Turkan88'in Diyet Günlüğü

AMIN.saglik en onemlisi.sali INSAALLAH ameliyat edip alicaklar o yara gibi seyi.canim annem benimmmm.bitanem,cok uzuyorum onu sikintilarimla.boguyorum resmen.
gulsencigim ben esimi cook seviyordum,onuncin hep mucadele ettim,ama bu kadar sevmeme ragmen artik onun yuzunu bile gormek istemiyorsam artik bitmisdir,asla ask sarkisi dinledigimde aklima gelmez,hatta kari koca denildiginde bile,ben aslinda koca nasil olur,musterek hayat nasildir bilmiyorum,bunu bana hic hissetdirmedi,ayni evi paylasiyoruz,o benim ,ben onun icin olan gorevlerimizi yerine getiriyoruz,ustumde coook hakki var.sagligimi ,gozumu ona borcluyum,ama onu tanidigim bir gunden ben bu hayata tutunamiyorum,bi dinmedi gozyasim,neler cektim,pencereden bakiyordum,sokagi supuren kadinlara,dusunuyordum ki ne kadar dertsiz gozukuyorlar,keske onlarin yerine olsaydim.bana o hep umutsuzlugu tattirdi,hep mutsuz yapdi.o sebepten artik kesinlikle esimi sevmiyooorummm..hatta esime bile dedim artik sana nefret bile yok.ve hatta seni kalbimden oyle sildim ki,kaldim o kadar bos ve kimsesiz ki gun gelir baska birisini seve bilirim..ama soyle bisey de var,o istesin mutlu olmayi,aklini basina devsirsin,bana iyi davransin,belki yeniden aseverim,bilmiyorum

cok gecmis olsun cnm,duzelir INSALLAH,YANINDAMI KALIYORSUN

kimse diyet yapmamis,menu paylasmamis.her kesin basi derdine karisik.
o yuzden ekime kadar herkese izin.boyle olmaz.yapamiyoruz.
ekimin 1i gorusuruz,kilo bildirimimizle birlikte.bakalim kim daha cok vericek o zamana kadar.

günaydın güzeller napıyosunuz bakalım
Türkancım hepimize izin vermiş bence iyi olmuş hepimizin zor zamanları bu ara
benim kayınpederimde hastaneye yattı
hakikaten bi şeyler var üzerimizde ama
arada uğrayalım ama sohbet edelim güzeller

ALLAHa emanet olun.ALLAH yardimciniz olsun.

simdi ekime kadar izinliyiz diye kimse yazmicak mi buraya canimmm

gecmisi okumaya gidiyorumm

turkanimmm o is tamamdir ozelden konustugumiz konu

bu arada cok hastauim kasiklarim agriyo
dun esimle balkan gecesine gittik eglenceye
heryerim tutulmus sekilde
yarinda kuzenimin nisani var

hmyrali ve fehiye
allah anneniE ve babaniza avil sifalar versin insallah

turkan nurgul gecmis olsun kuzularimmmm

gulsenbasak
bulabildi mi polis cuzdanibi cok para varmiydi

amoretta kuzummmmm nasilsinnn
prensesss gelinnn

kimse diyet yapmamis,menu paylasmamis.her kesin basi derdine karisik.
o yuzden ekime kadar herkese izin.boyle olmaz.yapamiyoruz.
ekimin 1i gorusuruz,kilo bildirimimizle birlikte.bakalim kim daha cok vericek o zamana kadar.

canım bu izin bir yandan iyi oldu bir yandan da hiç iyi olmadı
artık kendimi salmak istemiyorum bir bıraktım mı ardı geliyor çünkü

hmyrali ve fehiye

gulsenbasak

prensesss gelinnn

sağolun kızlar Allah hepinizde razı olsun
Rabbim tüm hastalarımıza şifa derdi olanımıza deva versin

cok gecmis olsun cnm,neyi var kayinpederinin?noluyoooooooooooooooooooorrrrrrrrrr
cooook sevindimmm,tebrik ederim,SUKURLER OLSUN.
hmyrali ve fehiye

gulsenbasak

prensesss gelinnn
sagol cnm,ALLAH razi olsun
canım bu izin bir yandan iyi oldu bir yandan da hiç iyi olmadı
artık kendimi salmak istemiyorum bir bıraktım mı ardı geliyor çünkü
inşallah ekimde tam manasıyla toplanırız
ben de ayni seninki gibi dusunuyorum ama denedik iste olmadi,fehiyeyele gulsen ccocuklarindan dolayi hic gelemiyor,hepimizin akli fikri bir sikintida,belki dagiliriz da bir hafifleriz bu ugursuzluk kalkar uzerimizden.ben psikolojik olarak cok kotuyum,cok iyi bir psikolok buldum,muayeneye gitmek istiyorum INSAALLAH.
sağolun kızlar Allah hepinizde razı olsun
Rabbim tüm hastalarımıza şifa derdi olanımıza deva versin
AMIN,ALLAH KERIMDIR.

