat eksikligimi var diye endiseleniyorum,dikkati dagiliyor derste,bi garipbi yandan kendimde de oyleb ir rahatsizlik oldugunu dusunuyorumm,psikiatrise gitmek istiyorum mutlaka INSAALLAH.\
OOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

fehiye de sikintili babasi icin,humeyra da annesi icin,masatakviminin is sikintisi,gulsenin cuzdani,gumral da dugun telasinda,dagildik ya resmen,arzu gelemiyor sikintilari var,kimseni icinden diyet yapmak gelmiyor gibi,noluyoooooooor.ben adetliyim,lutfen hepimiz icin yasin,ayetel kursi,nas ,felek okuyuuun

gunaydin bitanelerimm
nasilsinizzz turkanim senden oazartesiye kadar ixin istiyorum
pazartesi t gaz sporumls birlikte badlicam bitsnem
hayırdır güzelim ne oldu umarım rahatsız edici bır seyler yoktur tatlım

günaydın güzel hatunlar
gününüz hayırlı ve bereketli olsun
amınn canım senınde

acil şifalar diliyorum Rabbımden canım çok üzüldüm hem çok da gençmiş anacığın

babam çok yaslı amelıyatı vücüt kaldıramadı galıba ıyı değil altına kaçırmaya basladı yaşı 85

kız dikkat dağınıklığı çoğu çocukta var endişelenme bıtanem annenı asla ihmal etme bır an önce doktora gıtsın acil şifalar dılıyorum Allahımdan canım

benim problemim hafif kalıyo sizinkilerin yanında.. Allah, anne babalarınıza şifa versin öncelikle..ciğer acısı yaşatmasın kimseye

Türkan cım sana gelince Allah kolaylık versin işin çok zor sevmediğin insanla aynı evi aynı yatağı paylaşmak eminim çok zordur..ne kadar zor olsada derslerine daha bir azimle sarılmalısın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…