AMIN.saglik en onemlisi.sali INSAALLAH ameliyat edip alicaklar o yara gibi seyi.canim annem benimmmm.bitanem,cok uzuyorum onu sikintilarimla.boguyorum resmen.benim problemim hafif kalıyo sizinkilerin yanında.. Allah, anne babalarınıza şifa versin öncelikle..ciğer acısı yaşatmasın kimseye
Türkan cım sana gelince Allah kolaylık versin işin çok zorsevmediğin insanla aynı evi aynı yatağı paylaşmak eminim çok zordur..ne kadar zor olsada derslerine daha bir azimle sarılmalısın ...
babam çok yaslı amelıyatı vücüt kaldıramadı galıba ıyı değil altına kaçırmaya basladı yaşı 85
kız dikkat dağınıklığı çoğu çocukta var endişelenme bıtanem annenı asla ihmal etme bır an önce doktora gıtsın acil şifalar dılıyorum Allahımdan canım
ALLAHa emanet olun.ALLAH yardimciniz olsun.
kimse diyet yapmamis,menu paylasmamis.her kesin basi derdine karisik.
o yuzden ekime kadar herkese izin.boyle olmaz.yapamiyoruz.
ekimin 1i gorusuruz,kilo bildirimimizle birlikte.bakalim kim daha cok vericek o zamana kadar.
RABBIM ustunuzden eksik etmesin,cok gecmis olsun.fehiyem,baban neden kotu?cok uzuluyorum.benim annemin de sag korpucukalti kisimda 1ben vardi,5 yilda o buyudu,buyudu,kaniyor,kasiniyor,rahatsizlik verici,doktora gidicek bugun.INSAALLAH basit bir seydir.
hmyrali ve fehiye
allah anneniE ve babaniza avil sifalar versin insallah
turkan nurgul gecmis olsun kuzularimmmm
gulsenbasak
bulabildi mi polis cuzdanibi cok para varmiydi
amoretta kuzummmmm nasilsinnn
prensesss gelinnn
cok gecmis olsun cnm,neyi var kayinpederinin?noluyoooooooooooooooooooorrrrrrrrrrgünaydın güzeller napıyosunuz bakalım
Türkancım hepimize izin vermiş bence iyi olmuş hepimizin zor zamanları bu ara
benim kayınpederimde hastaneye yattı
hakikaten bi şeyler var üzerimizde ama
arada uğrayalım ama sohbet edelim güzeller
cooook sevindimmm,tebrik ederim,SUKURLER OLSUN.simdi ekime kadar izinliyiz diye kimse yazmicak mi buraya canimmm
gecmisi okumaya gidiyorumm
turkanimmm o is tamamdir ozelden konustugumiz konu
bu arada cok hastauim kasiklarim agriyo
dun esimle balkan gecesine gittik eglenceye
heryerim tutulmus sekilde
yarinda kuzenimin nisani var
sagol cnm,ALLAH razi olsunhmyrali ve fehiye
allah anneniE ve babaniza avil sifalar versin insallah
turkan nurgul gecmis olsun kuzularimmmm
gulsenbasak
bulabildi mi polis cuzdanibi cok para varmiydi
amoretta kuzummmmm nasilsinnn
prensesss gelinnn
canım bu izin bir yandan iyi oldu bir yandan da hiç iyi olmadı
artık kendimi salmak istemiyorum bir bıraktım mı ardı geliyor çünkü
ben de ayni seninki gibi dusunuyorum ama denedik iste olmadi,fehiyeyele gulsen ccocuklarindan dolayi hic gelemiyor,hepimizin akli fikri bir sikintida,belki dagiliriz da bir hafifleriz bu ugursuzluk kalkar uzerimizden.ben psikolojik olarak cok kotuyum,cok iyi bir psikolok buldum,muayeneye gitmek istiyorum INSAALLAH.inşallah ekimde tam manasıyla toplanırız
AMIN,ALLAH KERIMDIR.sağolun kızlar Allah hepinizde razı olsun
Rabbim tüm hastalarımıza şifa derdi olanımıza deva versin
inşallah ekimde tam manasıyla toplanırız
amın ınsaallah.
1 ekım pazartesı her kes kılo bıldırımı yapıcak ınsaallah ,baslıycagız.bakalım sampıyon kım olucak.
Aramızdan 1 fıt (en cok kılo veren, ve bır obez(en az kılo veren)secılecek.!!!!!
ahhh türkancım ben ne yapsam ne etsem de inceliversem şip şak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?