IYI DUSUNUN IYI OLSUN.

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm (“Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”)

günaydın güzel hatunlar ...ekime kadar izinli olmamız iyi oldu ya birtürlü odaklanamıyodum diete inşallah ekim ayı daha biri iyi gelir hepimize ..

masatakvimi canım polis henüz bulamadı bişey ama umduğumdan daha çok ilgilendiler 3 gündür okul çıkış saatlerinde sivil polisler geliyolar benden başka kimse tanımıyo bilmiyo onların polis olduğunu .. inşallah bidaha kalkışırda böyle bişeye yakalanır o adi hırsız

bu arada yine arada uğrayıp sohbet edelim kızlar tamamen uzaklaşmayalım birbirimizden

ben yediklerimi buraya yazmasamda dikkat ediyorum
bayrama kadar kendime 3 kilo hedefi koydum canlar inşallah verebilirim
kasım yada aralık gibi görümcemin düğünü var o zamana kadar 5kilo vermek istiyorum
biraz iri kemikliyim o yüzden yeterince zayıf görünemiyorum
işin kötü yanı da görümcemde eltilerimde çok zayıflar
eltilerim çocuk doğurmuş olmalarına rağmen tığ gibiler iş böyle olunca haliyle ben göze batıyorum bu da benim canımı sıkıyor
nişanda k.validem anlatıyor kurduğu cümleler şöyle: ben gelinlerime iş yaptırmaya kıyamıyorum çok zayıflar kızda öyle. Gelinleri görsen hmyrali onların yanında etli butlu o kadar zayıflar
kötülük olsun diye söylemedi kötü düşünmüyorum ama bu cümleyi takıyorum kafama elimde olmadan
bir şey yiyeceğim zaman o cümle geliyor aklıma nişanlımda takıntılı zaten
k.validemin o cümlesi beni istemeden bir yarış içine soktu
aslında hiç öyle başkasını kıskanan özenen bir insan değilimdir yada zamanla değişiyorum bilmiyorum
hiç bir zaman incecik belli olamadım ne kadar da zayıf olsam belim hep kalındı ama hiç halimden şikayetçi değildim
galiba ben evde oturdukça kuruyorum kendimi bunalım moduna giriyorum resmen
bir de çok saçma biliyorum ama kayınvalidem diğer gelinlerine zayıf diye kıyamayacak ben onlara göre onun değimiyle etli butluyum yaa bana yüklenecek diye korkuyorum
sessiz ve itaatkar bir yapıya sahibim ben de sesimi çııkaramayacağım ve hep ezileceğim diye düşünüyorum
offffffff kafayı yedim resmen olayı nerelerden nerelere bağlıyorum
her neyse o yüzden ben bırakamam kızlar sizler ekime kadar yok olsanızda ben buralardayım

ahhh türkancım ben ne yapsam ne etsem de inceliversem şip şak :)

ahhh türkancım ben ne yapsam ne etsem de inceliversem şip şak :)

ALLAH isteseydi eger dunyani bir goz kirpiminda yaratirdi,ama dunya bile 6 gunde yarandi.ne demek istedigimi anliyormusun.ES SABUR ER RESIT.Inandiktan sonra asilmiycak hic bir sey yoktur EVELALLAH.inanmanin oyle bir esrari vardir ki.metin senturke bak,hayranim o insanin azmine,engel tanimiyor,helal olsun.ornek olmali oyle insanlar bize.inaniyor,sadece bu.

slm canikolrım
uzun zamandan beri giremiyordum bende sizinle zayıflama maratonuna katılmıştım hatta kaçmicam diye söz vermiştim ama kızlar ben hamile olduğum öğrendim onun verdiği şaşkınlık uyku hali halsizlik filan derken anca girebildim çok ilgiye ihtiyacım var bu aralar ve kendimi çok çirkin hissediyorum ufff yaa canım da birşey yemek istemiyor spanguleyi çok severdiim görmek bile istemiyorum kızlaar bebek kilo alsın ben almayım diye ne yapmalıyım ya çok özlemişim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…